Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Φεβ 2016

Ημερίδα προβολής του Κοινωνικού Παντοπωλείου Σαλαμίνας (sic)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος συμμετείχε στην ημερίδα προβολής του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σαλαμίνας, που διοργάνωσε ο Δήμος Σαλαμίνας και το Κανάλι 9.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων μετέφερε τον χαιρετισμό της Περιφερειάρχη κ. Ρένας Δούρου και τόνισε ότι το σημερινό μήνυμα είναι «Αλληλεγγύη, εθελοντισμός και θετική ενέργεια».
Συνεχάρη την Δήμαρχο Σαλαμίνας, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών και το Κανάλι 9 για την πρωτοβουλία, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες και προσφέροντες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Τέλος, τόνισε ότι οι δομές της Περιφέρειας είναι προσαρμοσμένες κυρίως στην ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Σημ. Διαχειριστή: Στο μέλλον κ Αντιπεριφερειάρχα, θα πρέπει να ‘σαστε πιο προσεκτικός για ποιους αναφέρεστε, καλή η πολιτική αβροφροσύνη και ο πολιτικός λόγος και κυρίως όταν παρεμβάλλεται και τηλεοπτικό κανάλι…
Όμως οφείλατε να γνωρίζατε ότι τα λόγια σας πρόκληση σε νοήμονες ανθρώπους, απευθύνονταν σε πολιτικά ανύπαρκτους τουλάχιστον στον ευαίσθητο χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου, Σαλαμίνας και φυσικά θα αναμένετε και τις ανάλογες αντιδράσεις,
Παρέλαβαν μια υγιή κατάσταση και τους έφτασε μόλις 1 χρόνος και κάτι για να το διαλύσουν. Δεν υπάρχει ούτε μια ανακοίνωση στα ΜΜΕ της Σαλαμίνας της αρμόδιας κυρίας ή της δημάρχου όλο αυτό τον καιρό, έστω για το πώς θα συμμετέχουν οι άποροι στην κοινωνική αυτή προσπάθεια ούτε μία. Η πλήρη λαϊκή απαξίωση.

Όμως πολύ σύντομα θα γίνετε και σεις κοινωνός αυτής της απαράδεκτης κατάστασης με σχετικό μας άρθρο, τουλάχιστον να μην υποτιμούν την νοημοσύνη μας, έλεος πια.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/16 18:53

    Τι θετική ενέργεια; Μοιράζανε και Amita; οέοοοο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/16 19:54

    ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 69/2016


    Ψήφιση πίστωσης ποσών:
    α) 4.981,50 € για «Διενέργεια Χριστουγεννιάτικων
    εκδηλώσεων" και
    β) 250.000,00 € για «τοποθέτηση παροχών
    αποχέτευσης στο Δήμο Σαλαμίνας
    (Συνεχιζόμενα
    TI DOYLEIA EXEI TO ENA QME TO ALLO;;;;
    ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΜΗΝΑΣ ΡΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/2/16 07:57

    Aνίκανοι μόνο για τα πανηγύρια είσαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.