Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Φεβ 2016

Και το Μπατσί χορεύει την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, η καθιερωμένη εκδήλωση του συλλόγου


9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/2/16 08:20

    ΑΠΕΥΘΎΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ Κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ. ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ (ΧΑΝΤΑΚΙ ΠΛΕΟΝ)ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ 12 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ..... ΛΟΓΩ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.... ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΊΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ "ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΘΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Κ. ΠΑΛΛΑ ΑΛΕΞ. ΟΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ (ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ!!!!!!!!! ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ "ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΑΝΤΉΣΕΤΕ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΛΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ. Ο Κ. ΠΑΛΛΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΥΤΗ;;; ΛΥΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΑΝΩΝΥΜΟ" ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/2/16 16:23

      ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ κ.ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΟΣΟΥΜΕ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ!!!

      Διαγραφή
  2. Ρε παιδιά οχι οτι με ενδιαφέρει αλλά εχω μια ερώτηση.
    Μαγαζια η Σαλαμινα δεν ειχε να κανετε τον χορο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/2/16 20:18

      ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ "ΞΕΝΟΣ" ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ "ΞΕΝΟ" ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ "ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ". ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/2/16 22:08

      ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΊΣΧΟΣ.. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΝΤΕΠΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΈΣΩΣΕ ΤΗΝ ΈΓΚΡΙΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΆ.ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΗΞ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΜΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 15 ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/2/16 08:00

      Φίλε (Ανώνυμε 16/2/16 22:08) του "Μπατσίου" να ξεκινήσουμε απ αυτό, τα τοπωνύμια είναι άκλητα
      Η π...τάνα θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει, αποκαλύπτεσαι για δεν είσαι σε θέση να κρυφτείς, βλέπεις κι αυτό θέλει εγκέφαλο, δεν βαριέσαι πάμε παρακάτω.
      Εσύ θα ερχόσυν βρε νούμερο με 15 άτομα αν γινόταν στη Σαλαμίνα και στον Πειραιά δεν μπορείς;
      Το πρόβλημα είναι αν έχει η όχι η Σαλαμίνα μαγαζιά ή αν έχει ο οικισμός μέσα στο καταχείμωνο κόσμο ή όχι; Και πώς να χει κόσμο όταν οι περισσότεροι δεν έχουν θέρμανση;
      Ή θα πρεπε η πρόεδρος να κάνει χορό με εκτός "Μπατσίου" άτομα για να έχουμε την τιμή να σε έχουμε και εσένα;
      Άσε λοιπόν τον υπόγειο κατά της προέδρου και του συλλόγου και στήριξε τον θεσμό που αυτή την στιγμή εκφράζει η Άντζελα κι όχι το πρόσωπο της, δεν είσαι υποχρεωμένος να σ' αρέσει η φάτσα της είσαι όμως να στηρίξεις τον θεσμό, κάντο έτσι απλά.
      Μη και φαντάστηκες πως τις αποφάσεις τις παίρνει η πρόεδρος μόνη της; Υπάρχει 9μελές που τώρα λειτουργεί και γη ευθύνη είναι ομαδική.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/2/16 15:30

    Φίλε ανώνυμε 08:00,
    πριν μιλήσεις για π...τάνες, ανεγκέφαλους και νούμερα, καλό είναι να κοιτάξεις λίγο τη φάτσα σου στον καθρέφτη.
    Πρώτα και κύρια δεν μπορείς να κριτικάρεις κάποιον στηριζόμενος σε πιθανά ορθογραφικά λάθη του λόγου του. Με τη λογική σου κάθε μη ορθογράφος "δεν έχει δικαίωμα δια να ομιλεί". Ξέρεις πού οδηγεί αυτό.
    Ας δούμε τώρα πόσο ορθογράφος είσαι εσύ ο νέος Μπαμπινιώτης. Θα επικεντρωθώ στην πρώτη πρόταση που έγραψες.
    Πρώτο λάθος το άκλιτο γράφεται με γιώτα και όχι με ήτα. Όπως το γράφεις θυμίζει κλήσεις της τροχαίας και κλήσεις σε απολογία.
    Δεύτερο λάθος τα τοπωνύμια είναι κλιτά και όχι άκλιτα. Άκλιτα είναι η πρόθεση, το επίρρημα, ο σύνδεσμος και το επιφώνημα.
    Πώς θα σου φαινόταν αν λέγαμε το Μούλκι του Μούλκι, το Αμπελάκι του Αμπελάκι, το Φάληρο του Φάληρο, το Σούνιο του Σούνιο κλπ.

    Λίγη σοβαρότητα φίλε μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/16 18:26

      Το να με βάλεις στον πειρασμό να σου απαντήσω φίλε εμπαθή Ανώνυμε 17/2/16 15:30, ΟΧΙ δεν θα σου απαντήσω σε αφήνω στην εμπάθεια σου και στην αμάθεια σου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/2/16 22:45

      Τι να απαντήσεις κατακαημένη Αράχοβα, κάνεις τον ξύπνιο αλλά είσαι ένα τούβλο και μισό.
      Άραξε στις κοτσάνες σου μαύρε.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.