Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιουν 2018

Καλορίζικος ο νέος υπεύθυνος τύπου του νέου συνδυασμού!!


Φίλε Μάνο, θιασώτης κι εσύ του νόμου περί τύπου του ομοϊδεάτη σου Ευάγγελου για να φιμώσει κάθε αντίθετη φωνή και άποψη; Δεν με εκπλήσσεις βέβαια!
Βλέπε σχετικό του άρθρο στο ΦΒ ΕΔΩ
Ηθελημένα και επί σκοπό μπλέκεις κι εσύ τα blogs και τα άρθρα των διαχειριστών τους, με τους ανώνυμους σχολιαστές που αν μη τι άλλο αυτή είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατία όπου με ευπρέπεια κι ανώνυμα (για τους γνωστούς λόγους που κι αυτούς τους παρακάμπτεις) να μπορεί ο καθένας ελεύθερα να πει την γνώμη του. Στην Ελλάδα ζούμε.
Στην πυρά λοιπόν στο πυρ το εξώτερον όλοι, δίκαιοι και άδικοι, τουλάχιστον θα περίμενα από σένα που παρακολουθείς ανελλιπώς τα blogs και τα σχόλια να αναγνωρίσεις ότι η πλειοψηφία των ανώνυμων σχολιαστών διατυπώνουν με ευπρέπεια λόγου την άποψη τους.
Όμως κι εσύ καλά γνωρίζεις, τελικά τα blogs δεν είναι και τόσο ανώνυμα!!!
Τα όποια υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια διαγράφονται από τους ίδιους τους διαχειριστές, δεν το είδα όμως να το μνημονεύεις! (sic!) Σου ξέφυγε;

Όμως, όλο αυτό Μάνο τι σχέση έχει με το άρθρο μας από 1/6/2018 με τίτλο ”ΒΕΤΟ στην ενημέρωση”???
Ήταν ή όχι απρέπεια του νέου υποψηφίου; Αυτό το παρακάμπτεις και προσπαθείς παιδαριωδώς να δικαιολογήσεις ως μη όφειλες το ολίσθημα του, μήπως ανέλαβες κιόλας γραφείο τύπου του νέου υποψηφίου και δεν μας ενημέρωσες;
Αν ναι σωστή η επιλογή του, άξιος και καλή σας επιτυχία.

29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/6/18 16:29

    Ποιος είναι ο Ευάγγελος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/6/18 16:37

    Ο Καπετανάκης μέχρι και τους κολλητούς του Τσεβά και Δρυγουτη πούλησε για την διορισμένη θέση ο Τσεβας δεν βγήκε καθόλου και η Δρυγουτη πήρε μια θεσούλα της κακιάς της ώρας και δεν μίλησε και καθόλου μώκο και αυτη
    Όλοι υποταγή στα φουστάνια για μια ψωροθεσουλα διορισμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/6/18 16:51

    Μάνος Δερτούζος Πριν από λίγο απάντησα στο F.B στο φίλο Πασχάλη που κοινοποίησε την ανάρτησή σου . Το παραθέτω
    Αγαπητέ Πασχάλη καλημέρα. Έθιξα ένα θέμα το οποίο όλοι συζητούν , θεωρώ και εσύ ο ίδιος. Δεν είναι η πρώτη φορά που θίγω το θέμα ως ελεύθερος πολίτης ή Δημοτικός Σύμβουλος ή ως εκδότης εφημερίδας επί 25 χρόνια. Το τοπίο το σημερινό δεν τιμά κανέναν. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να αλάξει. Ναι στην ελεύθερη άποψη αλλά όχι στην χυδαιότητα του λόγου που θίγει πρόσωπα και οικογένειες Ποιος άραγε μπορεί να είναι ευχαριστημένος; Τα blogs προσφέρουν την ενημέρωση , κουράζονται γι αυτό , κάποιοι όμως λερωνουν την δουλειά τους.Δεν δικαιολογώ τον κο Ελευσινώτη επειδή δε κάλεσε τα blogs. Για μένα θα έπρεπε να τα καλέσει και εκεί να πει τις απόψεις του ή τις αντιρρήσεις του επάνω στο θέμα. Εάν το υπονοούμενο για υπεύθυνος τύπου είναι για μένα, αγαπητέ φίλε τον κ. Ελευσινώτη τον εκτιμώ ως άνθρωπο, αλλά είμαι μέλος ενός Συνδυασμού , εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος με αυτόν το Συνδυασμό και με τον ίδιο συνδυασμό και θα είμαι υποψήφιος για τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.
    Θα προσθέσω ακόμη ότι δεν πρέπει να ρίχνουμε την μπάλα στην εξέδρα και να λέμε ότι είμαι εκπρόσωπος τύπου του κου Ελευσινιώτη. Δημοκρατία είναι να διατυπωθούν όλες οι απόψεις και ο καθένας να αξιολογηθεί. Κανένας δεν είπε ότι μερικά από τα σχόλια δεν σβήνονται , αλλά εάν ανατρέξουμε ακόμη και σε πρόσφατα, είναι πολλά τα οποία θίγουν οικογένειες και υπολείψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φίλε μου Μάνο και οι κρίνοντες κρίνονται πολύ δε περισσότερο όταν είναι "επώνυμοι"
      Επί της ουσίας δεν απάντησες ποιά μπλοκ με δικά τους δημοσιεύματα πρόσβαλαν τον οποιοδήποτε και πότε;
      ΠΟΤΕ και κανένα κι αν το είχαν κάνει ο νόμος ισχύει και για τα μπλόκς.
      Ακόμα και τώρα περιπλέκεις τα πράγματα δηλαδή τους ανώνυμους σχολιαστές με τους διαχειριστές που τελικά δεν είναι και τόσο ανώνυμοι όπως εσύ ξέρεις καλύτερα του καθενός.
      Άλλωστε το θέμα μας δεν ήταν ποτέ ποια είναι ποιό σοβαρά τα μπλόκς ή οι εφημερίδες (;) ΠΟΤΕ δεν το έθεσα εγώ αυτό!
      Η δική μου άποψη, ότι είναι ισότιμα ενημερωτικά μέσα και κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί και δεν πρέπει να διαχωρίζει εκτός κι αν έτσι εκφράζει τα προσωπικά του κόμπλεξ.
      Να σε ενημερώσω μόνον αυτό για να καταλάβεις.
      Μέσω όρο το δικό μας μπλόκ αλλά και Salamina Press έχουμε ημερήσιες επισκέψεις περίπου 3.500 έκαστος, αυτό τι σημαίνει πως ο κάθε σοβαρός υποψήφιος μπορεί να τα αγνοεί;
      Όχι βέβαια, εδώ τελειώνει ο δημόσιος διάλογος μας φίλε Μάνο που δεν τον προκαλέσαμε εμείς και τουλάχιστον από μέρους μας παίρνει ΤΕΛΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/6/18 19:27

      Ρε μαστρολαμπρο το θέμα είναι απλό όταν δεν θέλεις εσύ δεν αφήνεις να σχολιάσουν οι κάθε λογής πικραμένοι και ανώνυμοι τώρα οι δικαιολογίες σου είναι παιδαριώδεις

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/6/18 22:13

      Ρε μαστροχρήστο 19:27
      το θεμα είναι εσύ τι θες;
      Ελεύθερα τα ανώνυμα σχόλια ή ελεγχόμενα να μπεί φραγή;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος2/6/18 17:02

    ΚΟΥΙΖ:ΠΟΙΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ CATERING ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΓΓΟΝΟΥ ΤΗΣ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΌΓΙΟ ΣΤΑ ΈΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ??? ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ...ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/6/18 18:25

    πιο βενζιναδικο εκλεψαν και γιατι ενω ηταν κλειστο εδω και 6 μηνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/18 18:28

      ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/6/18 18:30

      εχει δικειο λογαριαζαν χορης τον ξενοδοχο

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος2/6/18 19:15

    Θέμα χρόνου ένας ισχυρός σεισμός μεγέθους 10 Ρίχτερ, προειδοποιούν οι επιστήμονες που θα έχει επίκεντρο τη Σαλαμίνα και θα δημιουργήσει τσουνάμι 10 μέτρων. Κυνδυνεύει το Δημαρχείο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/6/18 21:43

    1]ΜΑΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ Ο ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.
    2] ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΌΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ,ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.
    3] ΑΜΑ ΕΝΟΧΛΕΊΣΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/6/18 22:18

    Ρε Μάνο έχεις τώρα και τρία Χρόνια που ,όπου σταθείς και όπου βρεθείς αναδεικνύεις τις διαφορές σου με τον Τσάβες και ότι δεν θα είσαι υποψήφιος του , αλήθεια τι άλλαξε και δηλώνεις υποψηφιότητα ; σε κρατάει κάπου η είσαι τελείως αφερέγγυος ;; ντροπή δεν υπάρχει ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/6/18 22:46

    ΚΟΥΙΖ:ΠΟΙΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ CATERING ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΓΓΟΝΟΥ ΤΗΣ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΌΓΙΟ ΣΤΑ ΈΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ??? ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ...ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/6/18 00:22

      ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/6/18 09:27

      ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΑΝΤΩΣ...ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ, ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ. ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/6/18 17:45

      ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ??????

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος3/6/18 00:17

    Κάθεσαι και δίνεις βάση στο τι λέει και τι κάνει ο Δερτούζος .Ρε αυτός είναι όπου φυσήξει ο άνεμος ανά εικοσιτέσσερις ώρες αλλάζει θέση και γνώμη έτσι νομίζεις ότι τον αποκολλούν πατρούζο ,όχι φίλε δεν είναι τυχαίο το όνομα έχει και αυτό την ιστορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/6/18 16:37

    ΕΑΝ O ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΌΣ ΑΚΟΜΗ ΕΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟΣ. ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΕΤΕΡΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ. ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΤΡΩΣΗ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/6/18 18:48

      Τσουνάμι εισροών και εκροών εννοείς; Ε, ρε γλέντι ! Αυτά που έφαγε ο Τσαβαρής δεν είναι τίποτα σ΄αυτά που σας περιμένει.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος3/6/18 17:28

    ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ
    2-10 -2013 ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΑΒΑΡΗ

    Αφού επισημάνουμε ότι λειτουργούμε στα πιο δύσκολα χρόνια για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και για την πατρίδα γενικότερα και κυρίως ότι δεν βρήκαμε κανένα έργο υπό ένταξη στο ΕΣΠΑ από τους Δημάρχους της προηγούμενης περιόδου (Σπύρο Σοφρά και Μάριο Τραυλό), ενώ παράλληλα κληρονομήσαμε ένα εξωπραγματικό για τα δεδομένα του Δήμου μας χρέος (43.000.000 ευρώ) εν τέλει μπορέσαμε και βάλαμε το Δήμο σε μια νέα τροχιά.
    Για λόγους λοιπόν ορθής πληροφόρησης των πολιτών και επειδή η αλήθεια μπορεί και λάμπει ακόμα και απέναντι στις πιο σκοτεινές προθέσεις και πράξεις, σας παραθέτουμε όσα καταφέραμε να κάνουμε πράξη μέσα στα 3 χρόνια της θητείας μας (2011-2013) τα οποία κάποτε έμοιαζαν όντως ακατόρθωτα.
    Ολοκληρώσαμε την αποχέτευση στο Κέντρο αφού εξασφαλίσαμε 8.000.000 ευρώ (ΓΓΔΕ- ΕΣΠΑ Α.Π 55594/2012) και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί μερικές εκατοντάδες συνδέσεις.
    Κατασκευάσαμε το αντλιοστάσιο ακαθάρτων υδάτων- έμπροσθεν Α1 (αρ.απόφ. ΔΣ 338/2012)
    Κατασκευάσαμε τα δύο αντλιοστάσια για την αποχέτευση στο Βουρκάρι.
    Εντάξαμε και ξεκινήσαμε το έργο της αποχέτευσης στον πρώην Δήμο Αμπελακίων προϋπολογισμού18.000.000 ευρώ (Α.Π. ΟΙΚ. 171884, Ανάδοχος ένταξης ΤΟΜΗ ΑΕ)
    Εντάξαμε στο ΕΣΠΑ την κατασκευή της αποχέτευσης Αιαντείου ύψους 25.000.000 ευρώ (Α.Π. ΟΙΚ. 171883).
    Ολοκληρώσαμε τη μελέτη και ξεκινούν οι διαδικασίες ανάδειξης αναδόχου για την κατασκευή του έργου στο Αιάντειο (Ανάδοχος μελέτης Σύμπραξη Γραφείων Μελετών και Μελετητών Κ.Π ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ &ΣΙΑ ΕΕ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΜΠΛΙΑΣ &ΣΙΑ ΕΕ, ΔΑΛΑΒΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΦΕΤΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΕΛΛΟΥΝΤΟΣ).
    Εντάξαμε στο ΠΕΠ Αττικής και ξεκινήσαμε έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων σύυμβατικού αντικειμένου ύψους 20.000.000 ευρώ
    · Λ. Φανερωμένης 2.000.000 ευρώ (Απόφαση Περιφέρειας Αττικής Α.Π 1459/2013)
    · Διασταύρωση ΙΚΑ 10.000.000 ευρώ (Απόφαση Περιφέρειας Αττικής Α.Π 1459/2013)
    · Παλούκια 8.000.000 ευρώ (Απόφαση Περιφέρειας Αττικής Α.Π 1459/2013)
    Εκπονήσαμε νέες μελέτες:
    Επέκταση Κέντρου Υγείας (αρ.απόφ. ΔΣ 428/2011)
    Αποχέτευση Εργατικών Κατοικιών (αρ.απόφ. ΔΣ 338/2012)
    Βιοκλιματική Πλατεία Αγίου Γεωργίου Τσάμη (αρ.απόφ. ΔΣ 426/2012)
    Πλατεία Πανθέας στα Σελήνια (αρ.απόφ. ΔΣ 281/2012)
    Ποδηλατόδρομος στο παραλιακό μέτωπο (αρ.απόφ. ΔΣ 282/2012)
    Όλες οι ανωτέρω μελέτες έχουν υποβληθεί για ένταξη στο ΠΕΠ Αττικής
    Επίσης:
    Ξεπεράσαμε τα προβλήματα που κληρονομήσαμε στο Ελεγκτικό Συνέδριο κι έτσι πολύ σύντομα ολοκληρώνουμε τις εργασίες για το Δημοτικό Σχολείο Παλουκίων (Πράξη του Ε.Σ 23/28-05-2013)
    Κατασκευάσαμε τάπητα και φωτισμού στο γήπεδο της παραλίας Λευτέρης Κόνσολας (αρ.απόφ. ΔΣ 392/2012)
    Εντάξαμε στο ΕΣΠΑ και κατασκευάσαμε τον Παιδικό Σταθμό Παλουκίων (αρ.απόφ. ΔΣ381/2011)
    Επικαιροποιήσαμε την απόφαση για την κατασκευή του νέου γυμναστηρίου στα Αμπελάκια (αρ.απόφ. ΔΣ 283/2012)
    Πραγματοποιήσαμε πολλές τοπικές παρεμβάσεις στο Κέντρο και την Περιφέρεια
    Ιδρύσαμε και λειτουργούν με επιτυχία:
    Ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου (αρ.απόφ. ΔΣ 12/2012)
    Ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου (αρ.απόφ. ΔΣ 219/2012)
    Ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου (αρ.απόφ. ΔΣ 219/2012)
    Ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (αρ. απόφ. ΔΣ 295/2013)
    Επικαιροποιήσαμε μελέτη για την ανέγερση νέου κτηρίου μικτού κέντρου διημέρευσης ημερήσιας φροντίδας Α.με.Α (αρ.απόφ. ΔΣ 106/2012)
    Όσον αφορά στην οικονομική διαχείριση του Δήμου πετύχαμε:
    Εξοικονόμηση τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ ετησίως από την 20ετή επιμήκυνση των δανείων (ΦΕΚ222/τΑ’/12-11-2012)
    Επιχορηγηθήκαμε με 9.600.000 ευρώ για αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών για την ανακούφιση της τοπικής αγοράς (Απόφαση Υπουργείου Εσωτερικών Α.Π 1471/2013)
    Αποπληρωμή των οφειλών στην ΕΥΔΑΠ μέσα από επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών ύψους 5.200.000 ευρώ(Απόφαση Υπουργείου Εσωτερικών Α.Π 38560/2013)

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΗΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΟΥ ΤΙ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/6/18 21:04

      ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΕ ΤΣΑΒΑΡΗ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΠΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/6/18 22:18

      Δε μου λες μωρή βρώμα νυφίτσα 21:04
      Υπάρχει ποινή; Εκκρεμεί έφεση ναι ή όχι; Μπορείς μωρή ρόμπα ξεκούμπωτη να προεξοφλήσεις το αποτέλεσμα;
      ΕΣΕΙΣ θα τον ξανακάνετε Δήμαρχο με τις δικές σας βρωμιές.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος3/6/18 18:59

    ΦΑΣΟΥΛΗ Η ΚΛΟΠΗ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/6/18 20:50

    Κάλεσε,μην λέτε όνομα Φασουλή,εγώ τον κύριο αυτον δεν γνωρίζω αλλά του επωνυματος το όνομα με κάνει να ενθυμουμε άλλο αστροπελέκι που παιδι άφησε εις την τύχη του και τωρααα φιλια στέλνει απο πολύ μακριάααα,πώπωωωω,και ξανά!G!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/6/18 21:07

    Κύριε news μου,εγώ πολύ σε εκτιμώ άνθρωπος του Θεού είσαι, αλλά μην με λυπηθεις διολουυυ,ντα!ξέρεις την γραφή μου πάτησε και σβηστα όλα λογο βαρυυυυ θα γράφω,αλλά με αλήθεια, και όσοι την διαβάσουν,το λες αλλά μου κανει νερά ο Προορισμός μου απο τα πλήκτρα σου και μαρτύριο την ύπαρξη του θα κανωωω,για να μαθη!G!!!αχ!ο ριμαδιασμενος κύων αλλά και τι να πούμε τώρα,οτι περπατάμε και τριζει η κακούργα η γη?αυτοοος έχασε. Αμε Καλες δουλειές να εχεις. Και χαρά στο κουράγιο σου,με μας εδώ!Giulio!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/6/18 14:47

    ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΤΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑΝ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/6/18 19:41

    Προορισμός φανερωσου!θα γράψω με γραφή ανάρμοστη, που γουσταρης εις το ανομολογητο,που είσαι καλέ?α!θα ξενιτευτω για να ξεχάσω, θα ξεχάσω όμως, η θα βαριαναστεναξω?ούτε αλλη Αγιοφανουροπιτα θα φτιαξω!Συνταγματάρχη μου,γ**ω τις Εν.Δυνάμεις σου!G!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/6/18 19:53

    Και που είσαι ε...άλλο παρακαλετο δεν έχει,γιατί και ξυνο βγαίνει, κι απάνω σου το παίρνεις...χα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.