Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Φεβ 2016

«Σεμινάριο Α Βοηθειών στους μαθητές του 9ου Γυμνασίου Καστέλας από το τμήμα Φυσικοθεραπείας ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά»

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή Πειραιά και της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς ,ο  τομέας Υγείας και συγκεκριμένα το τμήμα Φυσικοθεραπείας ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, ανταποκρίθηκε ένθερμα  στο κάλεσμα του Πατήρ Σέργιου του Ιερού Ναού Σταυρού Καστέλας για να πραγματοποιήσει  σεμινάριο Α Βοηθειών  στους μαθητές του 9ου Γυμνασίου Πειραιά.

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία  από τον καθηγητή και πιστοποιημένο Εκπαιδευτή BLSAED  κ. Νίκο Δουλάμη καθώς και από τους σπουδαστές του τμήματος Φυσικοθεραπείας οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στην όλη διαδικασία του διαδραστικού σεμιναρίου, όπου παρουσιάστηκαν οι τρόποι  αντιμετώπισης  ατυχημάτων στο χώρο του  σχολείου.
Ο Πατήρ Σέργιος και οι καθηγητές του Γυμνασίου συνεχάρησαν τόσο τον κ.Δουλάμη όσο και τους σπουδαστές της ειδικότητας «Βοηθός Φυσικοθεραπευτή»  κ. Αλεξάνδρα Κατσαντώνη και κ. Βασίλη Παναγάκο για την ενεργή και πρόθυμη συμμετοχή τους.
ΠληροφορίεςΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Φίλωνος 39http://www.iek-xini.edu.grhttps://www.facebook.com/iekxinipeiraia/?ref=hl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.