Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Φεβ 2016

Ολοκλήρωση του τέταρτου αγώνα των Διεθνών Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας «Hellas Salamina Island MTBUCI Races – February 2016»

Απόλυτα επιτυχημένος και ο τέταρτος αγώνας του «HellasSalaminaIslandMTBUCIRacesFebruary 2016»πουπραγματοποιήθηκε το τριήμερο 19 – 21 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή περισσότερων των 60 αθλητών – αθλητριών της Ορεινής Ποδηλασίας από όλο τον κόσμο και των αθλητών της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας.
MEN RESULTS -GENERAL- 21-2-2016 ΕΔΩ
WOMEN RESULTS -GENERAL- 21-2-2016 ΕΔΩ
Φωτογραφικό εσταντέ ΕΔΩ
Ο αγώνας ξεκίνησε και αυτή την Παρασκευή στα Κανάκια της Σαλαμίνας με τερματισμό στον Ιππικό  Όμιλο, με τους αθλητές να πραγματοποιούν για άλλη μια φορά εντυπωσιακές εμφανίσεις και να βελτιώνουν τους χρόνους τους.
Νικητές του πρώτου STAGEήταν, στους άνδρες ο Αυστριακός AlexanderGehbauerκαι στις γυναίκες η Γερμανίδα ElizabethBrandau.
Το Σαββάτο συνεχίστηκε ο αγώνας με το δεύτεροSTAGE στο οποίο νικητές αναδείχθηκαν, ο Γάλλος StephaneTempierκαι η ElizabethBrandau. Στο τρίτο και τελευταίοSTAGE που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Αιάντειο, στους άνδρες κυριάρχησε ο Ιταλός GerhardKerschbanmer και στις γυναίκες η ΕλβετίδαCorinaGantenbein
Στη γενική κατάταξη, νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο StephaneTempierμε συνολικό χρόνο 3.22.37 και στις γυναίκες η ElizabethBrandauμε χρόνο3.50.03, έχοντας σημειώσει και οι δυο αθλητές σημαντική βελτίωση στο χρόνο τους σε σχέση με τον αντίστοιχο αγώνα του προηγούμενου τριημέρου.
Οι Έλληνες αθλητές κατέλαβαν στη γενική κατάταξη τις εξής θέσεις:
Δημήτρης Αντωνιάδης 9ος, Χαρούν Μολλά 23οςκαι Αλέξανδρος Βροχίδης 28ος, βελτιώνοντας σημαντικά και τη θέση τους στη γενική κατάταξη και το συνολικό τους χρόνο.
Οι αγώνες συνεχίζονται και ολοκληρώνονται το επόμενο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου και περιλαμβάνουν το Σαββάτο αγώνα MTBXCOC1 και την Κυριακή MTBXCOC3. Παράλληλα, την Κυριακή, διοργανώνεται ο δεύτερος διασυλλογικός αγώνας μικρών κατηγοριών με ομάδες από όλη την Ελλάδα.
Καλή επιτυχία στους αθλητές!
Χορηγοί υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι:
GROUVASBIKES, KSports, ROTOR, LEZYNE, SALICE, WTB, THULE, HAIBIKE, MAGURA, KMC, FI’ZI:K,  COMPRESSPORT, BLUESTARFERRIES

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.