Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Ιουν 2018

”Πρόσωπα Αρχαίου Δράματος” στο Πέτρινο Θεατράκι των Σεληνίων από το ”Θέατρο της Κούλουρης” την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 21.30


Λίγο πριν την επίσημη συμμετοχή του στο Διεθνές Φεστιβάλ του Βουθρωτού, το «Θέατρο της Κούλουρης» παρουσιάζει την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 21.30, στο Πέτρινο Θεατράκι των Σεληνίων τα «Πρόσωπα Αρχαίου Δράματος»

 Τα πιο σπουδαία και γνωστά πρόσωπα της ελληνικής Τραγωδίας και Κωμωδίας, παίρνουν και πάλι σάρκα (ζωντανεύουν και πάλι), σε αυτήν την θεατρική παράσταση και μας θυμίζουν τους μεγάλους θεατρικούς συγγραφείς της αρχαιότητας, αυτούς που με τα έργα τους έγιναν οι ιδρυτές του παγκοσμίου Θεάτρου. Σοφοκλής, Ευριπίδης, Αισχύλος, Αριστοφάνης, σκιαγραφούν ήρωες αρχαίων Μύθων, μέσα από τα πάθη της Αντιγόνης, της Ηλέκτρας, της Λυσιστράτης, του Ορέστη, του Οιδίποδος και άλλων σπουδαίων ηρώων. Μπροστά στα μάτια του θεατή, προβάλλουν ξανά τα γεγονότα της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, των ελληνο-περσικών πολέμων, των περιπετειών του Οίκου των Ατρειδών και του Οίκου των Λαβδακιδών.
 Η παράσταση, παρουσιάζεται συνεχώς από το 2011 μέχρι σήμερα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό σε αρχαία θέατρα και κλειστές σκηνές και Φεστιβάλ Θεάτρου, υπό την αιγίδα του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων και με την στήριξη του Πολιτιστικού Κυττάρου Σαλαμίνας.
Διασκευή κειμένων: Ντίνος Κουμπάτης
Σκηνοθεσία: Ντίνος Κουμπάτης και Παντελής Γαρείος
Σκηνογραφία: Δημήτρης Σταματίου
Μουσική σύνθεση:  Βαγγέλης Παπαθανασίου
Χορογραφίες: Ρούλα Μπεγνή – Μεϊμάρογλου
Μακιγιάζ: Μαρία Αγγέλου
Κοστούμια: Ειρήνη Δούλου
Τεχνική επιμέλεια: Ομάδα Πολιτιστικού κυττάρου Σαλαμίνας
Φωτισμοί, Δημόσιες σχέσεις: Λουλιέτα Νούραη
Ερμηνεύουν: Ντίνος Κουμπάτης – Χαρά  Κολιού –  Μίτση Χριστοδούλου – Θέμις Κοσσιώρη – Άννα Χατζημιχάλη – Κατερίνα Δουργούτη – Γιάννα Ζερβού – Σούζυ Φωτίου – Λουλιέτα Νούραη – Μαρία Μπεγνή – Νίκος Γιαννόπουλος–  Σίσσυ Μίχα– Ρούλα Μπεγνή – Μεϊμάρογλου –Ειρήνη Δούλου – Ντίνα Σαρρή – Κατερίνα Σκανδαλάρου – Λεωνίδας Κοβόστος – Γιώργος Μελλές – Έρι Λανγκόζι.


60 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/6/18 08:55

    Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
    Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
    Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
    Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
    Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
    Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
    Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
    Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
    Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
    Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
    Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
    Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
    Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
    Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

    Παλούκια 19-6-2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/6/18 10:21

    Πολιτικοί ποντικοί και σπιούνοι.
    Βουτηγμένοι στην βρωμια.
    Προσπαθείτε μόνο με ξεφτιλισμένους τρόπους να νικήσετε την καλύτερη δημοτική αρχή.

    Λυπάμαι τον αγώνα που κάνετε και την τόσων ετών προσπάθεια.
    Δεν έχετε αφήσει κανένα δημοτικό σύμβουλο χωρια απειλές και βρισιές.

    Τους ίδιους δημοτικούς συμβούλους που όπου σταθείτε τους αποκαλείτε τσίρκο.

    Αυτοί λοιπόν που βρίζετε σας δουν βάλει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι.
    Σας έχουν σβήσει από τον πολιτικό χάρτη και αυτό δεν μπορείτε να το χωνέψετε.

    Το έργο τους μιλάει από μόνο του.
    Εκείνοι απλά κάθονται και γελάνε με εσάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/6/18 10:33

    ΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΚΟ- ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΣΚΟΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/6/18 10:58

    Γελοίοι πολιτικάντηδες είστε!
    Ποσο σκουλίκια;;;;;
    Πήγαινε κοιτα στον καθρέπτη και ρίξε 2 μούτζες γιατί είσαι πολύ λίγος να μιλήσεις για κάθε σύμβουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/6/18 11:19

    Ιουδααααααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/6/18 11:20

    Ιουδααααααααααααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/6/18 11:22

    Ιουδααααααααααααααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/6/18 11:29

      Ποιος απ ολους ειναι ο Ιουδας ρε; Και ποιος ο Χριστος;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος23/6/18 12:02

    Δυστυχώς η Σαλαμίνα δεν μπορεί να είναι η εξαίρεση του κανόνα, όπως συμβαίνει με γεγονότα στην πολιτική σκηνή του τόπου, όπου στην αποκάλυψη ενός σκανδάλου , με πολύ ευκολία λέγεται ότι όλοι το ίδιο είναι.
    Δεν είναι όλοι το ίδιο. Το τελευταίο σκάνδαλο που ξέσπασε στη Σαλαμίνα μέσα από ένα βίντεο με πρωταγωνιστή εξωθεσμικό παράγοντα, ο οποίος όμως είναι σύζυγος της Δημάρχου και ο οποίος ως γνωστόν διοικεί τον Δήμο τέσσερα χρόνια και αυτό αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ολοφάνερα με την φρασεολογία του, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μπουν στην πυρά όλοι.
    Το πολιτικό σκάνδαλο στη Σαλαμίνα που εμπλέκεται η Δήμαρχος μέσω του συζύγου της και δυστυχώς εμπλέκει και υπαλλήλους του Δήμου είναι πολύ μεγάλο και το μεγαλύτερο που έχει δει το νησί και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμη τι διαστάσεις από κάθε άποψη θα πάρει.
    Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας είναι όλοι το ίδιο. Κανένας δεν νομιμοποιείται μέσα από ανώνυμα σχόλια λόγω του συγκεκριμένου γεγονότος, να θίγει ανθρώπους και οικογένειες που έχουν την δική τους κοινωνική και αξιόλογη διαδρομή στο νησί.
    Παρόμοια γεγονότα καταδικάζονται απερίφραστα από όλους τους υγιείς σκεπτόμενους πολίτες της Σαλαμίνας.
    Υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι που στην πορεία των τεσσάρων ετών της θητείας τους, έτρεξαν , προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Αυτή όμως η προσπάθειά τους και το έργο που πιθανόν να έχουν επιτελέσει, έρχονται σε δεύτερη μοίρα , αφού το μέγεθος του σκανδάλου επισκίασε την οποιαδήποτε προσπάθειά τους.
    Οι ίδιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας οφείλουν να επαναπροσδιορίσουν την θέση τους και να πουν στους πολίτες κατά πόσον αποδέχονται με όλα αυτά που διαδραματίζονται στο βίντεο. Οι ίδιοι θα δώσουν την απάντηση με την στάση τους

    Παλούκια 23-6-2018



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/6/18 12:33

      Βγες και πες για ποιο βίντεο μιλας ρε γελοίε δικηγορακο!
      Βγες και πες μας το βίντεο είναι αυτό με το ονοματάκι σου.
      Αν και δεν χρειάζεται!

      Θα τα δεις όλα από την καλή και την ανάποδη.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος23/6/18 12:24

    Ενας είναι ο Ιουδαααααας!Καμμία σχέση με τον Χριστό.Δεν ξέρεις εσύ.Σύγχρονος Προδότης είναι.Διαβάζει και γελάει.Έχει ομως ο καιρός γυρίσματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/6/18 12:28

    ΥΓ.Και όχι ρε.εντάξει ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/6/18 12:45

    Ρε γελοίε δικηγορακο είσαι τόσο βλάκας;
    Δεν μιλάω για το όνομα σου που θα βγει.
    Αλλά πας να προκαλέσεις φυγή δημοτικών συμβούλων και γράφεις «το έργο που πιθανόν έχουν επιτελέσει»
    Και τους γλύφεις και τους καρφώνεις μαζί;

    Είσαι τόσο βλάκας ρε δικηγορακο τελικά;
    Μα τόσο βλάκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/6/18 14:22

      ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ ΕΓΩ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ;

      ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΥΡΙΕ.

      ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΑ ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΜΠΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ.

      ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

      ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ «ΠΑΛΟΥΚΙΑ» ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος23/6/18 12:50

    Ο άνεργος δικηγορακος που ψάχνει μισθό μέσω του Δήμου υπογράφει Παλούκια για να ξέρουν οι δικοί του ότι γράφει αυτός!

    Ο νέος Δήμαρχος!
    Ο Παλουκιας

    Ποσο γέλιο έχουμε να ρίξουμε ακόμα!

    Ρε πήγαινε δούλεψε τεμπέλη. Βέβαια από όσο μαθαίνω δεν σε παίρνει κανένας μετά τις δικες που έχασες πανηγυρικά!
    Δεν πειράζει όμως: Θα φτιάξεις τον Δήμο γιατί βλέπεις ΟΝΕΙΡΑ!

    Φιλάκια Παλούκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/6/18 13:46

    Ωρέ Καπετανάκη κάθε μέρα ο Σουλτάνος Μήνας κάτι έχει να πει για εσένα
    Στο στικακι όμως που κυκλοφορεί σε όλη την Σαλαμίνα αναφέρει το όνομα σου και χρηματικο ποσο
    Τελικά είναι αλήθεια όλα αυτά που λέει γιατί δεν αντιδράς πουθενα ούτε διάψευση κανεις ούτε και μήνυση το μόνο που κανείς είναι
    ΜΌΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΜΗΝΑ
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ ΛΑΛΗΣΤΑΤΕ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/6/18 13:58

    Νανάκια, αντί να ψάχνετε ψύλλους στ' άχυρα, κάντε μήνυση σε αυτούς που σας κατέγραφαν. Τι πιο απλό ρωτάω εγώ ο αφελής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/6/18 14:13

      Εσυ ο αφελής να περιμένεις.
      Όλα στην ώρα τους για όλους!

      Γιαυτο είσαι ... αφελής εκτός από αποτυχημένος.

      Νομίζετε ότι το παιχνίδι παίζεται εδώ μέσα και σας απολαμβάνουν όλοι με το ποσο ... αφελείς είστε!

      Υπομονή αγόρι μου. Εσυ λόγω επαγγέλματος έπρεπε να τα ξέρεις αυτά.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος23/6/18 14:18

    Κακόμοιροι κλειδαρότρυπες!
    Βρωμια του νησιού.

    Νομίζετε ότι με τέτοια μέσα θα ρίξετε την καλύτερη δημοτική αρχή.
    Νομίζετε ότι μιλάτε σε ηλίθιους.

    Συνεχίστε να παρακαλάτε για παραιτήσεις.
    Συνεχίστε να δείχνετε ποσο λίγοι και τιποτένιοι είστε.

    Μόνο γέλωτα προκαλείτε.
    Και αντίδραση!

    Και εγώ οπως και ολος ο κοσμος σας σιχάθηκα και πραγματικά θα απολαύσω την οποία αντίδραση της δημοτικής αρχής και της οικογένειας της Δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/6/18 14:48

      Εγώ σιχάθηκα τον εαυτό μου που στήριξα ένα αλήτη και μία κυράτσα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/6/18 09:38

      Ας προσεχες!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος23/6/18 15:37

    Φανερώθηκε δια απάντησης εις άλλο άτομο.Πάντως χθες εις Δημαρχειον Ρούλα γελαστη,τηλ.πολλα,απόλαυσε πλούσιον γεύμα,μίλησε πολύ με Εύα.....βράδυ μεσονυχτίου αριβαρισε με συζυγον, δια άλλο φαγοπότι,εις αδελφού συζύγου οικίαν,υστερα γλεντοκοπι και χαχανα και όχι,όλα απο εμένα θα μαθευτούν???Ουχί!!!G!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/6/18 16:09

    Προσκαλώ όλους τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, που αηδίασαν από τα σκάνδαλα της δημοτικής αρχής, να παραιτηθούν και να προσχωρήσουν ως υποψήφιοι στο δικό μου συνδυασμό. Ακόμα και αν έχετε κι εσείς αρπάξει κάτι, δεν πειράζει, σας συγχωρώ. Άλλωστε κι εμείς τα ίδια και χειρότερα θα κάνουμε. Μην είστε κορόιδα. Έχει μάσα για όλους. Τα κορόιδα που θα μας ψηφίσουν να είναι καλά.

    Παλούκια 23-6-2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος23/6/18 16:17

    Αυτή γ γελοιότητα εναντίων της Δημάρχου είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού που συμβαίνει.
    Τέτοιο βρώμικη πόλεμο αυτή η γυναίκα τόσα χρόνια είναι μαλακια της και τιμή της παράλληλα που τον αντέχει.

    Φαίνεται πειράζει πολύ το έργο που έχει κάνει η δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23/6/18 16:26

    Αυτή την περίοδο γινόμαστε μάρτυρες ενός επεισοδίου που μου θυμίζει παλιες εποχές.
    Μου θυμίζει έναν δήμαρχο να βγάζει «άτιμη» την πρώτη του δημοτική σύμβουλο με παραποιημένες κασέτες. Να θυμίσω ότι ο Δημαρχοα αυτός έχει φάει φυλάκιση για την πράξη του αυτή.
    Μου θυμίζει φυλλάδια πεταγμένα προεκλογικά που ονομάτιζαν «δολοφόνο» μια υποψήφια δήμαρχο για τον θάνατο ενός υπαλλήλου.
    Τώρα με παράνομο και παραποιημένο υλικό προσπάθησαν να παγιδέψουν τον σύζυγο της δημάρχου για να την βγάλουν «κλέφτρα».
    Και όλα αυτά έχουν σαν στόχο μια συγκεκριμένη γυναίκα την τωρινή δήμαρχο.
    Ποκυ φοβαμαι ότι επειδή τίποτα από όλα αυτά δεν έπιασε το επόμενο επεισόδιο θα είναι η σωματική της βλάβη.
    Δήμαρχε δεν ξέρω πως αντέχεις αλλά σε κάθε σου βήμα όσο σε χτυπάνε εμείς ο κόσμος είμαστε μαζί σου ακόμα περισσότερο.
    Την αλητεία πολλοί την αγάπησαν, τον αλήτη κανένας.
    Και δεν είμαστε χαζοί τους βλέπουμε τους αλήτες.
    Προχωρα και διώξτε τους από το νησί.

    Η αλητεία στην Σαλαμίνα δεν αντέχετε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/6/18 16:31

      Ασε μας ρε καραφλα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/6/18 18:59

      Φίλε μου, όσο βλέπουν το νησί να γίνεται ένα απέραντο εργοτάξιο τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Βλέπουν να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και προσπαθούν να γαντζωθούν από κάπου για να διασώσουν τη πολιτική τους ύπαρξη που έχει μετατραπεί σε ανυπαρξία. Κάποιος τους ονόμασε μπανιστηριτζήδες της κλειδαρότρυπας και δεν έχει άδικο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/6/18 19:04

      ΑΣΕ ΡΕ ΜΗΧΑΛΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΚΛΕΦΤΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΡΟΤΑΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑ 7,300 ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΚΑ ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΩΤΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΙΝΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΕΣΤΕ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΜΠΕΡΚΑΡΕΤΕ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος23/6/18 17:30

    Τον τσιτσανη «βλέπετε» σε κάμερες.
    Τον καράφλα «βλέπετε» σε κάθε σχόλιο.

    Τον πισινό της δημάρχου που λέτε ότι τον έχετε σε καμερεσ Θα τον βλέπετε για πολλά χρόνια.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος23/6/18 18:00

    ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ) ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΘΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/6/18 18:25

      Και για εσάς τα σκουλήκια έρχεται ....
      Νομίζετε ότι η αλητεία θα περάσει έτσι;

      Συνεχίστε αδέρφια μου να γράφετε. Ιδιαίτερα τέτοια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/6/18 19:14

      AΦΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΌΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.
      ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΗΛΟΥΣ. ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος23/6/18 19:12

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΒΟΥΛΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΙΓΟ ΣΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟΕΓΚΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΕ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος23/6/18 19:21

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΘΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΜΑΡΤΙΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΤΑΓΟΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ 7,300 ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ Σ, ΦΑΣΟΥΛΗ Ο ΡΕ ΓΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος23/6/18 20:52

    Θα είναι και ο Μέμος,μαζί της? Χα και χα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/18 09:09

      Ο ΘΕΜΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/6/18 13:01

      Τ'ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΩ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/6/18 19:03

      Κάτσε ρε φίλε μου
      Όπως ε4ίπε και ο σύζυγος της Δημάρχου είναι ποτέ δυνατόν να τα παίρνουν οι υπάλληλοι και η Δήμαρχος να μένει στην απέξω;
      ΅Ε όχι βέβαια αυτό δεν το θέλει ούτε ο Θεός μα ούτε κι ο Διάβολος των βενζινάδικων Τσιτσάνη μου γιαυτό καλά έκανες ξέσκισε του

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος23/6/18 21:29

    ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ, ΧΤΕΣ ΕΠΕΣΕ ΑΜΑΞΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΔΡΟΜΟΙ. ΣΤΟ salamispress ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ. ΕΣΥ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΝΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ; ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είχες μυαλό, που δεν έχεις, δεν θα ξαναρχόσουν σε μας να διαβάζεις και να γράφεις "αντρίκια" σχόλια, αλλά είπαμε... αν, καλη Κυριακή ακόμα και σε σένα, άλλωστε τι φταις εσύ;
      Άλλος έπρεπε να τραβηχτεί πριν 60 χρόνια περίπου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/6/18 17:08

      ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ. ΕΠΩΝΥΜΟ ΧΑΜΕΝΟΣ.ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΛΟΒΑΣ. ΜΗ ΑΡΡΕΝ.ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΕΔΩ.ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΚΑΛΑ.ΚΥΨΕΛΗ. ΠΑΓΚΡΑΤΙ.ΠΑΤΗΣΙΑ. ΗΛΙΣΙΑ.ΣΕΠΟΛΙΑ.ΕΞΑΡΧΕΙΑ. ΤΕΡΜΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ. ΓΚΥΖΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΟΛΩΝΟΣ. ΣΧΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΩΟΕΙΔΕΣ. ΧΡΩΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΚΑΣΤΑΝΟΝ. ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΕΝΟΝ. ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΕΝΟΝ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΘΗΤΗΣ. ΥΠΗΚΟΟΤΗΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΞΕΔΟΘΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ. ΙΣΤ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΡΧΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/6/18 20:20

      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΖΩΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΞΥΡΑΦΙ ΜΥΑΛΟ.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος23/6/18 21:57

    Ντροπή σου ρε,τι τροπος και λογος είναι αυτός προς κύριο Διαχειριστή?αυτός φταίει για πλημμύρες? αυτός φταίει για δρόμους?άχρηστοι,στο τέλος θα πείτε οτι φταίει και για την Σταυρωσην του Κυρίου,και θα μου βγαλεται αθώο τον προδότη!Τα παράπονα στον,στην δήμαρχο!!!αντεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος23/6/18 22:37

    Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΝΟΜΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος23/6/18 23:37

    ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ?

    ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ?

    ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ??

    ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/18 13:37

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/6/18 14:34

      ΜΗΧΑΛΑΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΣΠΙΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΧΕΡΟ[ΠΟΔΑΡΑ Ο ΜΗΝΑΣ Ε ΚΗΧΑΛΑΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΜΑ ΛΕΩ

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος24/6/18 14:39

    ΕΚΤΑΤΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΙΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΡΘΕ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΤΡΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΙΘΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας σιχαθήκαμε ρεεεε ...24/6/18 20:44

      Και μετά ξύπνησες ... Ρε άντε να ξύσετε σκεμπές που άλλη δουλεία δεν κάνετε όλη μέρα από το να μπουρδολογείτε με ότι σας έρθει στο μυαλό ... Τι; Δεν ξέρεις τι είναι οι σκεμπές; Ε! Ρώτα το φίλο σου που μιλάει τα Πειρωιώτικα φαρσί. Ξέρεις αυτός ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/6/18 09:58

      Τα Πειραιωτικα είναι μορτικα όχι αλητικα.Ο Πειραιάς έχει Ιστορία στο αντριλικι,όχι στην ρουφιανια.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος24/6/18 15:13

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΘΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ ΟΙ ΤΡΥΠΛΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ 7,300 ΑΝ ΞΕΡΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος24/6/18 20:31

    ΑΝΤΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.ΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝΕ.ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος24/6/18 20:41

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος25/6/18 10:04

    Γράφουμε διαγραφης αλλά το €πουλο πέφτει. Όχι κι έτσι.Στις προσβολές και στις προστυχες διαγραφή. Αντεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος25/6/18 10:20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος25/6/18 10:31

    Βλέπεις αριθμούς κινητών,βρησκεις στοιχεία απόρρητα σχολιαστών. Εδώ σε θέλω μάγκα μου.Δεν είσαι έξυπνος.Παράδειγμα. Αλλου ανήκει ο αριθμός αλλος γράφει. Παλιό και αλάνθαστο κολπακι.Δηλωμένο αλλου σε άλλο άτομο, βρες εσύ που αγοράστηκε και απο ποιον.Δεν μπορεις.Κάθε μέρα γίνεται αυτό. Αμα πια!Σαν να μην ζης στην Κούλουρη! Αντεεεε μας ταραξες παλι.Όλα στην φόρα καλεεεε?εντάξει ξέρεις τους δικούς σου.Εμεις τι ημεθα μαλακες?Για να μπούμε στο τρυπακι αυτό, πήραμε τις πληροφορίες μας!Δεν ήθελες κούριερ,ούτε γραφή σωστή, διαλέξεις την παραπλάνηση! Χα και Χου!!!αντεεεε ο φίλος σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος25/6/18 10:52

    Παλι μουγκα?παλιιιι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος25/6/18 11:09

    Τη Τετάρτη στο Δικαστήριο το μεγαλύτερο λαμόγιο του νησιού θα τιμωρηθεί και θα οδηγηθεί στις φυλακές. Γιάννη Τσαβαρή τα παιχνίδια σου τελείωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος25/6/18 11:10

    Τον είδατε χθές τον Τσαβαρή στο ΆΡΩΜΑ ΚΑΦΕ; Σχεδόν πεθαμένος ή υπάρχει η δεν υπάρχει το ίδιο πράγμα είναι. Δεν παει στου κολλητού Λεωνίδα τη καφετέρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος25/6/18 22:32

    Γιακουμάκη άνοιξε το κινητό βρε βλαμη,καλεί ξαδέλφη σου,άντε ρε Γιάννη όλη μέρα, παλι τα οικογενειακά στην δημοσιότητα, όχι άλλο.Έμαθα για "κουκουρη"και για" γκοριτσα"ανοιχτό το ριμαδι...G...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.