Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Φεβ 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ κ. ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΕΛΑΒΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ.
Αξιότιμε κε Ελευσινιώτη,
Λυπάμαι πολύ για την ανοικτή επιστολή που μου απευθύνατε μέσω του ηλεκτρονικού τύπου και η οποία είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Οι βαρύγδουποι χαρακτηρισμοί που συνοδεύουν το κείμενο σας δεν σας περιποιούν τιμή και είμαι σίγουρη ότι, λόγω χαρακτήρος, δεν συντάχθηκε δια χειρός σας, απλά σας εξανάγκασαν οι γνωστοί “γραφικοί” να την υπογράψετε.
Το αντιπαρέρχομαι όμως και σας ερωτώ:
Από πού προκύπτει προσπάθεια εκ μέρους μου οικειοποίησης της μελέτης ή ακόμα και καπηλείας της προσπάθειας κάποιων όπως με περισσή ελαφρότητα μου αποδίδετε;

Με ενημερώσατε άραγες ποτέ για τις προθέσεις και τις ενέργειες που εσείς κάνατε και μπράβο σας;
Πότε και τι είδους συνδρομή μου ζητήσατε και σας το αρνήθηκα;
Μήπως εννοείτε τη συγκρότηση Δημοτικής επιτροπής από εθελοντές;          Αν είναι αυτό, τότε ναι το αρνήθηκα και σας εξήγησα γιατί.
Αλλά, γιατί τόσος κλαυθμός και οδυρμός;
Τα πράγματα είναι απλά και καθαρά.
Από την επαφή μου με την κ. Μαρία Βλαζάκη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού ενημερώθηκα  για την ύπαρξη μελέτης του Αρχαιολογικού  χώρου Κυνοσούρας.
Ζήτησα να ενημερωθώ έτι περαιτέρω και την επόμενη ημέρα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον Καθηγητή κ. Νικόλαο Μπελαβίλα Δ/ντή του Εργαστηρίου Αστικού Περιβάλλοντος Ε.Μ.Π. ο οποίος  μου έστειλε την μελέτη,  και συμφωνήσαμε να την αναδείξω, και να αξιολογήσω ως Δημοτική Αρχή τις προτεραιότητες στην υλοποίηση της.
Μ΄ ενημέρωσε ότι η μελέτη του Αρχαιολογικού χώρου Κυνοσούρας ήταν σκέψη και απόφαση δική του και της ομάδας του Πολυτεχνείου, χρηματοδοτούμενη από ίδιους πόρους, όπως παρόμοιες μελέτες έχουν γίνει για την Ελευσίνα, τον ευρύτερο χώρο του Λιμένα Πειραιά καθώς και άλλους Δήμους.
Επίσης ότι είχε καθυστερήσει να μου την επιδώσει  καθότι όπως ανέφερε υποχρέωσή του ήταν να την δώσει κατά προτεραιότητα στο Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο φέρεται να είναι ο χρηματοδότης. 
Κατόπιν αυτού, θεώρησα πρέπον να δημοσιοποιήσω το γεγονός αυτό καθεαυτό και πουθενά δεν αναφέρεται ή υπονοείται ότι η μελέτη ήταν προϊόν δικής μου πρωτοβουλίας. Πού βρίσκετε λοιπόν το μεμπτόν;
Κε Ελευσινιώτη,  αν πραγματικά πρεσβεύουμε στον πολιτικό πολιτισμό και όχι στον κανιβαλισμό, συνιστώ ψυχραιμία κι έλεγχο του θυμικού, ειδικά σε μια περίοδο έντονων δυσκολιών που θα προκύψουν την επομένη των εκλογών, λόγω αλλαγής μοντέλου διοίκησης ως αποτέλεσμα της απλής αναλογικής του Νόμου «Κλεισθένη».
Όσον αφορά τα της προεκλογικής περιόδου, οι ανήθικοι τρόποι και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση δεν είναι στον χαρακτήρα μου αλλά προνόμιο άλλων. Αν τώρα εσείς θελήσετε να τους μιμηθείτε είναι δικό σας πρόβλημα.
Τέλος, θέλω να συγχαρώ όλους εσάς του συμπολίτες μας που συνέδραμαν οικιοθελώς το έργο του μελετητή για την εκπόνηση αυτής της μελέτης, η οποία θα πρέπει να υλοποιηθεί από την επόμενη Δημοτική περίοδο ενόψει του εορτασμού των 2500 χρόνων.
Για την Δημοτική  Αρχή συνεχίζεται η Διοίκηση του Δήμου, είναι περίοδος υλοποίησης μεγάλων έργων που αφορούν την καθημερινότητα, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τα σχολεία και τόσες άλλες παρεμβάσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.
Τις υπερβολικές και μεγαλόστομες υποσχέσεις τις αφήνουμε για τους υποψήφιους    Δημάρχους.
Εμείς, Συνετά, Σταθερά, Συνεχίζουμε !
 Σαλαμίνα 13.2.2019
Ρούλα Νάννου
Δήμαρχος Σαλαμίνας

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/2/19 09:20

    Άσε ρε Ρούλα δεν το σώζεις σε ξεφτίλισε ο αρχηγός όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και για την τιμή των όπλων, κοινώς σε τάπωσε υπολόγισες στην ευγένεια του και πήγες να καπηλευτείς αγώνες άλλων προεκλογικά.
    Και το χειρότερον; Πέφτεις σε ύβρεις με το κατάπτυστο δελτίο σου που όλοι ξέρουμε τον συντάκτη του κι εσύ φουκαριάρα υποχρεώθηκες να το υπογράψεις (ακόμα χειρότερα) αυτό δεν σε απαλλάσσει των ευθυνών σου.
    Κοίτα κορίτσι μου να σωθείς από την μπόρα που σε βρήκε από αυτούς που εσύ κατά δήλωση εμπιστευόσουν και σε κατέστρεψαν με την αδηφαγία τους κι άσε τους έντιμους να κάνουν πολιτικό αγώνα και μην τους προκαλείς βρε κουτό γιατί έχουν να σου βγάλουν ακόμα πολλά. Μαζέψου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/2/19 14:08

      Τους έντιμους;;; Καλό...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/2/19 16:45

      Υπογραφή Ρούλα Νάννου. Το Ισιδώρα Παπαθανασίου -Νάννου το έφαγε η μαρμάγκα; Σε ξεπεταξαν, σου έκαναν τη ζημια και στο έδωσαν για υπογραφή. Και εσύ ότι μα@ακία σου δίνουν την υπογράφεις. Πότε θα βάλεις μυαλό κακομοιρούλα μου; Σταμάτα να εμπιστεύεσαι το καραφλόπαιδο που στα γράφει. Εκτίθεσαι!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/2/19 19:13

      Το γνωρίζω είμαι μια
      εκτεθειμένη εγώ που
      μπροστά μου ωχριούν όλες...
      Και μ'αρεσει το "πάω "πολύ
      η κακούργααααααααααααααα!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/2/19 10:06

    Θα μπορούσα να δεχτώ ότι η Δήμαρχος δε γνώριζε τη μελέτη του κ. Μπελαβίλα που είναι δημοσιευμένη στο διαδίκτυο και δεν ήξερε ποιοι τον βοήθησαν να τη γράψει.
    Αν και η άγνοια δε συγχωρείται, θα τη ρωτήσω τα εξής.
    - Από πού συμπεραίνει ότι “ο χώρος που εξαιρέθηκε από την παραχώρηση στην Cosco επιστρέφει στο Δήμο Σαλαμίνας;
    - Γιατί αποκρύπτει το κατάπτυστο γεγονός ότι επί ημερών της ο μεγαλύτερος αρχαιολογικός χώρος της Σαλαμίνας παραδόθηκε στο Μινώταυρο του Υπερταμείου;
    - Τι έκανε τόσα χρόνια για τις εγκληματικές δραστηριότητες στην Κυνόσουρα;
    - Γιατί ανέχεται την παρανομία;
    - Γιατί δε διεκδίκησε τη Λιμενική Ζώνη και σημαντικές αρχαιολογικές περιοχές σύμφωνα με τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Δήμου;
    - Ποιος την εμπόδισε να κάνει αυτά που υπόσχεται σήμερα;
    - Γιατί επέκτεινε τη ναυπηγική ζώνη σε βάρος προστατευόμενης αρχαιολογικής περιοχής;
    - Γιατί αρνήθηκε την προσφορά της Cosco να χρηματοδοτήσει την αξιοποίηση της Κυνόσουρας;

    Θα μπορούσα να γράψω πολλά ερωτήματα τα οποία της έχω απευθύνει δημόσια και αρνείται να απαντήσει.
    Αρνείται να απαντήσει γιατί είναι ένοχη και το ξέρει.
    Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/2/19 16:52

      ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ Γ.Κ. ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΤΕ?ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ? ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ , ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ...???

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/2/19 22:58

      Αγαπητέ κύριε 16:52 δε χρειάζεται να ρωτήσω τον κ. Ελευσινιώτη γιατί ρωτάω κάθε μέρα τον εαυτό μου που την πίστεψε και τη στήριξε. Η μόνη απάντηση που παίρνω είναι ότι ήμουν πολύ βλαξ. Παρηγοριέμαι όμως ότι έτσι νιώθουν χιλιάδες συμπατριώτες μας και θα το ανταποδώσουν στην κάλπη..

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14/2/19 10:09

    Μω Ρουλίτσα μου τιναι τουτο ζούμερε;
    Ποιος σου το έγραψε;
    Μόνον ένας πολιτικός "Χάνιμπαλ" μπορούσε να γράψει ένα τέτοιο κείμενο.και να σου κάνει τόση ζημιά προεκλογικά.
    Ρε έστω και την ύστατη ώρα στείλε τους στο πυρ το εξώτερον να τελειώνεις, έτσι κι αλλιώς πολιτικό μέλλον δεν έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/2/19 14:33

      ΠΩ, ΠΩ ΖΗΜΙΑ! ΚΑΛΑ ΑΥΤΗΝ-ΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΆΒΕΙ ΜΩ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/19 21:48

      ΝΑΙ
      ΜΩ ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑΙ.
      ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ...ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ
      ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ;;;
      ΠΩ ΠΩ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ
      ΤΟ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ
      ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΤΡΑΒΩΣΕ Ο
      ΕΡΩΤΑΣ
      ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ
      ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ...
      ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ.
      ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ
      ΠΟΝΟ...
      ΕΓΩ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑΑΑΑΑΑΑΑ...
      ΔΕΝ
      !

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος14/2/19 11:49

    Κυρία Ρούλα, Απαράδεκτοι δυστυχώς είστε όλοι εσείς και η κρίση σας. Πάψτε επιτέλους να υποτιμάτε το μυαλό των ανθρώπων που σας στήριξαν και σας έκαναν δήμαρχο.
    Ντρέπομαι πλέον όταν σκέφτομαι ότι σας ψήφισα το 2014 εγώ και η οικογένειά μου. Πίστεψα όπως και άλλοι στα καθαρά σας χέρια. Το πόσο καθαρά ήταν και είναι αυτά που εμπιστεύτηκα τότε είναι θέμα της δικαιοσύνης και όχι δικό μας.
    Δεν έχετε το δικαίωμα να μιλάτε εσείς για πολιτικό πολιτισμό όταν ανεβήκατε το 2014 στη εξέδρα και οι 4 μαζί που ξέρουμε όλοι για ποιο λόγο έγινε και να είστε σίγουρη ότι δεν θα το επιτρέψουμε ξανά, ότι και να πέσει στη πιάτσα. Όσο για τους ανήθικους τρόπους και χτυπήματα κάτω από τη μέση αυτό είναι μάλλον το προσφιλές σας σπορ τόσο δικό σας όσο και των όμοιών σας.
    Όταν διασύρεται με άτομα του στενού περιβάλλοντός σας ένα ολόκληρο νησί σε πρωινή εκπομπή εσείς προκαλούσατε με τη στάση σας τον κόσμο που σας στήριξε βγαίνοντας φωτογραφίες για να μας δείξετε ποιοι σας περιστοιχίζουν και πόσο ενωμένοι είστε. Μακάρι να είστε και τώρα που ξεκινά η δικαστική περιπέτεια όλων των εμπλεκομένων στα σκάνδαλα και να μην τα ρίχνει ο ένας στον άλλον.
    Ο κόσμος έχει μάτια, ακούει, βλέπει. Και αυτό το δικαίωμα δεν μπορείτε να του το αφαιρέσετε. Κουλουριώτες είμαστε, εδώ ζούμε. Και κερατάς και δαρμένος δε γίνεται. Μαζευτείτε λοιπόν, μαζέψτε και τους υπόλοιπους που έχουν ξεσαλώσει και πάψτε επιτέλους να προκαλείτε μέχρι η δικαιοσύνη να ολοκληρώσει το έργο της που απ’ ότι φημολογείται είναι πολλά τα μέτωπα και οι ατασθαλίες. Καλά ξεμπερδέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/19 15:47

      ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ
      ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ
      ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ

      ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΩ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΩ
      ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ
      ΑΥΤΟΣ
      Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ
      ΑΦΉΣΤΕ ΜΕ ΝΑΙ ΕΜΕΝΑ
      ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ
      ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΜΟΥ ΘΕΜΑ
      ΤΗΝ ΛΑΒΑ...
      ΚΙ ΎΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ
      ΠΑΛΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ
      ΕΦΤΕΞΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ

      ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΟΟΟΟΟΣ
      ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΟΥ...
      ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ
      Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ;;;
      ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
      ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;;;

      ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
      ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ
      ΑΝΟΙΞΕ ΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩΩΩΩ
      !•^•%

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος14/2/19 15:16

    Γιατί κυρία Ρούλα αρνηθήκατε τη συνεργασία με την ομάδα Ελευσινιώτη και τη συγκρότηση Δημοτικής επιτροπής από εθελοντές όπως ομολογείτε; Σας έπεφταν βαριά τα ονόματα που συμμετείχαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/19 00:03

      Ναί, πολύ βαριά ονόματα, α ρε ψώνια.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος14/2/19 17:59

    Μωρη Ρούλα
    λόγω της ημέρας σου στέλνω γραφή - ήπιων τόνων -
    Διαβασε...
    Ν αγαπάς τον Μηνά εντάξει ;;;
    Είναι άξιος οικογενειάρχης και υπήρξε άριστος πλοίαρχος ...
    Αλλά από τον καιρό που μπουκαρες εσύ στο Μέγαρο μέγας σ όλες τις βρωμοδουλιες ...
    συ η "αιώνια αγαπημένη του"
    τον ακολούθησες κάνατε όνειρα και ακόμη κάνετε ...
    Αλλά ο Θεός γελάει θα σας κρινει η Χάρη του και οι άνθρωποι ...
    ΝΕΜΕΣΙΣ
    Κακούργααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/2/19 17:54

    Ρε καραφλα δεν πας κανα μπαρκο λεω γω να ηρεμησουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/2/19 07:13

    Α ρε ΒΕΝΙΖΕΛΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/2/19 21:17

    Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο
    Στίχοι: Τασούλα Θωμαΐδου
    Μουσική: Γιάννης Σπανός
    1η ερμηνεία: Κατερίνα Κούκα
    Να μη με φώτιζαν τέτοια μάτια,
    να μη με λιώνανε τόσοι στεναγμοί,
    να μη με χώριζαν δυο κομμάτια,
    νύχτες που βγάζουν σ’ άλλα μονοπάτια
    και έχουν το κορμί σου αφορμή,
    και έχουν το κορμί σου αφορμή.

    Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ,
    αυτή η αγάπη στ’ άστρα μ’ ανεβάζει,
    κι άσε να καώ όπως θέλω και να χρεωθώ,
    αυτό το λάθος μόνο μου ταιριάζει.

    Αγάπη που ’γινες σώμα κι αίμα,
    χωρίς εσένα όλα είναι ξενιτιές.
    Αν η αλήθεια σου γίνει ψέμα,
    στάχτη να γίνω μέσα σ’ ένα βλέμμα
    που τις νύχτες βάζει πυρκαγιές,
    που τις νύχτες βάζει πυρκαγιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/2/19 21:28

    Άνθρωπε μου
    σου έριξα ένα νταλκαδιαρικο
    μπας και ξεχάσεις λίγο την
    μη σωστή πολιτική σταδιοδρομία
    μου
    Και θυμηθείς ότι υπάρχω η
    κακούργα ακόμη
    Περιφανο αιτοπουλο
    Ζω για σένα Ζω
    Λεβέντη μου.
    !•^•%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/2/19 23:40

    Παιδί μου
    Εγώ παραια θα κάνω με τον
    πόνο μου
    αλλά θα σκεφτώ και τι έκανα
    στο Μέγαρο και σ όλους τους
    συμπολίτες μου και τι κάνω
    ως τώρα
    Ραδιουργίες
    και γιατί το ήθελα αλλά και
    κατ εντολή και εντολές
    Πώς να σκεφτώ όμως δεν μπορώ
    το μυαλό μου είναι
    μπλοκαρισμένο γιατί εσύ
    έχεις τρελάνει κόσμο και
    εμενανε μαζί
    Αστέρι μου φεγγάρι μου
    Καμάρι μου

    ΑΝ ΞΕΘΟΛΩΣΩ
    ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΌΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ
    ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΟΛΟΓΊΑ ΜΟΥ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΉΜΟΥΝΑ
    ΕΓΩ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    ΤΟ ΠΤΏΜΑ
    ΣΤΑΥΡΑΕΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ
    ΧΑΛΆΝΔΡΙ

    ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΣΥ
    ΚΑΙ Η ΖΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΘΑ
    ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ
    ΤΟ ΞΕΡΩ
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΕΝΑ
    ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ
    ΚΙ ΑΡΧΙΝΑΝΕ ΤΑ ΝΑ ΜΗ
    ΣΩΣΟΥΝΕ
    ΝΑ ΡΙΜΑΞΟΥΝΕ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ
    ΑΠΟ ΕΜΑΣ

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΙΑΝΕΙ
    ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΣ
    ΜΩ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΥΧΤΑ
    ΑΠΟ
    ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ
    ΑΚΟΥΣΕΜΕ ΕΣΤΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ
    ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ
    !•^•%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/2/19 17:29

    Primum vivere
    deinde philosophari...
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.