Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Ιουν 2018

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας Ναύαρχος Δημήτρης Ελευσινιώτης Π.Ν ε.α. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του Σεβασμιότατου Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιγνάτιου


”Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές,δονήστε σύγκορμη τη ‘Σαλαμίνα’ πέρα ως πέρα...Βογκήστε τύμπανα πολέμου... Οι φοβερέςσημαίες, ξεδιπλωθείτε στον αέρα !” (Ά. Σικελιανός)
Αν ο Άγγελος Σικελιανός βίωνε το πένθος που ζει το νησί μας σήμερα, αυτά θα είχε γράψει για τον πολυαγαπημένο Σεβασμιότατο, Δεσπότη της καρδιάς μας, Ποιμένα των παιδιών μας, Πατέρα Ιγνάτιο, όπως είχε περιγράψει τον πόνο του για τον Κωστή Παλαμά.

Εκφράζω με απίστευτη λύπη τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του αλλά και σε όλους τους Σαλαμίνιους που πήραν την ευχή του,  φιλώντας του το χέρι , όλα αυτά τα χρόνια της ιερατικής προσφοράς του.
Είθε το φως που σκόρπισε και οι διδαχές του στο μέλλον να απαλύνουν τον πόνο της απώλειας όλων μας.
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας
Ναύαρχος Δημήτρης Ελευσινιώτης Π.Ν ε.α.
Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ
πρ. Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/6/18 21:32

    ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ , ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ , ΡΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/6/18 13:40

      Όλοι ανάρτησαν τα θερμά τους συλλυπητήρια , ο καθένας για τον δικό του λόγω. Δεν θα τους κράξουμε και για αυτό.όσον αφορά τη σύνταξη το σεβασμιότατος είναι προσφώνηση και το μητροπολίτης είναι βαθμός.
      Δες και το βικιπαιδεια.

      Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

      Ο όρος Σεβασμιώτατος ή Σεβασμιότατος αποτελεί προσφώνηση των μητροπολιτών και επισκόπων.

      Σεβασμιώτατος ή στην δημοτική Σεβασμιότατος είναι ο υπερθετικός βαθμός του επιθέτου σεβάσμιος, δηλαδή εκείνος που του αποδίδεται σεβασμός, ο αξιοσέβαστος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/6/18 18:33

      ΜΗΤΣΟ ΠΕΣ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ . ΑΡΑ ΑΣΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ.ΑΙΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/6/18 21:46

    Κρίμα κυρ'Μητσο μου!κρίμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/6/18 21:58

    Άλλο ενα τώρα από τον"άρθρο γνώμης "και τελειώσαμε.Σεβασμός!Δεν μας έφτανε η άσχετο απόφαση του δημάρχου,παρε Φρεγάτα εσύ και Πιάσε θέση στον Κάμπο από τώρα! Σιωπή και κάτι παρα πανω όλοι μας για τον Μακαριστό Ιγνάτιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/6/18 22:16

    Δημητρακη σε τέτοιες δυσκολες στιγμες τα λιγα λογια είναι σοφα.Τα πολλα και μαλιστα αν επικαλείσαι λογια αλλων μπορει αθελα σου να τα κανεις να φαινονται φαιδρα....Α και κατι άλλο ναυαρχε σεβασμιωτατος όχι σεβασμιότατος.Ανοιξε κανα λεξικο δεν είναι ντροπη , δεν γραφεις σηματα στο ΠΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/6/18 16:06

    Ελευσινιώτης Δήμαρχος Σαλαμίνας; κάτι δεν μου κολλάει ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/6/18 18:16

    Φταίει ο κυρ'Μητσος φταίει, πολύ, παραγγελία η Ζαχερ ε?χλαμπαδιασμα στο ,polis de port,στο κρυφό... και τ'αυτιστικα πειναααα,στό βιογραφικό με συγνώμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/6/18 18:19

    Δεν τα πήρες ακόμη τα βουνά εσύ? Μην ξανηγεσεεεεεε!και τον ίσκιο σου να κοιταααααας!G!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/6/18 18:21

    Είσαι φίλος,η όχι???μολογααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/6/18 08:32

    Κυρ'Μητσο μου,όχι άστοχες "βολές" ρίξε το εγώ σου!Εσύ πες(ζητώ αυτό, κάνε και μιά δεξίωση, μανούλα είσαι στο εξτριμ'σπορ,μίλα ήρεμα όχι βροντερή φωνή, και θα σου πουν το ναι)!!!μην τ'αγριευεις,σήκωσε το τηλ.να βγει το Ναυτικό εξω,λεφτά να ακουμπάει, βόλτες να κόβει, άλλος αέρας, άλλος!Στο κατω'κατω της γραφής, Ναύσταθμος και νησί ενααααααα!Όχι διαγγέλματα, λόγος απλός, και φτυσε χοντρό Βενιζέλο, άντε τάμα κάνε στόν Αϊ Νικόλα, και θά "περάσετε οοοολοι,στο Δημαρχείο! Ζήτα και συγνώμη, όχι μονοφαγας!!!κάνε και τα κόλπα πού παίζεις στά δάχτυλα, για τα τίμια λέμε, και τιναξες τήν μπαγκα στόν αέρα! Μακριά οι ρουφοι,και τ'αυτιστικα ακόμη, μαζί σου,θα είναι!!!Καλημέρα Ναυαρχε,τα σέβη μας εις το γραφείο πληροφοριών!!!G!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/6/18 08:43

    ΥΤ.Πρόσεχε τον Αλέξιο...ογλου!!!Ριχτου μια μετάθεση, ενα τηλεφωνακι είναι για σένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/6/18 19:35

      ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 08,43 ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟ. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ,ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ.ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΚΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ.... ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΔΙΩΞΑΝ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑΥΑΡΧΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ
      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/6/18 20:53

      Ρεεεε,γκομενος της Αλέξιας είσαι?Δεν θα μείνει... Και ο κυρ'Μητσος να μην κάνει τίποτα έχουν προηγηθεί άλλοι για νά βγεί σέ διαθεσιμότητα... Γράψε το όνομα του "αλλου" που περιμένει μόνο ένα αγηματακι,γραφτό ρε μαγκεψαμεν,γραφτο.Και μάθε ότι αυτά γίνονται μόνο βράδυ... Ειχαμε και άλλον έναν παρτουζιαρη στόν Ναύσταθμο, τον έξ Ύδρας, αλλά "ισιωσε" και έμεινε έως τον θάνατό του...υπάρχει η προτομή του στον Ναύσταθμο, και πήγε η σορός του,με πολεμικό στήν Ύδρα.Προτίμησε τα γαλόνια, και τον παχυλό μισθό του,πού τόν έδινε πρώτα για τον Αϊ Νικόλα, καί συγχρόνως για όπου αυτός έκρινε σωστό... Αυτός δεν έκανε τίποτα ρε μαλάκα? Μετά μας ήρθε η "αλλη" με τό γυναικείο δερμάτινο γάντι? Ίδια η Αλέξια... Σκασμος "Μαροπουλε" σκασμος!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος30/6/18 08:59

    Λόγια Πολλά χωρίς νόημα! Σκέτη Υποκρισία!
    Σιγά μη λυπήθηκε κανένας από αυτούς τους φανφαρόνους της πολιτικής με τον θάνατο του μητροπολίτη!
    Απλώς βρέθηκε ακόμα μια ευκαιρία να δείξουν μερικοί υποψήφιοι την μάπα τους, με ύφος πετυχημένου αυτοκράτορα! Ρε ουστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/6/18 11:01

    Είσαι άδικος φίλε. Δεν είναι όλα τα(δάχτυλα ίδια)!!! Όσο για μακαριστό Ιγνάτιο, αστο.Την ευχή του να έχουμε... Μετά την ταφή θα γράψω κάτι αλήθειες, που όσοι έχουν πάει Αμερική, και κυρίως στα Ελληνοαμερικανικα λόμπι, ξέρουν. Όπως κι ό "χασάπης" από την Κεφαλονιά... Δευτέρα "έφυγε ο Δεσπότης, Τρίτη θα ήταν εδώ... Ταλαιπωρίες στό Σκήνωμά του,και η ψυχουλα του,δεν θά δώσει αλλη συγχώρεση! Δεν είναι χρονοβόρες οι διαδικασίες.Άλλα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/6/18 11:45

    Σε πειραζω φιλεεεεεε!εγώ δεν είμαι κακός άνθρωπος,το ξέρεις... Παραπονιαρικο είμαι, αλλά θυμωνω με το ψέμα! Και λες και κάτι...να πάρε μια φωτο,δική σου,και μιά του άλλου Ναύαρχου, του Μιχαλαρου και κάνε σύγκριση!!! Σκιζεις!και άλλων, παράδειγμα τον έφερα αυτόν... Ρε φέτες τούς κάνεις οοοολους!!!G!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/6/18 18:19

      χιχιχιχι και βεβαια σκιζει! αφου πρωτα σκισει το καλσον του!χιχιχιχι Φιλε 11,45 ασε καλυτερα συγκρινε τον με αλλον γιατι με εκεινον δεν μπορει να συγκριθεί.Ρωτα και τον ιδιο να δεις που θα συμφωνησει.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος30/6/18 12:53

    Φίλο του καλεί, Ιούλιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/6/18 13:55

    Ωχου,παλι τα ίδια, κρυψου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/6/18 13:58

    Ιδεεεεες,μόνο εσύ φταις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.