Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Φεβ 2019

ΒΗΜΑ στους πολίτες! Αναφορά για το ΚΤΕΛ


Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Σας ενημερώνουμε ότι έπειτα από την καταγγελία μας στο Τμήμα Μεταφορών της Περιφέρειας, που αφορούσε την αυθαίρετη μείωση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Σαλαμίνας, ο συνδυασμός μας δια του υποψηφίου δημάρχου Θρασύβουλου Μπάγιου έλαβε μέρος στη  σύσκεψη των φορέων του νησιού μας για την επίλυση του θέματος αυτού.

Έπειτα από συζήτηση και αφού όλοι οι φορείς ανέπτυξαν τις προτάσεις τους, αυτές δόθηκαν στο Τμήμα Μεταφορών της Περιφέρειας, ώστε να αποφασίσει ποια θα είναι τα εγκεκριμένα δρομολόγια που πρέπει να εκτελούνται από το ΚΤΕΛ Σαλαμίνας.
Πέρα από τις τροποποιήσεις αυτές, το Βήμα στους Πολίτες πρότεινε και τα παρακάτω:
- Να αυξηθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες έτσι ώστε να μεταφέρονται οι μαθητές από τα μέρη κατοικίας τους προς το σχολείο και αντίστροφα,  χωρίς να περιμένουν στις στάσεις αρκετή ώρα.- Τα λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές προς το 1ο, 3ο Γυμνάσιο και 1ο ΕΠΑΛ Σαλαμίνας να κάνουν στάση στην πλατεία Μακεδονίας για την ασφαλέστερη μετακίνηση των μαθητών.
Ο συνδυασμός μας, Βήμα στους Πολίτες, ενδιαφέρεται άμεσα για τα προβλήματα των συμπολιτών μας και προσπαθεί μέσα από παρεμβάσεις να βελτιώσει τις συνθήκες μετακίνησης των μαθητών και συμπολιτών μας

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/2/19 10:00

    ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΙ.ΜΗ ΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/2/19 13:55

    Με όποιον δάσκαλο καθήσεις.... Έχει μαθητεύσει το παιδι στα πιράνχας! Α, ρε κακομοίρη που θες να το παίξεις και αριστερός! Το στέκι σου βρώμησε με το σουλτανάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.