Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Ιαν 2014

Όπου, οι «ανώνυμοι» σχολιαστές προσεγγίζουν επιτυχώς την επικαιρότητα

Αν αναλογιστούμε ποια ήταν η κατάσταση πριν ένα χρόνο όταν ο Τσαβαρής ήταν παντοδύναμος, θα διαπιστώσουμε τεράστια μεταστροφή.
Ο Τσαβαρής δεν είναι πια ο καπετάν ένας, τα blog δεν είναι φιλικά απέναντί του, οι δημοσιογράφοι στέκονται κριτικά και επικριτικά, αρκετοί σύμβουλοι δεν πειθαρχούν, άλλοι προβληματίζονται και άλλοι έφυγαν απ' το μαντρί.
Τι άλλαξε??
Κατά τη γνώμη μου η αποκαθήλωση άρχισε με τη λίστα Λαγκάρντ. Ξόδεψε πολύ χρόνο και χρήμα για να αναστρέψει την κατάσταση, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί δεν έκανε το αυτονόητο, δεν μήνυσε συκοφάντες και υβριστές. Συγκρίνοντας άλλες περιπτώσεις όπου εξάντλησε όλα τα ένδικα μέσα για πολύ πιο ανώδυνες κατηγορίες, δημιουργείται ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ??
Αυτό δεν έχει απαντηθεί μέχρι σήμερα και βαραίνει την ειλικρίνεια και την καθαρότητα του δήμαρχου.
- Δεύτερο χτύπημα ήταν οι μεθοδεύσεις για επαναλειτουργία του νταμαριού της Τούρλας. Εκεί συνάντησε την καθολική αντίδραση δημοτικών παρατάξεων, φορέων, συλλόγων και πολιτών. Πήρε μεγάλη δημοσιότητα το θέμα και έφαγε χαστούκια από Περιφέρεια, Αποκεντρωμένη, Δασαρχείο και ΟΡΣΑ. Μάταια προσπάθησε να το υποβαθμίσει.
- Αντί όμως να συνετιστεί και να κάνει νόμιμη αποκατάσταση, ξεκίνησε άλλο τροπάρι για ισοπέδωση και ανοικοδόμηση του λατομικού χώρου που στο μεταξύ είχε κηρυχθεί αναδασωτέος. Απ' το κακό στο χειρότερο.
- Τρίτο χαστούκι η αμαρτωλή συμπληρωματική της αποχέτευσης που απορρίφθηκε τρεις φορές από το ελεγκτικό συνέδριο, με ευθείες βολές για "πλημμέλειες που δεν μπορούν να παρακαμφθούν". Η εμμονή του δήμαρχου να φθάσει στην ολομέλεια παρά τις αντίθετες εισηγήσεις της νομικής υπηρεσίας και η πρόσληψη δικηγόρων εκτός νησιού, δημιούργησε άλλο τεράστιο θέμα για τη σκοπιμότητα και την αναγκαιότητα των κινήσεών του.
- Τέταρτο χαστούκι η υπόθεση Αγγέλου, οι μυστικές συμφωνίες, τα ανείσπρακτα λατομικά τέλη, η ανακήρυξή του λατόμου σε ευεργέτη του δήμου, η απόλυτη αναντιστοιχία προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων. Οι βαρύγδουπες διακηρύξεις "ούτε ένα χαλίκι εκτός Σαλαμίνας" και όχι στο "ξεπούλημα της Σαλαμίνας", με ό,τι επακολούθησε, έδωσε νέο δυνατό ράπισμα στην ειλικρίνεια και τις προθέσεις του δήμαρχου.
Κάποια στιγμή άρχισαν ψίθυροι διαμαρτυρίας μέσα στον συνδυασμό, αλλά αντιμετωπίστηκαν με τσαμπουκά. Η εσωκομματική δημοκρατία έδωσε τη θέση της στην ενός ανδρός αρχή. Κάποιοι κατηγορήθηκαν για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, άλλοι για σκοπιμότητες, άλλοι στάλθηκαν στον εισαγγελέα. Η κατάσταση άρχισε να πολώνεται, οι αντιθέσεις έφθασαν στα άκρα.

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/1/14 15:45

    Τότε που ο κ. Παπασάββας μιλούσε στο Δ.Σ. για δίωξη παράβασης καθήκοντος και διαχείριση χρημάτων χωρίς απόφαση οργάνου

    Κατά την διάρκεια της 19ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29 Ιουλίου 2013, με θέμα την παραχώρηση του δημοτικού δικτύου ύδρευσης, όταν πήρε τον λόγο ο κ. Παπασάββας, απευθυνόμενος προς το δημοτικό συμβούλιο, μίλησε για δίωξη παράβασης καθήκοντος, για διαχείριση των χρημάτων της ΕΥΔΑΠ, που δεν απέδωσε ο δήμος στην εταιρία ύδρευσης, χωρίς να έχει προηγηθεί απόφαση οργάνου, για σπατάλες από τον δήμαρχο, που πήγαν τα χρήματα κι άλλα. Απολαύστε τα δύο μονόλεπτα ηχητικά αποσπάσματα. Το πρώτο απόσπασμα εδώ και το δεύτερο απόσπασμα εδώ .

    Για να ξέρουν ότι δεν ήμαστε πολίτες χρυσόψαρα.

    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το υλικό τον ιστότοπο thesalaminians.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/1/14 17:11

    O ΟΜΗΡΟΣ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΠΡΗΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΙΚΕΤΕΥΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΜΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΟΠΟΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΝΤΟΥΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/1/14 17:13

    ΠΑΡΤΟΥΖΑΚΙ ΣΚΑΤΟΥΖΑΚΙ ΟΥΖΑΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟΥΤΣΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟΥΤΣΙΚΟ ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΦΥΛΑΔΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/1/14 17:15

    Οι κακές γλώσσες λένε ότι πήγε να εξομολογηθεί ο Δερτουζος μαζί με τον δήμαρχο στον αρχιεπισκοπο
    Ο αρχιεπίσκοπος στη φάση αυτή διαβάζει τη λίστα με τις αμαρτίες τούς
    Μετά από μια ώρα διάβασμα βγήκε απ' τα ράσα του και αναφώνησε: σα τρελός φέρτε γρήγορα τον εξορκιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/1/14 17:17

    ΤΖΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΉΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛAKIA ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/1/14 17:20

    ΡΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ περιμένουμε να απαντήσει ο αξιότιμος κύριος Δερτούζος, με τι χρήματα βγάζει την δεκαπενθήμερη εφημερίδα του αφού δεν έχει ούτε για δείγμα διαφήμιση;
    Τη στιγμή μάλιστα που αυτός είναι εναs μικροσυνταξιούχοs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/1/14 17:25

    ΑΡΠΑΧΤΕΣ //////////// ΑΡΠΑΧΤΕΣ //////////// ΑΡΠΑΧΤΕΣ΄΄΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/1/14 17:26

    Λες και κανει ακτινογραφία του δημαρχου.
    Εντοπιζονται καποιοι καρκινικοι ογκοι που σιγα-σιγα μετατρεπονται σε καθολικο καρκινο.
    Για πολιτικο καρκινωμα μιλαω δημαρχε, σου εύχομαι να ζησεις χιλια χρονια.

    Το Μάιο, ο λαος της Σαλαμινας θα σου κανει πολιτικη χημειοθεραπεια και θα σε στειλει σπιτι σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/1/14 18:10

    ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΗΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/1/14 19:57

    ΜαστροΡΟΥΛΗ..Τι ξεθαβεις κακομοιρη..

    Οσο κιτρινισμο και να βαλεις οι(η)εκλεκτη(οι)ΔΕΝ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/1/14 22:58

    Το λάκο του τον σκάβει ο Τσαβαρής μόνος του. Έχει καταφέρει να τον βρίζουν και οι πέτρες.
    Εκτός από κάτι στουρνάρια που τρώνε τα αποφάγια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/1/14 00:44

    ΣΤΟΝ 17:13 ΚΑΙ 17:15 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
    Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΛΈΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.
    ΕΣΕΙς ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΛΟΓΙΑΣ. ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.
    Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΑς ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/1/14 00:44

    ΣΤΟΝ 17:13 ΚΑΙ 17:15 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
    Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΛΈΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.
    ΕΣΕΙς ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΛΟΓΙΑΣ. ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.
    Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΑς ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/1/14 05:37

    Στον 8/1/14 00:44, φαίνεται γνωρίζεις πολύ καλά τον κ Δερτούζο πάντα είχε ένα πρόβλημα με την υπογραφή του και κάτι άλλο, δεν πρόσεχε που τα βαζε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/1/14 08:02

    129 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΨΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝ-ΑΚΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος9/1/14 10:47

    128 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΨΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝ-ΑΚΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/1/14 17:44

    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,
    1ΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΝΣΑΛΑΜΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΗΧΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ
    2ΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
    3ΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
    4ΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.