Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Ιαν 2014

Τα μέλη της Σαλαμίνας του «Ομίλου Φίλων του Δάσους» προσέφεραν για άλλη μια φορά στο κοινωνικό ιατρείο Σαλαμίνας όπου και παρέδωσαν κιβώτια με ρούχα και παπούτσια


10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/1/14 17:25

    ΚΑΛΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ .ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ,ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝ.ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ;ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ;ΤΟΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ,ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;Η ΕΡΓΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ; ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/1/14 17:33

    Κύριε Δρυβα εσείς είσαστε τίμιος άνθρωπος γιατί πέσατε στην χαβούζα μυρίζω Σκατούζο .Έρχεται σκατομυρωδιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/1/14 17:51

    ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΛΑ,ΒΑΛΤΕ ΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑΞΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ,ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΟΜΗ; ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ,ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ,ΜΑΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ,ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ,ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΛΥΠΑΜΕ ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΛΑ.ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ.ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΟΙΝ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/1/14 18:02

    Οταν εγω παω τροφιμα η ρουχα στο κοιν. παντοπωλειο ,η κοπελλα που υπαρχει μεσα και οΚυριος ο υπευθηνος τα γραφει σε ενα βιβλιο.δηλαδη κρατανε απο οτι καταλαβα ΑΡΧΕΙΑ.στις διαφορες εκδηλωσεις που κανουν στη δημαρχεια ,οπως η σημερινη,η
    προχθεσινη ,των περασμενων εβδομαδων,τι γινετε που πανε ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ .για να κανετε μερικοι ψηφοθηρια.Συγκεντρωθητε ο καθενας στο ποστο του.γιατι μια το κλεφτει δυο του κλεφτη η τριτη θα ειναι η κακια του μοιρα.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/1/14 19:46

    Φίλε 10/1/14 17:25 αυτοί έχουν μπερδέψει την π@@@@α με την βούρτσα….. μπροστά στην μανία τους για αυτοπροβολή μπερδεύτηκαν…… την επόμενη φορά ρε παλουκάρια να πάτε DEPON στο κοινωνικό παντοπωλείο….. Χαϊβάνια, μπουνταλάδες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΣ10/1/14 20:02

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ,,ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ,,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΔΑΚΑΣ ΝΕΡΟΥ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ,ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΡΡΟΕΣ 3 ΕΤΩΝ,Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΩΡΓΗ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΜ ΔΙΨΑ,,ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/1/14 20:14

    Συμφωνώ απόλυτα σαν εθελοντές και ως φελλοί που είναι ας κάνουν μια σωστή δουλειά, ας ταπώσουν τους σωλήνες…..χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/1/14 10:26

    esena mallon e8elontis se @@@@ kopane 10/1/14 20:14 kai soy arse !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/1/14 16:13

    Μονο συγχαρητηρια μπορουμε να δωσουμε ολοι μας στο κοινωνικο ιατρειο αντι για αυτο τολματε και μιλατε που για να παρουμε ρυζι και φακες πρεπει να κανουμε αιτηση που πρεπει να κανουμε μετα απο 6 μηνες! Τωρα πειναωωωω μετα απο το εξαμηνο δεν ξερω αν θα ζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/1/14 17:04

    ΠΑΠΑΡΟΓΟΥΡΛΙΔΑΚΗ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΑΣ!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ!
    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.