Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Φεβ 2016

Την Βασιλόπιτα της έκοψε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και η Τ.Ο. Σαλαμίνας της Χρυσής Αυγής, στην Αίγλη κεντρικό καφέ του νησιού

Το αδιαχώρητο επικράτησε σε κεντρικό καφέ του νησιού , όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, της Τ.Ο. Σαλαμίνας.
Πρώτος έλαβε τον λόγο ο γραμματέας της Τ.Ο. Σαλαμίνος Μιχάλης Παπαδημητρίου, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους βουλευτές, Ιωάννη Λαγό, Ηλία Παναγιώταρο, Νίκο Κούζηλο και όλους τους συναγωνιστές /στριες, υποστηρικτές και φίλους του κινήματος, τόνισε, πως εμείς οι Χρυσαυγίτες/σες είμαστε οι τελευταίοι υπερασπιστές του έθνους. Αυτοί που δίνουμε καθημερινώς μάχες και αυτοί που σταθήκαμε όρθιοι στις παράνομες διώξεις, στην λάσπη των τσοντοκάναλων και στις δολοφονίες των αδελφών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη.

Για αναλυτικό φωτορεπορτάζ ΕΔΩ
Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους συναγωνιστές/στριες και ευχήθηκε καλή δύναμη, υπογραμμίζοντας πως ελπίς και αρχηγός υπάρχουν. Υπάρχουν και καλούνται Χρυσή Αυγή και Ν.Γ.Μιχαλολιάκος.
Κατόπιν τον λόγο πήρε ο γραμματέας και Τ.Ο. Περάματος και περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής, Περικλής Μουλιανάκης, ζητώντας από όλους να στηρίξουν την αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σχιστό. Η Χρυσή Αυγή πρέπει να στηρίξει κάθε προσπάθεια κατοίκων εναντίον του εποικισμού, υπό μορφή «κέντρων υποδοχής».
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο γραμματέας της Τ.Ο. Πειραιά και μέλος της κεντρικής επιτροπής Δεβελέκος Σωτήρης, ο οποίος συνεχάρη και εκείνος με την σειρά του, όλους τους συναγωνιστές της περιφέρειας, που δίνουν τον τιτάνιο αγώνα, τον αγώνα τον καλό, εδώ και 3 χρόνια, κρατώντας τα λάβαρα του Εθνικισμού ψηλά. Σε ένδειξη σεβασμού, δεν είχε κοπεί βασιλόπιτα για 2 χρόνια, αλλά πλέον βουλευτές και συναγωνιστές είναι ελεύθεροι, ο αγώνας συνεχίζεται και θα πάμε Εμπρός, όπως δηλώνει και ο ύμνος μας.
Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά Νικόλαος Κούζηλος, όπου αναφέρθηκε στο ξεπούλημα του Λιμένος Πειραιώς, του τύμβου των Σαλαμινομάχων και του σχεδίου αφελληνισμού με την δημιουργία «hot spots» στο Σχιστό. Κλείνοντας τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Θα αγωνιστεί υπέρ του Ελληνισμού και εναντίον του ξεπουλήματος της πατρίδος από το «συνταγματικό τόξο».
Έπειτα τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών Παναγιώταρος Ηλίας, εξηγώντας γιατί η μεταπολίτευση και τα σημερινά αποκόμματά της, μισούν, πολεμούν και νομοθετούν με τέτοιο ζήλο, εναντίον του τρίπτυχου : Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια. Στην συνέχεια ανέλυσε το οικονομικό πρόγραμμα κυβερνήσεως και αξιωματικής αντιπολιτεύσεως για την περαιτέρω φτωχοποίηση των Ελλήνων, αλλά και το πρόγραμμα λαθρομετανάστευσης που οδηγεί με γεωμετρική πρόοδο στον αφελληνισμό της Πατρίδος. Κλείνοντας, συνεχάρη άπαντες για τον ανιδιοτελή αγώνα τους και κάλεσε σε εγρήγορση εναντίον των εθνομηδενιστών.
Τέλος, τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Β΄ Πειραιά Ιωάννης Λαγός, δίνοντας συγχαρητήρια στους επικεφαλής της Τ.Ο. Σαλαμίνος και σε όλους τους συναγωνιστές/στριες που στάθηκαν όρθιοι μέσα στην καταιγίδα των διώξεων, των απειλών και της συκοφαντίας. Τα αντεθνικά νομοθετήματα της μνημονιακής εποχής και η αντίσταση που θα προέβαλε η Χρυσή Αυγή, οδήγησαν στη σκευωρία που στήθηκε το 2013. Με την δίκη της ντροπής, προσπαθούν να κρατούν σε ομηρία την Χρυσή Αυγή, αλλά απέτυχαν. Η Χρυσή Αυγή έμεινε όρθια, οι τοπικές έμειναν όρθιες και ο κόσμος το είδε αυτό. Απηύθυνε αγωνιστικό κάλεσμα εναντίον του κέντρου λαθρομεταναστών στο Σχιστό, τονίζοντας ότι ο αγώνας δεν είναι τοπικός, αλλά εθνικός.
Η εκδήλωση έκλεισε, ως είθισται, με τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής, να ψάλλουμε τον Εθνικό Ύμνο.

1 σχόλιο:

  1. Εκτός από τον Μιχάλη και τον Μητσο δεν γνωρίζω κανεναν αλλο, τωρα η εγω δεν ειμαι κουλουριωτης η τρελαθηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.