Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Φεβ 2019

Συνάντηση του συνδυασμού Βήμα στους Πολίτες με τον Εξωραϊστικό-Εκπολιτιστικό Σύλλογο Παλουκίων Σαλαμίνας ”O Kαραϊσκάκης”


Την Τρίτη, 5.2.2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας και επικεφαλής του συνδυασμού Βήμα στους Πολίτες μαζί με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής  συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Παλουκίων Ο Καραϊσκάκης. 
Από την πλευρά του Συλλόγου παρευρέθησαν η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ματούλα Παπαθανασίου-Αντωνίου, η Γραμματέας κα Οικονόμου-Δέδε Ευγενία, η ταμίας Σαλαγιάννη Ντίνα, το μέλος του Δ.Σ. κα Μαρία Νέζη και το εγγεγραμμένο μέλος του Συλλόγου κα Κούκη-Σοφρά Σαλώμη.
     Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα και συζητήθηκαν τα προβλήματα της περιοχής των Παλουκίων. Κατά κύριο λόγο η συζήτηση προσανατολίστηκε στις δυνατότητες εξωραϊσμού της παράκτιας έκτασης Μελτέμι και της χρήσης του χώρου αυτού σε δραστηριότητες αναψυχής. 

Η απομάκρυνση των επιβατοχηματαγωγών πλοίων (φέρι μποτ) από την προκυμαία πλησίον του χώρου αυτού προτάθηκε ως απαραίτητη προϋπόθεση αναβάθμισης των Παλουκίων και γενικότερα της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Βοηθητική θα ήταν και η τοποθέτηση πεζοφάναρου επί της Λ. Αμπελακίων για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των πεζών στον συγκεκριμένο χώρο.   
     Ένα άλλο πρόβλημα που τονίστηκε από τα μέλη του Προεδρείου ήταν το θέμα της αποχέτευσης που δεν επεκτάθηκε σε τμήμα της περιοχής των Παλουκίων, ενώ στο προϋπάρχον σύστημα επισημάνθηκαν ελαττωματικά σημεία του που χρήζουν επεμβάσεων. Η ανύπαρκτη πεζοδρόμηση στους δρόμους της περιοχής, η καθαριότητα, η ελλιπής αστυνόμευση, η αναγκαιότητα μεταφοράς του χώρου των λεωφορείων Κ.Τ.Ε.Λ. και της λαϊκής αγοράς και η άναρχη δόμηση στην περιοχή Προ-Αράπη ήταν τα υπόλοιπα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από τον Σύλλογο. Ένα φλέγον ζήτημα της περιοχής είναι η κατοχύρωση οικοπέδου για την οικοδόμηση Νηπιαγωγείου, καθώς μέχρι τώρα τούτο λειτουργεί σε ενοικιαζόμενο χώρο.
     Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Θρασύβουλος Μπάγιος παρουσίασε τις αρχές του Συνδυασμού, οι οποίες διέπονται από τις αξίες της ομαδικότητας, της δημοκρατίας και της ειλικρινούς προσφοράς στον δημότη. Η συζήτηση έκλεισε αισιόδοξα πως μόνο με τη συνδρομή όλων μας μπορούν να καλυτερεύσουν πολλά προβλήματα που ταλανίζουν τη Σαλαμίνα και να βελτιωθεί έτσι η ζωή των Σαλαμινίων.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/2/19 13:28

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΚΟΡΜΑΝ
    "ΣΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ"Ο ΘΡΣΥΒΟΥΛΑΣ ΦΤΑΙΕΙ...
    ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ...ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΙΓΑ'ΣΙΓΑ ΚΑΤΑ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΜΕΡΙΑ...
    ΥΓ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΛΩΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!
    Ο...ΟΛΟ - ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΖΗΤΩ-
    "άνθρωπος'κυων"...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/2/19 17:49

    Θα πας εσύ σήμερα σ ένα γλεντοκοπι,που θα γλεντούν κάποιοι ανθρωποι;;;
    η έχεις κλειση γι αλλού τραπέζι ;;;
    η θα βρεις πόρτα μανταλωμενη;;;
    Δεν σε νοιάζει όμως τίποτα μα τιποτα...
    Γειά σου Θρασυβουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/2/19 18:00

    Θα πάαααααααααας...κι αν δεν
    πάς Μπόρα είναι θα περάσει
    αύριο θα τα έχεις ξεχάσει όλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.