Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Ιαν 2014

Ο Σπύρος Σοφράς και η «Νέα Πορεία Σαλαμίνας» στο πλευρό των Κοινωνικών φαρμακείων

Ο Σπύρος Σοφράς και η  «Νέα Πορεία Σαλαμίνας», στηρίζουν ανεπιφύλακτα και με όλες τους τις δυνάμεις την πρωτοβουλία των Κοινωνικών Ιατρείων - Φαρμακείων (ΚΙΦΑ) της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων πρωτοστατεί το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο της Σαλαμίνας, για ελεύθερη πρόσβαση των ανασφάλιστων πολιτών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Καλούμε όλους τους ευαισθητοποιημένους Σαλαμίνιους, να συμπαρασταθούν στη διαμαρτυρία που διοργανώνουν τα ΚΙΦΑ μπροστά στα αντικαρκινικά νοσοκομεία ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ και ΜΕΤΑΞΑ, την Πέμπτη 30/1, στις 11.00 π.μ., για τη στήριξη των συνανθρώπων μας, ακόμη και των ανασφάλιστων, που έχουν ανάγκη τη συμπαράσταση όλων μας.
Η ανάγκη για υγεία και περίθαλψη για τις ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες, είναι μια εκ των «ουκ άνευ» υποχρέωση κάθε πολιτισμένης κοινωνίας – ιδιαίτερα δε, όταν πρόκειται για άπορους, βαρύτατα ασθενείς.
Αυτό πρεσβεύουμε και αυτό επιδιώκουμε, όχι μόνο σαν δημοτική παράταξη, αλλά και πάνω απ’ όλα, σαν άνθρωποι.
Με εκτίμηση
το γραφείο τύπου του συνδυασμού
“ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” Σαλαμίνας δημ. συνδυασμός
υπ. δημάρχου Σπύρου ΣΟΦΡΑ
τηλ. συνεννόησης 2155000947 & 6932215569

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/1/14 22:31

    Θα σας κανω μια ΑΠΟΛΑΛΥΨΗ :; ΟΙ ΡΟΥΛΟ-ΠΙΠΙΖΕΣ γραφουν ,συνεχεα οτι τον ΤΣΑΒΑΡΗ τον κυνηγανε ,εδω και δυο χρονια,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ,ΣΔΟΕ ,ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚ..κλπ,κλπ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΙΟ.... Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ εδω και δυο χρονια ΚΡΥΒΕΤΑΙ ,επιμελως..Γιαυτο δεν τον βρισκουν ..Οπως σημερα π,χ,ΚΡΥΦΤΗΚΕ στ"ΑΜΠΕΛΑΚΙ ,στη κοπη της πιττας, η εχτες,ΚΡΥΦΤΗΚΕ στην αιθουσα του ΔΗΜ. ΣΥΜ ΒΟΥΛΙΟΥ..και καθε μερα ΚΡΥΒΕΤΑΙ στο ΔΗΜΑ ΡΧΕΙΟ, γιαυτο δεν τον βρισκουνε οι ΚΥΝΗΓΟΙ... ΠΡΟΣΟΧΗ Αν τον συναντησετε στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ,δεν ειναι αυτος.....ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΑΠΗΤΗ...ΤΙ να κανει αφου τον ΚΥΝΗΓΟΥΝ.......ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/1/14 22:37

    Αντε παλι ο ΠΙΠΗΣ.....Και μετα θελεις να πιστεψουμε οτι δεν εχεις σχεση με το μπλογκ..Ευτυχως που στηριζει ο πιπης ,αλλιως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρολίτσα27/1/14 07:35

      Ευτυχώς που σε υπερασπίστηκε κιόλας... τέτοια υπεράσπιση δεν έκανε ούτε ο Κούγιας στον Κορκονέα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/1/14 23:10

    Καλές μου κυρίες και κύριοι το ουζάκι του λιμνώνα ο παρτούζος που είναι γιατί έχει χαθεί τι ετοιμάζει ; Μήπως του την πέσανε ; Μάνο μανούλι που είσαι ; Πες αλεύρι ο Αστράκος σε γυρεύει ,σωληνοαρπάχτρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/14 00:01

      Μαγκα μου εισαι "ΦΟΒΕΡΟΣ "'σχολιαστης..Εμεινα ΚΑΓΚΕΛΛΟ..Τι μορφωση εεε Τι πνευμα ."'.ΠΝΕΥΜΑ"' ΚΑΙ "'ΗΘΙΚΗ"'....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/1/14 07:36

      Το ουζάκι θα σας πάει σούζα σε λίγες μέρες με αυτό που ετοιμάζει...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/1/14 23:20

    Φίλες και φίλοι Κουλουριώτες μην ξεχνάτε



    Θέλεις να ζήσεις ξανά μια Λαλακιάδα σε νέα κακέκτυπη έκδοση;
    Τότε στις εκλογές του Μαΐου ψήφησε μηνά-Ρούλα Νάνου, θα έχεις πάλι τους ιδίους πρωταγωνιστές, αυτούς που έκαναν το Δήμο Σαλαμίνας μια απέραντη παιδική χαρά, αυτή τη φορά αν κάνεις το ίδιο λάθος δεν θα βλέπεις τη γνωστή Χίλαρι να δίνει διαταγές και εντολές στους δημοτικούς συμβούλους, τους υπαλλήλους και τους εργάτες του δήμου, αυτή την φορά θα βλέπεις τον Δήμαρχο Μηνά να κάνει τα ίδια πράγματα.
    Οι ίδιοι άνθρωποι που όταν ο γνωστός μας λαλάκης κατηγορούσε την Μηνά-Ρούλα για ΡΟΖ σκάνδαλα και αυτοί σύμπραξαν μαζι του και ήταν απέναντι στην Μηνά-Ρούλα, σήμερα έχουν φτιάξει μια νέα κακέκτυπη και γερασμένη παιδική χαρά και συμπράττουν με αυτήν που τότε κατηγορούσαν η δεν είχαν το θάρρος και το ανάστημα να ψελλίσουν το παραμικρό, χάριν του μισθού που τους έδινε ο λαλακης, γιατί άραγε σήμερα είναι μαζι της;
    Αυτοί που έφεραν την Σαλαμίνα 10 τουλάχιστον χρόνια πίσω και καταχρέωσαν τον Δήμο, σήμερα θέλουν να ξανακάνουν τα ίδια.
    Για θυμήσου: Λένης, Χατζής, Μπινιάρη, Νίκος Αγαπίου, αυτοί δεν είχαν διατελέσει τότε Αντιδήμαρχοι με τον Ευάγγελο; Και τι είχαν καταφέρει;

    Η απάντηση είναι γνωστή σε όλους μας, αυτό που κατάφεραν ήταν να διαλύσουν τα πάντα και το νησί μας και τον δήμο, για αυτό και κρίθηκαν ανίκανοι από τους ψηφοφόρους και τους στείλαμε στα σπίτια τους, δεν τους δώσαμε την ξανά την ευκαιρία να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν την καταστροφή που σήμερα ξανά ελπίζουν.
    Αυτή την φορά έχουν αλλάξει μάσκα , αυτή την φορά τον ρόλο που τότε έπαιζε η γνωστή μας χίλαρι θέλει να τον παίξει ο γνωστός μας Μηνάς, μέγας πολιτικός άνδρας του νησιού.
    Και εσύ; Θα τα ξεχάσεις όλα αυτά;
    Υπάρχει περίπτωση να ξανακάνεις το ίδιο λάθος;

    Για το τέλος σας κρατήσαμε το καλό, τον άλλον γνωστό μας κύριο μεγάλο παράγοντα της πολιτικής σκηνής του νησιού, τον κύριο Μιχάλη Σάντο, γνωστό και ως κουβαρίστρα – κολοτούμπα, αυτός που κάποτε ήθελε να χρηματοδοτήσει τον προεκλογικό αγώνα του κολλητού του τότε Τσαβαρή αλλά μόλις μυρίστηκε χρήμα αλλού έκανε την πρώτη του κολοτούμπα και πήγε με τον Σοφρά ο οποίος κρατώντας τον στρατιωτικό του λόγο τον αντάμειψε μετά την εκλογή του, παίρνοντας τον και σαν ειδικό σύμβουλο στον δήμο και εξασφαλίζοντας του για 4 χρόνια έναν παχυλό μισθό, οι κακές γλώσσες λένε ότι του έβγαλε και την εφημερίδα για να μας το παίζει μέχρι σήμερα εκδότης και παράγοντας του νησιού.
    Και τι έκανε ο Σάντος; μόλις ο Σοφράς έχασε την εξουσία και αυτός τα μπικικινια; Άρχισε να αναζητά αλλού στέγη, σε αυτούς που μέχρι χθες έβριζε και απαξίωνε, πήγε από εδώ, πήγε από εκεί και κατέληξε εκεί που μυρίστηκε το χρήμα, γιατί οι άλλοι οι πρώην κολλητοί του τον είχαν μυριστεί και τον είχαν διώξει με τις κλοτσιές.
    Αυτοί είναι οι άνθρωποι που θέλουν να σε ξεγελάσουν και να σου ξανά κλέψουν την ψήφο σου για να ολοκληρώσουν φίλε Πατριώτη και Πατριώτισσα το καταστροφικό τους έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/14 23:57

      ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.....Ν"αγιασει το ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ....ι

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/1/14 00:39

    ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΕΙΤΕ ΙΑΤΡΕΙΟ....ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ; ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ; ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ... ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ...ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ...ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/1/14 07:41

    Κύριε Σοφρά μου είστε συμπαθής κυρίως γιατί δεν είστε εμπαθής.

    Δεν χρειάζεται όμως να πάτε μέχρι το Μεταξά για να δείξετε κοινωνικό πρόσωπο ούτε να μοιράσετε μπαλόνια όπως η κυρία Νάννου. Μαζέψτε ένα ποσό, κάντε το φάρμακα σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο, δώστε κάτι ακόμα για τον υπέρηχο που έρχεται και δεν έχουμε λεφτά να το συντηρήσουμε.

    Εξάλλου εγώ που τα βλέπω σχεδόν από μέσα, ο Τσαβαρής και κυρίως η Λούλα έχουν βοηθήσει πολύ το φαρμακείο μας. Χωρίς Λούλα ιατρείο και φαρμακείο δεν θα είχαν ούτε ασπιρίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/1/14 12:01

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ Η ΤΗΝ ΛΟΥΛΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ;
    ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΜΗΝΤΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΛΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΔΩ ΠΕΡ!
    ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ;
    Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΗΡΘΕ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΛΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/1/14 00:16

    [Έθνος της Κυριακής 12-1-2014]- “Ρουκέτα” από ΣΔΟΕ για… φαγοπότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση !
    Βόμβα. μεγατόνων από σημερινό δημοσίευμα του "Έθνους της Κυριακής", που αποκαλύπτει ότι το ΣΔΟΕ έχει βάλει στο μικροσκόπιο των ερευνών του 105 δημάρχους, και πρώην νομάρχες

    Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και ελέγχου του πόθεν έσχες των συγκεκριμένων προσώπων, καθώς έχουν προκύψει ενδείξεις για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.
    Αττική
    Αρκουδάρης Αριστείδης, πρώην νομάρχης Δυτικής Αττικής
    Χρυσός Αλέξανδρος, πρώην δήμαρχος Δραπετσώνας
    Μπουραϊμής Δημήτριος, δήμαρχος Ανω Λιοσίων, Φυλής, Ζεφυρίου
    Ξύδης Βασίλειος, δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού
    Τζίτζιφας Δημήτριος, πρώην δήμαρχος Μεταμόρφωσης
    Γεωργίου Ευάγγελος, Δήμαρχος Σχηματαρίου
    Λουϊζος Ιορδάνης, Δήμαρχος Νέας Μάκρης
    Δρίκος Γεώργιος, Δήμαρχος Μάνδρας
    Γάσπαρος Διονύσιος, πρώην νομάρχης
    Καράκας Σωτήριος, πρώην αντινομάρχης
    Φιλίππου Πέτρος, Δήμαρχος Σαρωνίδας
    Αδάμης Μιχαήλ, αντιδήμαρχος Σαρωνίδας
    Φασούλας Παναγιώτης, πρώην δήμαρχος Πειραιά
    Πατούλης Γεώργιος, δήμαρχος Αμαρουσίου
    Αλούκος Αλέξανδρος, πρώην δήμαρχος Αλίμου
    Τσιτσάνης Γεώργιος, πρώην αντιδήμαρχος Αλίμου
    Ματζουράνης Κωνσταντίνος, πρώην δήμαρχος Αλίμου
    Τσαμπαρλής Νικόλαος, πρώην αντιδήμαρχος Αλίμου
    Κοσμάς Γεώργιος, αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης
    Μπούσουλας Ιωάννης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μαραθώνα
    ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Κόκκαλης Γεώργιος, δημοτικός σύμβουλος Σταμάτας
    Ρούσος Αγγελος, πρώην δήμαρχος Θήρας, δημοτική επιχείρηση Βέλου με διαχειριστή τον τότε δήμαρχο
    • 1ον ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΝΑΤΕ ΜΗΝΥΣΗ KAI ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΝΤΑΜ
    • 2ον ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΗ
    3ον ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΗ ΩΡΑ




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.