Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Ιουν 2018

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
        Σας ενημερώνουμε ότι, από την Παρασκευή 15/06/2018, ξεκινούν οι εγγραφές των νηπίων που αφορούν τη φιλοξενία τους στον Αˊ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό του Δήμου Σαλαμίνας, οι οποίες  θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 04/07/2018  και ώρες 09:00-12:00 στο Κέντρο Νεότητας.
         Παράλληλα θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία σχετικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Υλοποίηση της Πράξης στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής »  (Πρόγραμμα ΕΣΠΑ).

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/6/18 18:09

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.