Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Ιαν 2014

Πλήθος κόσμου στη γιορτή του Βασίλη Κατσαφάδου

Ούτε η βροχή που από το πρωί του Αγίου Βασιλείου, που δεν σταμάτησε ούτε για λίγο δεν κατάφερε  τους δεκάδες φίλους του συμπαθή πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ της Α΄ Πειραιά και νήσων και αναπληρωτή του τομέα Δικαιοσύνης του κινήματος, Βασίλη Κατσαφάδου να μην πάνε να του ευχηθούν τα χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή.
Από νωρίς φίλοι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ έφταναν στο κεντρικό καφέ της πλατιάς Κοραή που ο Βασίλης με την Γυναίκα του, τους υποδεχόντουσαν με ένα χαμόγελο και ευχές για το 2014.
Διακρίναμε ανάμεσα στους τόσους που επήγαν να του ευχηθούν,
·         τον π. Βουλευτή Δημήτρη Καρύδη και γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ,
·         τον Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Λάμπρο Ζαλοκώστα,
·         τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Πειραιά και όπως φαίνετε υποψήφιο για την δημαρχία Πειραιά Ιωσήφ Βουράκη,
·         τον πρόεδρο της Ακαδημίας Κορφιάτικων Βραβείων και δημοσιογράφο Δημήτρη Μουζακίτη,
·         τον Γενικό Γραμματέα της Κερκυραϊκής Ένωσης Νομού Πειραιά Πλωτάρχη Π.Ν. Γιώργο Κυπριώτη με μελή του Διοικητικού Συμβουλίου,
·         Τον εκδότη Γιάννη Κανατσέλη, Κοινοτικούς συμβούλους του Πειραιά,
·         την π. Πρόεδρο του Α΄ διαμερίσματος Τέτα Γραμματικοπούλου,
·         μέλη της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Πειραιά,
·         τον επιχειρηματία Κώστα Κατσιβαρδάκο,
·         αντιπροσωπία από τον σύλλογο Συριανών Πειραιά,
·         από τον σύλλογο Καρπάθιων,
·         την πρόεδρο του δημοσιογραφικού οργανισμού Κόρφου και πολιτευτής Ευθυμία Χρυσικοπούλου,
·         Δημοσιογράφοι, δικηγόροι του Πειραιά και πόλοι άλλοι.
Ευχές έστειλαν, ο π. Υφυπουργός εθνικής άμυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης, η πρόεδρος από το σπίτι του Ηθοποιού Άννα Φόνσου και ο Ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, οι Αντιπεριφερειάρχες Πειραιά Στέφανος Χρήστου και νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ο δήμαρχος Καρπάθου Μιχάλης Χανιώτης και πολλοί άλλοι παράγοντες. Και του χρόνου Βασίλη σου ευχόμαστε και Βουλευτής.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/1/14 17:14

    ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΤΟ ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΕ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ


    1] Η αραβωνιάρα του Ηλία Παπασάββα κι αυτομάτως τον ανακοινώνει ο δήμαρχος ως υποψήφιο μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
    2] Ο υιός του Σούλη Μιχάλαρου προσλαμβάνετε κι αυτός στο γραφείο δημάρχου και μετά απ’ αυτό ανακοινώνει και την υποψηφιότητα του πατρός.....
    3] Εντός της εβδομάδος ή αρχές της άλλης έρχεται και η τακτοποίηση του υιού Στάμου Μπακαούκα στον αθλητικό οργανισμό! Μαντέψτε τι θα επακολουθήσει, η περήφανη ανακοίνωση προσχώρησης και του κ Στάμου Μπακαούκα στον συνδυασμό του δημάρχου.
    4]Μαϊμού Αγορά χαλιών για στήριξη οικογένειας Χατζηνικολάου [κοινός παχύδερμο ]και περήφανη ανακοίνωση προσχώρηση του στον συνδυασμό του δημάρχου
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/1/14 19:54

    Την ΡΌΥΛΑ ΝΑΝΟΥ και τον ΜΗΝΑ επίσης θα στηρίξουν εκτός του ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΡΑ η Ν.Δ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ Ο ΜΑΚΡΗΣ Ο ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ και όλοι οι πικραμένοι.
    ψυχραιμιααααααααα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/14 02:22

    Κόφτε φάτσες!
    Χαρείτε τη νέα γενιά των απατεώνων του ΧΑΣΟΚ!
    Σαν τους μπαρόβιους και τους μαχαιροβγάλτες της νύχτας!
    Αυτοί θα μας σώσουν;
    Προτιμώ αυτούς της ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/1/14 07:32



    Στις 3/1/2014 και ώρα 20:30 ο υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Τραυλός συγκέντρωσε τον συνδυασμό του σε δείπνο που τον αποτελούσαν 60 (εξήντα) εκλεκτοί Σαλαμινιοι πολίτες για να τους ενημερώσει γιατί παραιτειται από υποψήφιος δήμαρχος και ήταν για καθαρά προσωπικούς λογούς. Ο υποψήφιος δήμαρχος έγινε κατανοητός από όλους τους ανθρώπους του συνδυασμού του και αποφασίστηκε σχεδόν ομόφωνα ότι συνδυασμός δεν διαλύεται αλλά παραμένει ενεργός και μεταλλάσσεται κίνημα υπό την σκέπη του παρετειθεντως υποψηφίου δημάρχου Μάριου Τραυλού που όταν έρθει η κατάλληλη ώρα και στιγμή θα δημιουργηθεί ένα μέτωπο το οποίο θα λειτουργήσει μόνο για το καλό της Σαλαμίνας. Κατά την ομιλία του Μάριου Τραυλού, υπήρχαν στιγμές συγκίνησης και συλλογισμού. Το κίνημα αυτό είναι δυνατό και θα μπορέσει να προστατέψει το νησί μας από ανθρώπους που δεν αγαπούν και δεν σέβονται τον Σαλαμινιο πολίτη και το όμορφο νησί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/1/14 07:33

    ΤΖΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΉΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛAKIA ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/1/14 14:44

    Την ΡΌΥΛΑ ΝΑΝΟΥ και τον ΜΗΝΑ επίσης θα στηρίξουν εκτός του ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΡΑ η Ν.Δ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ Ο ΜΑΚΡΗΣ Ο ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ και όλοι οι πικραμένοι.
    ψυχραιμιααααααααα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.