Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Ιαν 2014

Ο Σύλλογος Κρητών Σαλαμίνας "Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ" σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του και την κοπή πίτας την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 και ώρα 13.30 στο Κοσμικό Κέντρο "LIME" (παραλία Ψιλής Άμμου)


17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/1/14 13:38

    Στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΝΔ δε θα δώσει τη στήριξη στον Χάρη Τομπούλογλου μετά τις τελευταίες εξελίξεις, στο Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης θα είναι υποψήφιος ο Μιχάλης Γαζής, στην Καισαριανή ο Θόδωρος Ιωαννίδης, στην Αγία Παρασκευή ο Βασίλης Ζορμπά, στο Δήμο Δάφνης- Υμηττού ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης, στην Πεντέλη ο Δημήτρης Καψάλης, στο Χαλάνδρι ο Γιώργος Κουράσης, στον Ωρωπό ο Γιάννης Οικονομάκος, στην Κηφισιά ο Νίκος Χιωτάκη, στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας ο Γιώργος Δρίκος και στα Μέγαρα ο Γιάννης Μαρινάκης. Τη μάχη στο Δήμο Ζωγράφου θα δώσει ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας ο Νίκος Πέτσας, στο Γαλάτσι ο Κυριάκος Τσίρος. Στη Νέα Ιωνία αναμένεται να «κατέβει» ο Νίκος Κουκουλάρης και στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού ο Νίκος Κούκης.
    Για το Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης διεκδικεί τη γαλάζια υποστήριξη ο Αναστάσιος Μαυρίδης, στο Δήμο Σαλαμίνας η Ρούλα Νανου, στο Δήμο Σαρωνικού ο Γιώργος Σοφρώνης.
    ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/1/14 17:13

    ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΤΟ ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΕ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ


    1] Η αραβωνιάρα του Ηλία Παπασάββα κι αυτομάτως τον ανακοινώνει ο δήμαρχος ως υποψήφιο μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
    2] Ο υιός του Σούλη Μιχάλαρου προσλαμβάνετε κι αυτός στο γραφείο δημάρχου και μετά απ’ αυτό ανακοινώνει και την υποψηφιότητα του πατρός.....
    3] Εντός της εβδομάδος ή αρχές της άλλης έρχεται και η τακτοποίηση του υιού Στάμου Μπακαούκα στον αθλητικό οργανισμό! Μαντέψτε τι θα επακολουθήσει, η περήφανη ανακοίνωση προσχώρησης και του κ Στάμου Μπακαούκα στον συνδυασμό του δημάρχου.
    4]Μαϊμού Αγορά χαλιών για στήριξη οικογένειας Χατζηνικολάου [κοινός παχύδερμο ]και περήφανη ανακοίνωση προσχώρηση του στον συνδυασμό του δημάρχου
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/1/14 18:56

    4/1/14 17:13
    Ξέχασες να τονίσεις επίσης οτι ο πρώην δήμαρχος ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΦΡΑΣ θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ρούλας Νάνου και του Μηνά στον κοινό αγώνα φαγώματος του Γιάννη Τσαβαρή.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    Και μη χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/1/14 19:03

    Στις 3/1/2014 και ώρα 20:30 ο υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Τραυλός συγκέντρωσε τον συνδυασμό του σε δείπνο που τον αποτελούσαν 60 (εξήντα) εκλεκτοί Σαλαμινιοι πολίτες για να τους ενημερώσει γιατί παραιτειται από υποψήφιος δήμαρχος και ήταν για καθαρά προσωπικούς λογούς. Ο υποψήφιος δήμαρχος έγινε κατανοητός από όλους τους ανθρώπους του συνδυασμού του και αποφασίστηκε σχεδόν ομόφωνα ότι συνδυασμός δεν διαλύεται αλλά παραμένει ενεργός και μεταλλάσσεται κίνημα υπό την σκέπη του παρετειθεντως υποψηφίου δημάρχου Μάριου Τραυλού που όταν έρθει η κατάλληλη ώρα και στιγμή θα δημιουργηθεί ένα μέτωπο το οποίο θα λειτουργήσει μόνο για το καλό της Σαλαμίνας. Κατά την ομιλία του Μάριου Τραυλού, υπήρχαν στιγμές συγκίνησης και συλλογισμού. Το κίνημα αυτό είναι δυνατό και θα μπορέσει να προστατέψει το νησί μας από ανθρώπους που δεν αγαπούν και δεν σέβονται τον Σαλαμινιο πολίτη και το όμορφο νησί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/1/14 19:09

    4/1/14 17:13
    Υ.Γ.
    Την ΡΌΥΛΑ ΝΑΝΟΥ και τον ΜΗΝΑ επίσης θα στηρίξουν εκτός του ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΡΑ η Ν.Δ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ Ο ΜΑΚΡΗΣ Ο ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ και όλοι οι πικραμένοι.
    ψυχραιμιααααααααα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/1/14 19:16

    4/1/14 19:03 Και πάνω απ΄όλα ο ΤΡΑΥΛΟΣ θα προστατέψει την κατασκευαστική του εταιρεία που δεν τα πήρε από τον Τσαβαρή......ΒΑΡΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ.
    ψυχραιμιαααααααα.............
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    Και μη χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/1/14 19:25

    ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/1/14 19:33

    ψυχραιμιαααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/1/14 19:36

    Πόσο το μαλλί για την πρόσκληση στην κοπή πίτας;;; δεν μας είπατε καλέ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/1/14 19:40

    ΛΙΑΚΟ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΡΙΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΣΕΡΑΤΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/1/14 20:00

    Μωρή κοντή άσχημη και λεσβία (4/1/14 19:09) πάλι παπαριες γράφεις;

    Το μεροκάματο πέφτει κανονικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/1/14 20:17

    αχ....ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 4/1/14 20:0Ο ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;; ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΗΗΗΗ
    θα σε ξεσκίσω ερωτιάρη γιατί είσαι γελοίος...πήδηξες αν και τζούφιος και έφυγες.......χαχαχα....
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/1/14 23:42

    ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΛΟΜΗΝΑ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΣΑ ΚΑΙ ΞΟΔΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ.
    ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΝΗΣΙΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΤΟ ΣΚΥΛΟΜΕΤΕΝΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ Η ΡΟΥΛΑ ΟΛΑ ΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΣΠΥΡΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/1/14 07:18

    ΤΖΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΉΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛAKIA ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/1/14 07:32

    ΤΖΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΉΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛAKIA ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/1/14 08:46

    Στον φίλο που λιβανίζει τα αρχ@@δια του Τραυλού.
    Έχεις μπλέξει την βούρτσα με την π@@τσα
    Απ την μια μας λες ότι ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ από την υποψηφιότητα για προσωπικούς λόγους –αλήθεια ποιους?- κι απ την άλλη ο συνδυασμός δεν διαλύεται αλλά παραμένει ενεργός υπό την σκέπη του «Θεού»
    Τώρα ποιος απ τους δυο σας έχει χάσει την μπάλα; (Μάλλον και οι δυο σας)
    Εσύ ως πολιτικά άσχετος ή ο Τραυλός οπότε και η ανία του χτύπησε την πόρτα;
    Παρακάτω μιλάς για κίνημα, ξέρεις ρε άθλιε την ορολογία της λέξης κίνημα; Πως τολμάς να ισοπεδώνεις λέξεις κι έννοιες;
    Ρε δε πάτε να πλακωθείτε, ο τόπος έχει αρκετούς νταβατσίδες δεν θέλει έναν ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/1/14 23:36

    4/1/14 23:42 ΠΕΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.