Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Ιαν 2014

Η ΕΠΟ Σαλαμινομάχοι έκοψαν χθές την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους


Πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Σαλαμινομάχων στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Αμπελάκι. Το παρών έδωσαν άνθρωποι από την τοπική διοίκηση του νησιού ο αντιδήμαρχος ΔΚ Αμπελακίων και αναπληρωτής δημάρχου κύριος Πέτρος Παπαθεοχάρης, ο αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών κύριος Γρηγόρης Καπετανάκης, ο τέως δήμαρχος Αμπελακίων κύριος Στέλιος Γκίνης, η τέως αντιδήμαρχος Αμπελακίων Σταυρούλα Γεροντιώτου, η τέως Αντιδήμαρχος Σαλαμίνος Ειρήνη Μπινιάρη, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του ΑΚΟΙΠΟΠ Μαρία Μίχα, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μάνος Δερτούζος, ο πρόεδρος ΔΚ Σαλαμίνος Ανδριανός Σωτήρης, η σύμβουλος ΔΚ Σαλαμίνος Αγγουράκη Καίτη, ο δημοτικός σύμβουλος Γίωργος Μπίλιας, η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής συνδυασμού Ρούλα Νάννου και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Βενετσάνος.
Από αθλητικά σωματεία προσήλθαν:
Ο πρόεδρος του Αία Σαλαμίνος Λουκάς Τάσος
Ο εκπρόσωπος του Αμπελακιακού Κατσιγιάννης Κώστας
Ο εκπρόσωπος της ΑΕ Σαλαμίνος Μωησίδης Αντώνης
Ο πρόεδρος των Αστεριών Δραπετσώνας Τράκας Χρήστος.
Μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Πειραιά Κύριοι Κανδύλης Λουκάς, Σταματάτος Γιάννης, Γιώργος Κουνιάς Τάσος Βιλλιώτης και η κυρία Μωρέ Ιωάννα.
Ο δημοσιογράφος από την εφημερίδα Φώς τον Σπορ Σωτήρης Καλογιάννης
Οι ιδιοκτήτες του ηλεκτρονικού portal topiko24.gr Νίκος Μακρής και Αλεξάνδρα Βερύκιου, ο φωτογράφος και καμεραμάν του topiko24.gr Ντίνος Λιορίσης η αντρική ομάδα αλλά και παιδιά των ακαδημιών. Η εκδήλωση είχε μόνο μία βράβευση και αυτή ήταν προς τον ιδρυτή του ιστορικού σωματείου των Σαλαμινομάχων κο Αναστάσιο Καλαιτζίδη  η ποία έγινε δια χειρός του νυν προέδρου, Στέλιο Φασουλή. Κάτω από τις ευχές του πατέρα Αναστάσιου, κόπηκε η παραδοσιακή Πρωτοχρονιάτικη πίτα με το φλουρί να πέφτει στο κομμάτι της αντρικής ομάδας. Ημέρα ... σημαδιακή η χθεσινή καθώς η ομάδα για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, βρίσκεται πρώτη και μόνη στην βαθμολογία και όπως λέει και η προέλευση του εθίμου για αυτόν που κερδίζει το φλουρί, έπεται τύχη για την ομάδα των “κυανόλευκων” αλλά και για τον πρόεδρο του σωματείου, Στέλιο Φασουλή, που σε λίγες μέρες η αγκαλιά του θα κρατά την δεύτερη γυναίκα της ζωής του. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :
Τα αδέρφια Παναγιώτη και Νίκο Μουράτο για την χορηγία της πίτας
Την υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Τσαβαρή Γιάννη Σπαθή Σοφία.
 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/1/14 01:17

    Καλά, την τελευταία γιατί την ευχαριστήσατε; για τα ωραία μ......... της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.