Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Φεβ 2019

Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη από την παρουσία της στην Αίγινα και την επιτυχημένη εκδήλωση κοπής πίτας της ΔΗΜ. Τ. Ο ΝΔ



Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη από την παρουσία της στην Αίγινα και την επιτυχημένη εκδήλωση κοπής πίτας της ΔΗΜ. Τ. Ο ΝΔ όπου εκπροσώπησα τον επόμενο περιφερειάρχη Αττικής Giorgos Patoulis

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/2/19 14:39

    Σώθηκε η Σαλαμίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/2/19 20:05

      Ασφαλως ρε ΒΛΑΚΑ και μπορει να σωθει η ΣΑΛΑΜΙΝΑ απο νεους και αξιολογους οπως η ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. για πεσμας ομως εσυ αν εισαι ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ποιον θα ηθελες να μας σωσει?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/2/19 23:40

      Ο βουδούρης

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/2/19 15:11

    Φίλε μου 14:39
    Η Σαλαμίνα δεν θα σωθεί από την όποια Βάσω αλλά από εμάς τους ίδιους και τις δικές μας επιλογές στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
    Η κα Βάσω, έτσι κι αλλιώς αν εκλεγεί θα έχει ευρύτερα καθήκοντα απ αυτά της Σαλαμίνας δεν θα μπορεί να υποκαταστήσει την Δημοτική αρχή!
    Η δική σου λοιπόν επιλογή και η δική μου θα κάνουν την διαφορά.
    Ναι η Βάσω αγαπά αυτό τον τόπο κι όσο περνά απ το χέρι της να είσαι βέβαιος θα βοηθήσει και μην έχεις καμιά αμφιβολία όπως και ο Τάκης Βουδούρης ήταν πάντα δίπλα μας όλα τα χρόνια σε ότι κι αν του ζητήσαμε, φίλος καλός και με μπέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/2/19 15:17

    Η κυρία Μπόγρη τα πιστεύει αυτά που λέει;;;;;; Δεν μπορεί να τα πει χωρίς να τα διαβάσει;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.