Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Ιαν 2014

Ανασκόπηση 2013, μια σύντομη ματιά σε αναφορές καυτών θεμάτων που η δημοτική αρχή απαξίωσε εντέχνως και παρέκαμψε, μια και δεν είχε να δώσει πειστικές απαντήσεις στους δημότες της, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σ’ όλους

 
Οκτώβριος 2013
Απεχώρησε από τον συνδυασμό του Τσαβαρή και ο γραμματέας της έδρας κ Σπύρος Κουτσούκος
- Ας τολμήσουμε να προχωρήσουμε σε μια ανάλυση των δεδομένων ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών για να βάλουμε τις τελίτσες πάνω στα «i» όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλοσάξονες δίνοντας αφορμή να ξεκινήσει επιτέλους ένας παραγωγικός διάλογος στην αναζήτηση της αλήθειας. Όσοι πιστοί προσέλθετε!
- Ας ξεκινήσουμε όμως από το αδιαμφισβήτητο γεγονός, η επόμενη θητεία θα ‘ναι πενταετής, όπου και πολλά έργα θα γίνουν κι ανάλογα τον δήμαρχο που θα εκλεγεί, θα μπουν τα θεμέλια ή όχι για
“Λύνει” την σιωπή που κράτησε μετά την ανεξαρτητοποίηση του από την πλειοψήφουσα δημοτική παράταξη και μετά την αποχώρηση του από όλα τα καθήκοντα που είχε στον Δήμο της Σαλαμίνας, ο Βαγγέλης Αστράκος.
Σήμερα το βράδυ στις 10 σε ζωντανή συζήτηση με τον Γιάννη Γαβρίλη, στο studio του “Κυχρέα”
 
Νοέμβριος 2013
Πότε λέγατε την αλήθεια στο εκλογικό σώμα, τότε που περνάγατε τον κ Τζαβαρή γενεές δεκατέσσερις ή τώρα που προσπαθείτε να τον ηρωοποιήσετε?? Τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα??
Την παραίτηση του από τον συνδυασμό  του Δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή  παρέδωσε γραπτώς στην πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου πριν από λίγη ώρα ο τοπικός σύμβουλος Γ. Σαρέλας
Κύριε Τσαβαρή,
1.      Πες μας για τα λατομικά τέλη που δεν εισέπραξες τρία χρόνια και κινδυνεύουμε να τα χάσουμε.
2.      Πες μας για τις προεκλογικές υποσχέσεις ούτε ένα χαλίκι εκτός Σαλαμίνας και το "ηρωϊκό" θέατρο με τα φορτηγά του Αγγέλου.
3.      Πες μας για τα ανταποδοτικά της Ρεβυθούσας και τα τέλη ρύπανσης και διέλευσης που χάνουμε κάθε χρόνο λόγω παραγραφής.
Ακόμη και ο Γκέμπελς θα ζήλευε τις τεχνικές τους οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι πλέον, πως το παιχνίδι έχει οριστικά χαθεί πριν καν ξεκινήσει η παρτίδα επιδίδονται
Είναι αλήθεια πως μετά την ανεξέλεγκτη και κατηφορική πολιτική πορεία του συνδυασμού του δημάρχου κ Γιάννη Τσαβαρή και την “αποψίλωση” στελεχών
 
Δεκέμβριος 2013
ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Ή ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ??
Ποιος ξοδεύει μιάμιση φορά την αξία του αυτοκινήτου του για να το επισκευάσει?
Πρόκειται για την απόφαση της οικονομικής επιτροπής 64/2011 (ΑΔΑ: 4ΑΘ4Ω1Ε-Χ) και αφορά τη σύνδεση του δικτύου ακαθάρτων με το αντλιοστάσιο Α1.
Η Ρεβυθούσα έχει έκταση 1,8 τετραγωνικά χιλιόμετρα ή 1,8 εκατομμύρια τετραγ. μέτρα και ανήκει διοικητικά στη Σαλαμίνα από το 2001.
Πόσα τέλη και δικαιώματα έχουμε εισπράξει μέχρι τώρα από τη ΔΕΣΦΑ?
Η πρόσφατη δημοσκόπηση μας συζητήθηκε ευρέως αυτές τις μέρες στο νησί. Έλαβε αισίως τέλος για να επανέλθουμε τον νέο χρόνο με νέα δημοσκόπηση ευρέως φάσματος ώστε να καταλήξουμε και σε πιο ασφαλή συμπεράσματα!
Στην σημερινή συνεδρίαση, γενική συνέλευση του PERIVOS διεγράφησαν από μέλη τους σύμφωνα με πληροφορίες του blog «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ»
Ο πρώην Σύμβουλός μου, κ. Τσαβαρής, στη θητεία μου ως δήμαρχος υπονόμευε και υπέσκαπτε συστηματικά το έργο μου, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να με εκθέτει.
 

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/1/14 12:59

    ΠΑΠΑΣΑΒΑ ΡΕ ΦΙΛΕ Ε ΟΧΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/1/14 13:00

    ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΥ ΜΠΩΤ.ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΗΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ
    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ:

    ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΜΕ
    ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΜΕ
    ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/1/14 13:18

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/1/14 15:32

    ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/1/14 16:47

    Και άλλος συνταξιούχος του Π.Ν θα σώσει την Κόυλουρη ;
    Ρε γέμισε ο δήμος από αποστράτους τόσο καλό μεροκάματο έχει το κατάστημα της Αμμοχώστου ;
    Ρε Ουστ να μου χαθείτε Στυμμένες λεμονόκουπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/1/14 11:43

    135 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΨΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝ-ΑΚΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/1/14 00:30

    ψυχραιμιααααααααα...χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.