Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Ιαν 2014

Στην χθεσινή συνεστίαση του συνδυασμού της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στα Σελήνια, ο επικεφαλής της κ Μάριος Τραυλός έκλεισε την αυλαία των δημοτικών εκλογών

 
Είναι πλέον και επισήμως γεγονός αναμφισβήτητο ότι ο κ. Μάριος Τραυλός με τον ένα ή τον άλλο τρόπο χθες έκλεισε και επισήμως την αυλαία των δημοτικών εκλογών για τους δικούς του προσωπικούς λόγους που είναι σεβαστοί!
Από καιρό είχε εκφράσει την αντίθεση του ως και την πικρία του για τις παλινδρομήσεις θέσεων και απόψεων κάποιων συνεργατών του που τελικά εκφράστηκε με την απομάκρυνσή του από τον αγώνα των δημοτικών εκλογών τουλάχιστον ως υποψήφιος δήμαρχος, γιατί όπως δηλώνει τελικά θα ‘ναι παρών στον αγώνα στηρίζοντας κάποιον υποψήφιο δήμαρχο ώστε να τον ενδυναμώσει στον αγώνα του ενάντια σε ένα φαύλο δημαρχιακό καθεστώς.
Βέβαια στην πολιτική, ποτέ μην πεις πότε… η επόμενη μέρα είναι αυτή που ανατρέπει την προηγούμενη.

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/1/14 19:51

    Την ΡΌΥΛΑ ΝΑΝΟΥ και τον ΜΗΝΑ επίσης θα στηρίξουν εκτός του ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΡΑ η Ν.Δ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ Ο ΜΑΚΡΗΣ Ο ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ και όλοι οι πικραμένοι.
    ψυχραιμιααααααααα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/1/14 20:15

    http://kentrisalamina.blogspot.grΤο απόλυτο BLOG της ενημέρωσης, αποκαλύπτουμε το ψέμα και υπερασπιζόμαστε την αλήθεια για το καλό της Σαλαμίνας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να υιοθετήσετε τις απόψεις μας, οφείλετε ώμος να τις σεβαστείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/1/14 20:19

    MINA PROXORA SE TELI OLI XORA ETOYTI TIN ORAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/1/14 20:33

    Απολυονται15.000 δημοσιοι και δημοτικοι υπαλληλοι..Ξαφνικος "θανατος" τηςΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ των ΔΗΜΩΝ....Απολυονται ολοι οι υπαλληλοι..ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ..{Εφ ΕΛ.ΤΥΠΟΣ}..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/1/14 21:16

    «…Εμείς, είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με τις δυνάμεις του χθες, που οδήγησαν τον τόπο μας σε αδιέξοδες πολιτικές και να αγωνιστούμε πραγματοποιώντας πολυεπίπεδες ρήξεις που στοχεύουν στην ανέλιξη της Σαλαμίνας.

    DYO MHNES PRIN AYTA ELEGE O PAPASAVAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/1/14 23:43

    ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΛΟΜΗΝΑ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΣΑ ΚΑΙ ΞΟΔΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ.
    ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΝΗΣΙΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΤΟ ΣΚΥΛΟΜΕΤΕΝΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ Η ΡΟΥΛΑ ΟΛΑ ΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΣΠΥΡΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/1/14 02:35

    Βρε αδαή σχολιαστή των 4/1/14./20,33 τι να ψηφίσουμε το βαθύ πασοκο Γιάννη Τσαβαρη τον συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ τον κολλητό των σταμουλοκολαδων τον κολλητό του Βενιζέλου και όλων των κακοποιών του ΠΑΣΟΚ που έφεραν την χώρα στην σημερινή κατάσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/1/14 03:55

    Σύμφωνα με το γκάλοπ, δήμαρχος εκλέγεται η Νάννου. Μετά δε και την στήριξη του συνδυασμού της από τον αποσυρθέντα υποψήφιο δήμαρχο Μ.Τραυλό θεωρείται περισσότερο από βέβαιο ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της η Σαλαμίνα θα έχει δήμαρχο γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/1/14 04:24

    Τσαβαράκο πολύ γυροφέρνεις το Μηνά και δεν σε βλέπω καλά. Πρόσεχε γιατί αυτός έχει φάει τη θάλασσα με το κουτάλι, δεν είναι βουτυρομπεμπές σαν και σένα. Εγώ πάντως τσαβαράκο στο είπα, μη φωνάξεις μετά βοήθεια!!!!!!! δεν θα σε σώσει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/1/14 06:59

    Στις 3/1/2014 και ώρα 20:30 ο υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Τραυλός συγκέντρωσε τον συνδυασμό του σε δείπνο που τον αποτελούσαν 60 (εξήντα) εκλεκτοί Σαλαμινιοι πολίτες για να τους ενημερώσει γιατί παραιτειται από υποψήφιος δήμαρχος και ήταν για καθαρά προσωπικούς λογούς. Ο υποψήφιος δήμαρχος έγινε κατανοητός από όλους τους ανθρώπους του συνδυασμού του και αποφασίστηκε σχεδόν ομόφωνα ότι συνδυασμός δεν διαλύεται αλλά παραμένει ενεργός και μεταλλάσσεται κίνημα υπό την σκέπη του παρετειθεντως υποψηφίου δημάρχου Μάριου Τραυλού που όταν έρθει η κατάλληλη ώρα και στιγμή θα δημιουργηθεί ένα μέτωπο το οποίο θα λειτουργήσει μόνο για το καλό της Σαλαμίνας. Κατά την ομιλία του Μάριου Τραυλού, υπήρχαν στιγμές συγκίνησης και συλλογισμού. Το κίνημα αυτό είναι δυνατό και θα μπορέσει να προστατέψει το νησί μας από ανθρώπους που δεν αγαπούν και δεν σέβονται τον Σαλαμινιο πολίτη και το όμορφο νησί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/1/14 07:12

    ΤΖΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΉΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗH ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛAKIA ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Ο ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/1/14 07:18

    ΤΖΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΉΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛAKIA ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/1/14 08:21

    ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΙΟΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/1/14 08:33

    Ρε παιδιά έχω μια απορία,
    Κάποια παπαγαλάκια μιλάνε για γκάλοπ, ΔΕΝ σας κάνει εντύπωση είτε το κανε ο Τραυλός όπως διατείνεται είτε το κανε η Ρούλα, γιατί δεν το δημοσιοποιούν απ την στιγμή μάλιστα που τους ευνοεί;
    Παλιό το κόλπο ΜαριοΡουλίτσες και το ξέρουμε και μεις
    Αντε γεια
    Το καλύτερο γκάλοπ σας το χω για την Κυριακή 18 του Μάη ΣΟΦΡΑΣ δήμαρχος απ την δική σας ανικανότητα, ο ΤΣΑΒΕΣ έσβησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/1/14 08:47

    Στον φίλο που λιβανίζει τα αρχ@@δια του Τραυλού.
    Έχεις μπλέξει την βούρτσα με την π@@τσα
    Απ την μια μας λες ότι ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ από την υποψηφιότητα για προσωπικούς λόγους –αλήθεια ποιους?- κι απ την άλλη ο συνδυασμός δεν διαλύεται αλλά παραμένει ενεργός υπό την σκέπη του «Θεού»
    Τώρα ποιος απ τους δυο σας έχει χάσει την μπάλα; (Μάλλον και οι δυο σας)
    Εσύ ως πολιτικά άσχετος ή ο Τραυλός οπότε και η ανία του χτύπησε την πόρτα;
    Παρακάτω μιλάς για κίνημα, ξέρεις ρε άθλιε την ορολογία της λέξης κίνημα; Πως τολμάς να ισοπεδώνεις λέξεις κι έννοιες;
    Ρε δε πάτε να πλακωθείτε, ο τόπος έχει αρκετούς νταβατσίδες δεν θέλει έναν ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/1/14 12:31

    Ρώτα τον τσάβες γιατί δεν το βγάζει στον αέρα. Αυτός έχει και την υπογραφή του γκάλοπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/1/14 13:18

    Λοιπόν χθες στο τσιμπουσι που εγινε στα βοτσαλακια έπεσε η ιδέα μια νέας υποψηφιότητας αντί του Τραυλού που θα στηριχτεί απ όλους δεν σας λέω ακόμα όνομα αλλα ειναι Δικηγορος

    Αν δεν δεχτεί το πρόσωπο αυτο την πρόταση όλοι θα πανε με Ρούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/1/14 15:09

    Την ΡΌΥΛΑ ΝΑΝΟΥ και τον ΜΗΝΑ επίσης θα στηρίξουν εκτός του ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΡΑ η Ν.Δ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ Ο ΜΑΚΡΗΣ Ο ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ και όλοι οι πικραμένοι.
    ψυχραιμιααααααααα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.