Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Φεβ 2016

Με πόνο ψυχής αποχαιρετούμε το Λευτέρη μας την Τρίτη 23 Φλεβάρη το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου. Αθάνατος στην μνήμη της οικογένειας του και των φίλων του


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος22/2/16 17:00

    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΧΑΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ Ή ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Η ΣΑΠΟΥΝΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ. ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ -ΣΑΠΟΥΝΟΝΕΡΑ -ΣΚΑΤΟΝΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ Ή ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΛΑΪΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΝΟΣ ΞΕΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ. ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΘΥΜΑ ΑΔΥΝΑΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΙ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΕΝΙΚΑ. ΟΙ ΙΘΥΝΙΟΝΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΕΡΑ ΝΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ!!!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΝΕΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΑΝΩ ΤΩΝ 15+)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.