Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Φεβ 2016

Παναγιώτης Χατζηπέρος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, «υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης»

Αξιότιμε κ. Αντιπεριφερειάρχα, καλό είναι να καταπιάνεστε με ότι εσείς γνωρίζετε καλά κι όχι με ότι σας σερβίρουν οι όποιοι ανεύθυνοι αυτοδιοικητικοί που απ’ ότι φαίνεται δεν θέλουν πάντα το καλό σας, προφανώς να σας εκμεταλλευτούν ζητάνε και τίποτα άλλο.
Κι αυτό σας το λέμε καλοπροαίρετα απαντώντας στην παράγραφό σας:
“…Όσον αφορά δε, στη συγκέντρωση για την υποθαλάσσια ζεύξη, το τόνισα και εκεί κατά την τοποθέτηση μου με έμφαση ότι περίμενα μεγαλύτερη συμμετοχή, γιατί πιστεύω ότι: «υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης»…”.
Μόνον κ. Αντιπεριφερειάρχα σας απέκρυψαν το γεγονός ότι η είδηση
της Ημερίδας μεταδόθηκε στόμα με στόμα, ουδέποτε η Δήμαρχος ή το γραφείο της έβγαλε κάποιο δελτίο τύπου προς εφημερίδες ηλεκτρονικές ή μη!
Άλλωστε απ’ ότι και σεις παρακολουθείτε στο διαδίκτυο, έχετε δει πολλά Δ.Τ. της κας Δημάρχου να κυκλοφορούνε; ΟΧΙ βέβαια γιατί καλέ μου κ Χατζηπέρο σ’ αυτό τον κόσμο δεν έχουνε όλοι την δική σας άποψη, «υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης»
Εδώ, προφανώς διακατέχονται από τον πανικό του ενημερωμένου πολίτη, για να μην φανεί η ένδεια της πολιτικής τους διαδρομής, έλα όμως που στην σημερινή εποχή τίποτα δεν κρύβεται!
Γι’ αυτό σας λέω κ Αντιπεριφερειάρχα, πέραν του εαυτού σας για όλους τους άλλους μη παίρνετε όρκο, γιατί δεν θέλουν όλοι την διαφάνεια και την ενημέρωση, έτσι για να ξέρουμε τι λέμε, εσείς συνεχίστε είσαστε σε καλό δρόμο ενημέρωσης, συνεχίστε έτσι όπως ξεκινήσατε και θα συμφωνήσουμε όλοι μαζί σας: «υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης»


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/2/16 15:36

    "η ένδυα της πολιτικής τους διαδρομής": Η ένδεια γράφεται με "ει". Ένας φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/16 23:59

    Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άλλαξε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη του άλλαξε, μήτε την κεφαλή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.