Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Ιουν 2018

Αξιολόγηση στο Δημόσιο: Σημεία προσοχής - Τι λέει ο σχετικός νόμος


Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 105/14.06.2018, τεύχος Α’, ο Ν.4549/2018: "Διατάξεις για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων - Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022 και λοιπές διατάξεις”, στον οποίον, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται διατάξεις για την αξιολόγηση του προσωπικού του δημοσίου και τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής Προϊσταμένων.

Η συνέχεια στην πηγή: epoli

217 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/6/18 12:01

    Η σοφή παροιμία λέει πως, «όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα!» Αυτή η παροιμία ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της σημερινής Δημοτικής Αρχής που επί τέσσερα χρόνια έσκαβε το λάκκο για τον πολιτικό της αντίπαλο.
    Ενώ μία άλλη παροιμία λέει : Όποιος έσπειρε ανέμους θα θερίσει θύελλες.
    Από το πρωϊ ταράσσεται το Δημαρχείο από θυελλώδους ανέμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 12:42

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/18 13:57

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/6/18 12:05

    ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΑΜΑΘΕΣ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 13:56

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/6/18 12:22

    Τα βίντεο που κυκλοφορούν και δείχνουν τον τρόπο που διοίκησε η Ρούλα (λέγεμε Μηνά) παρομοιάζεται με την φωτιά. Κάθε μέρα εξαπλώνεται πιο πολύ. Σε λίγο θα έχει καεί όλη η Σαλαμίνα και φυσικά θα καεί ολοσχερώς και το Δημαρχείο. Η μόνη λύση που θα σταματήσει αυτή τη θύελλα είναι η παραίτηση της Δημάρχου και ανάληψη της Δημαρχίας ενός άλλου Δημοτικού Συμβούλου από την πλειοψηφία μέχρι τις εκλογές. Αυτό έπρεπε ήδη να είχε γίνει. Το ποτάμι για την Δημοτική Αρχή δεν γυρίζει πίσω, γίνεται ήδη τσουνάμι και παρασύρει τα πάντα. Η φωτιά εξαπλώνεται και θα σαρώσει όλους. Η παραίτηση της Δημάρχου θα σταματήσει την οργή του κόσμου. Είναι δυνατόν να συνεχίζει να είναι στη θέση της και να εκθέτει όλους τους Δημοτικούς της Συμβούλους. Όχι δεν είναι όλοι οι ίδιοι και δεν πρέπει να κατηγορούνται όλοι. Είναι άδικο να συμβαίνει αυτό. Αυτοί λοιπόν που δεν είναι ίδιοι είναι αυτοί που πρέπει να την πιέσουν, είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες, είναι αυτοί που εάν δεν μπορούν να την πείσουν να παραιτηθεί θα πρέπει να αποχωρήσουν οι ίδιοι. Η Σαλαμίνα περιμένει κινήσεις ευαισθησίας και αξιοπρέπειας , προτού η φωτιά κάψει όλους, προτού τα βίντεο κατακλύσουν τις καφετέριες, προτού ο Εισαγγελέας περάσει την πόρτα του Δημαρχείου,προτού η Σαλαμίνα γίνει πρώτο θέμα στις τηλεοράσεις.

    Παλούκια 20-6-2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/6/18 12:24

    Ναι είναι γεγονός αναμφισβήτητο ζούμε ηρωικές μέρες στην Σαλαμίνα, πρωτόγνωρα πράγματα ρε συ δε λέω μπορεί κι άλλοι να βούταγαν το δάχτυλο στο μέλι δε λέω, ίσως, όμως δεν είχαν το θράσος του Τσιτσάνη και των πέριξ αυτού!
    Το χειρότερο μας κούναγαν τοπ δάχτυλο για τα καθαρά τους χέρια κι εγώ ο κουτός το φαγα αμάσητο και τους ψήφισα κι όχι μόνον αυτό πήρα στο λαιμό μου κι άλλους πατριώτες – συντοπίτες και τους ψήφισαν κι αυτοί, εν ολίγοις μου δημιούργησαν ενοχές σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/6/18 12:30

    ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΛΕΝΕ
    ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 13:57

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος20/6/18 12:34

    Λοιπόν καράφλα πάρε το Filofax και κράτα σημειώσεις γιατί θα τις χρειαστεί ο Τσιτσάνης αύριο μεθαύριο.
    Εκτός των οπτικοακουστικών στοιχείων χρηματισμού στα βενζινάδικα
    Έρχονται ακόμα οπτικοακουστικά εντός Δημαρχείου
    Ακουστικά μόνον εντός νεκροταφείου και το καλύτερο για το τέλος
    Οπτικοακουστικά στικάκια με το "ανθισμένη" γνωστή προσωπικότητα
    Ε ρε γλέντια, αυτό πια δεν είναι δημαρχείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/6/18 12:43

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/6/18 12:43

    ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΦΩΝΟΥΣ. ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΡΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (ΚΟΡΡΟΣ,ΦΑΣΟΥΛΗΣ,ΓΚΛΙΣΤΗΣ,ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ,ΠΑΛΛΑΣ, ΜΠΙΝΙΑΡΗ, κ.λ.π.) ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΙΟΥ.ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΧΑΤΖΗΣ, Ο ΜΠΙΛΛΙΑΣ, Η ΠΟΛΥΖΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΑΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΦΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 12:49

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/18 13:02

      ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ; ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΗ Ο ΜΗΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ...

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος20/6/18 12:44

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 13:28

      Πόσο νούμερα είσαστε; Πανικό έχετε πάθει. Όλο με το Μάνο συνομιλεί ο Γιάννης; βάλτε και κανένα άλλο όνομα έτσι για να γίνετε πιστευτοί. Τα στικάκια σε λίγο θα τα δίνουν στη λαική. Τελειώσατε νανάκια.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος20/6/18 13:17

    ΦΙΛΕ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΊ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ. Η ΡΟΥΛΑ ΕΊΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΗ ΕΝΏ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΉΞΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΕΔΩ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΎΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 13:39

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
      μπράβο ρε μου φτιαξες την διάθεση τα χει πάρει από παντού κατά τ άλλα πεντακάθαρη
      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/18 17:51

      ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΕΛΕΓΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΑΙ ΔΟΣΗ ΤΣΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ 7,300 ΡΕ ΜΗΜΠΟΣ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΧΑΣΙΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος20/6/18 13:25

    Η Συνέχεια... ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΠΟΥ Γ......ΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/6/18 13:55

    Νέο βίντεο από την τουαλέτα του Δημαρχείου.
    Όλα τα άπλυτα στην φορα.

    Τι έφαγε, λαχανικά και μπρόκολο.
    πως τα αγόρασε και που.

    Σας καταγράφουμε παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/18 09:59

      ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ... ΕΡΧΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΥΠΑ ΣΤΙΚΑΚΙΑ. ΕΡΧΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος20/6/18 13:58

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/6/18 14:02

    Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
    Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
    Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
    Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
    Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
    Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
    Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
    Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
    Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
    Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
    Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
    Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
    Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
    Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

    Παλούκια 19-6-2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 14:30

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/18 15:11

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/6/18 15:47

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος20/6/18 15:18

    O EΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑΝΑΚΙΑ. ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ. ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ.... ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 15:50

      Προς το παρόν ο Εισαγγελέας ασχολείται με το γιαννάκι, μετά με το γιορτγάκι και το δερτουζάκι κι άμα του μείνει χρόνος θα περάσει κι από δω για κανά καφεδάκι.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος20/6/18 15:22

    νανακια χάσατε την ψυχραιμία σας. Οι κινήσεις σας και οι μακακίες που γράφετε δείχνουν τον πανικό σας. Τα στιχάκια παίζονται ήδη στις καφετέριες στο ημίχρονο των αγώνων του Παγκοσμίου κυπέλλου. Η παρέμβαση Εισαγγελέα είναι θέμα χρόνου στον Δήμο. Η κατάρευση δεν έρχεται, η κατάρευση ολοκληρώθηκε. Οι Κουλουριώτες σας απαξίωσαν. Μία λύση μένει η παραίτηση της Δημάρχου. Όσο καθυστερεί τόσο η οργή μεγαλώνει. ΔΕν θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε στο δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 15:30

      Η αλητοσυμορία στην αραπιά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/18 16:06

      Υπόκοσμος, τυφλοπόντικες, κουκουλοφόροι, άνανδροι, τιποτένιοι, πουσταρέλια.
      Θίγουν υπολήψεις με χρήση προϊόντος εγκλήματος. Και ρωτάω εγώ ο αφελής, γιατί αφού είναι έτσι δεν βγαίνει κάποιος επώνυμα να τους κατηγορήσει; Πού είσαι εσύ ρε λαμόγιο κιτρινίδη που έλεγες όλα επώνυμα; γιατί τώρα φοράς την κουκούλα και συκοφαντείς ανθρώπους ανώνυμα; Φτου σου ξευτίλα.
      Βγες ρε λούστρο και γράφτα επώνυμα, για να δεις πόσο θα σου γίνει η σούφρα ξεφτιλισμένα υποκείμενα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/6/18 16:15

      Περίμενε και θα δεις πού θα είναι η παρέμβαση του Εισαγγελέα.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος20/6/18 16:05

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 16:22

      Τι εφτά άτομα ρε τρόμα, εδώ όλη η κούλουρη έχει στικάκια και σιντάκια και παίζουν στα καφενεία και στις πιάτσες ταξί. Όλοι βλέπουν με τα μάτια τους και ακούνε με τα αυτιά τους ένα αλήτη, νταβατζή, λακέ, νονό, να τσεπώνει πεντοχίλιαρα, να μιλάει για μαϊμού τιμολόγια, να εκβιάζει το βεζινά και να λέει ότι γαμάει και δέρνει όποιο υπάλληλο ή δημοτικό σύμβουλο του πάει κόντρα. Κόζα νόστρα και βάλε.
      Κάπου θα τον πετύχω, δε μπορεί....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/18 16:32

      ΚΑΡΑΦΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
      ΚΑΡΑΦΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΟΥΝΑΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
      ΚΑΡΑΦΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/6/18 16:41

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος20/6/18 16:11

    ΚΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΤΑ ΑΡΠΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 16:18

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/18 16:28

      ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΩΡΑ ΔΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.
      ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.
      ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/6/18 16:41

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 16:18,ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ.
      ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/6/18 16:50

      Ρε τι αρμοδίως εδώ θα γίνει βιντεο που θα παίζει σε όλη την Ελλάδα

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/6/18 17:37

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος20/6/18 16:21

    Αγαπητοί συνδημότες η κατρακύλα στη παράταξη της Δημαρχέσας δεν έχει τελειωμό.Σήμερα ήλθε έγγραφο από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και στέλνει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των Αιρετών τον Σκιαθίτη και τον Φασουλή με το ερώτημα της επιβολής της ποινής της έκπτωσης του αξιώματος ή της αργίας.
    Μετά και από αυτό το γεγονός οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στην παράταξη της Δημαρχέσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος20/6/18 16:46

    Σκιαθίτη ναούμε το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο ναούμε την πάτησες ναούμε,δεν πρόσεχες νάουμε
    έκανες ναούμε ότι σου έλεγε ο Μηνάς ναούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος20/6/18 16:48

    Η υπόθεση αυτή έχει και σοβαρή ποινική διάσταση και γιά τους δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος20/6/18 16:56

    Ασε μας ρε μπούρδα με τα πταίσματα. Εδώ μιλάμε για κακουργήματα. Αγαπητοί συνδημότες η κατρακύλα και ο ξεπεσμός στη παράταξη της αντιπολίτευσης δεν έχει τελειωμό. Την άλλη Τετάρτη 27 του μηνός ο δίς μέχρι τώρα κατάδικος Τσαβαρής κάθεται ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου και ανμένεται η 3η καταδίκη μετά μάλιστα και τα νεότερα στοιχεία που προέκυψαν. Ακολουθεί μετά το 4ο δικαστήριο για κακούργημα που αφορά τα 27 κινητά τηλέφωνα και μετά το 5ο δικαστήριο για κακούργημα που αφορά την αποδοχή μετ΄ εξαγοράς 200.000 ευρώ και διακίνηση προϊόντος εγκλήματος που αφορά το στικάκι. Αναμείνατε στο ακουστικό σας. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Η σύλληψη του Ρωχάμη είναι προ των πυλών.
    Μετά και από αυτό το γεγονός οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στην παράταξη της Δημαρχέσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 16:59

      χα.χα.χα.χα.χα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/18 19:50

      ΡΕ ΜΗΧΑΛΑΚΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΛΕΤΕ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος20/6/18 16:59

    ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ Η ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΟΕΟΟΟΟΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 17:23

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/18 17:29

      Η σοφή παροιμία λέει πως, «όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα!»
      Ενώ στην πανέμορφη γλώσσα μας , υπάρχει μια άλλη παροιμία που λέει: "Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες».
      Μην απορείτε για αυτά που συμβαίνουν λοιπόν . Τέσσερα χρόνια τον στέλνατε στα δικαστήρια. Σεις σπείρατε ανέμους………τώρα είσθε εγκλωβισμένοι στις θύελλες

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/6/18 17:49

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/6/18 19:46

      Αυτά να τα πεις στον Αγ. Πέτρο όταν πας εκεί κιτρινίδη. Μπορεί ο λούστρος ο μαστροκόλας να σβύνει τα σχόλια , εγώ όμως θα στο υπενθυμίζω κάθε μέρα γιατί στοχοποιήθηκες, βρώμικο πόλεμο θέλεις, θα τον έχεις. Και οι ξεκαστρούκες δεν είναι τίποτα μπροστά στους κεραυνούς που θα σου ΄ρθουν από τον ουρανό και θα σε κάνουν κάρβουνο. ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΎ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/6/18 21:08

      Μας έκανες και γελάσαμε 19:46, νά 'σαι καλά.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος20/6/18 17:03

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος20/6/18 17:15

    νανακια χάσατε την ψυχραιμία σας. Οι κινήσεις σας και οι μακακίες που γράφετε δείχνουν τον πανικό σας. Τα στιχάκια παίζονται ήδη στις καφετέριες στο ημίχρονο των αγώνων του Παγκοσμίου κυπέλλου. Η παρέμβαση Εισαγγελέα είναι θέμα χρόνου στον Δήμο. Η κατάρευση δεν έρχεται, η κατάρευση ολοκληρώθηκε. Οι Κουλουριώτες σας απαξίωσαν. Μία λύση μένει η παραίτηση της Δημάρχου. Όσο καθυστερεί τόσο η οργή μεγαλώνει. ΔΕν θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε στο δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 17:27

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/18 18:03

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/6/18 18:23

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/6/18 18:42

      ΡΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΑΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΙΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΝΙΚΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΥΞΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΙΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος20/6/18 17:44

    QUIZ: ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ;ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 17:51

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος20/6/18 18:10

    ΚΑΛΛΑ ΡΕ ΤΣΙΤΣΑΝΙ ΚΑΙ ΣΗ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΑΣ Η ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 18:17

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/18 19:41

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος20/6/18 18:25

    Κυριε Διαχειριστη , τι λεξεις ειναι αυτες που διαβαζω? ΑΙΣΧΟΣ!!!Παρακαλω οπως διαγραψετε τα σχολια τα οποια ειναι αισχρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος20/6/18 18:26

    ΓΡΑΨΕ ΕΣΥ ΕΠΟΝΗΜΑ ΡΕ ΑΠΑΤΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΙΡΙΣΩ ΟΜΩΡΦΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΖΟΡΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος20/6/18 18:30

    ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ (20-6-18 - 1243) ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ- ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΠΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΣΚΗΣΑΝ ΔΡΙΜΥΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ- Ο ΧΑΤΖΗΣ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟΝΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 18:54

      ΓΙΑΤΙ ΡΕ 18,30 ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΦΟΥ Ο ΕΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΕΙΠΕ 7,300 ΕΥΡΩ ΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΙΚΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος20/6/18 19:00

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΟΥΝΤΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΧΕΔΩΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΙΞΗΣ ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος20/6/18 19:03

    Είναι γεγονός όταν ψηφίζαμε τις τελευταίες τρύπες απ το ζωνάρι τις χαμάδες της Κούλουρης για να μας κυβερνήσουν 5 χρόνια έπρεπε να το αναμένουμε τώρα τι κλαις, γιατί κλαις; Εσύ δεν ήσουν που γέλαγες χτες;
    Δε βλέπεις επίπεδο σχολίων της δημαρχιακής παράταξης;
    Τρούμπας και βάλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος20/6/18 19:09

    8η ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος20/6/18 19:17

    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΙΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΜΑΡΤΙΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΗ Ο ΜΗΝΑΣ ΑΡΠΑΧΤΡΑΣ ΚΑΙ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ 7,300

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος20/6/18 19:32

    ΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΠΟΤΟΞΑΚΙΑ Η ΚΥΡΙΑ 7,300

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος20/6/18 19:35

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος20/6/18 19:37

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 19:39

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος20/6/18 19:49

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 19:58

      ΕΝΩ ΕΣΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΒΓΕΝΕΙΣ ΕΠΟΝΙΜΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/18 20:06

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος20/6/18 19:56

    ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΠΡΟΙΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΦΩΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος20/6/18 20:25

    Με λέξεις και εκφράσεις χαμαιτυπείου δεν θα βρεις το δίκιο σου και καλώς τα σβήνει ο διαχειριστής και μπράβο του
    Στα όσα σας καταγγέλλουν έχετε να πείτε κάτι;
    Έχετε επιχειρήματα που να ευσταθούν κόσμια σε κάποιο διάλογο;
    Αν όχι τότε δια της πλαγίας αποδέχεστε την ενοχή σας και γίνεστε περίγελος του κόσμου
    Μπες βρίσε σκούξε ε και;
    Ακόμα κι αν δεν τα δει τα αισχρά σχόλια σου ο κάθε διαχειριστής εσύ την ενοχή σου θα φωνάζεις
    ΟΚ μας έχεις πείσει όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 20:35

      Έχει δίκιο η κοινή πεποίθηση είναι ότι τα πήρατε χοντρά, τώρα το ότι τα βίντεο κανείς δεν τα βάζει στο You Tube καλώς και δεν τα βάζει τι έχει να κερδίσει εκτός από διώξεις από τους ίδιους τους κλέφτες;

      Κι αν δεν σου ρθει ο εισαγγελέας πρέπει εσύ να πας σ' αυτόν και να αποδείξεις πως αυτά είναι μοντάζ ενοχοποίησης σας
      Γιατί δεν το κάνεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/18 22:10

      Ρε μπούρδα τι δεν καταλαβαίνεις; Εκείνο που έλεγε (το σχόλιο που έσβυσε ο δ/στής) είναι ότι δεν υπάρχει ούτε ένας που να έχει τα αρχ..... να τα γράψει επώνυμα, κι αυτό είναι αλήθεια. Όλοι ανώνυμα γράφουμε και διερωτώμαι κι εγώ, γιατί αυτοί που κατηγορούν ασύστολα δεν βάζουν το όνομα τους για να μπορεί να τους απαντήσει ο θιγών; Είναι ψέμα ή αλήθεια; Αν είναι ψέμα καλά τους λέει ότι δεν έχουν αρχ.... , αν πάλι είναι αλήθεια τι φοβούνται και δεν βάζουν το όνομα τους; Πάντως ο δ/στη΄ς δεν πρέπει να μεροληπτεί υπέρ της μιας πλευράς, ή τα σβύνει όλα ή τα αφήνει όλα.

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος20/6/18 20:33

    ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος20/6/18 20:37

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος20/6/18 21:06

    Η οικογένεια Ναννου σε πληρη σύγχυση. Ετσι ειναι, οταν κλεβεις δεν μπορει να μενει κρυφο!!!Τωρα αρχιζει το πανηγυρι.Ντροπη σε ολους τους δημοτικους της συμβουλους που δεν εχουν παραιτηθει.Είστε συνενοχοι κυριοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 22:30

      Ρε μαλακοτρύφτη, όταν δεις κάποιον να δίνει λεφτά σε άλλον είναι κλοπή;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/6/18 02:02

      Καραφλα σε καταλαβαίνω.Εισαι σε δυσκολη θεση.Ολο το νησι εχει δει σε βιντεο σκηνες απιστευτες. Αστο ρε , ότι και να πεις δεν ξεπλενεται αυτη η ντροπη. Αληθεια ομως σε συμπονω, ειναι δυσκολο να λενε τους γονεις σου κλέφτες. Αλλα και αυτοι ας προσεχαν...το εξυπνο πουλι, καποια στιγμη πιανεται...απο πού δεν ξερω αλλα πιανεται.

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος20/6/18 21:11

    Πόσα πήρατε κυρίες και κύριοι της συμπολίτευσης και στηρίζετε τη συμμορία; Πού σας καράει ο μέγας αλήτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος20/6/18 21:14

    "ΕΚΛΕΨΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ"
    Η ιστορία ενός πατέρα που προσπαθεί να ρεφαρει κ να ζήσει τα παιδιά του.
    Μια μάνα σε απόγνωση..
    Από αύριο στους κινηματογράφους
    Στο ρόλο του πατέρα:Μήνας ή Τσιτσάνης
    Μητέρα:Ρούλα ή φουκαριαρα
    Γιος:Καράφλας ή Μισέλ
    Είσοδος :10 % επί του τιμολογίου
    Guest star:Ο δαρμενος Κρητικός ή Καπετάν Άκης ή Χοντρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος20/6/18 21:19

    Γράψτε κι αλλα.
    Ελπίζω από τα κινητά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 21:50

      Ποιός σου 'πε ρε φίλε πως για σοβαρά αδικήματα δεν βρίσκεις αν ειναι από κινητά;
      Τώρα θα μου πεις αν καποιος σε έγραψε κλέφτη ή μ@λάκ@ σιγά μην ασχοληθεί κανείς
      Ούτε ο μόνος κλέφτης είσαι μα ούτε και ο μοναδικός μ@λάκ@ς
      Καλό σου βράδυ, σου στέλνω τα φιλάκια μου έτσι για να χει και λίγο αίσθημα η βραδιά

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος20/6/18 21:52

    Ρε παλιοκαραγκιόζη (20/6/18 20:37)
    ξέρεις τι μου θύμισες;
    Της κοντής ψ@#$λής οι τρίχες της φταίνε
    Εσείς βρίζετε ρε εσείς κλέβετε οι άλλοι σας φταίνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος20/6/18 21:55

    Κορέ να χέσω τα γαλόνια σου, οι στρατιωτικοί τα λένε τσεκουράτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 23:28

      Αντε ρε κορρέ παραιτήσου για να σε κάνουν λοχία, αυτό θέλουν και να σε τρέχουν να κρατάς τη τσάντα του τσαβαρή όταν αυτός κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/6/18 00:12

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  49. Ανώνυμος20/6/18 22:10

    Καημένη Ρούλα η απληστία του Μηνάκου και η εκδικητικότητα του Ταμτάκου σε καταστρέψανε. Τα τράβαγε και σένα ο κώλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος20/6/18 22:11

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 22:33

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/6/18 00:08

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/6/18 00:51

      Άχ ντροπή με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ

      Διαγραφή
  51. Ανώνυμος20/6/18 22:24

    Καπετανάκη ο Τσιτσάνης λέει και ξανά λέει και γλώσσα δεν βάζει μέσα για εσένα αλλά εσυ καμμία διάψευση μήπως τελικά τα όσα λέει και αναφέρει είναι αλήθεια και για αυτό έχεις χαθεί και έχεις χάσει την μιλιά σου λαληστατε Καπετανακη
    Τσιτσανη πες τα όλα
    Όλα στη φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 23:08

      Κάνε υπομονή και σύντομα θα πάρετε πολλές απαντήσεις και τότε θα κλαίνε πάλι, απλά θέλει να τελειώσει με ένα σοβαρό θέμα υγείας πολύ στενού του προσωπικού, κάντε λοιπόν ΥΠΟΜΟΝΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/6/18 00:07

      "Προσώπου" Γρηγόρη και όχι " προσωπικού " για να σε καταλαβαίνουμε και εμεις οι αγράμματοι.

      Διαγραφή
  52. Ανώνυμος20/6/18 22:33

    ΚΥΡΙΕ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ, ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ BLOG, ΦΕΡΕΤΕ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ. Η ΔΗΛΑΣΗ ΟΤΙ ''Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική)'' ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ. ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟ. ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΘΙΓΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΛΑΞΞΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ. ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΔΕ ΦΕΡΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΗΘΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΚΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥΤΟΥ (ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ (20/6/18 22:33) καλή σου μέρα.
      Εδώ και μήνες έχεις ένα κώλυμα με τον εν λόγω κύριο. Σας το χουμε ξαναπεί μα δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να το καταλάβετε!
      Τα blogs είναι όπως η πιστωτική σου κάρτα με ένα PIN, όποιος έχει την κάρτα σου και το ΡΙΝ διαχειρίζεται και τον λογαριασμό σου στην τράπεζα και μπορεί να πηγαίνει από χέρι σε χέρι! Τέλος.
      Ρώτα τον φίλο σου απ τα νότια προάστια που ξέρει, θα σε ενημερώσει πλήρως.
      Τώρα το πώς θα διαχειριζόμαστε εμείς τα σχόλια του Blog, άστο να το κρίνουμε εμείς καλύτερα.
      Προς το παρόν μπες να ενημερωθείς στο SALAMINA-PRESS
      Ποιους και γιατί ενοχλεί η ανωνυμία των blogs;
      http://salamina-press.blogspot.com/2018/06/blogs_4.html
      Άλλωστε θα πρόσεξες πως όλα τα υβριστικά σχόλια τουλάχιστον όσα εντοπίζουμε τα διαγράφουμε.
      Αν εντόπισες αισχρολογίες και απρέπειες σε σχόλια που να σε αφορούν προσωπικά, ενημέρωσε μας να το διαγράψουμε, όπως το κάνουμε για όλους τους φίλους

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/6/18 16:23

      ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ Ν ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ....ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ, ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ WIFI.... ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ...

      Διαγραφή
  53. Ανώνυμος21/6/18 00:31

    Χατζή κρίμα τα άσπρα μαλλιά σου, ο αλήτης σε είχε για τα θελήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/18 07:35

      Η σοφή παροιμία λέει πως, «όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα!»
      Ενώ στην πανέμορφη γλώσσα μας , υπάρχει μια άλλη παροιμία που λέει: "Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες».
      Μην απορείτε για αυτά που συμβαίνουν λοιπόν . Τέσσερα χρόνια τον στέλνατε στα δικαστήρια. Σεις σπείρατε ανέμους………τώρα είσθε εγκλωβισμένοι στις θύελλες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/6/18 08:35

      Ο λάκος ανοίχθηκε και για σένα κιτρινίδη. Η κάθαρση θα φτάσει μέχρι το τέλος. ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/6/18 09:55

      Ρε 08:35, πόσο πλάκα έχεις;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/6/18 12:25

      Ο 08:35 εχει πολυ πλακα...μαλλιά δεν εχει!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/6/18 11:32

      Ιουδααααααααααααααααα!!!

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος21/6/18 08:28

    Δεν είχε συνεργασία, δεν είχε σωστή επικοινωνία,δεν έπιασε εγκαίρως τον σφυγμο της κοινωνίας, όσοι σε κολακευουν δεν θέλουν τα καλό σου. Όσοι καλοπροαίρετα χτυπούσαν καμπάνα κινδύνου ήταν κακοί της χαλούσαν την διάθεση, ηταν αντιπαραγωγικοι.
    Δεν είναι εχθρός όποιος σε κάνει να κλαις, το καλό σου ήθελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος21/6/18 10:49

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος21/6/18 13:34

    ΚΛΕΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.
    ΕΊΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος21/6/18 13:53

    ΤΑ ΣΤΙΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ: ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑΝΝΗ - ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ ΠΕΤΡΟ - ΣΟΦΡΑ ΣΠΥΡΟ - ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΓΡΗΓΟΡΗ - ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΜΑΝΟ την ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ. ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/18 14:00

      Αν μέχρι τότε δεν εισαι Κορυδαλλό (μεσα)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/6/18 15:47

      Κάτσε ρε ( 13:53)για να το ισορροπήσουμε το πράγμα!
      Μ αυτό που γράφεις τι θες να πεις; Καλώς τα πήρες εσύ αφού τα έπαιρναν κι αυτοί;
      ΑΙΣΧΟΣ σου ρε απατεώνα ΑΙΣΧΟΣ σου ξεφτιλισμένε άντρα.
      Όμως τα χεις; Αν ναι βγάλτα χθες! Τι το διαπραγματεύεσαι;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/6/18 18:24

      ΚΑΡΑΦΛΑ 13:53,ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ
      ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ

      Διαγραφή
  58. Ανώνυμος21/6/18 13:56

    Η ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Η ΡΙΤΣΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/18 15:50

      Ρε οι εργαζόμενοι δεν τρώνε κουτόχορτο δεν τσιμπανε με μαλακιες ασε την Ρίτσα ήσυχη ρε συκοφάντη
      Αν έχεις στοιχεια λακέ στείλτηνε στον εισαγγελέα αν έχεις τα παντελόνια γεμάτα να δεις πόσα απίδια βγάζει ο σάκος χαμάδες της Κούλουρης

      Διαγραφή
  59. Ανώνυμος21/6/18 13:59

    ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ; ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ; Φυσικά ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/18 15:52

      Αν που δεν έχεις παντελόνια βάλε και το ονοματάκι σου μπουχέσα
      Αν είχες μωρη ρόμπα διάτρητη στοιχεία τα πρώτα π[ου θα χες βγάλει βρωμιάρα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/6/18 18:26

      ΚΑΡΑΦΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ;;;;;;

      Διαγραφή
  60. Ανώνυμος21/6/18 14:13

    Προσκοπε ακομα να ξεμπερδεψεις με το metro και τώρα ερχονται αλλα!!! Χειροτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/18 15:53

      Τον Λέννη να τον αφήσει ήσυχο βλάκα άντε παρακάτω εδώ η λάσπη σας δεν πιάνει κι άλλοι προσπάθησαν μην το ξεχνάς

      Διαγραφή
  61. Ανώνυμος21/6/18 14:46

    ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ; ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ; ΕΡΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/18 15:55

      Μη στεναχωριέσαι θα τον απαλλάξει δεν πήδηξε αυτός τη μάνα σου, αλλού ζήτα τους υπεύθυνους ξέρεις εσύ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/6/18 16:36

      Έχει ακρες αυτός ο αλλος συμβολή με Βγοτζα έχει πάρη

      Διαγραφή
  62. Ανώνυμος21/6/18 16:12

    ΝΕΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ. ΝΑ ΧΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΟΥ.
    ΣΤΡΑΤΟΣ- ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/18 18:27

      ΚΙΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΡΑΧΑΤ ΜΠΑΞΕ ΤΟ 2016

      Διαγραφή
  63. Ανώνυμος21/6/18 16:18

    Κυρ διαχειρηστη εγώ είμαι επώνυμος G

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος21/6/18 16:49

    ΟΙ ΣΥΝΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΠΗΓΕΝΟΥ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΠΕΧΤΙΚΕ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΙ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΙΜΑΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΧΤΗ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝΕ ΚΑΤΑ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/18 17:24

      Από ελληνικά σκίζεις... Γρήγορα πίσω στο δημοτικό που μου θες και σχόλια τραγικέ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/6/18 17:30

      ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ,ΡΕ ΑΝΑ ΜΟΥΝΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/6/18 18:23

      Τι σχέση έχει αυτό που λες; Ξαναδιάβασε τι γράφτηκε, τι απάντησα και ύστερα γράψε την εξυπνάδα σου.

      Διαγραφή
  65. Ανώνυμος21/6/18 17:02

    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΛΑΤΣ Η ΚΕΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΑΜΑΡΤΙΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΟΥΝ ΤΣΙΤΣΑΝΙΣ Ο ΑΡΠΑΧΤΑΣ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ 7,300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/18 17:08

      ειναι η μον αδικη δημαρχοςπου τα περνει και με τι βουλα, το λεει και ο βενζινασς αλλα το υποστιρηζει και ο τσιτσανις, τι αλλο θα δουμε απο αυτη την δημοτικη αρχη,

      Διαγραφή
  66. Ανώνυμος21/6/18 17:10

    ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΕΤΣΙ ΠΗΡΕΣ ΜΗΧΑΝΟΥΛΑ;
    ΠΑΤΕΡ Κ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΜΠΛΕΞΕ ΣΤΑ ΔΙΧΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ;;;;;;
    10.000-15.000-20.000 ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΚΡΗ ΤΕΛΙΚΑ;;;;;
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος21/6/18 17:26

    βγενει και αλλη ταινια με προταγωνιστη τον τσιτσανι τιτλος το ΠΟΣΟΣΤΟΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος21/6/18 18:09

    Υπόκοσμος, τυφλοπόντικες, κουκουλοφόροι, άνανδροι, συκοφάντες. Θίγουν υπολήψεις με χρήση προϊόν εγκλήματος. Και ρωτάω εγώ ο αφελής, γιατί αφού είναι έτσι δεν βγαίνει κάποιος επώνυμα να τους κατηγορήσει; Ο κ. Τσαβαρής πού είναι, γιατί κρύβεται; Άραγες, περνάτε τον κόσμο για κουτό; Αν ΝΑΙ τότε τον υποτιμάτε όπως τον υποτιμήσατε προεκλογικά και είδατε τι πάθατε. Καλώ τον κ.Τσαβαρή ως επικεφαλή της τωρινής εκστρατείας κατασυκοφάντησης της Δημοτικής Αρχής (εξάλλου δεν θα ‘ναι η πρώτη φορά) να βγεί επώνυμα και να ενημερώσει τον κόσμο. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. Όλα στο φως, όλα επώνυμα. Από τυφλοπόντικες του βούρκου και της λάσπης χορτάσαμε. Να ξέρετε ότι η ανωνυμία είναι συνώνυμη της ανανδρίας, γιαυτό και μας προκαλεί ναυτία. Αν δεν τα πείτε επώνυμα είναι σίγουρο ότι θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Θυμηθείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/18 18:30

      ΒΡΕ ΑΤΙΜΟΥΤΣΙΚΟ 18:09,ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΒΡΕ ΚΟΥΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ

      Διαγραφή
  69. Ανώνυμος21/6/18 18:24

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος21/6/18 18:42

    Λασπολόγοι , συκοφάντες , αρουραίοι τις νύχτας, κεμπελίσκοι, στα κρυφά και στην ανωνυμία , σεξιστές κρυφοφασίστες , έχει δίκιο ο 18.09 με προϊόν παράνομο που αφορά Προσωπικά δεδομένα εκείνο πού θα κατωρθώσετε είναι η καταστροφή αυτών πού σας προμήθευσαν το μονταρισμένο βιντεάκι , συκοφάντες ήρθε η ώρα σας , οι καιροί ού μενετοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος21/6/18 18:48

    Υπόκοσμος, τυφλοπόντικες, κουκουλοφόροι, άνανδροι, συκοφάντες. Θίγουν υπολήψεις με χρήση προϊόν εγκλήματος. Και ρωτάω εγώ ο αφελής, γιατί αφού είναι έτσι δεν βγαίνει κάποιος επώνυμα να τους κατηγορήσει; Ο κ. Τσαβαρής πού είναι, γιατί κρύβεται; Άραγες, περνάτε τον κόσμο για κουτό; Αν ΝΑΙ τότε τον υποτιμάτε όπως τον υποτιμήσατε προεκλογικά και είδατε τι πάθατε. Καλώ τον κ.Τσαβαρή ως επικεφαλή της τωρινής εκστρατείας κατασυκοφάντησης της Δημοτικής Αρχής (εξάλλου δεν θα ‘ναι η πρώτη φορά) να βγεί επώνυμα και να ενημερώσει τον κόσμο. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. Όλα στο φως, όλα επώνυμα. Από τυφλοπόντικες του βούρκου και της λάσπης χορτάσαμε. Να ξέρετε ότι η ανωνυμία είναι συνώνυμη της ανανδρίας, γιαυτό και μας προκαλεί ναυτία. Αν δεν τα πείτε επώνυμα είναι σίγουρο ότι θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Θυμηθείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/18 19:26

      Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης ρε ανα μουνε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/6/18 19:52

      Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Για να σταματήσει λοιπόν αυτός ο κατήφορος της πολιτικής μας ζωής και το τρισάθλιο ξεκατίνιασμα, ζήτα επώνυμα εσύ πρώτος, να σου απαντήσει. Αν δεν το κάνει τότε θα είναι κατάπτυστος και θα ξαναμπεί στα αζήτητα όπου τον είχαμε στείλει και που δυστυχώς εσείς τον νεκραναστήσατε. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/6/18 19:55

      Τι εστι ανα μουνε?πολλές άγνωστες λέξεις δια γνωστό θέμα.κύριος Ντουπης υπαρκτός λιγες ξέρω βοθηστε ξέρω Πασοκο Μανο αρπαχτικο Μήνα φουκαριαρα Ρούλα Χατζη απάτη

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/6/18 21:19

      Τον νεκραναστήσανε με 4 χρόνια στην πλάτη και άλλο 1 χρόνο που θα φάει στις 27 του μηνός συν άλλα 5 χρόνια οσωνούπω; Τι θα θελες δηλαδή, να πηγαίνανε άλλοι αντί για αυτόν μέσα; Ήταν μονόδρομος. Από τη στιγμή που η γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου ήταν ομόφωνη για παραπομπή στον Εισαγγελέα ή αυτός θα πήγαινε μέσα για τις ίδιες τις πράξεις του ή η σημερινή Δήμαρχος για συγκάλυψη των εγκλημάτων του.

      Διαγραφή
  72. Ανώνυμος21/6/18 19:34

    Στην τουαλέτα θα σας γράφουμε
    Στα κρεβάτια σας
    Στο μπάνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/18 23:58

      ΚΑΛΆ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΠΑΙΧΤΕ, ΤΙΣ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΒΛΈΠΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  73. Ανώνυμος21/6/18 19:35

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος21/6/18 21:29

    Ρε φίλε 18:48 καλά τα λες εσύ αλλά μη περιμένεις ποτέ να βγεί κάποιος επώνυμα να τα πει γιατί ξέρει τι τον περιμένει. Η υποκλοπή συνομιλιών, η χρήση και η διακίνηση με κάθε μέσο συνιστά έγκλημα που διώκεται ποινικά σε βαθμό Κακουργήματος ακολουθώντας τη διαδικασία του αυτοφώρου (370 ΠΚ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/18 23:27

      Ουχί.υποκλοπές κάθε μέρα παντού και ουδεις νόμος και δίωξης μαζεύει.Ατομα εξ Ιταλίας έκαναν διατριβή εις θέμα αυτο,μπροστα σας είναι κάθε μέρα.Θα σας έππππλεγαν και αλλά...Αχου μπαρμπα Προκοπη με τα καφενεία σου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/6/18 23:29

      ...έλεγαν...

      Διαγραφή
  75. Ανώνυμος21/6/18 21:41

    Τώρα είναι αργά, θα τα βρει η Ηλεκτρονική Δίωξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/18 22:33

      οχι μόνο αυτους που γράφουν αλλά και αυτούς που διακινούν μέσω των κινητών, ω ρε μανούλα μου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/6/18 23:40

      Τώρα μας φοβησες.Χα.και Χι ημεθα κυωνες αλλά πιο πολύ γατονια.Πως μάθαμε καλέ οτι το Απολυφαδι λένε και αγα....? Ενα απλό παραδειγμα. Μέρα νυχτα τον κραζαμε απο τοτε τρελλαθηκε!κτλ.

      Διαγραφή
  76. Ανώνυμος21/6/18 22:07

    Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΕΣ , ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος21/6/18 23:41

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΛΑΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΚΑΙΤΟΝ ΤΣΙΤΣΑΝΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΕΓΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος21/6/18 23:49

    Γελοία ανθρωπάκια για ελάτε!!!!
    Για να δούμε ποιος από όλους σας είναι μάγκας πολιτικός και άντρας.
    Κανένας;
    Ρε πολιτικοί αντίπαλοι της κλειδαρότρυπας είστε;

    Βγες ρε Γιάννη άντρα μερακλή να πεις ΝΑΙ κύριοι εγώ τα έχω τα στικάκια.

    Ανθρωπάκια της παρανομίας και της σπίλωσης είστε μόνο γελοίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/6/18 08:26

      Ρε πανίβλακα εγκλημα δεν είναι να τα χεις τα στικάκια όταν κάποιοι τα έκαναν φέιγ βολάν στα σπίτια μας αλλά η διακίνηση ποιος τα κυκλοφόρησε αυτό ίσως εμένα μου ρθαν κάποια βιντεο στο κινητό με το viber φταίω κι εγώ ή εσύ που έπαιρνες το τούβλο παλιάνθρωπε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/6/18 13:07

      άμα δεν ξέρεις παλιομαλάκα μη μιλάς, βούλωσέ το γιατί θα σε κάνει με τα κρεμμυδάκια. Είχε ανάγκη ρε βλήτο αυτός τα 5 χιλιάρικα όταν δίνει 25 χιλιάρικα από τη τσέπη του για να διακόψουν τη "Στάση εργασίας" οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου και να βγούν να μαζέψουν τα σκουπίδια; Ξέρτεις για ποιόν μιλάς, τι τον πέρασες ψωμολύσσα; Περίμενε λιγάκι και θα σας κάνει να φύγετε νύχτα από το νησί μας, αλήτη.

      Διαγραφή
  79. Ανώνυμος22/6/18 00:20

    Αύριο στις 12 όλοι στο δημαρχιακό μέγαρο, να διαδηλώσουμε την αγάπη μας στον εξαφανισμένο δήμαρχο Μηνά. Μας λείπεις μεγάλε τσιτσάνη, ή παραθεσμικέ ή κοράκι της αραπιάς. Μας λείπουν τα μπινελίκια και οι γαϊδουροφωνάρες σου, μας λείπουν τα τούβλα, τα μαϊμού τιμολόγια και τα λάδια που κουβάλαγες από του Φασουλή.
    Μας λείπεις πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/6/18 00:31

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/6/18 01:08

      ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. ΩΡΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ. ΙΔΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.... ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΗΜΑ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΟΛΗΣΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/6/18 09:25

      Ευχαριστώ,ευχαριστώ.Ειχαμε καλό μπαμπά και μας έμαθε τρόπους.Τωρα που η μαμάκα θα φύγει από δημαρχεσα γιατί ο μπαμπάς τα έκανε σαν τα μούτρα του και δεν θα έχουμε βενζινάδικα να τα αρπάζουμε σκεφτομαστε να ανοίξουμε σχολή διδασκαλίας καλών τρόπων.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/6/18 13:10

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/6/18 17:10

      ΟΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΔΕ,ΝΔ.
      ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ

      Διαγραφή
  80. Ανώνυμος22/6/18 13:33

    Αφήστε τους να γράφουν.

    Σηκώστε διαλόγους παρακαλώ κι άλλους αν έχετε.
    Σηκώστε και βίντεο με την Δήμαρχο να κάνει την ανάγκη της ή να κάνει sex.
    Σηκώστε ότι έχετε.

    Η τελευταία λέξη όμως πάντα ....πονάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος22/6/18 13:55

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος22/6/18 13:57

    Διαχειριστα όσο και να σβήσεις τους διαλογους δεν τους γλυτώνεις τους φίλους σου.

    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!

    Και αν δεν το ξέρεις σε ενημερώνω εγώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος22/6/18 14:05

    Προς Ανώνυμος22/6/18 13:10
    25.000€ για να διακόψουν την απεργία;;;;;;και ποιος είσαι εσυ που πληρωνης για να μην απεργήσουν οι υπάλληλοι;; με τι ιδιότητα ασχοληθηκε;; τι γράφετε ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως; δηλαδή πλήρωνε και τα φέρυ που απεργουσαν και στο ΧΥΤΑ και εκεί πλήρωνε για να μπουν να αδειάσουν;να φανταστώ ότι πληρωνε και εξτραδακια στους οδηγους για να πανε; να υποθέσω ότι πληρωνε και τα #κουμαντα# του Αμαξωστασιου να εκβιάσουν τους εργαζόμενους να πανε στη δουλειά ενώ είχε πανελαδικη απεργία;; συγχαρητήρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/6/18 14:49

      Ναί ρε, πλήρωνε τους πάντες για να λειτουργήσει ο Δήμος, για να σου μαζεύουν εσένα του κηφήνα τα σκουπίδια για να μη πάθεις χολέρα, τι πρόβλημα έχεις; Άρχοντας είναι, παραλής είναι, κουβαρντας είναι και κάνει ότι θέλει με τα λεφτά του, μήπως θέλεις και να σε ρωτήσει, ψωμολύσσα;

      Διαγραφή
  84. Ανώνυμος22/6/18 14:14

    ΓΡΑΨΤΕ ΒΡΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΙΜΑ Κ ΨΕΜΑ Κ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΓΡΑΨΤΕ ΧΑΜΑΔΕΣ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΤΕΕΕΕΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΗ ΗΤΑΝ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/6/18 14:19

      ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΜΠΑΜ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΚΑΝΕΛΛΑ.ΟΨΟΜΕΘΑ..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/6/18 14:47

      Χαμαδα ΝΟ1 εσυ που το ανέφερες και μετά όλοι οι άλλοι

      Διαγραφή
  85. Ανώνυμος22/6/18 14:42

    Πολλά συγχαρητήρια στη Δήμαρχο. Γιατί όμως 20 χρόνια δεν μπόρεσε κανείς από τους προηγούμενους δημάρχους να λύσει το πρόβλημα; Αλήθεια, έπρεπε να έρθει η Νάννου για να δούμε κι εμείς μια άσπρη μέρα; ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ. Τα Παλούκια θα σε ευγνωμονούν κυρία Νάννου. Και μία συμβουλή αν μου επιτρέπετε κα Δήμαρχε, μην ασχολείστε, με συγχωρείτε για τη φράση, με μπανιστηριτζίδες της κλυδαρότρυπας. Και πάλι σας ευχαριστούμε.
    http://salamina-press.blogspot.com/2018/06/blog-post_51.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/6/18 17:13

      έργο Γ.Μπίλλια και οχι της Δημάρχου. να λές αλήθειες!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/6/18 21:51

      Πίσω από κάθε έργο υπάρχουν άνθρωποι που έκαναν όσα χρειάζονταν για να φτάσει στο τέλος του. Στην περίπτωση των Παλουκίων είναι γεγονός ότι ο κ.Μπίλιας έτρεξε πολύ για την χρηματοδότηση του έργου και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Γιαυτό και η Δήμαρχος τον έχρισε Εντεταλμένο Σύμβουλο για την εύρεση πόρων και χρηματοδότηση έργων. Πάντα όμως τα έργα φέρουν τη σφραγίδα του Δημάρχου επί της θητείας του οποίου έγιναν. Γιαυτό λέμε το τάδε έργο έγινε από τον τάδε, το άλλο από τον δείνα κλπ. Έτσι κι εδώ το έργο τούτο γίνεται από τη Νάννου. Μη γινόσαστε κακεντρεχείς.

      Διαγραφή
  86. Ανώνυμος22/6/18 14:51

    Ρε σεις, είχε ανάγκη ο Μηνας να βγει να μαζέψει χρήματα ;
    Τι τον περάσατε σαν κι εσάς που βρώμανε τα χνώτα σας απο την πείνα ;
    Πόσους έχει βοηθήσει ξέρετε ;
    Τι κίνητρο είχε;
    Ας σταματήσει λοιπόν αυτή η πλάκα .
    Κανένας δεν σας πιστεύει .
    Το μόνο που καταφέρατε είναι να δημιουργήσετε συσπείρωση στο συνδυασμό και στο πρόσωπο της δήμαρχου.
    Ο κόσμος θα ψηφίσει ξανά για τα έργα και την εικόνα του νησιού και όχι φημολογίες λασπολογίες και δήθεν σκάνδαλα .
    Η δήμαρχος θα ολοκληρώσει θα ρωτήσει και θα κριθεί .
    Αυτός που υποστηρίζεται και για τον οποίον δουλεύετε από τι θα κριθεί ;
    Από τις καταδικαστικές αποφάσεις των δικαστηρίων που πιστοποιούν επίσημα ότι είναι κλέφτης λωποδύτης και αρχηγός μιας συμμορίας που πήγε το νησί 20 χρόνια πίσω ;
    Ο Μηνας Θα υπάρχει και μετά από όλα αυτά .
    Εσείς αναλογιστείτε που θα είσαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/6/18 16:26

      ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΙΣ ΧΑΣΙΣΙ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΤΣΙΤΣΑΝΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΗΓΕΝΟΥ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΤΑ ΔΟΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ 7300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΙΖΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΠΗΡΟΣΗ ΜΕΧΡΙ ΞΥΛΟ ΠΕΖΟΥΝ ΟΙ Δ ΣΥΝΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΠΗΛΟΝΟΥΝ ΤΟΥ ΙΔΕΙΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/6/18 19:36

      Λοιπόν 14:51
      Τα δικά μας χνώτα μπορεί και να έχεις δίκιο και βρωμάνε μα έχουμε αξιοπρέπεια δεν κλέψαμε μα κι ούτε εκβιάσαμε κανέναν
      Δεν βρομίσαμε τα χέρια μας με "τούβλα" λαδωμένα ούτε στήσαμε συμμορία διαφθοράς
      Όσον αφορά το κίνητρο;
      Το ομολογεί ο ίδιος ο Τσισάνης "... δεν γίνονται και έργα από που να τα πάρεις..."και συνεχίζει "...έχω κι άνεργα παιδιά να συντηρήσω..."
      Ρε μ@λ@κα σε ποιους τα λες αυτά για πες τα και στον εισαγγελέα που θα σου ρθει... είναι καλοπροαίρετος κι ίσως να σε πιστέψει
      Ρε γελάνε και παλαμίδες μαζί σας στο νησί ξεφτίλες

      Διαγραφή
  87. Ανώνυμος22/6/18 14:58

    O EIΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΕΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/6/18 15:33

      κιτρινίδη όνομα και πράγμα, άλοιψε με νταμαρόλαδο αυτό που ξέρεις για να μη πονάς πολύ όταν σε λίγο θα σε μαμίσει ο εισαγγελέας και οι τρόφιμοι της φυλακής. οι μπανιστηριτζίδες της κλυδαρότρυπας αυτά παθαίνουν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/6/18 17:32

      Ο εισαγγελέας πήρε το στικάκι και έρχεται. Το νταμαρόλαδο θα σου χρειαστεί Μηνά.

      Διαγραφή
  88. Ανώνυμος22/6/18 15:39

    Καπετανακη το πρόβλημα υγείας απ οτι φαινεται πέρασε γιατί ξεκίνησες τα καφεδακια οπως παλια
    Με τον λαληστατο Τσιτσανη όμως που οπου βρεθεί και οπου σταθει λεει για εσενα δεν λες αλλα ουτε κανεις τιποτα ουτε καν μια διαψευση τελικά το Τσιτσανης λεει αληθειες και εσυ κάνεις μωκο
    Τσιτσανη βγάλτε όλα μα ολα στη φορα ο Καπετανακης δηλωνει υποταγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ανώνυμος22/6/18 16:06

    15:39 Σου εύχομαι το παιδί σου να μην έχει το θέμα του δικού του, α να χαθείς αλήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/6/18 17:09

      Αν ειναι ετσι οπως τα λες την Τεταρτη δεν θα επινε καφεδακι με γνωστη παρεουλα ουτε και εχτες θα ηταν στο δημοτικο συμβουλιο λαληστατος και χαμογελαστος εξ αλλου δεν ηταν και αναγκαιο να είναι στο Συμβούλιο και ούτε και σήμερα το πρωί θα έπινε καφέ με γνωστό άνθρωπο της Κουλουρης θα ήταν κοντά στο παιδί του και το πρόβλημα που έχει
      Λοιπόν ας αφήσει αυτά τα γνωστά που ξέρει κα ας κάνει διάψευση και μήνυση στον Τσιτσανη γιατί δεν είναι και λιγα αυτά που λέει ο Τσιτσάνης για τον εν λογο κύριο αλλά τελικα μόκο και υποταγή στον Σουλτανο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/6/18 17:25

      17:09 από ότι διαβάζω τον παρακολουθείς κατά πόδας σύντομα αυτό θα σου γίνει μπούμερανγκ απλά μην το ξεχάσεις, αυτός να ξέρεις μια φορά θα μιλήσει και θα είναι καταλυτική, τέλος.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/6/18 17:30

      Χρονο να καθεσαι και να απαντας στα σχολια εχεις να κανεις διαψευση στον Τσιτσανη δεν εχεις;Αλλά που να τολμήσεις να κανεις κάτι τέτοιο στον Σουλτάνο Μήνα
      ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ

      Διαγραφή
  90. Ανώνυμος22/6/18 17:15

    ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΟΥΞΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ
    ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΔΕ ΚΑΙ ΝΔ.ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ.ΠΑΙΞΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΜΟΥ.ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος22/6/18 17:34

    16:06 πατέρας που το παιδί του έχει θεμα και αυτός γυρνάει στους καφέδες και τα συμβούλια δεν λέγεται πατερας αλλα σκέτο ΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ανώνυμος22/6/18 17:39

    Καπετανάκη και σε εσένα σε παρακολουθούν.
    Αυτοί δεν είναι συνδυασμός αλλά οι μεγαλύτεροι αλήτες που εμφανίστηκαν στο νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/6/18 17:49

      Μας έβγαλες τα μάτια και σε εσένα σε παρακολουθούν μήπως ήθελες να γράψεις και εσένα σε παρακολουθούν αφού δεν το έχεις με την γραφή τώρα το Σεπτεμβριο μήπως να Ξαναγραφτεις στο Δημοτικό γιατί με την πρώτη δεν τα έμαθες καλά

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.