Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Ιαν 2014

Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

 
Σαλαμίνα: 2/1/2014
Την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιάννης Τσαβαρής, επισκέφθηκε μαζί με συνεργάτες τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο στο γραφείο του στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για θέματα που άπτονται του θρησκευτικού ενδιαφέροντος και αφορούν στο νησί μας και στις ανάγκες του. Για άλλη μια φορά τον ευχαρίστησε για την τιμή που έκανε στον κόσμο της Σαλαμίνας, αφού ως γνωστόν επισκέφθηκε το νησί και
πρωτοστάτησε στη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα «Σαλαμίνια 2013» τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Ευκαιρίας δοθείσης, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται εδώ και μήνες από μέρους τόσο του ίδιου όσο και των κατοίκων της περιοχής για τη σύσταση ενορίας του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής στο Συνοικισμό Φοίνικα, παραδίδοντάς του τον πλήρη φάκελο με τα ιστορικά στοιχεία, τα νομικά τεκμήρια και τα πολεοδομικά σχέδια που επιβεβαιώνουν τη νομιμότητα αλλά και την σημασία αυτού του αιτήματος, το οποίο έχει κατατεθεί εγγράφως στη Μητρόπολη Μεγαρέων και Σαλαμίνος από το 2012.
Τέλος ο Μακαριότατος, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο της Σαλαμίνας στο πρόσωπο του Δημάρχου, δεσμεύτηκε να φροντίσει σχετικώς αλλά και να τιμήσει ξανά το νησί με την ενεργό παρουσία του στο άμεσο μέλλον.
Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Σαλαμίνας

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/1/14 16:56


    Οι κακές γλώσσες λένε ότι πήγε να εξομολογηθεί.
    Ο αρχιεπίσκοπος στη φάση αυτή διαβάζει τη λίστα με τις αμαρτίες του.
    Μετά από μισή ώρα διάβασμα βγήκε απ' τα ράσα του και αναφώνησε: φέρτε γρήγορα τον εξορκιστή.

    Ανίατη περίπτωση..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/1/14 21:36

    Γιατί ρε φίλε είναι αμαρτία η μοιχεία;
    είναι αμαρτία ο παράνομος πλουτισμός;
    είναι αμαρτία η εξαπάτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/1/14 00:52

    Είναι αλήθεια, κάνοντας ανασκόπηση του τοπικού τύπου, βγάζεις πολύ, πολύ χρήσιμα συμπεράσματα, μη σου πω ότι μένεις κι άναυδος από την αλλαγή κάποιων συνανθρώπων μας σε απόψεις και θέσεις… “Κομανέτσι” που λέμε του δημοτικού μας γίγνεσθαι !!...
    Πώς να τους χαρακτηρίσουμε άλλωστε, Ο.Φ.Α. (;;;) δηλαδή όπου φυσάει ο άνεμος;; Θα ‘πρεπε τα προσωπικά συμφέροντα και προβολή να έχουν πρωτεύοντα ρόλο στην ζωή, έξω και πέρα από φιλίες, ιδεολογίες κ.α. πολλά ή τελικά αυτά είναι μόνο για το πόπολο;
    Ε… κάπως έτσι την είδαν φαίνεται την δουλειά κάποιοι συνάνθρωποι μας κι αλλάζουν θέσεις και απόψεις κατά το δοκούν σαν τα “πουκάμισα” του φιδιού!
    Νυν υπέρ πάντων… η προσωπική προβολή και συμφέρον; Ή ξαφνικά είδαν το φως το αληθινόν και ανένηψαν; Με την απορία θα μείνουμε!!!
    Θα ‘ταν χρήσιμο να δούμε τις χθεσινές θέσεις και απόψεις του φίλου “Αιαντάρχη” και υπεράνω όλων των αντιδημάρχων κλπ, καλού μας φίλου κ Μάνου Δερτούζου ! ! !
    Αλήθεια μόλις χθες ακόμα (ΕΝΟΤΗΤΑ Φ. 02 = 2001) δημοσίευες στην έγκριτη εφημερίδα σου και μάλιστα σε πρωτοσέλιδο σχόλιο του εκδότη τις θέσεις και τις απόψεις σου “χωρίς φόβο και πάθος” (δικός σου ο τίτλος) κατακεραυνώνοντας τον νυν δήμαρχο και τότε δημοτικό σύμβουλο κ Τσαβαρή για την “χυδαία” συμπεριφορά του (όπως εσύ την χαρακτήριζες στο άρθρο σου) έναντι της εφημερίδος και εσένα προσωπικά, περιγράφοντας πως δέχτηκες επίθεση μέσα στην αίθουσα του ΔΣ Σαλαμίνας όχι γιατί έγραψες ψέματα αλλά γιατί δεν έγραψες αυτά που εκείνος ήθελε να γράφεις (δικά σου κι αυτά τα λόγια καλέ μου φίλε)
    Αλήθεια θα ‘ταν πολύ χρήσιμο να μάθουμε, τι άλλαξε μέσα σου κι όχι μόνο είδες το φως το αληθινόν και τον στηρίζεις σήμερα άκριτα και μετά μανίας, αλλά και επανεκδίδεις την έγκριτη εφημερίδα σου στηρίζοντάς τον πολιτικά και ουσιαστικά, αναφέροντας μάλιστα από την πρώτη έκδοση της, όλα τα “έργα” που αυθαιρέτως και χωρίς έγκριση του δημοτικού συμβουλίου έκανε στην περιοχή σου, ισχυριζόμενος μάλιστα πως αν δεν παρανομήσεις έργο δεν κάνεις!!! Αλήθεια λες να χει και η δικαιοσύνη αύριο την ίδια άποψη;
    Όμορφη η άποψη σου, έτσι έκανε και ο Σκυκλίτσης στον Πειραιά, χωρίς να ρωτήσει κανέναν και χάθηκε το παλιό και ιστορικό “ρολόι” το παλιό δημαρχείο κόσμημα του Πειραιά!
    Βλέπεις εμείς στο σχολείο και στην οικογένεια τα μάθαμε αλλιώς, μάθαμε πως η δημοκρατία στον τόπο μας (κάποτε τουλάχιστον) λειτουργούσε διαφορετικά με όργανα με κοινές και πλειοψηφικές αποφάσεις με ελέγχους πεπραγμένων, με ελέγχους παραλαβής έργων κα άλλα τέτοια παλαιομοδίτικα, τώρα τι ;;;

    Φτάνει τις απόψεις σου στις 18 του Μάη να τις ενστερνιστούν και οι ψηφοφόροι της Σαλαμίνας!!!
    Τελειώνοντας γράφεις, «μερικοί καβάλησαν το καλάμι» θα συμφωνήσω σήμερα μαζί σου και θα το επαναλάβω κι εγώ:
    Αφιππεύσατε τις καλάμου Κύριοι, αρκετό κακό κάνατε στον τόπο!!!!


    Αναρτήθηκε από fovitro στις 9:00 μ.μ.
    Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook
    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου
    Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
    Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)
    ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ





    SALAMIS-NEWS
    Χωρίς φόβο και πάθος, περί αλαζονείας χυδαιότητας, λασπολογίας κ.α. τέτοια περίεργα… - Είναι αλήθεια, κάνοντας ανασκόπηση του τοπικού τύπου, βγάζεις πολύ, πολύ χρήσιμα συμπεράσματα, μη σου πω ότι μένεις κι άναυδος από την αλλαγή κάποιων ...
    Πριν από 15 ώρες









    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.