Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Ιουν 2018

Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ τελικά θέτει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Σαλαμίνας με επίσημη ανακοίνωση του


Ο Ναύαρχος Δημήτρης Ελευσινιώτης, παρά το διαφαινόμενο ξεκίνημα μιας καριέρας στην κύρια πολιτική σκηνή, προτίμησε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο που τον ανέθρεψε θέτοντας τον εαυτό του υποψήφιο Δήμαρχο Σαλαμίνας έχοντας πάντα ως γνώμονα την προσφορά, η οποία αποτελεί για εκείνον προτεραιότητα, τρόπο ζωής και νοοτροπία.
Κατόπιν απόφασης του Κυβερνητικού Υπουργικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), το 2010, τοποθετήθηκε Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού και το 2012 με πρωθυπουργική απόφαση, υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Βιογραφικό
Ο Δημήτριος Ελευσινιώτης γεννήθηκε το 1955 στην Σαλαμίνα στην οποία κατοικεί μέχρι και σήμερα. Το 1973 εισάγεται στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Ακολουθούν 38 έτη συνολικής επιτυχημένης πορείας. Για περισσότερα από 15 έτη υπηρέτησε σε πολεμικά πλοία. Διετέλεσε Κυβερνήτης στην ΤΠΚ Κονίδης, ενώ αργότερα κλήθηκε να παραλάβει ως Κυβερνήτης την Ολλανδική φρεγάτα Κουντουριώτης.
Διετέλεσε Διοικητής τόσο στην δεύτερη μοίρα ταχέων σκαφών όσο και στην δεύτερη μοίρα φρεγατών.
Το 1981 καλείται να συμμετάσχει στην παραλαβή της φρεγάτας Λήμνος στο Φλίσιγκεν της Ολλανδίας, όπου και επιμορφώθηκε για ένα χρόνο στα ειδικά ηλεκτρονικά συστήματα φρεγατών. Το 1986 μετέβη κατόπιν εξετάσεων στo Μοντερέι των Η.Π.Α. για διετείς μεταπτυχιακές σπουδές στην επιστήμη των ηλεκτρονικών υπολογιστών (Master of Science in Computer Science). Το 1993 αποφοίτησε από την Ναυτική Σχολή Πολέμου.
Το 1991 μετέβη στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. για την παραλαβή ειδικών αμυντικών συστημάτων. Το 1992 σχεδίασε και υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα ασφαλή δίκτυα επικοινωνιών των ενόπλων δυνάμεων. Από το 2000 έως το 2002 διετέλεσε Ακόλουθος Άμυνας στην Χάγη της Ολλανδίας, όπου συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις εξοπλισμού του στρατού, με τανκς ανάκτησης (recovery) και τις “κουζίνες εκστρατείας”, καθώς και στην εναρμόνιση της παραλαβής της φρεγάτας Νικηφόρος Φωκάς. Το 2004 ανέλαβε για ένα χρόνο καθήκοντα ως Διευθυντής Κλάδου Επιχειρήσεων στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, εξασφαλίζοντας την εκ θαλάσσης ομαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων (2004). Το 2006 προήχθη σε Ανώτατο Αξιωματικό και ανέλαβε Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και το 2008 διετέλεσε επιχειρησιακός Υπαρχηγός Στρατηγείου του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α΄ Υ/ΓΕΕΘΑ), για δυο χρόνια.
Το 2010, επιλέχθηκε από το Κυβερνητικό Υπουργικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού και το 2012 τοποθετήθηκε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.
Είναι παντρεμένος με την Ελένη Τασιοπούλου με την οποία απέκτησε ένα παιδί τον Αλέξανδρο, από τον οποίο έχει αποκτήσει ένα εγγόνι.
Κοινωνική Δράση
Πλήθος αποστολών στο εξωτερικό καθώς και οι προαναφερόμενες  καίριες  θέσεις τις οποίες ανέλαβε, συνέβαλαν τα μέγιστα στην απόκτηση εμπειρίας όσον αφορά την οργάνωση, την διοίκηση και την διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού.
Ως Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού, συμμετείχε σε ετήσια Ευρωπαϊκά συμπόσια CHEN (Chiefs of European Navies: Αρχηγοί Ναυτικού των Ευρωπαϊκών χωρών). Στο συμπόσιο CHEN της Βενετίας, παρουσίασε την ναυμαχία της Σαλαμίνας, ως παγκόσμιο ιστορικό, στρατηγικό και πολιτιστικό γεγονός (θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης).  Στο δε, συμπόσιο του ΝΑΤΟ στην Σόφια της Βουλγαρίας, ανέλαβε τον ρόλο του ομιλητή έχοντας ως θέμα την εξέλιξη της σταδιοδρομίας των γυναικών στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Κατά την αρχηγία του εξέδωσε βιβλίο με τίτλο “Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας”, το οποίο προσέφερε σε όλες τις αποστολές και σε όλες τις συναντήσεις του εντός και εκτός Ελλάδος, προβάλλοντας έτσι την ιστορία του τόπου του. Το 2017, σε συνεργασία με τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, επανεκδίδουν το εν λόγω βιβλίο συνεχίζοντας έτσι την προσπάθεια ανάδειξης του ιστορικού γεγονότος.
Σαν ανώτατος Αξιωματικός μία από τις πολλές του δράσεις ήταν και ο εκσυγχρονισμός του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας. Προέβη, δε, και στην δημιουργία του διαβητολογικού κέντρου Σαλαμίνας (πλησίον κεντρικής πύλης), εξυπηρετώντας έτσι δεκάδες συμπολίτες μας.
Ως ενεργός πολίτης συνεχίζει την κοινωνική του δράση μέχρι και σήμερα. Στις αρχές του 2017, συγκρότησε ομάδα εθελοντών με βασικό όραμα την πολιτιστική ανάδειξη της ιστορίας και των αρχαιοτήτων του νησιού μας. Αφορμή στάθηκε ο επικείμενος εορτασμός των 2500 χρόνων από την ναυμαχία της Σαλαμίνας, γεγονός το οποίο πρέπει να χρησιμοποιηθεί και  ως ουσιαστικό εργαλείο για βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού. Πρόσφατα, η εν λόγω ομάδα αναδείχθηκε ως τοπική επιτροπή της Σαλαμίνας, της μη κυβερνητικής οργάνωσης της Ελληνικής Εταιρίας (ΕΛΛΕΤ). Η ΕΛΛΕΤ ασχολείται, περίπου 45 χρόνια, με την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς.

46 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/6/18 09:47

    Την Νέα Δημοκρατία θα εκπροσωπήσει φέτος στο ”Athens Pride 2018” ο υποψήφιος Βουλευτής της Β΄ Πειραιά κ Γρηγόρης Καπετανάκης λόγω μοναδικής εμπειρίας στο θέμα και με περγαμηνές.
    Μένει μόνον να μας το επιβεβαιώσει η γνήσια νεοδημοκράτισσα και πρόεδρος της τοπικής Σαλαμίνας, αναμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/6/18 10:38

    Καλή επιτυχία Κε Ελευσινιωτη και επειδή μαλλον εσείς θα εκλεγείτε ΔΗΜΑΡΧΟΣ φροντίσετε από τωρα πως θα διοικείσετε στον δήμο λόγο του ότι ασφαλως γνωρίζετε από διοίκηση μετά από τόσα χρόνια ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ αλλά και ΑΡΧΗΓΟΣ. Αν και εσείς δεν συνεργαστητε με τις υπηρεσίες του δήμου και συνεχισετε όπως οι προηγούμενοι με ΑΛΑΙΣΚΕΣ,ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΔΕΣ, ΠΑΠΑΘΕΧΑΡΗΔΕΣ, ΚΟΥΤΣΙΛΑΙΟΥΣ, ΣΚΙΑΘΗΤΗΔΕΣ, ΤΕΤΕΣ, ΓΕΡΟΝΤΙΩΤΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ. Προσοχή λοιπόν ποιους θα έχετε υποψηφίους και κυρίως μην τους ταξετε θέσεις!!! Ολοι πάνε για μόνιμα. Δόξα το Θεό ο δημος μας διαθέτει άριστα και έμπειρα στελέχη. Αυτά και μακρια από μερικους τυχοδιώκτες και ξερολες και η επιτυχία θα είναι σίγουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε τους έθαψες λίγο πολύ όλους και μάλιστα ανώνυμα!!!
      Το βλέπεις ορθό και λογικό;
      Προσφέρεις υπηρεσία αυτή την στιγμή στον νέο υποψήφιο;
      Μάλλον όχι και τον αδικείς, δεν ξέρω αν θα βγει Δήμαρχος, για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις περισσότερο εμού, όμως αν θα αποκλείσει όλους αυτούς που προανέφερες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/6/18 19:09

      Καταρχήν δεν του λέω ότι θα εκλεγεί σίγουρα αλλά λέω ΜΑΛΛΟΝ. Το ιδιο βέβαια μνμ πάει και για τον αλλο έτερο υποψηφιο τον Παναγόπουλο ο οποίος έχει και αυτός τις ίδιες πιθανοτητες εκλογής. Τους άλλους κλάδους οι κουλούριωτες στην μεγάλη πλειοψηφεια τους ψάχνονται για νεο Δήμαρχο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/6/18 20:29

      Μ΄αρέσει που λες "Δόξα το Θεό ο δήμος μας διαθέτει άριστα και έμπειρα στελέχη", χα,χα,χα,χα,χα
      Για πες μου έναν ρε φίλε, μόνο έναν θέλω να μου πεις. Α ρε πόσο άσχετος με τα δημοτικά είσαι!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/6/18 18:46

      ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/6/18 11:23

    Πολλα μπραβο για το σχολιο σου να και κατι σωστο και αλειθινο φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/6/18 11:40

    Τι καινουργια απατη ειναι οι Ροτιανοι μπορει καποιος που γνωριζει να μας ενημερωσει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/6/18 20:51

      ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΛΟΙΠΟΝ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΟΛΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος9/6/18 15:12

    10.38 ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/6/18 23:10

      ΣΩΠΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ,ΒΟΥΡΚΑΡΙ.ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ?ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ.ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/6/18 18:04

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΥΑΡΧΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!!ΕΝΕΡΓΗ ΔΗΜΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/18 20:38

      Ουχί,ταβερνεια!!!Στα καλύτερα Hotel.Ο Ναύαρχος μπροστά, και εξω απο κάθε σπίτι λιμο,Μερς,Μπεμπες,μέ ανώτερο Αξιωματικό στο τιμόνι, θά ακολουθεί τζιπακι με ναυτονομο διά τήν προστασία μας,θα τρώμε χαβιάρι, αστακούς, τρούφες, παπί με σος πορτοκάλι, σαμπανιες θα ρέουν άφθονες, πλωτάρχης γκαρσόν, διαταγή από εμάς θα παίρνει, γλυκά πολλά πρώτο μους σοκολα,συνοδευτικό λικερακι μανταρίνι, κτλ!Μουζικα λαϊβ,Νταλάρας, Μπρέγκοβιτς, και εις πρωϊνή ώρα, ξεκολα θα χορεύουν χορό κοιλιακό,ύπνο εις σουίτες, και πρός απόγευμα στά σπίτια μας όλοι ευτυχείς, έως πάλι τήν βραδυνή ώρα, συνεχειζομενου ξεφαντώματος, βόλτες μέ πολεμικά δια απεριτιφ,εις Σαρωνικού ύδατα, και όχι μόνο!!! Ουδείς προβληματισμός, και όλα θα είναι καλά εις Μακεδονία του Ζαεφ,εμείς με εξωτερική πολιτική δεν έχουμε θέμα, θέμα έχει ο κυρ Αλεξ,και όλοι μαζί θά υμνουμε, το ΜΕΓΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος9/6/18 18:51

    Στην Αθηνα αφαιρεσαν σημερα 500 διπλωματα απο οδηγους μηχανων για παραβασεις του ΚΟΚ. Στη Σαλαμινα κανουν ραλι μερα νυχτα,με κομμενες εξατμισεις μεσημερι και αργα το βραδυ, δεν υπολογιζουν φαναρια και σηματα και η τροχαια πινει καφεdακι espresso και παιζει στοιχημα στα πρακτορεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/18 20:37

      Αυτοι που εχουν σπασμένες εξατμισεις ειναι αλητες απο τον πειραια που μυαλό δεν βαζουν οτι και να πάθουν και πολλοί από αυτούς τα έχουν πλακάκια με την αστυνομία .................................και ο νοων νοείτω................!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/6/18 14:25

      Οι ντιλιβεραδες ειναι απο τον Πειραια; Τα μαλακισμενα που καθε βραδυ κανουν αγωνες δρομου ειναι απο τον Πειραια και αυτοι; Για ο,τι μαλακια στο νησι φταινε οι ξενοι ε; Γι αυτο δεν πατε μπροστα ρε γελοιοι. Μαζεψτε τα κολοπαιδα σας, γιατι μετα σκοτωνονται και λετε ''ηταν καλο παιδι''....Ηλιθιοι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/6/18 18:31

      Μ' αρέσει μωρή κουδουνίστρα (20:37) που σαι μαγκας και τα ξερεις ολα μπαβο και δεν ειχαμε λαμακα να που βρηκαμε

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/6/18 23:15

      ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙ ΝΤΕΛΗΒΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ! ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.................ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΦΗΜΗΣΘΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ...............ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ..........ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ....................

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος9/6/18 20:10

    Πεσ τα χρυσοστομε μηπως σε ακουσει καποιος υπεθυνος ..!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/6/18 20:35

    ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΑΥΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ! ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΞΙΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ! ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΚΝΑ ΑΞΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/18 10:33

      Η φιλοδοξία είναι άτιμο και επικίνδυνο πράγμα όταν δεν έχεις το γνώθι σ΄αυτόν. Μοιάζει σαν έναν θαρραλέο ή άσχετο που μπαίνει σε μια βάρκα χωρίς κουπιά και νομίζει ότι θα φθάσει στον προορισμό του.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/6/18 11:26

      ΝΑΙ Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ "ΤΖΟΥΦΙΟ" (ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ) ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΕΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ) ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ (ΑΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ) ΟΠΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΦΗΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ , ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ "ΑΝΩΤΕΡΟ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΝΗΡΟ" ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ κ.κ. ΤΣΑΒΑΡΗ

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος10/6/18 09:53

    Άκου 9/6 10.38, δεν φταίνε οι Σκιαφθητες, Τετες και Γεροντιοτηδες.
    Φταίει η άχρηστη δήμαρχος που τιους έχει εκεί που τους έχει και της χαλάνε την εικόνα.
    Αλλά για ποια εικόνα μιλάω ;
    ΙΔΙΑ είναι κι αυτη. Κατινα.
    Ο κόσμος τα βλέπει αυτά Μηνά.
    Μαζεψε την γιατί θα χάσεις τις εκλογές και δεν θα ξέρεις τις φταίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/6/18 11:50

    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/6/18 16:08

    ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΗΗ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ,ΣΤΟΝ "ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ" ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/6/18 16:27

    ΥΓ.ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ. ΕΦΥΓΕ ΤΟ 2004 ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ.ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΑΧΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΒΑΡΗΣ.ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ!ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΜΕΖΕΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΙΛΟΤΟ ΤΗΣ ΟΑ!!!ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Μ.ΤΟΥ Π.ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ "ΚΑΘΗΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ" ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΕΙ.ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΙ "ΒΟΛΗ" ΣΤΟΝ Π.Π.ΤΟΥ Κ. ΠΡΟΣΕΧΕ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ "ΤΑΜΑΤΑ" ΣΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ"ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ"ΘΥΜΗΣΟΥ "ΠΑΝΤΟΦΛΑ -ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ"-ΧΟΥΝΕΡΙ ΜΕΓΑΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/6/18 19:30

    ΥΓ.ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΑ ΜΗΤΣΟ.ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΖΑΧΕΡ ΤΟΡΤΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/6/18 00:39

    Καλημέρα φίλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/6/18 01:12

    ΥΓ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Σ'ΕΣΕΝΑ ΝΑΥΑΡΧΕ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΩΣ ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ... ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/6/18 14:01

    ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΠΑΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΑ ΠΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/6/18 15:42

      14:01 ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Η ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ. ΤΗΝ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ "ΑΡΚΟΥΔΑΣ" ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΧΑΣΕΣ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΟ.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος11/6/18 14:45

    Γεια σου φίλε. Εδώ μαζί με τον Ναύαρχο. Χαρές πολλές σήμερα. Ολος ο Στόλος μια δεξίωση, κι Πάβλοβα στην μέση. Καλέ πνοή δείνει πάντα το ΠΝ.Δεν σε κάνει να θυμάσαι άγριες εποχές. Ναυαρχε ήσουν κι εσύ στο Τροκαντερό, η ήσουν με την αρμάδα στα νερά της Αίγινας? Όπου και να ήσουν καλά θα πέρασες,μάζεψε Ναυαρχε μου,καλέ μου Άνθρωπε, όλους και τους πρωην και τους νυν.Ζήτα και καμμιά συγνώμη για άστοχες λέξεις και θα σου έρθει ακόμη κι ο Άθεος κοντά σου.Τηλ.ευνοϊκά λαβαμε,ούριος αγερας.Μίλα και στο πολύ δικό σου παιδί, όνομα δεν γράφω έξυπνος είσαι θα καταλάβεις,τον ερεψες και τον μαραζωσες στο Υδρογραφικό. Έχει κι αυτό τις άκρες του.Σαρωσετα όλα Ναυαρχε μου,κι ο Κ....Σ μαζί σου.Μουτρωμένος στην αρχή, άκουσε την βοήθεια που ζητήσανε,και είπε το Ναι.Είχε λίγο τις μαύρες του που συγχωρέθηκε πολύ παλιά σαν σήμερα ο Μιαούλης,του έφυγε όμως ο νταλκας γρήγορα γιά να προλάβει και αυτός τα αυτοκίνητα που μαρσαρουν,ανάθεμα. Καταλαβες! Υγεία να εχεις και όλα καλά θα πάνε, έχουμε και εμείς την δύναμη μας γνωστό σου είναι, α μην ξεχασης τον Π...Α.και τον άλλον τον ατίθασο τον Ρ......Σ.Αυτός απο σήμερα το βράδυ δεξιώσεις θα κανει στα Κεντρικά. Πρόσεχε μας Ναυαρχε μας,κι ο Αι Νικόλας μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/6/18 21:17

    Φίλος και άνθρωπος μου εχάθη ξανά. Αναζητώ αυτον άμεσα απο Φ/Γ ΣΑΛΑΜΙΣ!Ρε συ μήπως επωληθηκες εις κακουργο με ρούχο παραλαγης και μπογιές στα μούτρα, μήπως ύστερα απο Βοιωτία,πήρες τα όρη με φλάμπουρα μαζί σου???τι γινατι είναι αυτοοο,τι!!!Πήρες τον δρόμο που γυρισμό δεν έχει???Καλααα.Λίγη τσίπα ωρεεε δεν εχεις,που ευπρέπεια την λενεεε???Εγω, εμεις εις το Σώμα των δεξιωσεων ημεθα,αερα'πατερα,και κροσι η σημαία όπως λένε.Παρουσία ζήτω...όχι αλλες ντροπες,και ντρίπλες. Αντεεεεε,ντε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος11/6/18 22:07

    !!!ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΗΤΑ!!! ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ!!! 11/5/18!!! ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/6/18 01:26

    Καλημέρα σας.Καλεεεε,μήπως πήρε το μάτι σας κάπου εναν που απεδείχθη κανένας, που εγώ ανάθεμα στεκομουν πλάι του,και υποστήριξη του εδεινα τοοοοτε,με τα δικαστικά, και έλεγε οτι εκτίμηση έχει και εις την γραφή μου αλλά και οτι σεβασμό έχει προς γυναίκες? Ριχτε του καρπαζιες θα είμαι διά βίου πλάι σας!τον ψεύτη, τον,τον,δεν το γράφω ουχί!εγώ δεν πεφτω εις επίπεδο χαμηλό. Χάρισμα του αυτό! Ατιμος και πολύ εις το βούρκο βουτηγμενος!Ευχαριστωωωωω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος12/6/18 09:03

    Καλημέρα Ναυαρχε μου.ζαχαρι, μέλι, και δροσερή,η μέρα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/18 00:38

      με αγάπη
      η θεία σου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/18 02:28

      Ευχαριστώ πολύ θειά μου.Ο μπαρμπας καλά? Πάντα καλά.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος12/6/18 09:14

    ΥΓ.Ναυαρχε μου,πιασανε τον ΠΡΟΔΟΤΗΗΗΗ, το μολογησε μονάχος του.Εσύ μαζεψε τον λαλημενο,βγάλε περιπολίες, στα ορηηη κρυμμένος,η στο Ραδιομέγαρο, εκεί λένε τα πρώτα διαγγέλματα,ξέρεις εύκολο είναι. Υγεία να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος12/6/18 22:23

    "Γεια σου φίλε, προσέχω! Παρουσία σου ζητώ. Γύρνα, μου ελειψες.Τόσο δύσκολο είναι? Εργασία εχεις?θυμό? Τι?Καλά να είσαι" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος12/6/18 22:59

    Ότι μαλακίες και να γράψετε δεν κολωνει ο Δημήτρης, ψάξτε για τον δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος12/6/18 23:18

    ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ?Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος14/6/18 17:43

    Καλήν Εσπερα και είς εσε Δημητριε.Οτι σου έγραψα σου έγραψα. Τώρα βρες την άκρη του νήματος μοναχός σου.Εγώ θέλω να έχω φίλους, και όχι οχτρους.Καταλαβες.Αν δω λόγο σωστό κι όχι παλαβατο,από στόμα σου,η γραφή σου,θα συσκευθω με σύστημα συσκευής μυαλού μου.Είπαμε Δημητριε,αλλά όχι κι έτσι. Ακόμα ΥΓ.δεν εγραψες εις βιογραφία σου.Παράδειγμα.... Για την "ΖΑΧΕΡ ΤΟΡΤΕ" εις της Ολλανδίας το κράτος!!! Άντε έτσι θα το πας αν δήμαρχος γίνεις το Νησί μας???όχι.όχι.όχι.μολογααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος15/6/18 01:34

    Καλημέρα φίλε...G...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος15/6/18 02:02

    1994...15/6..."Φεύγει "Ο Μάνος Χατζιδάκις... ΤΟ ΒΑΛΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος15/6/18 12:14

    ΑΣ ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ. ΝΤΕ ΒΡΕ ΓΑΙΔΑΡΑΚΟ ΝΤΕ. ΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΓΑΙΔΑΡΕ ΜΟΥ ΚΟΥΤΕΝΤΕ.ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΕΧΑΛΑ.ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.