Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Φεβ 2019

Ευρεία σύσκεψη στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη για το έργο των ομβρίων


Ευρεία σύσκεψη συγκάλεσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος για το συντονισμό του έργου των ομβρίων στις διασταυρώσεις της Λεωφόρου Σαλαμίνος, Ιπποκράτους και Ζωοδόχου Πηγής.
Στην εν λόγω σύσκεψη συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Νήσων και του Δήμου Σαλαμίνας καθώς και εκπρόσωποι της ΕΥΔΑΠ Α.Ε., της COSMOTE και της ΔΕΔΔΗΕ.  Σκοπός της σύσκεψης ήταν ο καλύτερος συντονισμός για την επιτάχυνση των εργασιών του έργου οι οποίες βρίσκονται σε πολύ κρίσιμο στάδιο λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων και ταλαιπωρούν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και τους επισκέπτες του νησιού. 

Γι’ αυτό τον λόγο γίνονται συντονισμένες προσπάθειες προκειμένου οι εργασίες να μην εκτελούνται τις περιόδους του Πάσχα και του καλοκαιριού.
Στην εν λόγω σύσκεψη, διαπιστώθηκε η δυνατότητα ολοκλήρωσης των εκτελουμένων εργασιών επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής που θα έχει σαν αποτέλεσμα την απαλλαγή των κατοίκων και των μαθητών από τις μέχρι τώρα οχληρές επιπτώσεις.
Στη συνέχεια, σε συνεργασία με την Αρχαιολογική υπηρεσία θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ολοκλήρωσης των εργασιών, εντός του Πάρκου του Μπεγνή, μέχρι τα τέλη Μαρτίου.
Παράλληλα, όλες οι ανωτέρω εμπλεκόμενες υπηρεσίες οφείλουν να καταβάλλουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες με την εφαρμογή των εγκεκριμένων κατάλληλων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ώστε μέχρι το καλοκαίρι το έργο να έχει ολοκληρωθεί.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους εμπλεκόμενους για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του αλλά και την παραγωγική και δημιουργική συμμετοχή τους.
Τέλος, δήλωσε ότι η Περιφέρεια και η Π.Ε. Νήσων Αττικής είναι δίπλα στο νησί της Σαλαμίνας το οποίο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ιδιαίτερα με το οδικό δίκτυο.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/2/19 06:03

    ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ. ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΜΙΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΕΛΑΔΕΣ.ΕΔΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΟΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ.ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ.ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ.ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.