Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Φεβ 2016

Κοπή πίτας Συλλόγου Πειραιά Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Πειραιά Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, που πραγματοποιήθηκε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.
Κατά τον χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και δημιουργικότητα. Ευχαρίστησε τον Σύλλογο για τις προσπάθειες, την αλληλεγγύη, την συνεργασία με την επίσκεψη στον Πόρο και την Τροιζηνία και την θετική ενέργεια.

Ο κ. Χατζηπέρος αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες επισκέψεις που προτίθεται ο Σύλλογος να πραγματοποιήσει και στα υπόλοιπα νησιά της Π.Ε. Νήσων και τόνισε ότι «το προλαμβάνειν κρείττον του θεραπεύειν».

5 σχόλια:

  1. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/2/16 07:18

      Ε δεν πας καλά είναι βέβαιο, να σου θυμίσω μόνον ότι ο Χατζηπέρος δεν είναι ο Δήμαρχος, είναι απλά ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας είναι κάποια κυρά Νάννου και αυτή θα πρέπει να σεβαστεί την Σαλαμίνα.
      Ο Χατσηπέρος είναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ να ασχολείται με όλη την περιφέρεια και γιαυτά να μας ενημερώνει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/2/16 21:06

      Ναννου...Ναννου........ποια ειναι αυτη ρε παιδια?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/16 13:53

    Ποτέ δεν θα τον ψήφιζα, κουράστηκα να βλέπω την φάτσα του. Ούτε η Βουγιουκλάκη να ήτανε τόση φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/16 16:48

    Δεν μας ενδιαφερει τι κανει στην υπολοιπη περειφερεια μας ενδιαφερει τι κανει στην Σαλαμινας και θελουμε να δουμε εργο.Δηλαδη ο κυριος Αντιπερειφερειαρχης δεν μας λέει πως θα βελτιωσει το οδικο δικτυο αρα την ασφαλεια μετακινισης των πολιτων ,δεν μας λεει τι θα κανει με τα σχολεια και τους χωρους αθλοπαιδιας οπως πχ ενα κολυμβητηριο στο νησι,δεν μας λεει τι θα κανει να βελτιωσει περιβαλλοντικα τις συνθηκες του νησιου οπως η συνεχεια των αποστραγγιστικών εργων και των λυματων που βρωμανε οι δρομοι της κουλουρης δεν μας λεει για τα εργα πυροπροστασιας που το καλοκαιρι με αυτες τις συνθηκες οι φωτις θα πανε ανταρα δεν μας λεει τι θα γινει απο πλευρας του να στελεχωθει το νησι των 250.000 και βαλε ανθρωπων με 1 η το πολυ 2 ασθενοφορα και ενα κεντρο υγειας που υπολειτουργει.Αυτα θελουμε να ακουσουμε και να δουμε και οχι τα γκαλα και οι πιτες του καθε συλλογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.