Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Ιουν 2018

Κινήματος Αλλαγής . Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαϊου, στην αίθουσα Δ.Σ του Δήμου Νικαίας, διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής επιτροπής Β’ Πειραιά


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαϊου, στην αίθουσα Δ.Σ του Δήμου Νικαίας, διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής επιτροπής Β’ Πειραιά με θέμα την καλύτερη οργάνωση της Κεντρικής Πολιτικής Εκδήλωσης του Κινήματος Αλλαγής στην Β’ Πειραιά που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου στην αίθουσα Δ.Σ του δήμου Κορυδαλλού, και στην οποία θα μιλήσει η πρόεδρος του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά.

Στην διευρυμένη συνεδρίαση εκτός των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής παραβρέθηκαν μεγάλος αριθμός αυτοδιοικητικών στελεχών, συνδικαλιστών, ενεργών πολιτών σε κοινωνικούς φορείς καθώς και πρώην βουλευτές και δήμαρχοι.
Μετά την ενημέρωση επί των οργανωτικών εκ μέρους του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιώργου Μεντζελίδη και του υπεύθυνου για την Β’ Πειραιά εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Μανώλη Αντωνάκου ακολούθησε ευρεία πολιτική ενημέρωση από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Χρήστου Πολυζογόπουλου η οποία επικεντρώθηκε τόσο στην εκτίμηση της παρούσας πολιτικής συγκυρίας που βιώνει η πατρίδα μας, όσο και στις προτάσεις του Κινήματος μας για εξόδο από την κρίση, για την κατάκτηση μιας νέας ευρωπαϊκής κανονικότητας που θα οδηγήσει στην ευημερία των πολιτών.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις παρευρισκομένων οι οποίες συγκλίνοντας στην αγωνιστική πρόθεση όλων για την επιτυχία τόσο της επερχόμενης συγκέντρωσης με την παρουσία της Προέδρου Φώφης Γεννηματά, όσο και στην επιτυχία της οργάνωσης των τοπικών συνελεύσεων που θα ακολουθήσουν σε όλους τους δήμους της περιφέρειας μας και θα ολοκληρωθούν στις 24 Ιουνίου με την εκλογή τοπικών συντονιστικών γραφείων, καταδεικνύουν την Αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης και δημιουργούν την βεβαιότητα, ότι οι πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας θα φέρουν πια την σφραγίδα της Μεγάλης Κεντροαριστερής Κοινότητας.
31/5/18
Γραφείο τύπου
Νομαρχιακής Επιτροπής
Β’ Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.