Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Ιουν 2018

Και εγένετο φως στα Αντικύθηρα! ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ


Ξεκίνησε η λειτουργία του Παρατηρητηρίου Γεωεπιστημών και Κλιματικής Αλλαγής Αντικυθήρων (ΠΑΓΓΑΙΑ) του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ), ορμώμενο από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα και τη θεματική στρατηγική της ΕΕ για την ατμοσφαιρική ρύπανση, έχει θέσει ως στρατηγικό του στόχο τη σύσταση του Παρατηρητήριου Γεωεπιστημών και Κλιματικής Αλλαγής Αντικυθήρων (ΠΑΓΓΑΙΑ), για ερευνητικούς σκοπούς αλλά και για την εξυπηρέτηση των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας μας σε θέματα κλιματικής αλλαγής. 

H ΠΑΓΓΑΙΑ είναι μια ερευνητική υποδομή για την παρακολούθηση κρίσιμων κλιματικών παραμέτρων, στα πρότυπα του Συστήματος Παρακολούθησης του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού (GAW/WMO). Για την εγκατάσταση της ΠΑΓΓΑΙΑ επιλέχθηκαν τα Αντικύθηρα, ένα νησί που προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα για την παρακολούθηση των ατμοσφαιρικών συνθηκών υποβάθρου, εξυπηρετώντας έτσι και την στήριξη της νησιοτικότητας. Συγκεκριμένα, τα Αντικύθηρα είναι απαλλαγμένα από ανθρώπινες δραστηριότητες, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες που επικρατούν είναι αντιπροσωπευτικές της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου (π.χ συχνή μεταφορά ρύπων από φυσικές πηγές όπως η έρημος της Σαχάρα και οι συχνές δασικές πυρκαγιές).
Στο πλαίσιο των εργασιών για την σύσταση της ΠΑΓΓΑΙΑ, η Ομάδα ReACT Ατμοσφαιρικής Τηλεπισκόπησης του Ινστιτούτου Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης του ΕΑΑ, μετέφερε και εγκατέστησε στον χώρο της COSMOTE στα Αντικύθηρα, τον αρχικό εξοπλισμό του Παρατηρητηρίου, την διάταξη ενεργής τηλεπισκόπησης lidar PollyXT, που αποτελεί τη ναυαρχίδα του επιστημονικού εξοπλισμού του ΕΑΑ για την αδιάλειπτη παρακολούθηση των αερολυμάτων και των νεφών. Μέχρι τα τέλη Ιουνίου 2018 αναμένεται να ολοκληρωθεί και η εγκατάσταση του ηλιακού φωτομέτρου CIMEL, με σκοπό την ένταξη της ΠΑΓΓΑΙΑ στο παγκόσμιο δίκτυο σταθμών AERONET της NASA. Οι κτιριακές υποδομές και οι εγκαταστάσεις της ΠΑΓΓΑΙΑ θα ολοκληρωθούν με την συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και σε οικόπεδο που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος Κυθήρων-Αντικυθήρων.
Η ΠΑΓΓΑΙΑ αναμένεται να εντάξει μεγάλο μέρος του ερευνητικού εξοπλισμού της στο άμεσο μέλλον, με σκοπό σύντομα να αποτελέσει τον Εθνικό κόμβο για την αδιάλειπτη παρακολούθηση κλιματικών παραμέτρων και την έγκαιρη ενημέρωση της Πολιτείας για ακραία φυσικά φαινόμενα, εστιάζοντας συγκεκριμένα:
στην παροχή πιστοποιημένων δεδομένων και εμπειρογνωμοσύνης σε θέματα όπως η κλιματική αλλαγή, η ποιότητα του αέρα και οι φυσικές καταστροφές,
στην έγκαιρη παροχή υπηρεσιών και πληροφοριών σε δημόσιους φορείς για την υποστήριξη της λήψης αποφάσεων στη διαχείριση κρίσεων από φυσικές καταστροφές,
στη βελτίωση των κλιματικών προγνώσεων σε περιφερειακή κλίμακα, για τον αποτελεσματικό μετριασμό των επιπτώσεων και την προσαρμογή.
Η μεγάλη αυτή προσπάθεια του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών έχει αρωγούς τόσο την Πολιτεία μέσω της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, όσο και την Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσω της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κυθήρων-Αντικυθήρων, αλλά και ιδιωτικούς φορείς. Ειδικά σε αυτή την αρχική πρώτη φάση λειτουργίας της ΠΑΓΓΑΙΑ, καθοριστική είναι η αρωγή της COSMOTE η οποία παρέχει σημαντικές υποδομές και δικτύωση.

ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΕΙΚΟΝΩΝ
Εικόνα 1: Το σύστημα lidar PollyXT του ΕΑΑ και το «πρώτο φως» στον ουρανό των Αντικυθήρων
Εικόνα 2: Η πρώτη μέτρηση του lidar PollyXT, όπου καταγράφεται η μεταφορά Σαχαριανής σκόνης πάνω από τα Αντικύθηρα
Εικόνα 3: Πανοραμική άποψη του χώρου της COSMOTE όπου έχουν τοποθετηθεί τα πρώτα επιστημονικά όργανα της ΠΑΓΓΑΙΑ

97 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/6/18 00:03

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΣΑΒΕΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 00:10

      TOY KORROY KAI TOY DRAGOUMAN ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/18 01:29

      ΑΧΑΧΑΑΧΑ....ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ; Ο ΔΡΑΓΟΥΜΑΝ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ; Ο ΛΙΓΟΥΡΗΣ; ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/18 01:25

    Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
    Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
    Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
    Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
    Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
    Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
    Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
    Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
    Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
    Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
    Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
    Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
    Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
    Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

    Παλούκια 19-6-2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 09:14

      Παρακαλώ σύμβουλοι παραιτηθείτε. Σας παρακαλώ.
      Σας απειλώ 4 χρόνια ότι θα πάτε φυλακή αν ψηφίσετε τα θέματα και με γράφετε.
      Σας απειλώ με εισαγγελέα για την πρωτοβάθμια, το ΑΚΟΙΠΟΠ, το Λιμενικό Ταμείο και τρώω τα μούτρα μου.
      Σας απειλώ με μομφή (χαχαχα) κατά της προέδρου του ΔΣ και με κοροϊδεύετε.
      Σας απειλώ με ανώνυμα σχόλια και πληρώνω τσάμπα κόσμο να γράφει όλη ημέρα.
      Τι άλλο να κάνω ακόμα;

      Σας παρακαλώ δηλαδή ρε γαμωτο.
      Να πέσω στα πόδια σας;

      Άντε στο καλό πια ολόκληρος ΤΕΙτζης καταδικασμένος άνθρωπος.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/18 07:00

    Υπογραφή: Γ.ΤΡΑΒΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/6/18 08:06

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΟΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 09:20

      Πας και στα καφενεία ΚΑΤΑΔΙΚΕ;
      Που νομίζεις ότι τα λες αυτά ρε γελοίε;
      Στα 10 ραμολινεντα που σε ακολουθούν;

      Κάτσε και σου έρχεται κοκομπλοκο!

      Κάθε προσπάθεια διάλυσης που κανεις θα απαντιέται με ακόμα μα φυλάκιση σου και με έργα.

      Οδήγησε το καινούριο σου αμαξάκι πάνω στους δρόμους που φτιάχνει η Ναννου και κάθε χιλιόμετρο σου φέρνει εγκεφαλικό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/18 13:32

      Ρε νούμερο 09:20΄ μη βλέπεις εσυ δεν τολμας να κυκλοφορίσεις που να ακούσεις
      Δεν βαριέσαι σε σένα θα στα πει ο εισαγγελέας και το ΣΔΟΕ
      και δεν είμαι ο Τσαβαρής, κοιμάσαι ξυπνάς Τσαβαρή μελετάς κι ακόμα δεν έχει δει ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ
      Τ' ακούς Μιχάλη μ; Τ' ακούς Γιάννη μ; Αχ Αντώνη μ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/6/18 08:25

    Ρε τσάβες, δεν μπορώ να μη παραδεχθώ ότι το κείμενο είναι καλογραμμένο αλλά δεν μασάμε από έναν που έχει στη πλάτη του σωρεία από βαριές καταδίκες για σοβαρά ποινικά αδικήματα οι οποίες δεν ανατρέπονται. Και να θέλουν οι δικαστές να σε αθωώσουν στο Εφετείο δεν μπορούν, διότι οι κατηγορίες δεν βασίζονται σε μαρτυρίες που ενίοτε είναι και ψευδείς, αλλά εδράζονται σε επίσημα έγγραφα του Δήμου που εσύ ο ίδιος συνέταξες και υπέγραψες ερήμην των πάντων (γράφοντας στα παλιά σου τα παπούτσια όλες τις υπηρεσίες του Δήμου ακόμη και τη Νομική Υπηρεσία) εν γνώσει σου ότι ζημιώνεται ο Δήμος προκειμένου να ωφεληθούν ορισμένοι φίλοι σου. Και μη μου πεις χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα γιατί θα πηδήξω από το παράθυρο. Αλλά κι εγώ να το έλεγα, δυστυχώς για σένα δεν στο είπαν οι δικαστές που σε καταδίκασαν για απιστία που σημαίνει κλοπή του Δήμου προς όφελος δικό σου και τρίτων. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
    Υπόθεση Flamingo: 2 χρόνια φυλάκιση για τετελεσμένη απιστία + 1 χρόνο στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων με 3ετή αναστολή, λόγω μη ύπαρξης εισέτι άλλης αμετάκλητης απόφασης, διαφορετικά θα πήγαινες κατ΄ ευθεία για Κορυδαλλό.
    Υπόθεση Διαταγής Πληρωμής (Αγ.Ι.Θεολόγος): 1,5 χρόνο φυλάκιση για απάτη επί δικαστηρίω + 8 μήνες φυλάκιση για απιστία, κατά συγχώνευση 1 χρόνο και 10 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή, για τους ίδιους πιο πάνω λόγους.
    Υπόθεση κινητών τηλεφώνων: Ηδη παραπέμφηκες με απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα Εφετών για Κακούργημα στο Συμβούλιο Εφετών για έκδοση Βουλεύματος. Ξέρεις πολύ καλά ότι η καταδίκη σου είναι σίγουρη και μάλιστα πολύ γρήγορα και με τουλάχιστον άλλα 5 χρόνια στη πλάτη. Εκτός κι αν σε σώσει η φίλη σου η Ηγουμένη με τις ολονυκτίες της.
    Από πίσω έρχονται και οι άλλες δίκες που είναι φωτιά για σένα, γιαυτό τη μία αρρωσταίνεις ξαφνικά και μπαίνεις στυο Γενικό Νοσοκομείο και την άλλη στο Κέντρο Υγείας των Μεγάρων. Έλα ντε που οι δικαστές δεν τρων κουτόχορτο και οι αναβολές που σου δίνουν είναι για 1-2 μήνες; Ήδη σε 10 ημέρες από σήμερα είναι πιο πολύ από σίγουρο ότι θα φας τουλάχιστον 1 χρόνο στη πλάτη.
    Εσύ λοιπόν ο κατάδικος, που ο Al Capone ωχριά μπροστά σου, έχεις το θράσος να δίνεις οδηγίες τοις ναυτιλομένοις;
    Λυπάμαι κε τσάβες αλλά δεν θα … πάρουμε. Κοίτα να πουλήσεις το …. εμπόρευμα σου σε αυτούς που τρώνε κουτόχορτο, και ευτυχώς για σένα και το εμπόρευμα σου υπάρχουν κάτι απομεινάρια ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 08:40

      ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ;

      9-7-15, 12:40:51

      Γιάννης: Εδώ είναι τα παραπάνω, τα οποία είναι αυτά που σούδωσα εκεί. Τα οποία έχω βάλει παραπάνω, εντάξει; Είναι εδώ, κοίταξέ τα ένα-ένα, δεν έχει μπει τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω για νάμαστε καθαροί και ωραίοι. Θα στα δώσουνε κι αυτοί γιατί τάχουνε κάτω και τάχουνε μαζέψει. Είναι οι αποδείξεις εδώ του Χατζή...
      Μηνάς: (κοιτάει τα χαρτιά)... Μάλιστα.
      Γιάννης: Όλα αυτά τα παραπάνω πούχουνε μπει είναι στο χαρτί που σου δίνω, για να τα δικαιολογήσεις. Όμως... όμως, πρόσεξε τι θα σου πω. Εάν αυτό το χαρτί κυκλοφορήσει, ο οδηγός πούχω βάλει παραπάνω, θα με στήσει εμένα, το Γκλίστη και εσάς, στον τοίχο.
      Μηνάς: Για ποιο λες.
      Γιάννης: Ο κάθε οδηγός, πούχω βάλει παραπάνω, έχω υπογράψει εγώ κι ο Γκλίστης, έπρεπε να βάλω παραπάνω.
      Γιάννης: Το τελευταίο που θα σου πω είναι το εξής. Είχαμε ένα υπόλοιπο δεκαεφτά χιλιάδες λάδια, τα οποία αυτά θα χανόντουσαν, τόκοψα το τιμολόγιο, θα τα πάρετε εσείς αυτά όταν πληρωθώ, θα μου δώσεις μόνο το ΦΠΑ, τόχουμε ξανασυζητήσει, εντάξει; Είναι δεκαεφτά χιλιάδες ογδόντα έξι, τόχουνε το τιμολόγιο κάτω, μη δημιουργήσεις κανένα πρόβλημα, γιατί αυτά είναι για σας.
      Στέλιος: Τόπα σήμερα στη Δήμαρχο.
      Γιάννης: Το ξέρει η Δήμαρχος, χθες τόκοψα να μην πάνε χαμένα τα λεφτά. Τώρα, εάν νομίζεις ότι δε θέλεις, παίρνω το τιμολόγιο πίσω και το ακυρώνω κατά σήμερα, κατά αύριο, δεν έχω πρόβλημα. Εντάξει; Τόκοψα, το υπογράψανε η επιτροπή και είναι όλα έτοιμα, είναι για σας εκτός ΦΠΑ, είναι δεκαεφτά χιλιάδες.
      ...
      Μηνάς: Αυτά που λες εδώ χίλια ευρώ για τη Δήμαρχο πού τα δίνεις;
      Γιάννης: Στη Δήμαρχο.
      Μηνάς: Στη Δήμαρχο; Πηγαίνεις εσύ και τα δίνεις;
      Γιάννης: Ναι.
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Γιάννης: Θέλεις να σου πω πόσα έχει πάρει η Δήμαρχος, να στα πω;
      Μηνάς: Ναι.
      Στέλιος: Κάθεστε;
      Γιάννης: Λοιπόν, εικοσιπέντε ογδόου. Δε θέλω τώρα να μπω στη μέση,
      Μηνάς: Όχι, δε θα μπεις στη μέση.
      Γιάννης: Δύο χιλιάδες εφτακόσα,
      τριάντα τετάρτου χίλια,
      εικοσιεφτά πέμπτου πεντακόσα,
      τριάντα πέμπτου χίλια,
      τέσσερις έκτου πεντακόσα,
      δεκαέξι έκτου χίλια πεντακόσα.
      Μηνάς: Δηλαδή σύνολο πόσα είναι;
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Έ..
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Και τάχεις δώσει εσύ στο χέρι της Δημάρχου;
      Στέλιος: Τα περισσότερα ναι, είναι μερικά που ήρθε η Ανθούλα και τα πήρε, μια δυο φορές τα έχει δώσει η Ανθούλα.
      Στέλιος: Τώρα τι κάνουμε.
      Μηνάς: Τώρα θα υπογράψουμε τη σύμβαση.

      Συνεχίζεται...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/18 13:58

      Ανώνυμος19/6/18 01:25
      Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
      Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
      Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
      Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
      Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
      Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
      Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
      Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
      Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
      Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
      Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
      Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
      Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
      Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

      Παλούκια 19-6-2018

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/6/18 15:19

      Κάνε λίγο υπομονή Μιχαλιό και σύντομα το βιντεάκι με το μπαμπά σου θα κυκλοφορήσει και στο youtube και μετά θα γελάσει και η παρδαλή κατσίκα που έχει στην πλάτη ο μπαμπάκας σου

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος19/6/18 08:57

    Προσπάθεια τραμπουκισμού των δημοτικών συμβούλων για άλλη μοα φορά. Ο μάστερ του είδους και καταδικασμένος σε φυλακή προσπαθεί για άλλη μια φορά να ασκήσει μπουλινγκ στους συμβούλους.
    Κύριε φυλακισμενε οι σύμβουλοι και η δήμαρχος και ο άντρας της έσωσαν ένα δήμο που κατέστρεψες εσυ.
    Έδωσαν και δίνουν και την ψυχή τους για να μαζέψουν τις λαμογιες σου.
    Το μόνο σου κατόρθωμα είναι οι φυλακες και οι στερήσεις πολιτικών δικαιωμάτων που έχεις φάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 14:11

      Ανώνυμος19/6/18 01:25
      Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
      Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
      Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
      Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
      Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
      Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
      Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
      Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
      Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
      Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
      Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
      Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
      Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
      Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

      Παλούκια 19-6-2018

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος19/6/18 09:00

    Αλήτη Μηνά, αν πετύχω, θα σου χόσω ένα τούβλο στο κώλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 09:34

      Είναι σίγουρο ότι όσο βλέπεται ότι τα σχέδια για παραιτήσεις σεν λειτουργούν θα ξεκινήσεις τις βρισιές και τις απειλές.
      Γιατί αυτός είσαι. Ένα κάθαρμα που έχει θεωρήσει όλους ηλιθίους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/18 09:40

      Μη σε πετύχω αλήτη μηνά, φύλαξε τη μπίθα σου.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος19/6/18 09:07

    Προσπάθησες με νύχια και με δόντια να καταστρέψεις.
    Να πάρεις συμβούλους με απειλές με υποσχέσεις ακόμα και με μεθοδευμένες ενεργειες να κατηγορήσεις για δήθεν σκάνδαλα.
    Μέχρι και στο μοναστήρι δεν ντράπηκες να ξεσηκώσεις την ηγουμένη για μα φθείρει.

    Γιατί ΜΟΝΟ αυτό ξέρεις να κανεις.


    Δυστυχώς για εσένα έχεις βρει απέναντι σου κάτι που δεν περίμενες. Ανθρώπους έντιμους που προσφέρουν και μπήκαν να προσφέρουν και όχι κότες και βλάκες να τους παίζεις.

    Τολμάς εσυ που η ελληνική δικαιοσύνη σε έχει κρίνει ΕΝΟΧΟ να κουνάς το δάχτυλο σε ανθρώπους που έχουν πληρώσει από την τσέπη τους τα σπασμένα ΣΟΥ.

    Τολμάς να ζητάς λαμόγιο την παραίτηση της καλύτερης δημοτικής αρχής για να ικανοποιήσεις το άρρωστο σου μυαλό.

    Να σου πω και ένα μυστικό για το μέλλον;

    Η δημοτική αρχή με τα πρόσωπα αυτά άλλη μια τουλάχιστον 5ετια για να συνεχίσει το σπουδαίο της έργο και εσυ εκτός Δήμου και πίσω από κάθετες μπάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 09:33

      Χαχαχαχαχα το άλλο με τον του το το ξέρεις;;;;;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος19/6/18 09:30

    "Είναι ένας λόγος που το κάνω για να δείξω ότι ο Μηνάς ο Νάνος τις γαμάει εκεί κάτω και μη νομίσουνε ότι εγώ τα έχω κάνει τακίμια μαζί τους. Αλλά, πρέπει νάσαστε κι εσείς μαλακισμένες εντάξει, μαλακισμένες πρέπει νάσαστε και σεις εντάξει, να πούμε".
    Ρίτσα και Ανθούλα, είναι αλήθια αυτά που λέει ο αλήτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/6/18 09:38

    Ρίτσα και Ανθούλα, τα τρακοσάρια που λέει ο θρασόπουστας ότι παίρνατε είναι τα γαμησιάτικα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/6/18 09:50

    Νομίζεις ότι έπιασες λαβράκι. Για άλλη μια φορά είσαι με τους γέρους που κουβαλάς και τους λες:
    Τώρα τους έσκισα.
    Τώρα θα δουν ποιος είναι ο Γιάννης.

    Και για άλλη μια φορά θα μείνεις με το αυτό για το οποίο έπαιρνες τα μπλε χαπάκια στο χέρι.

    Τώρα όσον αφορά τον χαρακτηρισμό σου Αλήτης, νομίζω ότι ξέρεις πολύ καλά ποιος είναι ο αλήτης Δήμαρχος που έχει περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 14:10

      Ανώνυμος19/6/18 01:25
      Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
      Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
      Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
      Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
      Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
      Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
      Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
      Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
      Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
      Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
      Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
      Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
      Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
      Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

      Παλούκια 19-6-2018

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος19/6/18 09:56

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/6/18 09:58

    Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΑΜΕΙΟ. ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΑΠΑΤΗ ΕΝΑ ΣΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕ. ΑΡΑ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/6/18 10:02

    Σύμβουλοι τι άλλο θέλετε να σας πω για να πείτε κλέφτρα την Δήμαρχο;
    Τι άλλο ρε κερατάδες;
    Τι άλλο να κάνω για να σας κοροϊδέψω;
    Δεν γίνεται να μην σας διαλύσω.
    Εγώ ο Γιάννης ο θεός της πουστιας και της λαμογιάς.

    Ποσα λεφτά να πληρώνω να γράφουν και ποσα ψέματα ακόμα να διαδοσω για να σας βάλω τρικλοποδιά;

    Δεν γίνεται να μην καταστρέψω κανένα από εσάς. 17 στόχους έχω. Ούτε έναν ρε γαμωτο.

    Θα βγάλω κι αλλά. Σας υπόσχομαι να βγάλω και vol.2 και σίκουελ και με αγγλικούς υπότιτλους.
    Θα βγάλω και με τον Σπανοπουλο και με τον Μακρόπουλο και τον Καραγκιοζόπουλο και τον Νικολακόπουλο.
    Θα βγάλω και δισκάκι και δίσκο και cd. Θα βγάλω και παγκάρι από το νεκροταφείο που μου έχει μείνει.

    Ελάτε ρε παιδιά!!!!
    Ελάτε βρε.
    Παραιτηθείτε γαμωτο.

    Χατζη Πολύζου Αγαπιου Δραγομανοβιτς Κορρος Κουτσούκος Γκλιστης κανένας ρε παιδιά;

    Καλά σας ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 14:10

      Ανώνυμος19/6/18 01:25
      Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
      Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
      Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
      Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
      Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
      Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
      Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
      Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
      Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
      Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
      Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
      Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
      Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
      Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

      Παλούκια 19-6-2018

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος19/6/18 10:10

    Ξύπνησα κεφάτος σήμερα.
    Πιάνω το κινητό και έχω τρελή όρεξη να βρίσω τον αλήτη τον Μηνα που θα του σκίσω την μπιθα μόλις τον βρω και τον φτάσω.
    Έκατσα εχθές να γράψω ένα μήνυμα με ημερομηνία και το ανέβασα ώστε να το στείλω στον εισαγγελέα μήπως και πετύχω κάτι ρε γαμωτο και εγώ.
    Τι να πετύχω βέβαια; Σκατα αλλά τουλάχιστον να φύγει το μυαλό του κόσμου από τις φυλάκισης μου.
    Πόση ξεφτίλα να ανεχτώ άλλο εγώ ο θεός;

    Δεν γίνεται όμως ρε γαμωτο να μην μπορέσω να τους κοροϊδέψω.

    Το τσίρκο της Ανίτας Πανια τους έλεγα πάντα.
    Χαζούς τους ανέβαζα, βλάκες τους κατέβαζα.
    Δεν μπορεί να εκανα τόσο λάθος.

    Προεκλογικά γέλαγα με όλους τους και τους είχα για φτύσιμο. Τώρα θα μου την βγουν κιόλας;

    Κουραστικά πια με τις σκέψεις.
    Πάω να ξεκινήσω να γράφω.

    Κάτσε να πάρω τηλέφωνο και τους βλάκες τους δικούς μου που κοιμούνται να ξεκινήσουν να γράφουν και αυτοί.
    Α σι χτιρ πια.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/6/18 10:24

    Ντριν ντριν
    Γιώργος: Ναι;
    Γιάννης: Καλημέρα φίλε ο Δήμαρχος είμαι
    Γιώργος: Καλημέρα Δήμαρχε. Τι κανεις;
    Γιάννης: Σκατα. Ρε δεν έχει παραιτηθεί ακόμα κανένας. Τι σκατα κάνουμε;
    Γιώργος: Τι να κάνουμε αφεντικό;
    Γιάννης: Τι εννοεις να κάνουμε ρε; Δεν σου είπα να μην σταματήσεις να γράφεις; Που είναι τα σχόλια που σε έβαλα να γράφεις;
    Γιώργος: Δήμαρχε τους έχω γαμησει. 150 σχόλια έχω γράψει. Μου έχει φύγει ο τάκος.
    Γιάννης: Ποιος τάκος ρε ηλίθιε; Καταλαβαίνεις ότι αν δεν πετύχω ο κόσμος θα μιλάει για τις φυλάκισης μου. Αυτό θέλεις ρε; Για αυτό σε πληρώνω; Για να γίνομαι ρεζίλι;
    Γιώργος: Ρε δήμαρχε...
    Γιάννης: Ρε; Μην με ξαναπείς ρε.
    Γιώργος: Όχι ρε Δήμαρχε δεν...
    Γιάννης: Δεν σου είπα ρε βλάκα να μην με ξαναπείς ρε; Ξεκινά και γράφε. Κάποιον βλάκα να πιάσουμε...
    Γιώργος: Ναι
    Γιάννης: Μην με διακόπτεις
    Γιώργος: Επι της διαδικασίας (γελάκι)
    Γιάννης: Κανεις και χαβαλέ ρε ανορθόγραφε; Έμαθες και το επι της διαδικασίας; Ξεκινα γράφε για Καπετάν για Ριτσες για Μηναδες για παπάδες γράφε τουλάχιστον τρία σχόλια για κάθε ένα από τους δημοτικούς συμβούλους.
    Γιώργος: Ναι
    Γιάννης: Και αλίμονο σου αν δε πετύχουμε τίποτα.
    Γιώργος: Έγινε Δήμαρχε ξεκινάω
    Γιάννης: Άργησες. Περιμένω να δω.
    Γιώργος: Εντάξει γει....α

    Συνεχίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 14:09

      Ανώνυμος19/6/18 01:25
      Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
      Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
      Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
      Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
      Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
      Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
      Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
      Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
      Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
      Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
      Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
      Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
      Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
      Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

      Παλούκια 19-6-2018

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος19/6/18 10:42

    Ντριν Ντριν
    Μάνος: Ναι
    Γιάννης: Έλα εγώ είμαι
    Μάνος: Γεια σου Γιάννη
    Γιάννης: Γεια σου
    Μάνος: Πρωινός πρωινός (γελακι). Έγινε κάτι;
    Γιάννης: Τι να γίνει ρε Μανο; Από εσένα περιμένω νέα.
    Μάνος: Τι νέα να έχω. Έχω βάλει τον Ρ... να πιάσει τον ψηλό να τον πιέσει. Αλλά δεν. Εσυ;
    Γιάννης: Εγώ όπως τα είπαμε. Προχωράω με τους άλλους. Έχω βάλει τον βλάκα τον δικηγόρο να προχωρήσει στην σύνταξη της καταγγελίας.
    Μάνος: Ναι ναι
    Γιάννης: Έβαλα τον Π... να πιάσει τον δικό του να τον τρομάξει.
    Μάνος: Μπράβο
    Γιάννης: Και πήρα και τους ηλίθιους να γράφουν στα μπλογκς
    Μάνος: Εντάξει ωραία. Βέβαια τώρα μεταξύ μας ξέρεις ότι δεν θα έχει αποτέλεσμα όλο αυτό.
    Γιάννης: Μπορεί. Αλλά τουλάχιστον θα πέσουν από τις καταδίκες μου.
    Μάνος: Ναι αυτό
    Γιάννης: Και δεν μπορεί. Έναν άμα πιάσουμε θα το κάνουμε σημαία. Αυτοί είναι θεοχαζοι. Μια δυο τρεις θα πέσουν στην παγίδα.
    Μάνος: Ναι ναι
    Γιάννης: Ναι
    Μάνος: Αν δεν πέσουν;
    Γιάννης: Θα πέσουν.
    Μάνος: Ναι. Μήπως να τρομάξουμε τις άλλες; Με δικηγόρο και μήνυση;
    Γιάννης: Όχι ακόμα. Άσε να πάρω τηλέφωνο εγώ.
    Μάνος: Όχι από το καλό
    Γιάννης: Τι με πέρασες;
    Μάνος: Ναι ναι (γελάκια)
    Γιάννης: (γελάκια)
    Μάνος: Να μιλήσουμε μετά γιατί μα παίρνει ο Ν...
    Γιάννης: Τι θέλει ο βλάκας κι αυτός; Μας έχουν μείνει μόνο άχρηστοι ρε Μανο.
    Μάνος: Από το τίποτα καλοί είναι και αυτοί.
    Γιάννης: Ε ναι. Αλλά με αυτούς δεν πας πουθενά.
    Μάνος: Τέλος πάντων άστο τώρα. Κοιτάζουμε να πηδήξουμε τον Μηνα. Τα αλλά μετά.
    Γιάννης: Ναι ναι. Εντάξει Άντε καλημέρα. Μιλάμε αν έχεις νέα.
    Μάνος: Έγινε γεια
    Γιάννης: Γεια

    Συνεχίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 13:54

      Έρχεται στο διαδίκτυο το νέο βιντεάκι που πολύ σύντομα θα γίνει viral και αφορά το χρηματισμό που έχει αναστατώσει ως οπτικοακουστικό γεγονός την Σαλαμίνα. Πρωταγωνιστής "Το αρπαχτικό της Αραπιάς"

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/18 13:59

      Ανώνυμος19/6/18 01:25
      Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
      Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
      Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
      Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
      Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
      Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
      Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
      Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
      Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
      Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
      Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
      Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
      Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
      Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

      Παλούκια 19-6-2018

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος19/6/18 12:33

    Μάνος: Τελικά δεν έχουμε τίποτα ακόμα
    Γιάννης: Περίμενε κάτι θα γίνει. Κάποια ΑΜΕΑ θα πέσει στην παγίδα
    Μάνος: Για να δούμε. Ούτε ο άλλος ρε γαμωτο όμως;
    Γιάννης: Έλα ντε. Άκου θα τους πιέσουμε κι άλλο. Θα τους κάνουμε ρόμπα στα μπλογκς και θα βάλουμε τα παπαγαλάκια να τους κάνουν μασαζάκι
    Μάνος: Ναι σωστό
    Γιάννης: Πάρε τον κουτό τον Πάνο και πες του να κάνει ότι είπαμε
    Μάνος: Ρε συ Γιάννη μήπως τους δυναμώσουμε και μας τελειώσουν; Ξέρεις έχω και το θέμα με αυτά τα κωλοτηλεφωνα
    Γιάννης: Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε. Ευκαιρία σου λέω. Πίστεψε με είναι ότι καλύτερο έχουμε κάνει.
    Μάνος: Ρε συ Γιάννη όλο αυτό λέμε όμως και δεν έχουμε κάνει ούτε γρατζουνιά.
    Γιάννης: Πως δεν έχουμε κάνει. Ρε Μανο καινούριος είσαι;
    Μάνος: Όχι αλλά
    Γιάννης: Λέγε λέγε κάτι μένει. Και μην ξεχνάς ότι το βασικό είναι να αλλάξουμε την ατζέντα. Με σκίσανε με τις καταδίκες. Ο Πέτρος θα σταματήσει αν δεν βγάλουμε κάτι.
    Μάνος: Ναι το ξέρω. Βαρέθηκε κουράστηκε κάτι τέτοια τον άκουσα
    Γιάννης: Ναι. Και μετά αν φύγει ο χαζός ποιος θα πληρώνει; Άσε να δούμε τι θα γίνει. Θα βάλω και τον δικηγόρο μέσα να κάνει κάτι μπας και ακουστεί τίποτα.
    Μάνος: Πάντως στο λέω ότι δεν το βλέπω πολύ δυνατό. Αυτοί ξέρουν όλοι την αλήθεια.
    Γιάννης: Ναι αλλά και τι να κάνω; Να κάτσω με τα χέρια δεμένα να με βάζουν φυλακή; Θα τους γαμ...σω.
    Μάνος: Ναι αλλά θα μας πάρει και εμάς η μπάλα αν δεν. Ο μαλακας είναι εκδικητικός.
    Γιάννης: Και εγώ μεγάλη πουτανα. Το νομίζει ότι έχει να κάνει με προσκοπακι;
    Μάνος: Τελοσπαντων
    Γιάννης: Λοιπόν θα πάρεις τον Πανο ή να τον πάρω εγώ;
    Μάνος: Αν μπορείς
    Γιάννης: Καλά καλά. Γεια
    Μάνος: Γεια σου Γιάννη

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 13:36

      Καλά με τέτοιες μ@λ@κίες αντιμετωπίζετε τον χρηματισμό της Δημάρχου δια μέσου του συζύγου της με τούβλα;
      Εσείς είσαστε για κλαυσίγελο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/18 14:08

      Ανώνυμος19/6/18 01:25
      Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
      Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
      Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
      Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
      Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
      Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
      Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
      Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
      Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
      Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
      Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
      Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
      Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
      Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

      Παλούκια 19-6-2018

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/6/18 14:23

      ΜΕΓΑΛΕΙΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ
      ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ......ΠΝΙΓΕΙ
      ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ......
      ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος19/6/18 13:43

    Μάνος: Τελικά;
    Γιάννης: Όπως σου είπα. Τον έβαλα να δηλώσει και καλά διάρρηξη έχετε αν είναι μαλακια.
    Μάνος: Δηλαδή;
    Γιάννης: Δήλωσε τώρα.
    Μάνος: Και;
    Γιάννης: Τι και; Μετά από τρία χρόνια καταγραφές και αυτές παράνομες;
    Μάνος: Ναι κατάλαβα.
    Γιάννης: Ότι έχουμε
    Μάνος: Ναι
    Γιάννης: Έχω κάτσει και έχω δει ότι έλεγαν
    Μάνος: Και
    Γιάννης: Αν ακούσεις μαλακιες. Μέχρι και άποψη για εξοδο από το ευρώ έχει ο μαλακας
    Μάνος: Ναι
    Γιάννης: Αλλά μου λέει ο μικρός ότι αυτός τους έδινε δανεικά για τα πετρέλαια του Δήμου και έχει και συναλλαγματικές για τα χρήματα που τους έχει δώσει
    Μάνος: Παντού πλήρωνε αυτός;
    Γιάννης: Από οτι φαίνεται. Καλός μαλακας.
    Μάνος: Λάστιχα, πίσσα, λάμπες, εθελοντές, μέχρι και στην ...
    Γιάννης: Μαλακας σου λέω. Ποσα έβγαλε στην αραπια και το παίζει Μαρινάκης;
    Μάνος: Έλα μου ντε
    Γιάννης: ...
    Μάνος: Πρέπει να το παίξουμε καλά τώρα.
    Γιάννης: Οπωσδήποτε. Το ξέρουμε το παιχνίδι. Βάλε τα παπαγαλάκια. Τώρα οι δικοί τους πρέπει να τους γίνει μασάζ.
    Μάνος: Ναι, ευκαιρία;
    Γιάννης: Θα την κάνουμε εμείς ευκαιρία. Θα βγάλω μερικά που θα τους προκαλέσουν και θα τα μοιράσω στους δικούς μας.
    Μάνος: Χτύπημα καλό.
    Γιάννης: Καλό δεν λες τίποτα. Ποσο καιρό ψάχνω να βρω κάτι; Ε τώρα τον έχω.
    Μάνος: Μα είπες ότι δεν τα έχει πάρει.
    Γιάννης: Και ποιος το ξέρει αυτό;
    Μάνος: Ναι σωστό
    Γιάννης: Πολιτικά μιλάω Μανο. Πολιτικά
    Μάνος: Ναι ναι
    Γιάννης: Ο θάνατος της αλεπους.
    Μάνος: Ε...Θα του δωσεις αυτουνου τίποτα;
    Γιάννης: Σιγά μην πάρει φράγκο. Τι είμαι εγώ Μηνας;

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος19/6/18 13:46

    ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΒΕΛΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΕΣΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΑΜΕΙ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΙΡΗΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΠΑΝΗΛΛΗΜΕΝΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΔΕΣΜΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος19/6/18 14:00

    Ανώνυμος19/6/18 01:25
    Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
    Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
    Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
    Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
    Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
    Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
    Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
    Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
    Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
    Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
    Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
    Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
    Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
    Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

    Παλούκια 19-6-2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 14:26

      Ο άνθρωπος αυτός είναι ο δολοφόνος των ονείρων σου να κατακλέβεις τον Δήμο και να χαπακιαζεσαι με βιάγκρα για να την πέφτεις στην γραμματέα σου.
      Θυμάσαι που πηγές γαμπρός στο σπίτι;

      Ο άνθρωπος αυτός έχει λεφτά να κρατήσει ζωντανό τον Δήμο μόνος του όπως έκανε.

      Ο άνθρωπος αυτός σε έχει στείλει στην καταδίκη την ποινική και τον θάνατο σου τον πολιτικό.

      Ο άνθρωπος αυτός είναι εκεί και στηρίζει κάθε σύμβουλο και κάθε σοβαρό άνθρωπο του Δήμου.

      Το ΜΟΚΟ το είχε πει για εσένα και μόνο για εσένα που είσαι μια τρίχα από τις βλεφαρίδες του.

      Και πολύ καλά έκανε γιατί έχεις εστιάσει όλη σου την προσπάθεια να καταστρέψεις την φήμη μιας από τις καλύτερες οικογενειες του νησιού.

      Και όσο συνεχίζεις τόσο θα τρως φυλακες.
      Υπόσχεση φιλαράκο ομορφαντρα Γιαννάκη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/18 14:33

      ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ
      ΡΕ ΑΧΙΚΛΕΦΤΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ.ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ.ΤΕΛΟΣ .ΤΕΛΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΟΤΙ ΣΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΔΕΝΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/6/18 14:41

      Ανώνυμος19/6/18 14:35
      Ανώνυμος19/6/18 14:25
      ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΒΕΛΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΕΣΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΑΜΕΙ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΙΡΗΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΠΑΝΗΛΛΗΜΕΝΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ
      ΔΕΣΜΕΥΣΗ

      Απάντηση

      Ανώνυμος19/6/18 14:27
      ΜΕΓΑΛΕΙΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ
      ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ......ΠΝΙΓΕΙ
      ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ......
      ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος19/6/18 14:20

    Μάνος: Τελικά δεν έχουμε τίποτα ακόμα
    Γιάννης: Περίμενε κάτι θα γίνει. Κάποια ΑΜΕΑ θα πέσει στην παγίδα
    Μάνος: Για να δούμε. Ούτε ο άλλος ρε γαμωτο όμως;
    Γιάννης: Έλα ντε. Άκου θα τους πιέσουμε κι άλλο. Θα τους κάνουμε ρόμπα στα μπλογκς και θα βάλουμε τα παπαγαλάκια να τους κάνουν μασαζάκι
    Μάνος: Ναι σωστό
    Γιάννης: Πάρε τον κουτό τον Πάνο και πες του να κάνει ότι είπαμε
    Μάνος: Ρε συ Γιάννη μήπως τους δυναμώσουμε και μας τελειώσουν; Ξέρεις έχω και το θέμα με αυτά τα κωλοτηλεφωνα
    Γιάννης: Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε. Ευκαιρία σου λέω. Πίστεψε με είναι ότι καλύτερο έχουμε κάνει.
    Μάνος: Ρε συ Γιάννη όλο αυτό λέμε όμως και δεν έχουμε κάνει ούτε γρατζουνιά.
    Γιάννης: Πως δεν έχουμε κάνει. Ρε Μανο καινούριος είσαι;
    Μάνος: Όχι αλλά
    Γιάννης: Λέγε λέγε κάτι μένει. Και μην ξεχνάς ότι το βασικό είναι να αλλάξουμε την ατζέντα. Με σκίσανε με τις καταδίκες. Ο Πέτρος θα σταματήσει αν δεν βγάλουμε κάτι.
    Μάνος: Ναι το ξέρω. Βαρέθηκε κουράστηκε κάτι τέτοια τον άκουσα
    Γιάννης: Ναι. Και μετά αν φύγει ο χαζός ποιος θα πληρώνει; Άσε να δούμε τι θα γίνει. Θα βάλω και τον δικηγόρο μέσα να κάνει κάτι μπας και ακουστεί τίποτα.
    Μάνος: Πάντως στο λέω ότι δεν το βλέπω πολύ δυνατό. Αυτοί ξέρουν όλοι την αλήθεια.
    Γιάννης: Ναι αλλά και τι να κάνω; Να κάτσω με τα χέρια δεμένα να με βάζουν φυλακή; Θα τους γαμ...σω.
    Μάνος: Ναι αλλά θα μας πάρει και εμάς η μπάλα αν δεν. Ο μαλακας είναι εκδικητικός.
    Γιάννης: Και εγώ μεγάλη πουτανα. Το νομίζει ότι έχει να κάνει με προσκοπακι;
    Μάνος: Τελοσπαντων
    Γιάννης: Λοιπόν θα πάρεις τον Πανο ή να τον πάρω εγώ;
    Μάνος: Αν μπορείς
    Γιάννης: Καλά καλά. Γεια
    Μάνος: Γεια σου Γιάννη

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 14:38

      Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
      Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
      Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
      Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
      Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
      Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
      Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
      Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
      Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
      Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
      Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
      Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
      Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
      Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

      Παλούκια 19-6-2018


      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος19/6/18 14:25

    ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΒΕΛΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΕΣΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΑΜΕΙ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΙΡΗΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΠΑΝΗΛΛΗΜΕΝΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΔΕΣΜΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος19/6/18 14:27

    ΜΕΓΑΛΕΙΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ
    ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ......ΠΝΙΓΕΙ
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ......
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 14:44

      Ανώνυμος19/6/18 14:35
      Ανώνυμος19/6/18 14:25
      ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΒΕΛΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΕΣΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΑΜΕΙ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΙΡΗΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΠΑΝΗΛΛΗΜΕΝΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ
      ΔΕΣΜΕΥΣΗ

      Απάντηση

      Ανώνυμος19/6/18 14:27
      ΜΕΓΑΛΕΙΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ
      ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ......ΠΝΙΓΕΙ
      ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ......
      ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος19/6/18 14:29

    Το ξέρεις εραστή ότι δεν έχεις τίποτα στα χέρια σου.
    Είσαι πολύ μικρός να δημιουργήσεις πρόβλημα στην Δήμαρχο.
    Στοχος σου είναι μόνο να επηρεάσεις τους συμβούλους που ονομάζεις τσίρκα.

    Αυτούς που έβριζες και κοροϊδευες.
    Δεν σου έχει περάσει τίποτα μέχρι τώρα και να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σου περάσει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 14:40

      Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
      Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
      Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
      Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
      Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
      Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
      Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
      Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
      Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
      Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
      Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
      Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
      Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
      Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

      Παλούκια 19-6-2018

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος19/6/18 14:35

    Ανώνυμος19/6/18 14:25
    ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΒΕΛΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΕΣΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΑΜΕΙ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΙΡΗΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΠΑΝΗΛΛΗΜΕΝΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΔΕΣΜΕΥΣΗ

    Απάντηση

    Ανώνυμος19/6/18 14:27
    ΜΕΓΑΛΕΙΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ
    ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ......ΠΝΙΓΕΙ
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ......
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 15:54

      ο επιχειρηματίας είναι αναξιόπιστος γιατί άλλα έλεγε μπροστά του για τις λεγάμενες κι άλλα είπε όταν έφυγε. επειδή όμως μαγνητοφωνούσε σου λέει ας βάλω και τη δήμαρχο στο παιγνίδι.και τη μία λέει τα έδωσα αυτός και αμέσως μετά τ΄αλλάζει. τι να πιστέψουμε ρε φίλε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/18 16:52

      Ρε ότι και να λες 15:54
      Την έχεις βαμμένη, αυτά τα χαζά στον εισαγγελέα
      Ο κόσμος εδώ στην Κούλουρη δεν σε πιστεύει πια
      Με τις ντομάτες θα σας πάρει, θα πηγαίνετε σε εκδηλώσεις και θα σας ξεφωνίζει

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος19/6/18 14:37

    Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
    Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
    Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
    Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
    Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
    Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
    Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
    Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
    Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
    Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
    Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
    Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
    Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
    Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

    Παλούκια 19-6-201

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος19/6/18 14:55

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος19/6/18 15:51

    Είναι γεγονός πως ζούμε μοναδικές στιγμές στην πολιτική ζωή του τόπου με νέα ήθη κι έθιμα όπου όλοι τα παίρνουνε ή τα πήρε μόνον η ηγεσία;
    Έτσι αυτομάτως γενάτε το μέγα ερώτημα αν εσείς όλοι της πλειοψηφίας, τα πήρατε ή δεν τα πήρατε;
    Αν δεν τα πήρατε πως θα ανεχτείτε ρε την πολιτική σας σπίλωση από δυο βρωμιάρηδες που μας ξεγέλασαν όλους με τα υποτιθέμενα καθαρά τους χέρια;
    κα Μπινιάρη, εσείς μώκο; κι εσείς κα Πολύζου; Τι σας κρατά δεμένες στα βρώμικα χέρια;
    Εσύ Νίκο Αγαπίου; Έτσι άδοξα θα τελειώσεις με ρετσινιά, που είναι η πολιτική σου οξυδέρκεια; Τσιμουδιά και ο Φιλιάγκος; Έλεος ρε Γιάννη!
    Καλά ο κ Χατζής μετά τόσες θυσίες θα συνεχίσει να ανέχεται τις χαμάδες που τον διοικούν; Καλά κι εσύ τέκνον βρούτε Γιάννη Λέννη που είναι η μαγκιά σου και η προσκοπική σου παιδεία; τσάμπα μάγκας;
    Απ την άλλη δυο εντιμότατοι σύμβουλοι όπως ο Πάλλας και ο Μπίλιας θα σιωπήσουν στον βωμό μιας αρρωστημένης ενότητας; Ή πιστεύεις ρε Γιώργη πως θα χεις την βοήθεια τους αύριο;
    Τελευταίο άφησα εσένα φίλε μου Μιχάλη Κορρέ, να σου πω μόνον ένα. Είσαι στο γήπεδο μόνος μπροστά στην ”άδεια εστία”! Σου έρχεται πάσα από το πουθενά κι αντί να βάλεις γκόοοοολ και να σε αποθεώνει το ”γήπεδο” εσύ κοιτάς την μπάλα αποσβολωμένος, τι κοιτάς ρεεεεε σούυυυυυυτ για την Σαλαμίνα ρε γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 15:59

      Ποιά Σαλαμίνα ρε βρωμιάρη, αυτή που την κατέκλεψες και την ρήμαξες;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/18 16:49

      Σιγά μωρή βρώμα μη ζορίζεσαι και σου χαλάσουν τα μποτοξάκια

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος19/6/18 15:55

    Λαληστατε Καπετανακη από την ημέρα που ο Τσιτανης ανοιξε το στοματάκι του για εσενα και τα είπε χοντρα εξαφανιστηκες γιατι αραγε μηπως ειναι αλήθεια όλα αυτα που ειπε ο Τσιτσανης
    Γιατί ουτε τον διαψευδης ούτε μηνυση του κανεις
    Το μόνο που κανεις Καπετανακη ειναι να εχεις κρυφτεί στο καβουκι σου και να κάνεις μωκο όπως λέει και ο Τσιτσανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 17:37

      ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ;

      9-7-15, 12:40:51

      Γιάννης: Εδώ είναι τα παραπάνω, τα οποία είναι αυτά που σούδωσα εκεί. Τα οποία έχω βάλει παραπάνω, εντάξει; Είναι εδώ, κοίταξέ τα ένα-ένα, δεν έχει μπει τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω για νάμαστε καθαροί και ωραίοι. Θα στα δώσουνε κι αυτοί γιατί τάχουνε κάτω και τάχουνε μαζέψει. Είναι οι αποδείξεις εδώ του Χατζή...
      Μηνάς: (κοιτάει τα χαρτιά)... Μάλιστα.
      Γιάννης: Όλα αυτά τα παραπάνω πούχουνε μπει είναι στο χαρτί που σου δίνω, για να τα δικαιολογήσεις. Όμως... όμως, πρόσεξε τι θα σου πω. Εάν αυτό το χαρτί κυκλοφορήσει, ο οδηγός πούχω βάλει παραπάνω, θα με στήσει εμένα, το Γκλίστη και εσάς, στον τοίχο.
      Μηνάς: Για ποιο λες.
      Γιάννης: Ο κάθε οδηγός, πούχω βάλει παραπάνω, έχω υπογράψει εγώ κι ο Γκλίστης, έπρεπε να βάλω παραπάνω.
      Γιάννης: Το τελευταίο που θα σου πω είναι το εξής. Είχαμε ένα υπόλοιπο δεκαεφτά χιλιάδες λάδια, τα οποία αυτά θα χανόντουσαν, τόκοψα το τιμολόγιο, θα τα πάρετε εσείς αυτά όταν πληρωθώ, θα μου δώσεις μόνο το ΦΠΑ, τόχουμε ξανασυζητήσει, εντάξει; Είναι δεκαεφτά χιλιάδες ογδόντα έξι, τόχουνε το τιμολόγιο κάτω, μη δημιουργήσεις κανένα πρόβλημα, γιατί αυτά είναι για σας.
      Στέλιος: Τόπα σήμερα στη Δήμαρχο.
      Γιάννης: Το ξέρει η Δήμαρχος, χθες τόκοψα να μην πάνε χαμένα τα λεφτά. Τώρα, εάν νομίζεις ότι δε θέλεις, παίρνω το τιμολόγιο πίσω και το ακυρώνω κατά σήμερα, κατά αύριο, δεν έχω πρόβλημα. Εντάξει; Τόκοψα, το υπογράψανε η επιτροπή και είναι όλα έτοιμα, είναι για σας εκτός ΦΠΑ, είναι δεκαεφτά χιλιάδες.
      ...
      Μηνάς: Αυτά που λες εδώ χίλια ευρώ για τη Δήμαρχο πού τα δίνεις;
      Γιάννης: Στη Δήμαρχο.
      Μηνάς: Στη Δήμαρχο; Πηγαίνεις εσύ και τα δίνεις;
      Γιάννης: Ναι.
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Γιάννης: Θέλεις να σου πω πόσα έχει πάρει η Δήμαρχος, να στα πω;
      Μηνάς: Ναι.
      Στέλιος: Κάθεστε;
      Γιάννης: Λοιπόν, εικοσιπέντε ογδόου. Δε θέλω τώρα να μπω στη μέση,
      Μηνάς: Όχι, δε θα μπεις στη μέση.
      Γιάννης: Δύο χιλιάδες εφτακόσα,
      τριάντα τετάρτου χίλια,
      εικοσιεφτά πέμπτου πεντακόσα,
      τριάντα πέμπτου χίλια,
      τέσσερις έκτου πεντακόσα,
      δεκαέξι έκτου χίλια πεντακόσα.
      Μηνάς: Δηλαδή σύνολο πόσα είναι;
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Έ..
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Και τάχεις δώσει εσύ στο χέρι της Δημάρχου;
      Στέλιος: Τα περισσότερα ναι, είναι μερικά που ήρθε η Ανθούλα και τα πήρε, μια δυο φορές τα έχει δώσει η Ανθούλα.
      Στέλιος: Τώρα τι κάνουμε.
      Μηνάς: Τώρα θα υπογράψουμε τη σύμβαση.

      Συνεχίζεται...
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος19/6/18 16:03

    Την εχει λερωμενει την φωλια του για τα καλα ο Καπετανακης αλλιώς τα μπλογ θα ειχαν πάρει φωτιά από τις απειλές του και τις συκοφαντιες ενώ τώρα μωκο και τουμπεκι ψιλοκομμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 17:28

      ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΒΕΛΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΕΣΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΑΜΕΙ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΙΡΗΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΠΑΝΗΛΛΗΜΕΝΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ
      ΔΕΣΜΕΥΣΗ

      Απάντηση

      Ανώνυμος19/6/18 14:27
      ΜΕΓΑΛΕΙΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ
      ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ......ΠΝΙΓΕΙ
      ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ......
      ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/18 17:36

      ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ;

      9-7-15, 12:40:51

      Γιάννης: Εδώ είναι τα παραπάνω, τα οποία είναι αυτά που σούδωσα εκεί. Τα οποία έχω βάλει παραπάνω, εντάξει; Είναι εδώ, κοίταξέ τα ένα-ένα, δεν έχει μπει τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω για νάμαστε καθαροί και ωραίοι. Θα στα δώσουνε κι αυτοί γιατί τάχουνε κάτω και τάχουνε μαζέψει. Είναι οι αποδείξεις εδώ του Χατζή...
      Μηνάς: (κοιτάει τα χαρτιά)... Μάλιστα.
      Γιάννης: Όλα αυτά τα παραπάνω πούχουνε μπει είναι στο χαρτί που σου δίνω, για να τα δικαιολογήσεις. Όμως... όμως, πρόσεξε τι θα σου πω. Εάν αυτό το χαρτί κυκλοφορήσει, ο οδηγός πούχω βάλει παραπάνω, θα με στήσει εμένα, το Γκλίστη και εσάς, στον τοίχο.
      Μηνάς: Για ποιο λες.
      Γιάννης: Ο κάθε οδηγός, πούχω βάλει παραπάνω, έχω υπογράψει εγώ κι ο Γκλίστης, έπρεπε να βάλω παραπάνω.
      Γιάννης: Το τελευταίο που θα σου πω είναι το εξής. Είχαμε ένα υπόλοιπο δεκαεφτά χιλιάδες λάδια, τα οποία αυτά θα χανόντουσαν, τόκοψα το τιμολόγιο, θα τα πάρετε εσείς αυτά όταν πληρωθώ, θα μου δώσεις μόνο το ΦΠΑ, τόχουμε ξανασυζητήσει, εντάξει; Είναι δεκαεφτά χιλιάδες ογδόντα έξι, τόχουνε το τιμολόγιο κάτω, μη δημιουργήσεις κανένα πρόβλημα, γιατί αυτά είναι για σας.
      Στέλιος: Τόπα σήμερα στη Δήμαρχο.
      Γιάννης: Το ξέρει η Δήμαρχος, χθες τόκοψα να μην πάνε χαμένα τα λεφτά. Τώρα, εάν νομίζεις ότι δε θέλεις, παίρνω το τιμολόγιο πίσω και το ακυρώνω κατά σήμερα, κατά αύριο, δεν έχω πρόβλημα. Εντάξει; Τόκοψα, το υπογράψανε η επιτροπή και είναι όλα έτοιμα, είναι για σας εκτός ΦΠΑ, είναι δεκαεφτά χιλιάδες.
      ...
      Μηνάς: Αυτά που λες εδώ χίλια ευρώ για τη Δήμαρχο πού τα δίνεις;
      Γιάννης: Στη Δήμαρχο.
      Μηνάς: Στη Δήμαρχο; Πηγαίνεις εσύ και τα δίνεις;
      Γιάννης: Ναι.
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Γιάννης: Θέλεις να σου πω πόσα έχει πάρει η Δήμαρχος, να στα πω;
      Μηνάς: Ναι.
      Στέλιος: Κάθεστε;
      Γιάννης: Λοιπόν, εικοσιπέντε ογδόου. Δε θέλω τώρα να μπω στη μέση,
      Μηνάς: Όχι, δε θα μπεις στη μέση.
      Γιάννης: Δύο χιλιάδες εφτακόσα,
      τριάντα τετάρτου χίλια,
      εικοσιεφτά πέμπτου πεντακόσα,
      τριάντα πέμπτου χίλια,
      τέσσερις έκτου πεντακόσα,
      δεκαέξι έκτου χίλια πεντακόσα.
      Μηνάς: Δηλαδή σύνολο πόσα είναι;
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Έ..
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Και τάχεις δώσει εσύ στο χέρι της Δημάρχου;
      Στέλιος: Τα περισσότερα ναι, είναι μερικά που ήρθε η Ανθούλα και τα πήρε, μια δυο φορές τα έχει δώσει η Ανθούλα.
      Στέλιος: Τώρα τι κάνουμε.
      Μηνάς: Τώρα θα υπογράψουμε τη σύμβαση.

      Συνεχίζεται...
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος19/6/18 16:16

    Καλα μιλάτε για αυτον τον αγιο άνθρωπο τον Καπετανακη που οποιος δεν ειναι μαζί του ειναι απέναντι του και τον ξεσκιζει τον λασπολογει τον απειλει εμπρος λοιπον κοπέλι κάνε και εδω τα ιδια αν έχεις το θαρρος και φορας αντρικια παντελόνια αλλα που να τολμήσεις να τα κανεις αυτά στον Τσιτσανη που το στόμα του δεν ξερει τι λέει για εσενα
    Σε έχει κανει ο Τσιτσανης και εχεις χάσει την μίλια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 17:39

      ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ;

      9-7-15, 12:40:51

      Γιάννης: Εδώ είναι τα παραπάνω, τα οποία είναι αυτά που σούδωσα εκεί. Τα οποία έχω βάλει παραπάνω, εντάξει; Είναι εδώ, κοίταξέ τα ένα-ένα, δεν έχει μπει τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω για νάμαστε καθαροί και ωραίοι. Θα στα δώσουνε κι αυτοί γιατί τάχουνε κάτω και τάχουνε μαζέψει. Είναι οι αποδείξεις εδώ του Χατζή...
      Μηνάς: (κοιτάει τα χαρτιά)... Μάλιστα.
      Γιάννης: Όλα αυτά τα παραπάνω πούχουνε μπει είναι στο χαρτί που σου δίνω, για να τα δικαιολογήσεις. Όμως... όμως, πρόσεξε τι θα σου πω. Εάν αυτό το χαρτί κυκλοφορήσει, ο οδηγός πούχω βάλει παραπάνω, θα με στήσει εμένα, το Γκλίστη και εσάς, στον τοίχο.
      Μηνάς: Για ποιο λες.
      Γιάννης: Ο κάθε οδηγός, πούχω βάλει παραπάνω, έχω υπογράψει εγώ κι ο Γκλίστης, έπρεπε να βάλω παραπάνω.
      Γιάννης: Το τελευταίο που θα σου πω είναι το εξής. Είχαμε ένα υπόλοιπο δεκαεφτά χιλιάδες λάδια, τα οποία αυτά θα χανόντουσαν, τόκοψα το τιμολόγιο, θα τα πάρετε εσείς αυτά όταν πληρωθώ, θα μου δώσεις μόνο το ΦΠΑ, τόχουμε ξανασυζητήσει, εντάξει; Είναι δεκαεφτά χιλιάδες ογδόντα έξι, τόχουνε το τιμολόγιο κάτω, μη δημιουργήσεις κανένα πρόβλημα, γιατί αυτά είναι για σας.
      Στέλιος: Τόπα σήμερα στη Δήμαρχο.
      Γιάννης: Το ξέρει η Δήμαρχος, χθες τόκοψα να μην πάνε χαμένα τα λεφτά. Τώρα, εάν νομίζεις ότι δε θέλεις, παίρνω το τιμολόγιο πίσω και το ακυρώνω κατά σήμερα, κατά αύριο, δεν έχω πρόβλημα. Εντάξει; Τόκοψα, το υπογράψανε η επιτροπή και είναι όλα έτοιμα, είναι για σας εκτός ΦΠΑ, είναι δεκαεφτά χιλιάδες.
      ...
      Μηνάς: Αυτά που λες εδώ χίλια ευρώ για τη Δήμαρχο πού τα δίνεις;
      Γιάννης: Στη Δήμαρχο.
      Μηνάς: Στη Δήμαρχο; Πηγαίνεις εσύ και τα δίνεις;
      Γιάννης: Ναι.
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Γιάννης: Θέλεις να σου πω πόσα έχει πάρει η Δήμαρχος, να στα πω;
      Μηνάς: Ναι.
      Στέλιος: Κάθεστε;
      Γιάννης: Λοιπόν, εικοσιπέντε ογδόου. Δε θέλω τώρα να μπω στη μέση,
      Μηνάς: Όχι, δε θα μπεις στη μέση.
      Γιάννης: Δύο χιλιάδες εφτακόσα,
      τριάντα τετάρτου χίλια,
      εικοσιεφτά πέμπτου πεντακόσα,
      τριάντα πέμπτου χίλια,
      τέσσερις έκτου πεντακόσα,
      δεκαέξι έκτου χίλια πεντακόσα.
      Μηνάς: Δηλαδή σύνολο πόσα είναι;
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Έ..
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Και τάχεις δώσει εσύ στο χέρι της Δημάρχου;
      Στέλιος: Τα περισσότερα ναι, είναι μερικά που ήρθε η Ανθούλα και τα πήρε, μια δυο φορές τα έχει δώσει η Ανθούλα.
      Στέλιος: Τώρα τι κάνουμε.
      Μηνάς: Τώρα θα υπογράψουμε τη σύμβαση.

      Συνεχίζεται...
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος19/6/18 16:28

    Καθήστε καλά γιατί ο Καπετανάκης σας έχει στο χέρι.
    Το ότι δεν μιλάει το κάνει από αντριλίκι κάτι που δεν έχετε εσείς.
    Αλλά πολύ τραβάτε το σκοινί και θα σπάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 16:46

      Που βρήκε ρε το αντριλίκι η μπουρού χαχαχαχαχα
      Ίσα μωρή γαλότσα ότι έχεις όλα στη φόρα παλιοκεντίστρα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/18 17:29

      ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΒΕΛΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΕΣΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΑΜΕΙ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΙΡΗΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΠΑΝΗΛΛΗΜΕΝΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ
      ΔΕΣΜΕΥΣΗ

      Απάντηση

      Ανώνυμος19/6/18 14:27
      ΜΕΓΑΛΕΙΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ
      ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ......ΠΝΙΓΕΙ
      ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ......
      ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/6/18 17:35

      ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ;

      9-7-15, 12:40:51

      Γιάννης: Εδώ είναι τα παραπάνω, τα οποία είναι αυτά που σούδωσα εκεί. Τα οποία έχω βάλει παραπάνω, εντάξει; Είναι εδώ, κοίταξέ τα ένα-ένα, δεν έχει μπει τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω για νάμαστε καθαροί και ωραίοι. Θα στα δώσουνε κι αυτοί γιατί τάχουνε κάτω και τάχουνε μαζέψει. Είναι οι αποδείξεις εδώ του Χατζή...
      Μηνάς: (κοιτάει τα χαρτιά)... Μάλιστα.
      Γιάννης: Όλα αυτά τα παραπάνω πούχουνε μπει είναι στο χαρτί που σου δίνω, για να τα δικαιολογήσεις. Όμως... όμως, πρόσεξε τι θα σου πω. Εάν αυτό το χαρτί κυκλοφορήσει, ο οδηγός πούχω βάλει παραπάνω, θα με στήσει εμένα, το Γκλίστη και εσάς, στον τοίχο.
      Μηνάς: Για ποιο λες.
      Γιάννης: Ο κάθε οδηγός, πούχω βάλει παραπάνω, έχω υπογράψει εγώ κι ο Γκλίστης, έπρεπε να βάλω παραπάνω.
      Γιάννης: Το τελευταίο που θα σου πω είναι το εξής. Είχαμε ένα υπόλοιπο δεκαεφτά χιλιάδες λάδια, τα οποία αυτά θα χανόντουσαν, τόκοψα το τιμολόγιο, θα τα πάρετε εσείς αυτά όταν πληρωθώ, θα μου δώσεις μόνο το ΦΠΑ, τόχουμε ξανασυζητήσει, εντάξει; Είναι δεκαεφτά χιλιάδες ογδόντα έξι, τόχουνε το τιμολόγιο κάτω, μη δημιουργήσεις κανένα πρόβλημα, γιατί αυτά είναι για σας.
      Στέλιος: Τόπα σήμερα στη Δήμαρχο.
      Γιάννης: Το ξέρει η Δήμαρχος, χθες τόκοψα να μην πάνε χαμένα τα λεφτά. Τώρα, εάν νομίζεις ότι δε θέλεις, παίρνω το τιμολόγιο πίσω και το ακυρώνω κατά σήμερα, κατά αύριο, δεν έχω πρόβλημα. Εντάξει; Τόκοψα, το υπογράψανε η επιτροπή και είναι όλα έτοιμα, είναι για σας εκτός ΦΠΑ, είναι δεκαεφτά χιλιάδες.
      ...
      Μηνάς: Αυτά που λες εδώ χίλια ευρώ για τη Δήμαρχο πού τα δίνεις;
      Γιάννης: Στη Δήμαρχο.
      Μηνάς: Στη Δήμαρχο; Πηγαίνεις εσύ και τα δίνεις;
      Γιάννης: Ναι.
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Γιάννης: Θέλεις να σου πω πόσα έχει πάρει η Δήμαρχος, να στα πω;
      Μηνάς: Ναι.
      Στέλιος: Κάθεστε;
      Γιάννης: Λοιπόν, εικοσιπέντε ογδόου. Δε θέλω τώρα να μπω στη μέση,
      Μηνάς: Όχι, δε θα μπεις στη μέση.
      Γιάννης: Δύο χιλιάδες εφτακόσα,
      τριάντα τετάρτου χίλια,
      εικοσιεφτά πέμπτου πεντακόσα,
      τριάντα πέμπτου χίλια,
      τέσσερις έκτου πεντακόσα,
      δεκαέξι έκτου χίλια πεντακόσα.
      Μηνάς: Δηλαδή σύνολο πόσα είναι;
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Έ..
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Και τάχεις δώσει εσύ στο χέρι της Δημάρχου;
      Στέλιος: Τα περισσότερα ναι, είναι μερικά που ήρθε η Ανθούλα και τα πήρε, μια δυο φορές τα έχει δώσει η Ανθούλα.
      Στέλιος: Τώρα τι κάνουμε.
      Μηνάς: Τώρα θα υπογράψουμε τη σύμβαση.

      Συνεχίζεται...
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος19/6/18 16:34

    κα Μπινιάρη, εσείς μώκο; κι εσείς κα Πολύζου; Τι σας κρατά δεμένες στα βρώμικα χέρια;
    Εσύ Νίκο Αγαπίου; Έτσι άδοξα θα τελειώσεις με ρετσινιά, που είναι η πολιτική σου οξυδέρκεια; Τσιμουδιά και ο Φιλιάγκος; Έλεος ρε Γιάννη!
    Καλά ο κ Χατζής μετά τόσες θυσίες θα συνεχίσει να ανέχεται τις χαμάδες που τον διοικούν; Καλά κι εσύ τέκνον βρούτε Γιάννη Λέννη που είναι η μαγκιά σου και η προσκοπική σου παιδεία; τσάμπα μάγκας;
    Απ την άλλη δυο εντιμότατοι σύμβουλοι όπως ο Πάλλας και ο Μπίλιας θα σιωπήσουν στον βωμό μιας αρρωστημένης ενότητας; Ή πιστεύεις ρε Γιώργη πως θα χεις την βοήθεια τους αύριο;
    Τελευταίο άφησα εσένα φίλε μου Μιχάλη Κορρέ, να σου πω μόνον ένα. Είσαι στο γήπεδο μόνος μπροστά στην ”άδεια εστία”! Σου έρχεται πάσα από το πουθενά κι αντί να βάλεις γκόοοοολ και να σε αποθεώνει το ”γήπεδο” εσύ κοιτάς την μπάλα αποσβολωμένος, τι κοιτάς ρεεεεε σούυυυυυυτ για την Σαλαμίνα ρε γαμώτο.

    Άντε ρε παιδιά σας παρακαλώ ρε γαμωτο!
    Εγώ ο ίδιος γονατιστός.

    Σας δίκιο παρακαλώ φύγετε. Συγνώμη που σας έβριζα. Δεν ήξερα.
    Μην μου κρατάτε κακία που σας έλεγα τσιρκα.
    Τόσα λεφτά έχω ξοδέψει να βρω κάτι να περάσω εναντίων αυτής που θα με έκλεισε φυλακή.

    Σας παρακαλώ ρε γαμωτο.
    Για εσάς τα κάνω όλα.


    Σας ζητάω συγνώμη και για τις απειλές τόσα χρόνια. Για τα λόγια που σας είπα.

    Αν δεν φύγετε είμαι κατεστραμμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 17:34

      ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ;

      9-7-15, 12:40:51

      Γιάννης: Εδώ είναι τα παραπάνω, τα οποία είναι αυτά που σούδωσα εκεί. Τα οποία έχω βάλει παραπάνω, εντάξει; Είναι εδώ, κοίταξέ τα ένα-ένα, δεν έχει μπει τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω για νάμαστε καθαροί και ωραίοι. Θα στα δώσουνε κι αυτοί γιατί τάχουνε κάτω και τάχουνε μαζέψει. Είναι οι αποδείξεις εδώ του Χατζή...
      Μηνάς: (κοιτάει τα χαρτιά)... Μάλιστα.
      Γιάννης: Όλα αυτά τα παραπάνω πούχουνε μπει είναι στο χαρτί που σου δίνω, για να τα δικαιολογήσεις. Όμως... όμως, πρόσεξε τι θα σου πω. Εάν αυτό το χαρτί κυκλοφορήσει, ο οδηγός πούχω βάλει παραπάνω, θα με στήσει εμένα, το Γκλίστη και εσάς, στον τοίχο.
      Μηνάς: Για ποιο λες.
      Γιάννης: Ο κάθε οδηγός, πούχω βάλει παραπάνω, έχω υπογράψει εγώ κι ο Γκλίστης, έπρεπε να βάλω παραπάνω.
      Γιάννης: Το τελευταίο που θα σου πω είναι το εξής. Είχαμε ένα υπόλοιπο δεκαεφτά χιλιάδες λάδια, τα οποία αυτά θα χανόντουσαν, τόκοψα το τιμολόγιο, θα τα πάρετε εσείς αυτά όταν πληρωθώ, θα μου δώσεις μόνο το ΦΠΑ, τόχουμε ξανασυζητήσει, εντάξει; Είναι δεκαεφτά χιλιάδες ογδόντα έξι, τόχουνε το τιμολόγιο κάτω, μη δημιουργήσεις κανένα πρόβλημα, γιατί αυτά είναι για σας.
      Στέλιος: Τόπα σήμερα στη Δήμαρχο.
      Γιάννης: Το ξέρει η Δήμαρχος, χθες τόκοψα να μην πάνε χαμένα τα λεφτά. Τώρα, εάν νομίζεις ότι δε θέλεις, παίρνω το τιμολόγιο πίσω και το ακυρώνω κατά σήμερα, κατά αύριο, δεν έχω πρόβλημα. Εντάξει; Τόκοψα, το υπογράψανε η επιτροπή και είναι όλα έτοιμα, είναι για σας εκτός ΦΠΑ, είναι δεκαεφτά χιλιάδες.
      ...
      Μηνάς: Αυτά που λες εδώ χίλια ευρώ για τη Δήμαρχο πού τα δίνεις;
      Γιάννης: Στη Δήμαρχο.
      Μηνάς: Στη Δήμαρχο; Πηγαίνεις εσύ και τα δίνεις;
      Γιάννης: Ναι.
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Γιάννης: Θέλεις να σου πω πόσα έχει πάρει η Δήμαρχος, να στα πω;
      Μηνάς: Ναι.
      Στέλιος: Κάθεστε;
      Γιάννης: Λοιπόν, εικοσιπέντε ογδόου. Δε θέλω τώρα να μπω στη μέση,
      Μηνάς: Όχι, δε θα μπεις στη μέση.
      Γιάννης: Δύο χιλιάδες εφτακόσα,
      τριάντα τετάρτου χίλια,
      εικοσιεφτά πέμπτου πεντακόσα,
      τριάντα πέμπτου χίλια,
      τέσσερις έκτου πεντακόσα,
      δεκαέξι έκτου χίλια πεντακόσα.
      Μηνάς: Δηλαδή σύνολο πόσα είναι;
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Έ..
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Και τάχεις δώσει εσύ στο χέρι της Δημάρχου;
      Στέλιος: Τα περισσότερα ναι, είναι μερικά που ήρθε η Ανθούλα και τα πήρε, μια δυο φορές τα έχει δώσει η Ανθούλα.
      Στέλιος: Τώρα τι κάνουμε.
      Μηνάς: Τώρα θα υπογράψουμε τη σύμβαση.

      Συνεχίζεται...
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/18 17:40

      ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ;

      9-7-15, 12:40:51

      Γιάννης: Εδώ είναι τα παραπάνω, τα οποία είναι αυτά που σούδωσα εκεί. Τα οποία έχω βάλει παραπάνω, εντάξει; Είναι εδώ, κοίταξέ τα ένα-ένα, δεν έχει μπει τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω για νάμαστε καθαροί και ωραίοι. Θα στα δώσουνε κι αυτοί γιατί τάχουνε κάτω και τάχουνε μαζέψει. Είναι οι αποδείξεις εδώ του Χατζή...
      Μηνάς: (κοιτάει τα χαρτιά)... Μάλιστα.
      Γιάννης: Όλα αυτά τα παραπάνω πούχουνε μπει είναι στο χαρτί που σου δίνω, για να τα δικαιολογήσεις. Όμως... όμως, πρόσεξε τι θα σου πω. Εάν αυτό το χαρτί κυκλοφορήσει, ο οδηγός πούχω βάλει παραπάνω, θα με στήσει εμένα, το Γκλίστη και εσάς, στον τοίχο.
      Μηνάς: Για ποιο λες.
      Γιάννης: Ο κάθε οδηγός, πούχω βάλει παραπάνω, έχω υπογράψει εγώ κι ο Γκλίστης, έπρεπε να βάλω παραπάνω.
      Γιάννης: Το τελευταίο που θα σου πω είναι το εξής. Είχαμε ένα υπόλοιπο δεκαεφτά χιλιάδες λάδια, τα οποία αυτά θα χανόντουσαν, τόκοψα το τιμολόγιο, θα τα πάρετε εσείς αυτά όταν πληρωθώ, θα μου δώσεις μόνο το ΦΠΑ, τόχουμε ξανασυζητήσει, εντάξει; Είναι δεκαεφτά χιλιάδες ογδόντα έξι, τόχουνε το τιμολόγιο κάτω, μη δημιουργήσεις κανένα πρόβλημα, γιατί αυτά είναι για σας.
      Στέλιος: Τόπα σήμερα στη Δήμαρχο.
      Γιάννης: Το ξέρει η Δήμαρχος, χθες τόκοψα να μην πάνε χαμένα τα λεφτά. Τώρα, εάν νομίζεις ότι δε θέλεις, παίρνω το τιμολόγιο πίσω και το ακυρώνω κατά σήμερα, κατά αύριο, δεν έχω πρόβλημα. Εντάξει; Τόκοψα, το υπογράψανε η επιτροπή και είναι όλα έτοιμα, είναι για σας εκτός ΦΠΑ, είναι δεκαεφτά χιλιάδες.
      ...
      Μηνάς: Αυτά που λες εδώ χίλια ευρώ για τη Δήμαρχο πού τα δίνεις;
      Γιάννης: Στη Δήμαρχο.
      Μηνάς: Στη Δήμαρχο; Πηγαίνεις εσύ και τα δίνεις;
      Γιάννης: Ναι.
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Γιάννης: Θέλεις να σου πω πόσα έχει πάρει η Δήμαρχος, να στα πω;
      Μηνάς: Ναι.
      Στέλιος: Κάθεστε;
      Γιάννης: Λοιπόν, εικοσιπέντε ογδόου. Δε θέλω τώρα να μπω στη μέση,
      Μηνάς: Όχι, δε θα μπεις στη μέση.
      Γιάννης: Δύο χιλιάδες εφτακόσα,
      τριάντα τετάρτου χίλια,
      εικοσιεφτά πέμπτου πεντακόσα,
      τριάντα πέμπτου χίλια,
      τέσσερις έκτου πεντακόσα,
      δεκαέξι έκτου χίλια πεντακόσα.
      Μηνάς: Δηλαδή σύνολο πόσα είναι;
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Έ..
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Και τάχεις δώσει εσύ στο χέρι της Δημάρχου;
      Στέλιος: Τα περισσότερα ναι, είναι μερικά που ήρθε η Ανθούλα και τα πήρε, μια δυο φορές τα έχει δώσει η Ανθούλα.
      Στέλιος: Τώρα τι κάνουμε.
      Μηνάς: Τώρα θα υπογράψουμε τη σύμβαση.

      Συνεχίζεται...
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος19/6/18 16:38

    Θα φύγετε ρε;

    Τι άλλο θέλετε δηλαδή;
    Εντάξει είναι μαλακια το ξέρω όλα αυτά αλλά κάνω το παν να σας καταστρέψω ρε γαμωτο.

    Πλήρωσα ένα καρό λεφτά στον βενζινά όπως είχα κάνει και με όλα τα αλλά.

    Τσάμπα όλα;

    Σκεφτείτε και τους δικηγόρους που έχω πληρώσει μπας και μειώσω τις ποινές;
    Τι θα κάνω;


    Έναν έναν γράφω τα ονόματα σας.
    Αν ξέχασα κανένα συγνώμη.
    Πείτε μου να τον αναφέρω και αυτόν.

    Άντε ρε. Άντε ρε γαμωτο.

    Κλαψ κλαψ κλαψ
    Κλαψ κλαψ κλαψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 17:33

      ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ;

      9-7-15, 12:40:51

      Γιάννης: Εδώ είναι τα παραπάνω, τα οποία είναι αυτά που σούδωσα εκεί. Τα οποία έχω βάλει παραπάνω, εντάξει; Είναι εδώ, κοίταξέ τα ένα-ένα, δεν έχει μπει τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω για νάμαστε καθαροί και ωραίοι. Θα στα δώσουνε κι αυτοί γιατί τάχουνε κάτω και τάχουνε μαζέψει. Είναι οι αποδείξεις εδώ του Χατζή...
      Μηνάς: (κοιτάει τα χαρτιά)... Μάλιστα.
      Γιάννης: Όλα αυτά τα παραπάνω πούχουνε μπει είναι στο χαρτί που σου δίνω, για να τα δικαιολογήσεις. Όμως... όμως, πρόσεξε τι θα σου πω. Εάν αυτό το χαρτί κυκλοφορήσει, ο οδηγός πούχω βάλει παραπάνω, θα με στήσει εμένα, το Γκλίστη και εσάς, στον τοίχο.
      Μηνάς: Για ποιο λες.
      Γιάννης: Ο κάθε οδηγός, πούχω βάλει παραπάνω, έχω υπογράψει εγώ κι ο Γκλίστης, έπρεπε να βάλω παραπάνω.
      Γιάννης: Το τελευταίο που θα σου πω είναι το εξής. Είχαμε ένα υπόλοιπο δεκαεφτά χιλιάδες λάδια, τα οποία αυτά θα χανόντουσαν, τόκοψα το τιμολόγιο, θα τα πάρετε εσείς αυτά όταν πληρωθώ, θα μου δώσεις μόνο το ΦΠΑ, τόχουμε ξανασυζητήσει, εντάξει; Είναι δεκαεφτά χιλιάδες ογδόντα έξι, τόχουνε το τιμολόγιο κάτω, μη δημιουργήσεις κανένα πρόβλημα, γιατί αυτά είναι για σας.
      Στέλιος: Τόπα σήμερα στη Δήμαρχο.
      Γιάννης: Το ξέρει η Δήμαρχος, χθες τόκοψα να μην πάνε χαμένα τα λεφτά. Τώρα, εάν νομίζεις ότι δε θέλεις, παίρνω το τιμολόγιο πίσω και το ακυρώνω κατά σήμερα, κατά αύριο, δεν έχω πρόβλημα. Εντάξει; Τόκοψα, το υπογράψανε η επιτροπή και είναι όλα έτοιμα, είναι για σας εκτός ΦΠΑ, είναι δεκαεφτά χιλιάδες.
      ...
      Μηνάς: Αυτά που λες εδώ χίλια ευρώ για τη Δήμαρχο πού τα δίνεις;
      Γιάννης: Στη Δήμαρχο.
      Μηνάς: Στη Δήμαρχο; Πηγαίνεις εσύ και τα δίνεις;
      Γιάννης: Ναι.
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Γιάννης: Θέλεις να σου πω πόσα έχει πάρει η Δήμαρχος, να στα πω;
      Μηνάς: Ναι.
      Στέλιος: Κάθεστε;
      Γιάννης: Λοιπόν, εικοσιπέντε ογδόου. Δε θέλω τώρα να μπω στη μέση,
      Μηνάς: Όχι, δε θα μπεις στη μέση.
      Γιάννης: Δύο χιλιάδες εφτακόσα,
      τριάντα τετάρτου χίλια,
      εικοσιεφτά πέμπτου πεντακόσα,
      τριάντα πέμπτου χίλια,
      τέσσερις έκτου πεντακόσα,
      δεκαέξι έκτου χίλια πεντακόσα.
      Μηνάς: Δηλαδή σύνολο πόσα είναι;
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Έ..
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Και τάχεις δώσει εσύ στο χέρι της Δημάρχου;
      Στέλιος: Τα περισσότερα ναι, είναι μερικά που ήρθε η Ανθούλα και τα πήρε, μια δυο φορές τα έχει δώσει η Ανθούλα.
      Στέλιος: Τώρα τι κάνουμε.
      Μηνάς: Τώρα θα υπογράψουμε τη σύμβαση.

      Συνεχίζεται...
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος19/6/18 17:22

    ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΥΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.
    ΡΕ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΤΟ ΓΙΟΥΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΖΗΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΕΛΛΑΔΑ.ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ;
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος19/6/18 17:24

    Ανώνυμος19/6/18 14:37
    Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
    Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
    Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
    Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
    Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
    Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
    Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
    Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
    Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
    Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
    Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
    Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
    Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
    Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

    Παλούκια 19-6-201

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος19/6/18 17:32

    ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ;

    9-7-15, 12:40:51

    Γιάννης: Εδώ είναι τα παραπάνω, τα οποία είναι αυτά που σούδωσα εκεί. Τα οποία έχω βάλει παραπάνω, εντάξει; Είναι εδώ, κοίταξέ τα ένα-ένα, δεν έχει μπει τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω για νάμαστε καθαροί και ωραίοι. Θα στα δώσουνε κι αυτοί γιατί τάχουνε κάτω και τάχουνε μαζέψει. Είναι οι αποδείξεις εδώ του Χατζή...
    Μηνάς: (κοιτάει τα χαρτιά)... Μάλιστα.
    Γιάννης: Όλα αυτά τα παραπάνω πούχουνε μπει είναι στο χαρτί που σου δίνω, για να τα δικαιολογήσεις. Όμως... όμως, πρόσεξε τι θα σου πω. Εάν αυτό το χαρτί κυκλοφορήσει, ο οδηγός πούχω βάλει παραπάνω, θα με στήσει εμένα, το Γκλίστη και εσάς, στον τοίχο.
    Μηνάς: Για ποιο λες.
    Γιάννης: Ο κάθε οδηγός, πούχω βάλει παραπάνω, έχω υπογράψει εγώ κι ο Γκλίστης, έπρεπε να βάλω παραπάνω.
    Γιάννης: Το τελευταίο που θα σου πω είναι το εξής. Είχαμε ένα υπόλοιπο δεκαεφτά χιλιάδες λάδια, τα οποία αυτά θα χανόντουσαν, τόκοψα το τιμολόγιο, θα τα πάρετε εσείς αυτά όταν πληρωθώ, θα μου δώσεις μόνο το ΦΠΑ, τόχουμε ξανασυζητήσει, εντάξει; Είναι δεκαεφτά χιλιάδες ογδόντα έξι, τόχουνε το τιμολόγιο κάτω, μη δημιουργήσεις κανένα πρόβλημα, γιατί αυτά είναι για σας.
    Στέλιος: Τόπα σήμερα στη Δήμαρχο.
    Γιάννης: Το ξέρει η Δήμαρχος, χθες τόκοψα να μην πάνε χαμένα τα λεφτά. Τώρα, εάν νομίζεις ότι δε θέλεις, παίρνω το τιμολόγιο πίσω και το ακυρώνω κατά σήμερα, κατά αύριο, δεν έχω πρόβλημα. Εντάξει; Τόκοψα, το υπογράψανε η επιτροπή και είναι όλα έτοιμα, είναι για σας εκτός ΦΠΑ, είναι δεκαεφτά χιλιάδες.
    ...
    Μηνάς: Αυτά που λες εδώ χίλια ευρώ για τη Δήμαρχο πού τα δίνεις;
    Γιάννης: Στη Δήμαρχο.
    Μηνάς: Στη Δήμαρχο; Πηγαίνεις εσύ και τα δίνεις;
    Γιάννης: Ναι.
    Στέλιος: Εγώ.
    Μηνάς: Εσύ;
    Στέλιος: Εγώ.
    Μηνάς: Εσύ;
    Στέλιος: Εγώ.
    Γιάννης: Θέλεις να σου πω πόσα έχει πάρει η Δήμαρχος, να στα πω;
    Μηνάς: Ναι.
    Στέλιος: Κάθεστε;
    Γιάννης: Λοιπόν, εικοσιπέντε ογδόου. Δε θέλω τώρα να μπω στη μέση,
    Μηνάς: Όχι, δε θα μπεις στη μέση.
    Γιάννης: Δύο χιλιάδες εφτακόσα,
    τριάντα τετάρτου χίλια,
    εικοσιεφτά πέμπτου πεντακόσα,
    τριάντα πέμπτου χίλια,
    τέσσερις έκτου πεντακόσα,
    δεκαέξι έκτου χίλια πεντακόσα.
    Μηνάς: Δηλαδή σύνολο πόσα είναι;
    Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
    Μηνάς: Έ..
    Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
    Μηνάς: Και τάχεις δώσει εσύ στο χέρι της Δημάρχου;
    Στέλιος: Τα περισσότερα ναι, είναι μερικά που ήρθε η Ανθούλα και τα πήρε, μια δυο φορές τα έχει δώσει η Ανθούλα.
    Στέλιος: Τώρα τι κάνουμε.
    Μηνάς: Τώρα θα υπογράψουμε τη σύμβαση.

    Συνεχίζεται...
    ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος19/6/18 18:15

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 18:20

      Από φαντασία καλά πάτε, από κασέτες μηδέν. Σε λίγο που θα παίζουν τα μεγάφωνα τις πουστιές του Μηνά, εσείς τι θα παίζετε; (εκτός απ' το πουλί σας).

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/18 19:26

      ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ;

      9-7-15, 12:40:51

      Γιάννης: Εδώ είναι τα παραπάνω, τα οποία είναι αυτά που σούδωσα εκεί. Τα οποία έχω βάλει παραπάνω, εντάξει; Είναι εδώ, κοίταξέ τα ένα-ένα, δεν έχει μπει τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω για νάμαστε καθαροί και ωραίοι. Θα στα δώσουνε κι αυτοί γιατί τάχουνε κάτω και τάχουνε μαζέψει. Είναι οι αποδείξεις εδώ του Χατζή...
      Μηνάς: (κοιτάει τα χαρτιά)... Μάλιστα.
      Γιάννης: Όλα αυτά τα παραπάνω πούχουνε μπει είναι στο χαρτί που σου δίνω, για να τα δικαιολογήσεις. Όμως... όμως, πρόσεξε τι θα σου πω. Εάν αυτό το χαρτί κυκλοφορήσει, ο οδηγός πούχω βάλει παραπάνω, θα με στήσει εμένα, το Γκλίστη και εσάς, στον τοίχο.
      Μηνάς: Για ποιο λες.
      Γιάννης: Ο κάθε οδηγός, πούχω βάλει παραπάνω, έχω υπογράψει εγώ κι ο Γκλίστης, έπρεπε να βάλω παραπάνω.
      Γιάννης: Το τελευταίο που θα σου πω είναι το εξής. Είχαμε ένα υπόλοιπο δεκαεφτά χιλιάδες λάδια, τα οποία αυτά θα χανόντουσαν, τόκοψα το τιμολόγιο, θα τα πάρετε εσείς αυτά όταν πληρωθώ, θα μου δώσεις μόνο το ΦΠΑ, τόχουμε ξανασυζητήσει, εντάξει; Είναι δεκαεφτά χιλιάδες ογδόντα έξι, τόχουνε το τιμολόγιο κάτω, μη δημιουργήσεις κανένα πρόβλημα, γιατί αυτά είναι για σας.
      Στέλιος: Τόπα σήμερα στη Δήμαρχο.
      Γιάννης: Το ξέρει η Δήμαρχος, χθες τόκοψα να μην πάνε χαμένα τα λεφτά. Τώρα, εάν νομίζεις ότι δε θέλεις, παίρνω το τιμολόγιο πίσω και το ακυρώνω κατά σήμερα, κατά αύριο, δεν έχω πρόβλημα. Εντάξει; Τόκοψα, το υπογράψανε η επιτροπή και είναι όλα έτοιμα, είναι για σας εκτός ΦΠΑ, είναι δεκαεφτά χιλιάδες.
      ...
      Μηνάς: Αυτά που λες εδώ χίλια ευρώ για τη Δήμαρχο πού τα δίνεις;
      Γιάννης: Στη Δήμαρχο.
      Μηνάς: Στη Δήμαρχο; Πηγαίνεις εσύ και τα δίνεις;
      Γιάννης: Ναι.
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Γιάννης: Θέλεις να σου πω πόσα έχει πάρει η Δήμαρχος, να στα πω;
      Μηνάς: Ναι.
      Στέλιος: Κάθεστε;
      Γιάννης: Λοιπόν, εικοσιπέντε ογδόου. Δε θέλω τώρα να μπω στη μέση,
      Μηνάς: Όχι, δε θα μπεις στη μέση.
      Γιάννης: Δύο χιλιάδες εφτακόσα,
      τριάντα τετάρτου χίλια,
      εικοσιεφτά πέμπτου πεντακόσα,
      τριάντα πέμπτου χίλια,
      τέσσερις έκτου πεντακόσα,
      δεκαέξι έκτου χίλια πεντακόσα.
      Μηνάς: Δηλαδή σύνολο πόσα είναι;
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Έ..
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Και τάχεις δώσει εσύ στο χέρι της Δημάρχου;
      Στέλιος: Τα περισσότερα ναι, είναι μερικά που ήρθε η Ανθούλα και τα πήρε, μια δυο φορές τα έχει δώσει η Ανθούλα.
      Στέλιος: Τώρα τι κάνουμε.
      Μηνάς: Τώρα θα υπογράψουμε τη σύμβαση.

      Συνεχίζεται...
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος19/6/18 18:24

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος19/6/18 18:29

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος19/6/18 18:29

    Χατζή, είναι αλήθεια ότι ο Μηνάς σε έδιωξε με τις κλοτσιές για να βάλει το λαμογιο σκιαθίτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 18:31

      Γιαννάκη γράφε γράφε.

      Κλαψ κλαψ κλαψ ο Γιαννάκης
      Κλαψ κλαψ ο κλέφτης
      Καλώ κλαψ ο καταδικασμένος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/18 19:27

      ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ;

      9-7-15, 12:40:51

      Γιάννης: Εδώ είναι τα παραπάνω, τα οποία είναι αυτά που σούδωσα εκεί. Τα οποία έχω βάλει παραπάνω, εντάξει; Είναι εδώ, κοίταξέ τα ένα-ένα, δεν έχει μπει τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω για νάμαστε καθαροί και ωραίοι. Θα στα δώσουνε κι αυτοί γιατί τάχουνε κάτω και τάχουνε μαζέψει. Είναι οι αποδείξεις εδώ του Χατζή...
      Μηνάς: (κοιτάει τα χαρτιά)... Μάλιστα.
      Γιάννης: Όλα αυτά τα παραπάνω πούχουνε μπει είναι στο χαρτί που σου δίνω, για να τα δικαιολογήσεις. Όμως... όμως, πρόσεξε τι θα σου πω. Εάν αυτό το χαρτί κυκλοφορήσει, ο οδηγός πούχω βάλει παραπάνω, θα με στήσει εμένα, το Γκλίστη και εσάς, στον τοίχο.
      Μηνάς: Για ποιο λες.
      Γιάννης: Ο κάθε οδηγός, πούχω βάλει παραπάνω, έχω υπογράψει εγώ κι ο Γκλίστης, έπρεπε να βάλω παραπάνω.
      Γιάννης: Το τελευταίο που θα σου πω είναι το εξής. Είχαμε ένα υπόλοιπο δεκαεφτά χιλιάδες λάδια, τα οποία αυτά θα χανόντουσαν, τόκοψα το τιμολόγιο, θα τα πάρετε εσείς αυτά όταν πληρωθώ, θα μου δώσεις μόνο το ΦΠΑ, τόχουμε ξανασυζητήσει, εντάξει; Είναι δεκαεφτά χιλιάδες ογδόντα έξι, τόχουνε το τιμολόγιο κάτω, μη δημιουργήσεις κανένα πρόβλημα, γιατί αυτά είναι για σας.
      Στέλιος: Τόπα σήμερα στη Δήμαρχο.
      Γιάννης: Το ξέρει η Δήμαρχος, χθες τόκοψα να μην πάνε χαμένα τα λεφτά. Τώρα, εάν νομίζεις ότι δε θέλεις, παίρνω το τιμολόγιο πίσω και το ακυρώνω κατά σήμερα, κατά αύριο, δεν έχω πρόβλημα. Εντάξει; Τόκοψα, το υπογράψανε η επιτροπή και είναι όλα έτοιμα, είναι για σας εκτός ΦΠΑ, είναι δεκαεφτά χιλιάδες.
      ...
      Μηνάς: Αυτά που λες εδώ χίλια ευρώ για τη Δήμαρχο πού τα δίνεις;
      Γιάννης: Στη Δήμαρχο.
      Μηνάς: Στη Δήμαρχο; Πηγαίνεις εσύ και τα δίνεις;
      Γιάννης: Ναι.
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Μηνάς: Εσύ;
      Στέλιος: Εγώ.
      Γιάννης: Θέλεις να σου πω πόσα έχει πάρει η Δήμαρχος, να στα πω;
      Μηνάς: Ναι.
      Στέλιος: Κάθεστε;
      Γιάννης: Λοιπόν, εικοσιπέντε ογδόου. Δε θέλω τώρα να μπω στη μέση,
      Μηνάς: Όχι, δε θα μπεις στη μέση.
      Γιάννης: Δύο χιλιάδες εφτακόσα,
      τριάντα τετάρτου χίλια,
      εικοσιεφτά πέμπτου πεντακόσα,
      τριάντα πέμπτου χίλια,
      τέσσερις έκτου πεντακόσα,
      δεκαέξι έκτου χίλια πεντακόσα.
      Μηνάς: Δηλαδή σύνολο πόσα είναι;
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Έ..
      Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
      Μηνάς: Και τάχεις δώσει εσύ στο χέρι της Δημάρχου;
      Στέλιος: Τα περισσότερα ναι, είναι μερικά που ήρθε η Ανθούλα και τα πήρε, μια δυο φορές τα έχει δώσει η Ανθούλα.
      Στέλιος: Τώρα τι κάνουμε.
      Μηνάς: Τώρα θα υπογράψουμε τη σύμβαση.

      Συνεχίζεται...
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος19/6/18 18:33

    Ο Γιαννάκης ο ΚΛΑΨ έχει φάει τα συκώτια του.

    Μόνος στο σαλόνι του σε ένα υπολογιστή μπροστά διαβάζει τους διαλόγους του με τον φίλο του τον δασοφαγο και τρελαίνεται.

    Κλαψ κλαψ δεν μου κάθησε ούτε αυτό;
    Κλαψ κλαψ έχω πιει πανωλεθρία.

    Γύρισε μπούμερανγκ και αυτό;

    Πάει καταστράφηκα.

    Θα σας δείξω εδώ. Θα δείτε τι θα πάθετε.

    Γιάννης ο ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος19/6/18 18:35

    Κάτσε να γράψω πάλι τα ονόματα τους ένα ένα.
    Κάποιος θα τσιμπήσει.
    Κάποιος ρε γαμωτο.

    Κλαψ κλαψ
    Ο ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος19/6/18 18:38

    Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
    Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
    Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
    Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
    Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
    Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
    Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
    Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
    Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
    Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
    Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
    Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
    Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
    Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

    Παλούκια 19-6-2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος19/6/18 18:53

    Εντάξει ρε κλάψα το διαβάσαμε.
    Γιάννη χλαπατσα

    Κλαψ κλαψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος19/6/18 19:28

    ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ;

    9-7-15, 12:40:51

    Γιάννης: Εδώ είναι τα παραπάνω, τα οποία είναι αυτά που σούδωσα εκεί. Τα οποία έχω βάλει παραπάνω, εντάξει; Είναι εδώ, κοίταξέ τα ένα-ένα, δεν έχει μπει τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω για νάμαστε καθαροί και ωραίοι. Θα στα δώσουνε κι αυτοί γιατί τάχουνε κάτω και τάχουνε μαζέψει. Είναι οι αποδείξεις εδώ του Χατζή...
    Μηνάς: (κοιτάει τα χαρτιά)... Μάλιστα.
    Γιάννης: Όλα αυτά τα παραπάνω πούχουνε μπει είναι στο χαρτί που σου δίνω, για να τα δικαιολογήσεις. Όμως... όμως, πρόσεξε τι θα σου πω. Εάν αυτό το χαρτί κυκλοφορήσει, ο οδηγός πούχω βάλει παραπάνω, θα με στήσει εμένα, το Γκλίστη και εσάς, στον τοίχο.
    Μηνάς: Για ποιο λες.
    Γιάννης: Ο κάθε οδηγός, πούχω βάλει παραπάνω, έχω υπογράψει εγώ κι ο Γκλίστης, έπρεπε να βάλω παραπάνω.
    Γιάννης: Το τελευταίο που θα σου πω είναι το εξής. Είχαμε ένα υπόλοιπο δεκαεφτά χιλιάδες λάδια, τα οποία αυτά θα χανόντουσαν, τόκοψα το τιμολόγιο, θα τα πάρετε εσείς αυτά όταν πληρωθώ, θα μου δώσεις μόνο το ΦΠΑ, τόχουμε ξανασυζητήσει, εντάξει; Είναι δεκαεφτά χιλιάδες ογδόντα έξι, τόχουνε το τιμολόγιο κάτω, μη δημιουργήσεις κανένα πρόβλημα, γιατί αυτά είναι για σας.
    Στέλιος: Τόπα σήμερα στη Δήμαρχο.
    Γιάννης: Το ξέρει η Δήμαρχος, χθες τόκοψα να μην πάνε χαμένα τα λεφτά. Τώρα, εάν νομίζεις ότι δε θέλεις, παίρνω το τιμολόγιο πίσω και το ακυρώνω κατά σήμερα, κατά αύριο, δεν έχω πρόβλημα. Εντάξει; Τόκοψα, το υπογράψανε η επιτροπή και είναι όλα έτοιμα, είναι για σας εκτός ΦΠΑ, είναι δεκαεφτά χιλιάδες.
    ...
    Μηνάς: Αυτά που λες εδώ χίλια ευρώ για τη Δήμαρχο πού τα δίνεις;
    Γιάννης: Στη Δήμαρχο.
    Μηνάς: Στη Δήμαρχο; Πηγαίνεις εσύ και τα δίνεις;
    Γιάννης: Ναι.
    Στέλιος: Εγώ.
    Μηνάς: Εσύ;
    Στέλιος: Εγώ.
    Μηνάς: Εσύ;
    Στέλιος: Εγώ.
    Γιάννης: Θέλεις να σου πω πόσα έχει πάρει η Δήμαρχος, να στα πω;
    Μηνάς: Ναι.
    Στέλιος: Κάθεστε;
    Γιάννης: Λοιπόν, εικοσιπέντε ογδόου. Δε θέλω τώρα να μπω στη μέση,
    Μηνάς: Όχι, δε θα μπεις στη μέση.
    Γιάννης: Δύο χιλιάδες εφτακόσα,
    τριάντα τετάρτου χίλια,
    εικοσιεφτά πέμπτου πεντακόσα,
    τριάντα πέμπτου χίλια,
    τέσσερις έκτου πεντακόσα,
    δεκαέξι έκτου χίλια πεντακόσα.
    Μηνάς: Δηλαδή σύνολο πόσα είναι;
    Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
    Μηνάς: Έ..
    Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
    Μηνάς: Και τάχεις δώσει εσύ στο χέρι της Δημάρχου;
    Στέλιος: Τα περισσότερα ναι, είναι μερικά που ήρθε η Ανθούλα και τα πήρε, μια δυο φορές τα έχει δώσει η Ανθούλα.
    Στέλιος: Τώρα τι κάνουμε.
    Μηνάς: Τώρα θα υπογράψουμε τη σύμβαση.

    Συνεχίζεται...
    ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος19/6/18 20:58

    Μάνος: Ναι;
    Γιάννης: Έλα ρε Μανο εγώ είμαι. Δεν με έχεις;
    Μάνος: (γελάκια) Έχω το χαντς φρι Γιάννη και δεν βλέπω ποιος καλεί;
    Γιάννης: Της Wind; (γελάκια)
    Μάνος: Ναι ναι. Ένα από αυτά ξέρεις.
    Γιάννης: Πλάκα πλάκα τι γίνεται με το θέμα αυτό; Δεν έχουν προχωρήσει τίποτα ε;
    Μάνος: Όχι ευτυχώς. Έχω γλύφει τον άλλο όσο πάει. Βέβαια είναι ο Τσιτσάνης στην μέση και δεν ξέρω τι θα κάνει.
    Γιάννης: Γαμησε τον αυτόν. Του ετοιμάζω χουνερι.
    Μάνος: Πες μου τα ωραία.
    Γιάννης: Αγόρασα κάτι βίντεο. Τους έχουμε τώρα.
    Μάνος: Τι βίντεο;
    Γιάννης: Από τον Φ....
    Μάνος: Τον μεγάλο ή τον μικρό;
    Γιάννης: Τον μικρό ρε.
    Μάνος: Πως; Τι βίντεο;
    Γιάννης: Με τον Τσιτσάνη
    Μάνος: Αυτά είναι παράνομα πράγματα
    Γιάννης: Αν έχει γίνει και καλά διάρρηξη στο βενζινάδικο και πάρουν τα καταγραφικά;
    Μάνος: Μετά από 3 χρόνια; Ούτε ο πιο κουτός δεν θα το πιστέψει.
    Γιάννης: Κουτοί είναι όλοι.
    Μάνος: Ρε συ Γιάννη ποιος θα το πιστέψει; Αυτός ο βλάκας έχει χώσει μια περιουσία στον Δήμο. Τόσο μαλακας είναι.
    Γιάννης: Ακριβώς και θα το βγάλουμε ότι πάει να ρεφάρει. Αλλά θέλει χειρισμό να μην βγούμε.
    Μάνος: Θα δούμε το πως.
    Γιάννης: Ναι
    Μάνος: Ναι. Και το καλό είναι ότι θα θαφτούν οι καταδίκες.
    Γιάννης: Εμα τι σου έλεγα. Και να σου πω την αλήθεια τα είχα πάρει καιρό αλλά περίμενα τις δικες για να έχω κάτι να αντιστρέψω το κλίμα.
    Μάνος: Το σκέφτηκα αμέσως
    Γιάννης: (γελακι) όχι θα μου την βγει ο Τσιτσάνης. Θα τον σκίσω.
    Μάνος: Μακαρι. Να τα πούμε από κοντά; Να το δω και εγώ;
    Γιάννης: Ναι. Καλύτερα. Τι ώρα;
    Μάνος: Εφταμιση στο σπίτι;
    Γιάννης: Ναι οκ
    Μάνος: Ωραία
    Γιάννης: Αν δεν πετύχει και αυτό τότε την έχουμε δύσκολα.
    Μάνος: Δεν μπορεί. Εσυ είσαι γάτος.
    Γιάννης: Οκ. Τα λέμε από κοντά.
    Μάνος: Ναι. Σε περιμένω.
    Γιάννης: Γεια σου
    Μάνος: Γεια

    Συνεχίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος19/6/18 21:02

    Μηνάς: "Είναι ένας λόγος που το κάνω για να δείξω ότι ο Μηνάς ο Νάνος τις γαμάει εκεί κάτω και μη νομίσουνε ότι εγώ τα έχω κάνει τακίμια μαζί τους. Αλλά, πρέπει νάσαστε κι εσείς μαλακισμένες εντάξει, μαλακισμένες πρέπει νάσαστε και σεις εντάξει, να πούμε".

    Ρίτσα και Ανθούλα, είναι αλήθια αυτά που λέει ο αλήτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος19/6/18 21:06

    Μηνάς: Και ένας λόγος που έγινε έτσι, της εξήγησα και της Ανθούλας και της Ρίτσας, ότι ήτανε τελείως απάθεια, δε μπορούσα να μην τα πω όλα αυτά, δεύτερο είναι κι ένα άλλο, επειδή τις έχουνε βάλει στο μάτι, οι δημοτικοί σύμβουλοι και γκρινιάζουνε και νομίζουν ότι τα παίρνουν και ότι τις στηρίζω, είναι ένας λόγος που το κάνω για να δείξω ότι ο Μηνάς ο Νάνος τις γαμάει εκεί κάτω και μη νομίσουνε ότι εγώ τα έχω κάνει τακίμια μαζί τους. Αλλά, πρέπει νάσαστε κι εσείς μαλακισμένες εντάξει, μαλακισμένες πρέπει νάσαστε εντάξει, να πούμε.

    Ρίτσα και Ανθούλα τι λέει ο αλήτης:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος19/6/18 21:49

    Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
    Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
    Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
    Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
    Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
    Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
    Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
    Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
    Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
    Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
    Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
    Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
    Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
    Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

    Παλούκια 19-6-2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος19/6/18 21:55

    ΡΕ ΜΗΧΑΛΑΚΗ ΕΓΩ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΣΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΑΚΑΣ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΙΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΜΗ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ,ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΝ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ,ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ,ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.