Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Φεβ 2019

Οι διεθνείς αγώνες ΜΤΒ στην Ελλάδα ξεκινούν το 2019 από τη Σαλαμίνα


Πηγή: eleftherostypos
Η AlterBikeTours σε συνεργασία με τον Οργανισμό Άθλησης-Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας του Δήμου Σαλαμίνας διοργανώνουν 3 διεθνείς αγώνες ΜΤΒ, κατηγορίας 1, της υψηλότερης που γίνεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στις 7 έως 10 Φεβρουαρίου, 12 έως 15 Φεβρουαρίου και 17 Φεβρουάριου.
Τον Φεβρουάριο 2019 και για 15 ημέρες, το νησί της Σαλαμίνας θα ζει στους ρυθμούς της παγκόσμιας ποδηλασίας βουνού.
Οι αγώνες SalaminaEpic by AlterBikeTours θα διεξαχθούν στα Κανάκια, αλλά διαδρομές των αγώνων θα διέλθουν και από περιοχές στο κέντρο της Σαλαμίνας, και του Αιαντείου .

Στους αγώνες αυτούς, θα συμμετάσχουν αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, διεκδικώντας τους πολύτιμους βαθμούς για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020.
Παράλληλα με τους διεθνείς αγώνες θα υπάρχουν δραστηριότητες για όλους τους φίλους της ποδηλασίας βουνού, μικρούς και μεγάλους.
Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στις 11.00 πμ αγώνας όπεν σε διαδρομή 40 χλμ με αφετηρία από τη Σαλαμίνα και τερματισμό στα Κανάκια (εγγραφές στο www.alterbiketours.gr) και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00μμ αγώνας, για τα μικρά παιδιά της Σαλαμίνας και όχι μόνο (η συμμετοχή των παιδιών της Σαλαμίνας είναι δωρεάν – αιτήσεις συμμετοχών για τα παιδιά στο Κέντρο Νεότητας Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 9.30πμ έως 12.30μμ)
Οι εγγραφές συμμετοχής για τα παιδιά ξεκινά την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου έως Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019
Τα έσοδα από τις παράλληλες δράσεις θα δοθούν προς ενίσχυση κοινωνικών δομών και φορέων.
Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία για τους πολίτες της Σαλαμίνας και ιδίως τα μικρά παιδιά να έρθουν σε επαφή με το Ολυμπιακό Άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας και να γνωρίσουν τα μυστικά του από τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Πολύτιμος συμπαραστάτης στη διοργάνωση των αγώνων αυτών είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Σαλαμίνας.
Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας.
Επισκεφτείτε την σελίδα στο Facebook: SalaminaEpic by Alter Bike Tours
Εγγραφές για άνω των 18 ετών: www.alterbiketours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.