Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Ιουν 2018

Επίσκεψη του Διοικητή Πυροσβεστικής Πειραιά


Τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο επισκέφθηκε σήμερα ο Ταξίαρχος Ιωάννης Σταμούλης συνοδευόμενος από επιτελείς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πειραιά και Νήσων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας  και της αντιπυρικής περιόδου που διανύουμε.
Αναφέρθηκαν  στα νησιά της Π.Ε. Νήσων Αττικής τα οποία πρέπει να έχουν το απαραίτητο προσωπικό και τα μέσα για την άμεση επέμβαση στα συμβάντα, καθότι οι αποστάσεις και η κακή ακτοπλοϊκή σύνδεση αποτελούν αρνητικούς παράγοντες.
Εκτενώς δε συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά της Σαλαμίνας, της Αίγινας και του Αγκιστρίου όσον αφορά στην αντιπυρική τους προστασία αφού ο πληθυσμός τους πολλαπλασιάζεται κατά τους θερινούς μήνες.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις των νησιών ελπίζουν στην ευαισθητοποίηση και συνεργασία όλων, ώστε να καταφέρουν να περιορίσουν στο μέγιστο δυνατό την πρόκληση πυρκαγιών, που στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές, μειώνουν τον φυσικό πλούτο του τόπου μας και κοστίζουν στην εθνική οικονομία. Ιδιαίτερα οι κάτοικοι που διαθέτουν κήπους και αγροκτήματα πρέπει να προβούν άμεσα, για όσους δεν το έχουν ήδη κάνει, στην κατάλληλη αποξήλωση και αποψίλωση προκειμένου να μειώσουν τις πιθανότητες πυρκαγιάς.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/6/18 09:19

    ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΥΡΑ.ΟΠΟΥ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ,ΣΟΥΒΛΑΚΙ,ΕΞΩΒΥΖΟ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΟΜΩΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ,ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ. ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΥΡΩ ΣΑΣ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΠΑΡΑΓΑΔΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.