Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Φεβ 2019

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ - ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ


Θανάσης Μακρής - Ανασυγκρότηση Σαλαμίνας - Πρόγραμμα Συνδυασμού - Ευριπίδειο Θέατρο
Το Ευριπίδειο θέατρο έχει οπωσδήποτε ανάγκη συμπληρωματικών έργων για να γίνει λειτουργικό.
Χρήζει οπωσδήποτε μεταφοράς του parking κοντά στο άνω «πέταλο» του θεάτρου, ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία των θεατών ιδιαίτερα των ηλικιωμένων που χρειάζεται να περπατήσουν μεγάλη απόσταση από το υπάρχον parking της δεξαμενής στο θέατρο.

Όταν συμβαίνει συγχρόνως να τελείται μυστήριο στην Ελευθερώτρια και μεγάλη παράσταση στο θέατρο οι πιστοί και οι θεατές ταλαιπωρούνται αφάνταστα.
Είναι επίσης μεγάλη ανάγκη να υπάρξει δρόμος από το νέο parking του θεάτρου μέχρι την περιοχή «Κολ Κανάκη», ο οποίος θα λειτουργήσει και ως αντιπυρική ζώνη.
Ο νέος αυτός δρόμος θα συνδέσει την περιοχή του θεάτρου με την Λεωφόρου Ζωοδόχου Πηγής.
Ξενώνας στο Ευριπίδειο θέατρο. Ακριβώς στην στροφή από το πρόχειρο parking θα κτιστεί πέτρινος ξενώνας για φιλοξενία χορευτικών συγκροτημάτων από όλη την Ελλάδα. Από το κτίριο αυτό θα μπορεί να δει κανείς τα νερά που έγινε η ιστορική ναυμαχία της Σαλαμίνας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/2/19 17:55

    OYAOY!!!!!Θα μπορούσατε να φτιάχνατε και ένα ελικοδρόμιο για τους σεΐχηδες και μια τεράστια τσουλήθρα από τον προφήτη Ηλια κατευθύαν στην θάλασσα για s(kato)pa....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.