Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Ιουν 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - FYROM

        Η συμφωνία ανάμεσα στις κυβερνήσεις Ελλάδας και FYROM επιτεύχθηκε με την απροκάλυπτη παρέμβαση των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και ΕΕ, έχει τη σφραγίδα τους και υπογράφηκε με βάση τις προθεσμίες και τα χρονοδιαγράμματα που καθόρισαν αυτοί οι οργανισμοί, για να προχωρήσει η ευρωατλαντική ολοκλήρωση στα Δυτικά Βαλκάνια.
        Αυτός ο στόχος προκύπτει ξεκάθαρα από το κείμενο της συμφωνίας και δεν είναι τυχαίο ότι οι πρώτοι που έσπευσαν να τη χαιρετίσουν ήταν το State Department, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ.

        Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, η όλη διαδικασία επικεντρώθηκε στο όνομα της γειτονικής χώρας, ενώ μια σειρά κρίσιμα ζητήματα, όπως η αντιμετώπιση του αλυτρωτισμού, με τις απαραίτητες αλλαγές στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας, όχι μόνο παραπέμπονται στο αβέβαιο μέλλον, αλλά η κατάσταση περιπλέκεται με την αποδοχή από την ελληνική κυβέρνηση των θέσεων περί «Μακεδόνα πολίτη» και «Μακεδονικής γλώσσας», που αποτελούν το «σπέρμα» του αλυτρωτισμού.
        Κατά συνέπεια είναι μια συμφωνία που δεν μπορεί να εξασφαλίσει λύση προς όφελος του ελληνικού λαού, του λαού της γειτονικής χώρας και όλων των λαών της περιοχής.
        Οι κυβερνητικοί ισχυρισμοί ότι δήθεν αυτή η συμφωνία θα διασφαλίσει την ειρήνη, τη συνεργασία και τη σταθερότητα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή, είναι πέρα για πέρα ψευδείς, παραπλανητικοί και ανιστόρητοι.
        Παραγνωρίζεται και αποσιωπάται συνειδητά ότι το ΝΑΤΟ και η ΕΕ είναι παράγοντες ανασφάλειας και αλλαγής συνόρων, υποδαύλισης των εθνικισμών και των αλυτρωτισμών. Ιδιαίτερα οι λαοί των Βαλκανίων έχουν γνωρίσει στο πετσί τους την πολιτική των ιμπεριαλιστών όλα αυτά τα χρόνια.
        Αποσιωπάται ότι η πορεία της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Αλβανίας, του Μαυροβουνίου, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας στο ΝΑΤΟ και η επέκταση των σχεδιασμών της ΕΕ, συνυπάρχουν με αμφισβήτηση συνόρων, παραβιάσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων, ανακίνηση ακόμα και ανύπαρκτων μειονοτικών ζητημάτων σε βάρος των λαών της περιοχής. Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις αποτελούν το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα.
        Αποσιωπάται, επίσης, ότι η ευρύτερη περιοχή βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα των ανταγωνισμών, γι’ αυτό και δυναμώνουν οι επεμβάσεις, η μετακίνηση ισχυρών στρατιωτικών δυνάμεων, η εγκατάσταση νέων στρατιωτικών βάσεων κ.λπ. Η ένταξη των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ είναι μέρος αυτών των συνολικών σχεδιασμών, στο πλαίσιο του ανταγωνισμού με άλλα ισχυρά κράτη, όπως η Ρωσία.
        Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει εξελιχθεί στον καλύτερο σημαιοφόρο των σχεδιασμών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην περιοχή, για χάρη τμημάτων του ελληνικού κεφαλαίου που διεκδικούν μεγαλύτερα κέρδη από το ξαναμοίρασμα της περιοχής, από τη ληστεία και την εκμετάλλευση των λαών. Είναι η άλλη όψη της αντιλαϊκής πολιτικής στο εσωτερικό, που τσακίζει το εισόδημα και τα δικαιώματα του λαού.
        Ο ΣΥΡΙΖΑ, με το μανδύα του κοσμοπολιτισμού, αθωώνει το ρόλο του ιμπεριαλισμού, καλλιεργώντας την ψευδαίσθηση ότι η διεύρυνση των ιμπεριαλιστικών οργανισμών κατοχυρώνει την ειρήνη και τη φιλία των λαών.        Παρά τη φαινομενική αντίθεσή του, συναντιέται και βοηθιέται από εθνικιστικές δυνάμεις, που αν και αντιδρούν στη συμφωνία, δεν αμφισβητούν την ενίσχυση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην περιοχή.
        Το ΚΚΕ καλεί το λαό μας και τους λαούς της περιοχής να δυναμώσουν την αλληλεγγύη και την κοινή πάλη κατά των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, του εθνικισμού, κατά του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Να μην υπάρχει κανένας εφησυχασμός, όπως προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση.
ΑΘΗΝΑ 14/6/2018
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/6/18 22:10

    Μόλις άρχισαν τα έργα οδοποιίας και φτιάχνει τις καταστροφές του πρώην , βγήκε και γράφει ακατάπαυστα ως άλλος κεμπελίσκος , για δήθεν κλεψιές . Εμείς ρωτάμε , γιατί δεν έκανες μήνυση στο έθνος όπως μας υποσχέθηκες ; Που σε κατηγορεί παράνομο πλουτισμό ; Πότε θα απαντήσεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/18 22:33

      Η αλήθεια είναι πιο λαμάκας πεθαίνεις
      Ρε παλιοκλεφταρέοι λαδιάριδες αυτά έχετε να πειτε;
      ρε ξεφτιλισμένοι το δήθεν που το είδατε;
      Τα βίντεο είναι απτές αποδείξεις, οι διάλογοι και τα τούβλα στην κωλότσεπη επίσης
      Αυτά να τα πεις μωρή λουμπίνα κωλομπίνα στο ΣΔΟΕ που ενημερώθηκε και θα ρθει για τα περαιτέρω

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/6/18 22:17

    ρε πόσο μακάκας είσαι; ρε εσύ είσαι πιο κουτός και από τα βλήτα
    Άντε να σου δώσει λίγο πετρέλαιο τώρα ταφεντικό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/6/18 22:41

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ,ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΗΝΥΣΗ , ΟΥΣΩΝΟΥΠΩ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΕ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/6/18 06:35

    ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΡΑΦΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΠΗ ΑΛΗΤΟΣΥΜΟΡΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/6/18 07:45

    Έκτακτη ανακοίνωση
    Ο μέγας λαδιάρης Τσιτσάνης, ανέθεσε στις δύο εξειδικευμένες εταιρίες που καθαρίσανε το Σαρωνικό από τη ρύπανση του Αγία Ζώνη, να τον καθαρίσουν από τα λάδια και τα πετρέλαια που έκλεβε από το δήμο. Ο ένας μάλιστα είναι και φίλος του και έχει προσλάβει το άνεργο παιδί του με παχυλό μισθό. Το εγχείρημα είναι πολύ δύσκολο γιατί τα λάδια τον έχουν ποτίσει μέχρι το κόκαλο και έχουν φτάσει στο DNA του.
    Στην πρώτη φάση καθαρισμού τον βάλανε στην υδροβολή του Σπανόπουλου με πολύ υψηλή πίεση 10.000 ατμ. και καυτό νερό αλλά δεν καθάρισε όλη η μούργα.
    Στη συνέχεια τον βάλανε στην αμμοβολή και τον περάσανε τρία χέρια χοντρή άμμο, αλλά το δέρμα του ξέρναγε συνεχώς λάδια και δεν καθάριζε.
    Μετά παραγγείλανε στην αραπιά ένα ειδικό καθαριστικό που χρησιμοποιούν οι αραπάδες όταν σκάνε οι πετρελαιοπηγές και χύνονται τα πετρέλαια στη θάλασσα. Και πάλι τίποτα, σώθηκε το καθαριστικό αλλά το δέρμα του όλο και ξέρναγε.
    Οι εταιρείες σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Τώρα ετοιμάζονται να τον στείλουν σε ένα εξειδικευμένο εργαστήριο στη Μασαχουσέτη να του κάνουν επέμβαση στο DNA, για να σταματήσει το δέρμα του να ξερνάει. Αν και αυτό αποτύχει σκέφτονται να τον πάνε στο ακρωτήριο Κανάβεραλ, και να τον στείλουν στο διάστημα για να γλυτώσει η ανθρωπότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/6/18 11:02

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ

    ΚΟΡΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΝΟΥΝΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΗΨΗ

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/6/18 11:02

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ

    ΚΟΡΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΝΟΥΝΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΗΨΗ

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/6/18 13:56

      Σιγά μη παραιτηθεί αυτή η γαλότσα ο Κοριός....τώρα που έχει μπει στο μέλι...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος15/6/18 11:09

    ΑΝ ΕΠΕΡΝΕ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ 5ΧΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠ ΤΑ ΛΑΔΙΑ

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΩΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΖΩΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ??????


    ΚΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥΣ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/6/18 11:31

    Ξέρεις πως λέγεται αυτός που φοράει κουκούλα και δεν κατονομάζει με όνομα και επώνυμο εκείνον που συκοφαντεί; Τελευταίο καλούπι της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/6/18 12:33

    ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ??

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/6/18 14:05

      Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΓΚΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/6/18 20:02

      Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ.ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Η ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΠΕΘΕΝΕΙ.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος15/6/18 13:07

    ΑΝ αληθευουν, ξαναλέω ΑΝ αληθεύουν, όσα ακούγονται τότε τα ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ πρεπει να καλυψουν το προσωπο και να φυγετε νυχτα από το νησι. ο κοσμος αυτοκτονει για χρεη ο κοσμος ψαχνει στα σκουπίδια για να φορεσει ένα παλτουδακι τις κρυες μερες και εσεις μπαινοβγαίνετε σε μαγαζια για να τα αρπαζετε στο ονομα του λαου που σας εδωσε μια καρεκλα για να ηγηθείτε αυτου του ιστορικου τοπου, εντιμα;;; ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ, ΑΗΔΙΑ, ΑΛΗΤΕΙΑ

    ΑΝ αληθευουν όλα αυτά τοτε αποδεικνύεται ότι τοσα χρονια αγωνιζόσασταν για αυτή την καρεκλα με δακρυα στα ματια για να βαλετε το δαχτυλο στο μελι. Τι ξεπεσμος για μια οικογενεια που διακυρηται παντου ότι ηθελε να προσφερει στον τοπο για κοινο καλο ολων μας.
    Το κακό είναι ότι όποιος θέλει να πολιτευτεί έντιμα δυστυχώς θα του κολλησουν την ρετσινια από την αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/6/18 13:27

    ΛΕΡΑΑΑΑΑ

    ΜΠΟΧΑΑΑΑ

    ΒΡΩΜΑΑΑΑ


    ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/6/18 14:58

      Τα ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ θα σας πνίξουν. ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/6/18 15:44

      Τι θα μας αερίσουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος15/6/18 13:49

    ΑΣ ΒΓΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΤΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/6/18 14:11

      ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ, ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ; ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/6/18 15:31

      BRE GATAKI TO SAVATOKYRIAKO OLH H SALAMINA 8A VLEPEI TO STIKAKI KAI SY LES NA BGEI EPONYMA O EPIVHTORAS SOY?

      MAS KOPSATE TO MUNDIAL OU NA MOU XA8EITE LERES

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/6/18 21:47

      ΑΛΛΟΘΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΘΙ.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος15/6/18 14:19

    Μετά τις 2 καταδίκες με 4 χρόνια φυλάκιση και την 3η που αναμένεται να είναι πολύ βαριά αφού παραπέμφθηκε για Κακούργημα, πολλά θα ακούσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/6/18 15:41

      Καράφλα 14:19,πάντως ο μπαμπά σου όταν τα τσεπώνει λέει και ευχαριστώ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος15/6/18 15:33

    TA ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΕΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΕΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/6/18 21:50

    ΣΩΣΤΟΣ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/6/18 03:45

    Ειπες δεν φταις.Που είσαι ρεεεε?θα μου τα πληρωσεις τα ξενύχτια. Και τις ταραχές. Και όλα μαζί. Και τις προσβολές. Και τις άσχημες λέξεις προς τα μούτρα μου.Κακουργεεεε.G.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος18/6/18 04:05

    Θα στρατευθω.Κι εσύ θα ζηλευεις.Εμένα μου κάνεις τον αδιάφορο με την αδιαφορία σου?που σου πήγα τον Καίσαρα εις Αλβανία?Καλαααα!όλα θα τα υποστω,ολαααα,για την ξεσαλοσυνη σου.ολαααα!ορίστε Χαρούλα ξημέρωσε...σε προσμενω.G.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.