Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Ιαν 2014

Ο Σύλλογος Αγίου Δημητρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα


Μέσα σ' ένα πλήθος μελών και φίλων, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, ο δραστήριος εκπολιτιστικός Σύλλογος του Αγίου Δημητρίου Μαυροβουνίου έκοψε την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Την εκδήλωση τίμησε ο δήμαρχος κ. Ιωάννης Τσαβαρής συνοδευόμενος από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Στο λόγο του ο δήμαρχος τόνισε τη συμβολή του ιστορικού πλέον Συλλόγου Αγίου Δημητρίου χαρακτηρίζοντάς τον πρωτοπόρο στην τοπική και κοινωνική δράση της περιοχής Αιαντείου.



Τους επισήμους υποδέχτηκε το Δ.Σ. και η πρόεδρος κυρία Ελένη Καραγάνη καλώντας το Δήμαρχο να κόψει την πίτα. Το φλουρί με το σχετικό δώρο κέρδισε το μέλος του Συλλόγου κυρία Πολυγένη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σύλλογος Αγίου Δημητρίου Μαυροβουνίου ανακαίνισε τα ιδιόκτητα γραφεία του και πολύ σύντομα βάζει σε λειτουργία την πλούσια βιβλιοθήκη του, η οποία δημιουργήθηκε από προσφορές μελών και φίλων του Συλλόγου.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/1/14 04:06

    Το ότι δεν σου ........έπεσε το φλουρί, κακό μαντάτο δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.