Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Ιουν 2018

Μια πολύ καλή επιλογή για το Σάββατο 30 Ιουνίου η διασκέδαση σας στον 'Αϊ Γιώργη στο παραδοσιακό χορό του εξωραϊστικού συλλόγου


12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/6/18 21:55

    Μεγάλη η Χάρη σου Παναγιά μου!δεν θα είναι η μπουζουξου!!!G!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/6/18 23:34

    Θέση Για δημαρχο Σκιάθιτη και τις δύο βλαμμένες να έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/6/18 07:08

    Θα έχει προβολή και το έργο:
    Το Αρπαχτικό εν δράση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/6/18 11:57

    άρχισαν τα πανηγύρια ή συνεχίζεται το πανηγυράκι που λέγεται κακομοιριά της κούλουρης. καλύτερα αν θέλετε χρήματα να μας στέλνετε την απόδειξη και να σας επιχορηγούμε. τα πανηγύρια μας προκαλούν γιατί βλέπουμε συγκεντρωμένο πολύ χάλι. εκτός και αν θέλετε να ανακοινώσετε τα έργα που έχετε κάνει στον αη Γιώργη και δεν το βλέπουμε. τα γκρεμισμένα κτίρια, οι χορταριασμένες αυλές, τα βρώμικα οικόπεδα, δεν καλύπτονται από τη τσίκνα από τα σουβλάκια. το ίδιο τροπάρι κάθε χρόνο.τι θέλετε να κάνετε να μας θυμίσετε ποιος είναι ο σύλλογος,και ποιοι οι δημοτικοί σύμβουλοι. Μήπως να σκεφτόσαστε λόγω Ιγνάτιου να ακυρώσετε τις φιέστες γιατί προκαλείτε.κερδίζετε κάτι με τα πανηγύρια γιατί το περιβάλλον δεν κερδίζει απολύτως τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/6/18 14:39

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/6/18 17:59

    Οι πανηγυρτζίδες σύμβουλοι δεν έχουν μέρες.το γλεντούν καθημερινά και από τα ουίσκια δεν μπορούν να σταθούν επάξια στη κυριολεξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/6/18 20:57

    Μπιφτεκάκια,μπριζολες θα εχει?Πειτε το εγκαίρως για να ερθω. Με αγαπη ο Γειτονας σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/6/18 22:09

    Αν ο εξωραϊστικός σύλλογος δεν ακυρώσει το "γλεντοκοπι" θα έχουν υψηλούς καλεσμένους. Τον καριεριστα απατεώνα δήμαρχο,και τήν σύζυγό του.Πού από τόν σεβασμό που του έχει πάντα είναι τρία βήματα πίσω του.Πως τά φέρνει όμως ή ζωή! Η μέ "γλέντι" θα τελειώσει τήν "θητεία" του μες την καλή χαρά, ή με μια "τυπική θλίψη, κάνοντας και ολους εμάς νά " λυγίζουμε "περισσότερο από τον υποτιθέμενο σπαραγμό του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/6/18 00:00

    Να ευχαριστήσετε και τη φουκαριάρα για τα έργα που έκανε τα αντιπλημμυρικά είδατε σήμερα ούτε μία λίμνη στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου!

    Χορηγός η πυροσβεστική.
    Τα έσοδα σε αυτούς που πλυμμυρίσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/18 23:45

      Τα έσοδα στον ζητουλα δήμαρχο Μηνά!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος27/6/18 08:39

    καλά νομίζει ένας από εμάς ότι τους κόβει να κάνουν κάτι. αλληλοχρησιμοποιούνται για να μετρήσουν δυνάμεις. όλοι τους θα παρευρεθούν, θα φάνε ως συνήθως χωρίς το χέρι στην τσέπη. θα δεις τα πρωτοπαλλήκαρα, δίπλα στη δημαρχάρα,καμαρωτοί,δεν τρέχει μία. για όλα φταίει ο τσιτσάνης, οπότε τον άφησαν σπίτι. κρασιά έχει και λίγο παράμερα, ρωτήστε και τους ειδικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/6/18 00:21

    Τώρα που τις καλόκοιταξα,τούτες δω είναι χειρότερες απο την αλληηηη!γιαυτό όλα σου φταινεεεεεεε,αυτές το γράφουνε στο κούτελοοοοοο!Πάλι γιά τα οργανα ετοιμαζεσεεεεε?να πας...φιλώ ολους σας στα αυτιά... Καλημέρα σας,κύριες και κύριοι,υγεία να έχετε, ευτυχία, και όλα τα καλά του Θεού! Ο δικός σας πλεον ,και ουχί αλλου....ΙΟΥΛΙΟΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.