Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Ιαν 2014

ΕΠΟ Σαλαμινομάχοι παραίτηση του αντιπροέδρου Κωνσταντινίδη Κώστα

Ύστερα από το Δ.Σ του συλλόγου μας κάνουμε αποδεκτή την παραίτηση του αντιπροέδρου μας Κωνσταντινίδη Κώστα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία μιας και κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου 2014 με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Σαλαμίνος Τζαβαρή Γιάννη.
O σύλλογος μας σας προσκαλεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19:30 στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Αμπελάκι.
Ο σύλλογος μας και ο Πρόεδρος μας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον δημοτικό σύμβουλο Μπίλια Γεώργιο για την διεκπεραίωση ενός σημαντικού ζητήματος για το σύλλογο.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ομάδας μας αναφέρει:
Δεν νομίζω ότι έχουμε καταφέρει κάτι σημαντικό μέχρι τώρα. Το πρωτάθλημα έχει παρά πολύ δρόμο και ειδικά ο όμιλος μας είναι εξαιρετικά αμφίρροπος με 6 ομάδες να παλεύουν για την πρώτη θέση. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Οι μεταγραφές που έγιναν δεν είναι προσθήκες εντυπωσιασμού αλλά ουσίας δηλαδή να φτιάξουμε μια ομάδα που να μπορεί να αποδώσει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο για τον κόσμο που θα έρθει να παρακολουθήσει την ομάδα μας.

1 σχόλιο:

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.