Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Ιαν 2014

Πρόσκληση μελών Δ.Ε.Σ. σε γενική συνέλευση

Σαλαμίνα, 17/01/2014
αρ. πρωτ.  023 /Ε1/2014
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση μελών Δ.Ε.Σ. σε γενική συνέλευση
Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Εθελοντικού Συλλόγου: «Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας», καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 11.00, στην αίθουσα «Φίλων και Θαυμαστών Στέλιου Καζαντζίδη», στην λεωφόρο Αιαντείου & Ειρήνης 1 (10η στάση).
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
1.      Απολογισμός έργου της απερχόμενης προσωρινής διοίκησης
2.      Απαλλαγή από κάθε ευθύνη, του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου
3.      Λήψη απόφασης για προκήρυξη αρχαιρεσιών
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί κατά τα οριζόμενα στο καταστατικό του Συλλόγου, την επόμενη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στο ίδιο μέρος.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο ΔΕΣ
ο Πρόεδρος
Ηλίας Φρίμας

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/1/14 19:17

    Η δήλωση της Ημέρας δεν βγήκε σε Δελτίο Τύπου του γραφείου δημάρχου, έγινε μέσα στην δικαστική αίθουσα προς τους φίλους συμπαραστάτες του δημοσιογράφου πρώην φίλου και συνεργάτη του Δημάρχου(αυτό ήταν το μεγάλο του λάθος), όταν γνωστοποιήθηκε η οκτάμηνη ποινή.
    Πανευτυχής ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του για την μεγάλη νίκη του εξευτελισμού της διαφθοράς και του ξεπεσμού του δημοσίου βίου!!.
    Προβληματισμός ; .. ΚΑΝΕΝΑΣ !!
    Αυτοσυγκράτηση;...Ανύπαρκτη !!
    Ένδεια μεγαλοψυχίας !!
    Η Ισοπέδωση των αξιών στο μεγαλείο της !!
    Η άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/1/14 15:14

    Η ΔΗΛΩΣΗ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ....ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.....ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/1/14 19:19

    Δεν είναι απεχθές ύπουλο και άνανδρο να σπιλώνουν βρίζοντας κάποιοι ανώνυμα ως κουκουλοφόροι της κατοχής, ως προδότες των συμπολιτών τους κάποιους άλλους πολίτες γιατί δεν συμφωνούν με τις επιλογές τους;;;;;; Αυτό γιατί δεν το κρίνει κανείς;;; το θεωρείτε σωστό;;; και πως πρέπει να αμυνθεί ο κάθε θιγόμενος;;;Αυτό δεν είναι μίσος και όχι αγάπη για τον συνδημότη του;;; μήπως βλέπετε κάποιοι το νόμισμα από την μία πλευρά;;; πέστε μου χωρίς βρισιές...με την λογική και το δίκαιον...φταίω εγώ όταν με βρίζει κάποιος κουκουλοφόρος ανώνυμος να τηρήσω τον νόμο του δικαίου;;;πώς θα προστατεύσω την αξιοπρέπειά μου όταν θίγετε με αυτόν τον αισχρό και άδικο τρόπο;;;δεν είμαι δήμαρχος είμαι ένας απλός πολίτης που κάνω τις επιλογές μου βάση των δικαιωμάτων μου και αναλαμβάνοντας το κόστος αυτών των επιλογών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.