Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Φεβ 2019

Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας. Μια ξεχωριστή βραδιά


Μια ξεχωριστή βραδιά πραγματοποιήθηκε προχθές με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στα «οκτάχρονα γενέθλια» του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας στο Ξενοδοχείο “Melina Resort”. Παρεβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους εχθές η Περιφερειάρχης Αττικής κα Ρένα Δούρου, οι Βουλευτίνες κκ. Νίνα Κασιμάτη και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών κος Καπάταης Χρήστος, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, η Δήμαρχος Σαλαμίνας κα Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου, ο κ. Κώστας Βενιώτης και η κ. Κατερίνα Βενιώτη (η ψυχή) της ΑγΟ, ο πρώην Δήμαρχος κος Ιωάννης Τσαβαρής, οι Ενεργοί Πολίτες Ν. Ψυχικού - Φιλοθέη - Ψυχικού κ. Λιώγα, οι
υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Παναγόπουλος Γιώργος, εκπρόσωποι του υποψήφιου Δημάρχου Κ. Ελευσινιώτη, ο τέως Δήμαρχος κ. Σοφράς Σπύρος με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του υποψήφιου Δημάρχου κ. Μακρή, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ. Μιχάλαρου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β Πειραιά κ. Μιχάλης Λιβανός, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καματερού κος Μιχάλης Σπλαγκούνιας με την Αντιπρόεδρο κα Μαρία Γεροντιώτου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολλοί ακόμα εκλεκτοί καλεσμένοι, καθώς και πλήθος κόσμου.
Κατά τον χαιρετισμό της, η Περιφερειάρχης ευχήθηκε να μην μακροημερεύσει η λειτουργία του(!!!), με την ελπίδα ότι στα επόμενα χρόνια κανένας συμπολίτης μας να μην χρειάζεται υποστήριξη από τέτοιες μονάδες κοινωνικής αλληλεγγύης.
Ο κ. Χατζηπέρος –όταν έλαβε το λόγο– συνεχάρη την εθελοντική ομάδα και την Υπεύθυνη του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης κα Έφη Ζήση για την ανεκτίμητη κοινωνική προσφορά τους και το απόσταγμα ψυχής που δίνουν καθημερινά –υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες– στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
Η παρουσία τους είναι σημαντική σε όλες τις περιστάσεις που κρίνεται αναγκαία, όπως στα θλιβερά γεγονότα στη Μάνδρα και στο Μάτι, αλλά και σε χιόνια, πλημμύρες κλπ.. Ευχήθηκε να συνεχίσουν δυνατοί να προσφέρουν ανιδιοτελώς το έργο τους όσο η κοινωνία τους χρειάζεται !!!
Τέλος, την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα κ. Καπάταης, ο οποίος έχει βοηθήσει σημαντικά –μέσω του κέντρου logistics της Περιφέρειας Αττικής– το έργο του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/2/19 11:29

    Εύγε και χίλια μπράβο για το μοναδικό έργο της. Δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος τόσο απλός σαν την συγκεκριμένη κ. Ζήση. Το έργο της μιλάει από μόνο του. Όλη η Κούλουρη τις χρωστάει ανθρώπους που έχει σώσει και συνεχίζει. Χίλια καλά να έχει αυτή η γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.