Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Φεβ 2016

ΑΠΟΤΕΛEΣΜΑΤΑ HELLAS SALAMINA ISLAND MTB RACE C1 27-2-2016

Βλέπε τα αποτελέσματα παρακάτω:
·         WOMEN RESULTS  XCO - 27-2-2016                ΕΔΩ
·         JUNIOR MEN RESULTS  XCO - 27-2-2016       ΕΔΩ
·         MEN RESULTS  XCO - 27-2-2016                       ΕΔΩ 
Φωτο βίντεο από τους αγώνες ακολουθεί:


Οι ευχές μας για καλή συνέχεια να συντροφεύουν όλους, αθλητές και διοργανωτές, καλή δύναμη

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/2/16 16:46

    Στήνουν σταλινική δικτατορία με πρόσχημα τους λαθρομετανάστες - Στόχος να σταματήσουν οι αντιδράσεις των Ελλήνων!
    κατάληψη του Κεντρικού Αιγαίου από την ναυαρχίδα του νατοϊκού στόλου, χωρίς την έγκριση της Βουλής.
    Τώρα, οι διεθνείς επικυρίαρχοι, που προστάζουν τις ελλαδικές μνημονιακές κυβερνήσεις, ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα, ήτοι την σύσταση δικτατορίας σταλινικού τύπου. Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στον Τύπο και παραδέχτηκε κι ο ίδιος ο υπουργός, ο Μουζάλας ήδη απέστειλε σχέδιου εκτάκτου ανάγκης προς τους «εταίρους» και ετοιμάζεται να κυρύξει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης το Νομό Αττικής.
    Είναι βέβαιο ότι η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην οποία θα κηρυχθεί ο Νομός Αττικής, πολύ σύντομα θα επεκταθεί και σε ολόκληρη τη χώρα, αφού όπως λέει και πάλι ο Μουζάλας οι λαθρομετανάστες θα διαχυθούν σε ολόκληρη την επικράτεια, η οποία θα γεμίσει με Hot Spot.
    Όμως, ας εγκύψουμε στο Σύνταγμα προκειμένου να αντιληφθούμε τι ακριβώς είναι η «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης»:
    Άρθρο 48 παράγραφος 1 (Κατάσταση Πολιορκίας): «Σε περίπτωση πολέμου, επιστράτευσης εξαιτίας εξωτερικών κινδύνων ή άμεσης απειλής της εθνικής ασφάλειας, καθώς και αν εκδηλωθεί ένοπλο κίνημα για την ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος, η Bουλή, με απόφασή της, που λαμβάνεται ύστερα από πρόταση της Kυβέρνησης, θέτει σε εφαρμογή, σε ολόκληρη την Eπικράτεια ή σε τμήμα της, το νόμο για την κατάσταση πολιορκίας, συνιστά εξαιρετικά δικαστήρια και αναστέλλει την ισχύ του συνόλου ή μέρους των διατάξεων των άρθρων 5 παράγραφος 4, 6, 8, 9, 11, 12 παράγραφοι 1 έως και 4, 14, 19, 22 παράγραφος 3, 23, 96 παράγραφος 4 και 97. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας δημοσιεύει την απόφαση της Bουλής.»
    Άρθρο 48 παράγραφος 5: «Aφότου αρχίσουν να ισχύουν τα μέτρα των προηγούμενων παραγράφων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ύστερα από πρόταση της Kυβέρνησης, μπορεί να εκδίδει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, για να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες ή για να αποκατασταθεί ταχύτερα η λειτουργία των συνταγματικών θεσμών. Oι πράξεις αυτές υποβάλλονται για κύρωση στη Bουλή μέσα σε δεκαπέντε ημέρες από τη σύγκλησή της σε σύνοδο και παύουν να ισχύουν στο εξής, αν δεν υποβληθούν στη Bουλή μέσα στις παραπάνω προθεσμίες ή δεν εγκριθούν από αυτή μέσα σε δεκαπέντε ημέρες αφότου υποβλήθηκαν.»
    Ποιά είναι, όμως, τα άρθρα του Συντάγματος των οποίων η ισχύ αναστέλλεται στην «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης»; Παρουσιάζουμε ενδεικτικά:
    Άρθρο 14: (Ελευθερία του Τύπου)
    Άρθρο 11: (Δικαίωμα του συνέρχεσθαι)
    Άρθρο 9: ('Ασυλο της κατοικίας)
    Κοινώς, η κυβέρνηση μπορεί να νομοθετεί ό,τι θέλει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου θα επιβληθεί βαρύς μνημονιακός πέλεκυς στους Έλληνες, πάντα με πρόσχημα τους «πρόσφυγες». Το άσυλο της κατοικίας θα πάψει να υφίσταται. Θα πάψει να υφίσταται η ελευθερία του τύπου και οι εφημερίδες που θα πειράζουν το καθεστώς θα κατάσχονται, ενώ οι συγκεντρώσεις που θα στοχεύουν στην αφύπνιση των Ελλήνων θα απαγορεύονται.
    Βεβαίως, μην περιμένετε ότι θα βγούν τανκς με το σφυροδρέπανο στους δρόμους. Η δικτατορία σταλινικού τύπου θα είναι βελούδινη, σχεδόν αόρατη. Έτσι κι αλλιώς το «συνταγματικό τόξο» συμφωνεί στο σύνολο των πολιτικών, ενώ το σύνολο του «τύπου» είναι ελεγχόμενο. Η επιβολή της δικτατορίας θα αφορά μονάχα τους Έλληνες πολίτες που αντιστέκονται και η αναστολή των συνταγματικών διατάξεων θα αφορά μονάχα αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.