Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Φεβ 2019

"ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" Ο πρόεδρός της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σαλαμίνας κος Λένης εξακολουθεί να παρουσιάζει ως «απών» το παραιτηθέν (από τον 3ο/2018) μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σαλαμίνας


Σαλαμίνα, 16/02/2019
Δημοκρατία, διαφάνεια, λογοδοσία: άγνωστες λέξεις για τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σαλαμίνας.
Εδώ και 11 μήνες, οι γονείς μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Σαλαμίνας,  δεν εκπροσωπούνται στην εν λόγω επιτροπή. Ο πρόεδρός της κος Λένης εξακολουθεί να παρουσιάζει ως «απών» το παραιτηθέν (από τον 3ο/2018) μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σαλαμίνας – αν και δεν το προσκαλεί, να μην δέχεται την τοποθέτηση του αντικαταστάτη και να μη συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. 

Αυτό συνιστά, όχι απλή παραπληροφόρηση αλλά, συκοφάντιση των γονέων καθώς η μακρά απουσία τους μπορεί να ερμηνεύτει ως αδιαφορία.
 Η νομιμότητα της σύνθεσης της ΣΕΠΕ τίθεται σε σοβαρή αμφισβήτηση και, συνεπώς, και οι αποφάσεις της (δες ΦΕΚ 318/25-02-2011 «Καθορισμός λειτουργίας των Σχολικών Επιτροπών και ρύθμιση οικονομικών θεμάτων αυτών», όπως τροποποιήθηκε με την Υ.Α.1940/2018, ΦΕΚ 310/Β/2-2-18).
Ας εξηγήσει δημόσια η ΣΕΠΕ και ο πρόεδρός της κος Λένης στη σχολική κοινότητα, για ποιο λόγο αποκλείει τον εκπρόσωπο της Ένωσης Γονέων από τη ΣΕΠΕ, για ποιο λόγο αγνοεί τα έγγραφα της Ένωσης και της Αποκ.Διοικ.Αττικής, για ποιο λόγο δε θέτει το θέμα σε Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι γονείς των Σαλαμίνιων μαθητών έχουν αναφαίρετο δικαίωμα στην ενημέρωση, την άσκηση ελέγχου και τη λήψη αποφάσεων για τα τοπικά θέματα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται ως πολύτιμοι συνεργάτες και όχι ως απειλητικοί εισβολείς.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/2/19 10:01

    ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΠΑΣΟΚΟΥΣ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.ΓΙΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ....ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/2/19 15:42

    Όλα τα καλόπαιδα! Έρχεται...........

    https://es.scribd.com/document/339839402/%CE%91-%CE%9A%CE%9F%CE%99-%CE%A0%CE%9F-%CE%A0-%CE%91%CE%94%CE%91-6%CE%95%CE%9F%CE%9F%CE%9F%CE%9E%CE%91%CE%95-7%CE%93%CE%9D-pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/2/19 18:43

    ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΜΠΟΡΕΙΣ;
    ΜΠΟΡΩ ΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/2/19 08:53

    Δημοτικός σύμβουλοςσημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ με προσόντα(σπουδές,επάγγελμα,κοινωνική ζωή)που αφήνει πίσω την αλλαζονεία του και σκοπεύει στο καλό των συμπολιτών του Κάποιοι,δυστυχώς αρκετοί,το έχουν δει,δεύτερη απασχόληση,κοιτούν τη προβολή με προχειρότητες,με ρουσφετοπροσφορές και στη περίπτωση των εκλογών μοιάζει με μεταγγραφές ποδοσφαιριστών.Πουθενά σεβασμός στο δημότη.Και εδώ έρχονται οι ευθύνες των υποψηφίων Δημάρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.