Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Ιαν 2014

Σπύρος Σοφράς: «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Αποστομωτικές απαντήσεις έδωσε ο Σπύρος Σοφράς κατά τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 17ης Δεκεμβρίου, για διαχειριστικά ζητήματα που αφορούσαν τη δημαρχιακή του περίοδο.
          Απευθυνόμενος στο σώμα, ο κ. Σοφράς είπε:
 «Κύριοι συνάδελφοι,
»Εξ αρχής δηλώνω, ότι ως δήμαρχος της περιόδου εκείνης φέρω, και φυσικά αποδέχομαι, την πολιτική ευθύνη για αυτά τα ζητήματα.
Έτρεφα, και τρέφω, απεριόριστη εκτίμηση προς τα πρόσωπα που διετέλεσαν πρόεδροι των συγκεκριμένων δημοτικών επιχειρήσεων, πράγμα που αποδεικνύεται άλλωστε από το ότι τους είχα παραδώσει απόλυτα τη διαχείρισή τους. Και πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι το ηθικά μεμπτό, παρά μόνο παρατυπίες εξ απειρίας. Περιβάλλω τους συνεργάτες μου με εμπιστοσύνη, και, όπως ο λαός μας λέει, “καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται”.
»Όλα αυτά που ακούσαμε, εφ’ όσον το κρίνετε, θα πρέπει να διευκρινιστούν με τον πλέον αρμόδιο τρόπο. Εάν λοιπόν υπάρχουν οποιαδήποτε αμφισβητούμενα θέματα,  σας καλώ, ιδιαίτερα τους συμβούλους της πλειοψηφίας και τους προσκείμενους, να προβείτε σε όλες τις σχετικές διαδικασίες. Όπως προείπα, αναλαμβάνω τις πολιτικές μου ευθύνες.  Ακόμη και την ευθύνη για το ότι είσαστε σήμερα Δήμαρχος, κύριε Τσαβαρή…
»Όμως, συνάδελφοι, θα πρέπει να επισημάνω ορισμένα πράγματα, τα οποία μου προξενούν απορίες:
·         Γιατί, κατά τη διάρκεια της έρευνας, δεν κάλεσαν τους αρμοδίους να απαντήσουν άμεσα στα ερωτηματικά που δημιουργούντο; Θα είχε κερδηθεί πολύς κόπος και χρόνος και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα ήταν σαφώς διαυγέστερη. Δεν το σκέφθηκαν άραγε; Ή είχαν εντολή (από πού άραγε;;;) να μην το πράξουν για να χρησιμοποιηθούν στη δεδομένη στιγμή ως “πολιτικό ατού”;
·         Τα αναφερόμενα στην εισήγηση, αφορούν κατά μεγάλο μέρος τον δημοτικό σύμβουλο κύριο Θ. Θεοχάρη. 
»Κύριε Τσαβαρή:
»Δεν είναι αυτός ο ίδιος τον οποίο εσείς συμπεριλάβατε στη λίστα του συνδυασμού σας πριν από κάποιους μήνες και ο ίδιος σας διέψευσε; Και μάλιστα, με κατηγορηματικό και απόλυτο τρόπο, τέτοιον, ώστε σείς, να εκδώσετε δελτίο τύπου στο οποίο τον κατηγορείτε για “έλλειψη τιμής”;!...
          »Την περίοδο κατά την οποία προτείνατε συνεργασία στον κ. Θεοχάρη και ανακοινώσατε μάλιστα τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό σας, σεις, ήσασταν ήδη απόλυτα ενήμερος των προβλημάτων που είχαν παρουσιαστεί στη ΔΗΚΕΣΑ. Και τούτο είναι  βέβαιο, γιατί αναφερόσασταν σε αυτά, πολύν καιρό πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους. Και παρά ταύτα, προσπαθήσατε να τον προσεταιρισθείτε, ενώ καταφύγατε σε εναντίον του κατηγορίες, μετά την εκ μέρους του δημόσια διάψευση της συνεργασίας σας!
»Μήπως λοιπόν αυτά έχουν κάποια σχέση με το σημερινό μας θέμα; Ελπίζω  πως όχι.
»Γιατί στην ενάντια περίπτωση, θα έχετε πέσει στη χαμηλότερη βαθμίδα της πολιτικής ζωής του τόπου, δείχνοντας σε όλους το σκοτεινό και αποτρόπαιο πρόσωπο ενός πολιτικού εκβιαστή…
»Συνάδελφοι,
»Υπήρξα πάντα ειλικρινής απέναντί σας και απέναντι στους δημότες μας. Έτσι, είμαι απόλυτα έτοιμος να συζητήσω οποιοδήποτε θέμα προκύπτει και αφορά είτε προσωπικά εμένα, είτε τον Δήμο και τους δημότες μας».
Η διάφανη και ξεκάθαρη θέση της «Νέας Πορείας», δεν αφήνει περιθώρια άλλων ερμηνειών. Όπως άλλωστε επεσήμανε και ο κ. Σοφράς κλείνοντας,
«… Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ, και έτοιμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση και πρόκληση, χωρίς να φοβόμαστε τίποτα – κάτι για το οποίο, δυστυχώς, δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα ισχύει για κάποιους “άλλους”,  που σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις…».
Σε ό,τι αφορά στα λεγόμενα του κ. Τσαβαρή κατά την δευτερολογία του, [όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, αποκάλεσε τον κ. Σοφρά «πολιτικό φυγά»(!)], θα του συνιστούσαμε αφ’ ενός να επιδείξει (όσο μπορεί!) ψυχραιμία και σεβασμό στα νόμιμα, αφ’ ετέρου δε να σταματήσει τη μονότονη προκλητική του στάση: Είναι λίγοι οι μήνες που έμειναν για να δούμε όλοι ποιός είναι ο πραγματικός φυγάς…
Με εκτίμηση
το γραφείο τύπου του συνδυασμού
“ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” Σαλαμίνας δημ. συνδυασμός
υπ. δημάρχου Σπύρου ΣΟΦΡΑ
τηλ. συνεννόησης 2155000947 & 6932215569

39 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/1/14 20:43

    Ουρανος με μουσι ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/1/14 20:58

    ΜαστροΠΙΠΗ γραψε κατι ..τη σιωπη ειναι αυτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/1/14 22:12

    Καλή είναι θλίψη Σπυριδωνα , αυτήν τη αντέχεις απο ότι φαινετε , το πρόβλημα το μεγάλο θα το έχεις το βράδυ των εκλογών αν κατέβεις βέβαια, .το χαμηλό ποσοστό που θα πάρεις θα σου φέρει σίγουρα κατάθλιψη!!! Γιαυτο σου λέω έλα μαζί μας να το σταρ σούμα το ΛΑΜΟΓΙΟ απο την πρώτη Κυριακή!!! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο αδερφός του στρατηγού!!!! Αυτος βλέπει απο εδώ γέρνει η μπαλατζα και ήρθε όπως και τόσοι αλλοι(Τραυλος-Μακρης και τόσοι άλλοι!, και τα έξοδα δικά μας!,,, και θέση για μια 5ετια!!! Άντε Σπύρο πάρκο απόφαση και δεν θα χάσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/1/14 22:39

    ΜαστρΠΑΜΠΟΝΗΡΕ?????>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αιθεροβάμων8/1/14 06:23

    Στον 7/1/14 22:12, αγαπητέ φίλε,
    Μιλάς για μπαλάντζα, μιλάς για χρήμα, μιλάς για συμφέροντα και οφίτσια…
    Ας πιάσουμε πρώτα αυτά!
    • Η λαϊκή θυμοσοφία λέει θέλει η πουτάνα (και για να μην υπάρξει παρεξήγηση αναφέρομαι σε σένα που γράφεις) να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
    Μάθε λοιπόν πως ο «Σπυρίδωνας» όπως περιπαιχτηκά τον αναφέρεις έχει ιδανικά και όνειρα για τον τόπο του.
    Δεν είναι σαν το γνωστό μας φτηνολαμόγιο για να ρθει μαζί σας, που δεν θα δείτε δημαρχία ούτε αυτή την φορά γι’ αυτούς τους ατιμωτικούς λόγους που συ αναφέρεις.
    • Ο κόσμος πήρε χαμπάρι την Ρούλα και την ομάδα της ΠΩΣ ΞΟΔΕΥΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στην απέλπιδα προσπάθεια να πάρει κεφάλι και ο λαός, της γυρνά την πλάτη, μη σου πω καλύτερα το ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ για θα σε στενοχωρήσω και δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.
    Η εύλογη απορία όποιου διαβάζει παρόμοια «πουτανοκείμενα» είναι προς τι η πρεμούρα να ρθει ο «Σπυρίδωνας» μαζί σας ρε λαμόγιο αφού πιστεύεις πως έχει τόσο χαμηλά ποσοστά; Τον συμπόνεσες μωρή αδερφή του ελέους;
    • Μάθε λοιπόν πως και ΠΡΩΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και την συμπάθεια τους έχει και την ψήφο τους και δήμαρχος θα γίνει γιατί και ξέρει και μπορεί να βάλει το νησί του σε «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και θα το βάλει σε πείσμα όσον έβαλαν στόχο να τα αρπάξουν την επόμενη πενταετία, έτσι για να γνωριζόμαστε.
    Ο Σπύρος ΕΙΝΑΙ ο επόμενος δήμαρχος κι όποιος ακόμα δεν το κατάλαβε ή τυφλός είναι ή απολίτικος και βαθιά νυχτωμένος
    Καλημέρα σου με κάτι σαν και σένα έχει την επανεκλογή του δεδομένη, αλλά που να το καταλάβεις εσύ.
    Εκεί στης Ρούλας στόχο έχετε όλοι την κουτάλα τίποτα άλλο δεν βλέπετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/1/14 06:47

    Άστα τα λαμόγια να λένε ρε Σπύρο,
    Αυτοί μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια όπου διάβαζα Μίκυ Μάους με τον Σκρούτς να βλέπει μόνο τα δολάρια
    Στόχος είναι τα λεφτά όπως τραγούδαγε και η εθνική μας τραγουδίστρια Τζούλια Αλεξανδράτου σε γνωστό βίντεο κλίπ
    Τι φανταστήκατε ξοδεύει ο Μηνάς τα εκατομμύρια του έτσι για πλάκα; Δεν θέλει να τα πάρει πίσω;
    Γεια σου ρε Μηνά, αλτρουιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/1/14 07:48

    Τελικά ποιος να το πίστευε πως και οι δυο αντίπαλοι του θα του αναγνώριζαν τόσο άμεσα και έμμεσα του Σπύρου την υπεροχή και θα χτυπούσαν και οι δυο τον Σπύρο κάτω από την μέση.

    Ψυχραιμία Σπύρο μου, έρχονται μέρες δύσκολές βρώμικες με λάσπη κι άλλα χτυπήματα κάτω από την μέση γιατί εσένα φοβούνται, ο δε Τσάβες δεν μπορεί να διανοηθεί πως τον Μάη θα σου παραδώσει την εξουσία του δήμου μας, παθαίνει υστερία και καταπίνει χάπια.

    Ο Μηνάς, βλέπει τα ευρώπουλα του να φεύγουν και δεν μπορεί να το χωνέψει πως τα πέταξε στην θάλασσα. Περαστικά σας.

    ΣΟΦΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ γιατί και θέλει και μπορεί να δώσει ΝΕΑ ΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ στο νησί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/1/14 07:52

    Σπύρο μου, ο τίτλος σου και ΜΟΝΟΝ όλα τα λεφτά
    Δίνει απόλυτα το στίγμα του παράφρονα δημάρχου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/1/14 08:01

    129 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΨΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝ-ΑΚΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/1/14 09:25

    Τα προβοκατόρικα Βουλαγιαννόσκυλα πιάσανε δουλειά. Γράφουνε ανώνυμα κείμενα και τα παρουσιάζουν σαν να γράφονται από την πλευρά της κας Νάννου.
    Είναι ολοφάνερο ότι ο Τσαβαρής έχει πανικοβληθεί από το αποτέλεσμα του γκάλοπ που βγάζει δήμαρχο την κα Νάννου και έχει αρχίσει ένα βρώμικο και ανήθικο πόλεμο λάσπης εναντίον αυτής και του συζύγου της. Η κα Νάννου ότι έχει να πει το λέει κατάφατσα και με την υπογραφή της, ποτέ δεν κτυπά τον αντίπαλο κάτω από τη μέση και αυτό το έχει αποδείξει. Απευθύνεται στον κόσμο γιατί έχει εμπιστοσύνη στην κρίση του. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει ποιός ξοδεύει εκατομμύρια και ποιός εξαγοράζει συμβούλους για να ξαναβγεί δήμαρχος. Και το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι πού τα βρίσκει τόσα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/1/14 10:35

    Αφού όλοι εσείς που γράφετε απο τη μεριά της Ρουλας είσαστε ρε παιδιά , δεν αφήνετε τις παπαριες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/1/14 12:05

    Σπύρο μαζί σου γιατί σε εκτιμήσαμε τώρα που είδαμε τι σημαίνει ξένος δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/1/14 12:56

    Βρεθηκε αννθρωπος και μαλιστα ψηφοφορος που εκτιμησε ΤΟ ΠΙΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/1/14 13:36

    Αν δεν ζήσεις τα χειρότερα δεν μπορείς να εκτιμήσεις. Η δημαρχία του ήταν βελούδινη μπροστά σε αυτά που έχει κάνει ο νυν. Οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/1/14 14:06

    Και το 1% το ξεχασες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/1/14 14:08

    Συμφωνώ απόλυτα, γιαυτό ο Τσαβαρής πρέπει να εκτοπιστεί, είναι ο καταστροφέας της Σαλαμίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/1/14 14:50

    Μηνά, μάζεψε τους πανηλίθιους κι ανεγκέφαλους που γράφουν μαλακίες και σας εκθέτουν γιατί σαν συνεχίσουν δεν βλέπετε δημαρχία ούτε σε τρία τέρμενα όχι τον Μάη που ναι παχιές οι μύγες
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/1/14 16:13

    εσυ με το 1% μινε να κλαις στο χυμενο γαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/1/14 16:19

    Στον 8/1/14 16:13, ο Σπύρος με το 1% ΔΕΝ πήρε ρε λαμόγιο τρία σπίτια στην Κούλουρη σε τρία χρόνια ούτε του κανε ο Αγγέλου δώρο διαμέρισμα στο Λουτράκι
    Ψάξε λίγο τον Τσάβες και βγάλε επιτέλους την μαρμελάδα από τα μάτια
    ΄τι έφαγε - έφαγε, τώρα ήρθε η ώρα του ότι αρπάξει ο κώλος του
    Άιντε και η Κούλουρη σας πήρε χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/1/14 16:21

    κα Πάλλα, για πες μας πουθε τον "κρατάει" τον πρώην και τον πήρε μαζί του δεν μπορεί λογικός άνθρωπος να πάει χωρις συμφέρον μ' αυτόνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/1/14 16:43

    O ΟΜΗΡΟΣ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΠΡΗΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΙΚΕΤΕΥΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΜΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΟΠΟΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΝΤΟΥΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/1/14 16:47

    ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος8/1/14 16:49

    Τι συνδέει τον Σπανόπουλο με τον Τσαβαρή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος8/1/14 17:10

    ΣΠΥΡΟ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΖΆΛΙΣΑΝ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΌΓΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΙ ΈΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΧΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΠΥΡΟ ΠΡΧΩΡΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑΛΕΝΕ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος8/1/14 19:17

    Ο ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ Κ ΣΚΕΦΤΕΤΕ (ΠΗΡΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ) ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΣΑΒΕΣ!! ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/1/14 19:48

    Σπύρο έλα σε περιμένουμε, θάναι για 5 χρόνια αντιδήμαρχος έργων και αναπληρωτής ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! Ρωτά και τον Αστρακο να σου πει ξέρει από αυτή τη θέση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος9/1/14 00:08

    Ε, όχι και νορμαλ άνθρωπος ο τσάβες; αυτός είναι Αϊνστάιν, ιδιοφυϊα στο κλέψιμο αλλά μακάκας στο κρύψιμο, οπότε μάπα το καρπούζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος9/1/14 01:31

    Για να μπουν τα πράγματα στην σωστή τους βάση:
    Βασικός στόχος της Ρούλας είναι να διώξει τον κλέφτη από το νησί μας.
    Βασικός στόχος του Σπύρου είναι να διώξει τον κλέφτη από το νησί μας.
    Καμία έχθρα δεν υπάρχει ανάμεσα τους.
    Για τους Σαλαμίνους στόχος πρέπει να είναι την 2η κυριακή να είναι η Ρουλα με τον Σπύρο και είθε να κερδίσει ο καλύτερος.

    Να φύγει το λαμόγιο και με την βοήθεια της δικαιοσύνης να πάει εκεί που του αρμόζει:στη φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος9/1/14 06:33

    Σιγά μην σας αφήσει ο Τσαβες να εχει 2η Κυριακή! Απο την 1η Κυριακή θα καθαρίσει τις εκλογές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος9/1/14 10:45

    128 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΨΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝ-ΑΚΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος9/1/14 12:41

    Καλα ρε μαγκες ΜΠΛΟΓΚΑΔΕΣ ποσα σας σκαει ο ΠΙΠΗΣ για να κοτσαρετε καθε λιγο τη μουσατη φατσα του;;;;;;;

    Αυτος εγινε ΔΗΜΑΡΧΟΣ λογω ΜΑΚΡΗ ..Γκαμηλα ναβαζε,η γκαμηλα θαβγαινε.. Τωρα πως του τη φερμαρισε και την ειδε σωτηρας,αυτο μονο αυτος το ξερει. Αν το ξερει ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος9/1/14 16:37

    oi ξενοι εχουν μυαλο κ σκέφτονται. ολοι οι ντοποι δεν εχουν το μυαλο του τσαβες! ας το παραδεχτούμε τελος παντων!!! Αν δεν υπειρχε η τροικα ο τζονακος δεν θα επεφτε ΠΟΤΕ!! ΠΟΙΟΣ θα τον ερειχνε η ρουλιτσα ??????χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος9/1/14 17:35

    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,
    1ΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΝΣΑΛΑΜΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΗΧΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ
    2ΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
    3ΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
    4ΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος9/1/14 17:50

    ΟΥΖΑΚΙ ΤΡΕΛΟΥΤΣΙΚΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟΥ ΛΙΜΝΙΟΝΑ ΚΟΥ ΚΟΥ ΚΟΥ ΚΟΥΡΙΚΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΛΙΜΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος9/1/14 17:55

    Οι κακές γλώσσες λένε ότι πήγε να εξομολογηθεί ο Δερτουζος μαζί με τον δήμαρχο στον αρχιεπισκοπο
    Ο αρχιεπίσκοπος στη φάση αυτή διαβάζει τη λίστα με τις αμαρτίες τούς
    Μετά από μια ώρα διάβασμα βγήκε απ' τα ράσα του και αναφώνησε: σα τρελός φέρτε γρήγορα τον εξορκιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος9/1/14 17:56

    ΡΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ περιμένουμε να απαντήσει ο αξιότιμος κύριος Δερτούζος, με τι χρήματα βγάζει την δεκαπενθήμερη εφημερίδα του αφού δεν έχει ούτε για δείγμα διαφήμιση;
    Τη στιγμή μάλιστα που αυτός είναι εναs μικροσυνταξιούχοs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος9/1/14 18:32

    Προς τον 16:37.
    Προφανώς εσύ είσαι ξένος και έχεις πολύ μυαλό. Για εξήγησέ μου τώρα πώς γίνεται ο τσάβες να έχει τόσο μυαλό και να του ακυρώνει η νάννου 17 αποφάσεις; Ούτε 1 ούτε 2 αλλά 17.
    Αν μου το εξηγήσεις τότε μπορεί να μου αλλάξεις την ιδέα ότι ο τσάβες δεν κουβαλάει παρά 2 δράμια μόνο μυαλό. Όσο για την τρόϊκα, κατ΄ εντολή της δοθήκανε τα λεφτά για την πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών όλων των Δήμων. Γιαυτό Ο τσάβες πρέπει να ανάψει ενα κερί στην τρόϊκα. Παρόλα αυτά και άλλα πολλά, η πτώση του τσάβες είναι δεδομένη γιατί ο κόσμος τον έμαθε πλέον. Ξέρει ότι είναι ένα λαμόγιο και τα λαμόγια τα τιμωρεί και τα τιμωρεί σκληρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος10/1/14 09:39

    127 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΨΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝ-ΑΚΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος10/1/14 23:23

    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.