Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Φεβ 2016

Κραυγή αγωνίας γονέων για τα κρούσματα Η1Ν1 στο νησί μας

Δημοσιεύουμε ασχολίαστο το σχόλιο γονέα και την κραυγή αγωνίας του για τα παιδία και τα εγγόνια μας, ακούει κανείς εκεί στο Δημαρχείο;
Μήπως κα Δήμαρχε ήρθε η ώρα να πρυτανεύσει η λογική και να ενημερώσετε όλους τους γονείς και να τους καθησυχάσετε; Δεν γνωρίζω τον αρμόδιο κ της πρωτοβάθμιας που τόσα τον κατηγορούν σε πολλά σχόλια στα blogs, αν δεν είναι ικανός όπως του καταμαρτυρούν τότε πάρτε εσείς την κατάσταση στα χέρια σας, βοηθήστε τον και κυρίως ενημερώστε τον κόσμο.
= = = = = = = = = == = = = =
Ανώνυμος18/2/16 08:54
Και στο Αιάντειο H1N1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 στα 4!!!!!!!
Επικοινωνία Email: mail@dim-aiant.att.sch.gr
Τηλέφωνο/Fax: 2104662876
Διεύθυνση: Αιάντειο, Τ.Κ. 18900
Τοποθεσία Σχολείου στον Χάρτη
Διευθύντρια: Μπούτση Κατερίνα
Σκιαθίτη αν παρεις τον ΚΕΕΛΠΝΟ ή μπείς και διαβασεις στην σελίδα του(το μαθαμε και αυτο)αν μπορεις ? (http://www.keelpno.gr/)
Το ποιο σημαντικο για την μη εξαπλωση του Η1Ν1 ειναι η απολυμανση των χωρων ο αερισμος και ο μη συνωστισμος καθως ο ιος ζει καποιες ωρες.
Εσυ αντιθετα σε ολα τα επιστημονικα δεδομενα ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ και δεν κλεινεις τα σχολεια ωστε αν υπαρχει υπολειμα αυτου να εξαπλωθει. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΖΗΤΩ!!!!!!

Απορω αν το κανεις επιτηδες η δεν καταλαβαινεις ελπιζω να αποφυγουμε τα χειροτερα οχι γιατι εσυ θα σε κυνηγησουν οσο δεν μπορεις να φανταστεις αλλα γιατι η ζωη και υγεια 1 εστω παιδιου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΥΔΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ,ΔΩΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ,ΠΑΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ.
Αυτο που ειναι εξωφρενικο ειναι που ακομα η Δημαρχος δεν εχει παρεμβει ΕΣΤΩ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΗΣΗΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
Δηλαδη μονο για παραστασεις και ανακοινωσεις κοινωνικου ενδιαφεροντος ειστε ,για κοπη πιτας ταδε εξωραιστικου συλλογου, για την φαγωμαρα σας με τον Τσαβαρη?
Εδω παιζεται το μελλον μας ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ !!!!!!!!!!!!!!! 

25 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/2/16 09:57

    Σιγά ρε παιδιά!! Μήπως ο Η1Ν1 δείχνει προτίμηση στην Σαλαμίνα? Εγώ λέω να κλείσουμε όλα τα σχολεία για 2 μήνες και οπωσδήποτε να εμποδίσουμε το πήγαινε-έλα στο Πέραμα για 2 μήνες επ[ίσης!!!Το Κεελπνο και το Υπουργείο παιδείας δεν εχουν δώσει οδηγίες για κλείσιμο των σχολείων! Οσο για την απολύμανση των αντικειμένων οι υπάρχουσες καθαρίστριες τι ακριβώς καθαρίζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/2/16 10:13

    ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΝΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΑΛΑ ΝΩΜΙΖΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΤ ΕΙΝΑΙ Ο Η1Ν1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/2/16 11:10

    Ο ιος Η1Ν1 οπως οποιαδηποτε αλλη ίωση απαιτεί προληψη και καλη υγειινή αλλα και ενημερωση.Δεν ειναι οπως οι υπόλοιπες ιωσεις διότι δεν εχει δημιουργηθεί στην φυσή αλλά ειναι μετάλλαξη με αποτελεσμα ατομα με ευαισθητο ανοσοποιητικο συστημα να κινδυνεύουν.Απο την στιγμη που υπαρχουν και θανατοι στην Ελλαδα δεν ειναι κουβεντα για καλαμπουρι ουτε για πολιτικη εκμεταλευση.Τωρα απαιτείτε δραση.
    Οταν 4 σχολεια στην ευρυτερη περιφέρεια εχουν κρούσματα σημαίνει οτι δεν ειναι τυχαίο και μπορει αν δεν ληφουν καταλληλα μετρα να υπραξει πανδημία του πληθυσμού. Δεν υπαρχει λόγος απο κατι το οιποιο μπορει να χειραγωγηθεί και αντιμετωπιστει ευκολα να γινεται το ακριβως αντιθετο. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΚΗΜΑΤΙΚΟ!!!!!
    Παρακαλω να δωθει η δεουσα προσοχη και κοψτε την πλακα και τα υφακια και την κοροιδια.Δυστηχως το επιπεδο αντιμετωπισης ειναι χαμηλο δείχνοντας και το χαμηλο επιπεδο γνωσεων και αντιμετωπισης σοβαρων καταστασεων.Κυριε Σκιαθιτη κυριά Δημαρχε δεν ειναι κακο να μην ξέρεις να μην ρωτας ειναι κακο.Οχι κατω απο το χαλι τα προβληματα ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/2/16 11:16

    Εγώ πήρα τηλέφωνο και δεν τρέχει κάστανο.
    Και γιατί ο γονέας δεν γράφει επώνυμα αλλά κρύβεται; Τι φοβάται και γιατί φοβάται;
    Μόνο λάσπη ξέρουν να ρίχνουν οι αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/16 14:16

      Αν εσύ που περίσσιο θράσος αποκαλείς τους γονείς που αγωνιούν για τα παιδιά τους αλήτες είσαι έξω από το γραφείο της δημάρχου της προσφέρεις κάκιστες υπηρεσίες μόνο που δεν είσαι σε θέση να το αντιληφθείς πολύ δε περισσότερο ούτε και η ίδια γιατί αν το είχε αντιληφθεί θα πρεπε εδώ και μήνες να σε είχε στείλει στον αγύριστο, αλλά και γι' αυτό θέλει κότσια μω μανάρι μου, με πλατέτσια κα κουφά δεν κάνεις διοίκηση ζούμερε πως να το κάνουμε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/2/16 15:15

      ΑΛΗΤΕΣ;;; ΟΤΑΝ ΨΙΦΗΖΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙ ΑΝΤΕ ΠΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ. ΜΟΣΧΑΡΑ Ε ΜΟΣΧΑΡΑ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος18/2/16 11:39

    Εάν ήταν αλήθεια αυτά που γράφει ο υποτιθέμενος γονέας, να είσαστε σίγουροι ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα είχε ενημερώσει τη Δημοτική Αρχή όπως έκανε στις 8 Φλεβάρη με το κρούσμα Η1ΝΙ που εμφανίστηκε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο και έκλεισε αμέσως με απόφαση της κας Δημάρχου. Όλα είναι ψέματα και κινδυνολογία γιαυτό και τα γράφουν φορώντας κουκούλα.Το αντιπολιτευτικό μένος τους έχει κυριεύσει για τα καλά που δεν σέβονται τίποτα, ούτε ακόμη κι αυτή την ανησυχία των άλλων γονέων που ακούνε αυτές τις αισχρότητες των γνωστών ανωνύμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/16 14:18

      Άλλος ένας που βλέπει τον Η1Ν1 σαν πολιτική σκοπιμότητα.
      Ναι ρε κερατά, το δικό σου εγγόνι να νοσήσει (αν και δεν θα το θελα) να δούμε μωρή λουμπίνα τι θα πεις τότε

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος18/2/16 14:10

    Άμα το παιδί μου πάθει κάτι, (και είμαστε ανασφάλιστοι λόγο το ότι είμαστε άνεργοι) θα το φέρω στο δημαρχείο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/16 14:19

      Άμα... πράγμα που απεύχομαι, να βρουν τρύπα να κρυφτούνε οι κολομπίνες της δημαρχίας

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος18/2/16 15:12

    Ένας εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συνελήφθη στην Ιεράπετρα Λασιθίου με την κατηγορία ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριές του μετά από καταγγελίες οι οποίες διερευνώνται από την Αστυνομία. Πρόκειται για ένα δάσκαλο ηλικίας περίπου 55 χρονών που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά. MAΥΡΑ- ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/2/16 15:39

    Δηλαδη αρνεισαι οτι στο 2 νηπιαγωγειο πηγε προχθες ο προεδρος και είπε''εχω βρει τον μπελα μου εγω προσπαθω να κανω το καλο και με κραζουν στα μπλογκς και οτι δεν το κλεινω το σχολειο αλλα οποιος γονιος θελει να παρει το παιδι του!!!!!'' γιατι ειμαστε μεσα στην αιθουσα πανω απο 20 γονεις και δεν θα λετε ψεματα ουτε θα αναιρειτε.Αυτο ειναι αισχρο κυριε Σκιαθιτη δεν μας νοιαζει η πολιτικη κοντρα σας και ο οπορτουνισμός σας.Μας νοιαζουν τα παιδια μας.
    Επίσης παμε εμεις καθαριστικα στο νηπιαγωγείο.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ για τα αλλα δεν ξερω.Κοψτε τις βλακειες και κοιταξτε να κανετε δουλεια ανικανοι αλλα αυτο σας νοιαζει το αντιπολιτευτικο σας μενος και πως φαινεστε πολιτικα παρτακια!
    Και εγω σε προκαλω φιλε αν εχεις το θαρρος.ΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ για συκοφαντικη δυσφημιση να δεις ποσοι γονεις μαρτυρες θα βρεθούν απεναντι σας.Αν τολματε ανικανοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/2/16 23:51

    Εγώ αυτό που λέω είναι ότι είσαι ψεύτης και λασπολόγος.
    Κανένα κρούσμα Η1Ν1 δεν παρουσιάστηκε σε κανένα σχολείο παρά μόνο στο 4ο το οποίο και έκλεισε αμέσως με απόφαση δημάρχου. Αλλά και αν ακόμα παρουσιαζόντουσαν τέτοια κρούσματα, το φταίξιμο είναι της δημαρχίας; Αν αυτό πιστεύεις τ΄'οτε είσαι πραγματικά βλάκας. αντε καληνύκτα και όνειρα γλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/16 00:10

      Μωρή κολομπίνα ποιος σου έθιξε την δημαρχέσα σου; Ποιός σου είπε που το δες γραμμένο ότι ευθύνεται αυτή; Άλλωστε όλη η Κούλουρη γνωρίζει πως είναι ανευθυνουπεύθυνη.
      Αυτό που όλοι λέμε να κάνει τα προβλεπόμενα και να στείλει στο γέρο διάολο κάποιους κλέφτες και λαμόγια που χει μαζέψει στο μπαξέτης πριν είναι αργά άντε βγάλε την τσίμπλα πια κι άντε να τον πάρεις λιγάκι να ηρεμήσεις, θα σαι πιο φρέσκος το πρωι
      σε φιλώ κολομπίνα μου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/2/16 09:52

      https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9A07%CE%A91%CE%95-%CE%A5%CE%9B%CE%A0?inline=true
      αντε παρε το 20 απο δημαρχια πολιτικαντη......που μονο το 4 εκλεισε ....

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος19/2/16 08:59

    Διαβάζοντας όλες τις ημέρες τα μπλόγκς και έχοντας παιδί σε σχολείο που υπάρχει κρούσμα Η1Ν1 και πολίτης και δημότης Σαλαμίνας δυστυχώς έφτασα στο θλιβερό συμπέρασμα ότι είμαι πολίτης τελευταίας κατηγορίας. Παρόλο τον αναβρασμό και ανησυχία των γονιών για τα προβλήματα που προκύψαν (μερικές φορές σχολιασμένα και μα άσχημο τρόπο) η υπάρχουσα δημοτική αρχή το λιγότερο που μπορώ να πώ ήταν ανεπαρκής έως ανίκανη.Ο πρόεδρος της Α βάθμιας κος Σκιαθίτης αντί να προσπαθήσει να βρει λύσεις και να ενημερώσει τους γονείς φώνασκε και έριχνε λάδι στην φωτιά μέσω των προσωπικών επιλογών του (απολύμανση,μή ενημέρωση κοινού,προμήθεια καθαριστικών,χρηματικές απαιτήσεις κλπ) εξοργίζοντας τους γονείς και δημότες.Κυρία Δημαρχε ξεμείνατε απο έμψυχο δυναμικό.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις σχολικές επιτροπές τις ''φορτώνεται'' σε δημοτικούς συμβούλους που δεν πρόλαβαν να πάρουν κομμάτι από την πίτα πχ αντιδήμαρχοι κλπ . Αποδείχθηκε λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση σε προσωπική ήττα αυτού, που πλέον απόδειξε με το γλαφυρότερο τρόπο ανίκανος να διαχειριστεί μία κρίση.Οι σχολικές επιτροπές δεν έχουν γκλαμουριά και έχουν τρομερές υποχρεώσεις και απαιτούν άτομα με διαύγεια πνεύματος,γνώσεις όρεξη για δουλεία και μάθηση. Επίσης απαιτούν και οικονομική βοήθεια την οποία όλοι γνωρίζουμε για την οικονομική στενότητα του Δήμου αλλά στον αντίποδα βλέπουμε και δεξιωσεις και πιτες μερικών χιλλιάδων ευρώ.Υποστηρίξτε τα σχολεία και τα παιδιά μας.
    Τελικά αυτό το οποίο θα σας κρατήσει στον δημαρχιακό θώκο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    Φιλικά μια δημότισσα η οποία θέλει το καλό του τόπου της για το μέλλον των παιδιών της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/16 15:06

      xaxaxaxaxa....mia dimotissa.....tsavarodimotissa....xaxaxaxa

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος19/2/16 10:41

    Ξέρουν άραγε εκεί στο Δημαρχείο πόσοι είναι οι θάνατοι από τον Η1Ν1; Λίγη τσίπα υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/2/16 19:08

    Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΝ.
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ;
    ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ;
    ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ; Η ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ;
    ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ;
    ΤΑ ΣΧΛΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ;
    ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/2/16 16:03

    Ακου κύριε χέστη γονιέ, άμα φοβάσαι τόσο πολύ για την γριπούλα του κανακαρη σου, πάρε το παιδί σου από το σχολείο τώρα και όταν φύγει ο ιός, κατά τον ιούνιο δηλαδή, το ξαναπάς πάλι!
    Άσε που αυτή την εποχή κυκλοφορούν και κάτι κοτόψειρες, ναα!!!
    Τα άλλα παιδιά πάντως θα συνεχίσουν κανονικά το σχολείο τους!
    Δεν είσαι συ ο κατάλληλος που θα διατάξει να κλείσουν τα σχολεία! αυτό είναι δουλειά άλλων!
    Τα παράπονά σου, στο υπουργείο υγείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/16 17:57

      αυτό είναι το επίπεδο των διοικούντων το νησί μας σήμερα, θαυμάστε τους ψηφίστε τους

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/2/16 15:03

      συμφωνώ! το επίπεδό τους είναι πολύ καλό, καμία σχέση με τους προηγούμενους.... θα τους ξαναψηφίσω.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/2/16 09:54

      Δεν ειναι ολοι ανικανοι παντου και παντα υπαρχουν οι καλοι οι μετριοι και οι...........δυστυχώς στα Δημοτικα ειναι απο τριτη κατηγορια.
      Πολυ φοβαμε οτι μεχρι το καλοκαιρι κατι θα γινει παλι και με την ανικανοτητα τους θα κανουν την τριχα τριχια..........
      Α φιλε που θα τους ξαναψηφισεις αντε να ψηφισεις παλι και αλεξη χρυση αυγη σαμαρα παπανδρεου.....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/2/16 17:20

      θα ψηφίσω εσένα δήμαρχο που φαίνεσαι μεγάλο σπίρτο

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος22/2/16 21:43

    Βαλτε τον Σκιαθιτη Δημαρχο,δημαρχαρα λεμε και θα βγαλουμε το λογοτυπο του Δημου και θα βαλουμε ενα μυστρι και ενα αρνι σουβλισμενο ....μαναρι μου εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.