Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Φεβ 2019

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΝΟΒΣ) έκοψε την πίτα του με την παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Χατζηπέρου


        Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας του ΝΟΒΣ στο Σαλόνι του F/B  “ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ.”  στην Μεγάλη Σκάλα Σαλαμίνας.
Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος π. Παναγιώτης Μούλτος και τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής Β’ Πειραιά κα Εύη Καρακώστα, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής κ. Παναγιώτης Χατζηπέρρος, ο Αντιδήμαρχος Προγραμμάτων ΕΣΠΑ και LEADER Δήμου Σαλαμίνος κ. Γεώργιος Μπίλλιας, ο Πρόεδρος Σχο. Επιτρ. Πρωτοβ. Εκπαίδευσης του Δήμου Σαλαμίνος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Λένης, ο πρώην Δήμαρχος και Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνος κ. Θανάσης Μακρής, ο Επίτιμος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Ναύαρχος κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης και Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνος κ. Γιώργος Παναγόπουλος, από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ο Αντιπρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής και Πρόεδρος του ΝΟΕΦ κ. Βασίλης Βιρβίλης, ο Έφορος Υλικού και Τριγώνου Περιφέρειας Αθηνών και Πρόεδρος του ΣΕΑΝΑΔΠ κ. Γιώργπς Παπαστεφάνου, Πρόεδροι Ναυτικών Ομίλων και Συλλόγων της Σαλαμίνας, πολλοί φίλοι και τα μέλη του ΝΟΒΣ.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΒΣ στην ομιλία του αναφέρθηκε στα γεγονότα και στην δραστηριότητα του ΝΟΒΣ περασμένου χρόνου, που σε λίγες γραμμές ήταν:
Στο κλίμα αντιξοότητας για τον ΝΟΒΣ, που καλλιέργησε το ΔΛΤΣ και οι συν αυτώ καταγγέλλοντες, και τις τιτάνιες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το  Δ. Σ.. Ανέφερε ότι, ο ΝΟΒΣ ως ο Πολικός Αστέρας θα υπάρχει στο στερέωμα, φωτεινός. Θα υπενθυμίζει σε όλους αυτούς τους νεόκοπους στα κοινά, τους επικαλούμενους ανύπαρκτη ή άσχετη νομοθεσία, τους καταγγέλλοντες σε Εισαγγελέα αηθώς τον Όμιλο ότι «δεν συνεμορφώθει με τας υποδείξεις» και στο τέλος, τους απορρίπτοντες αναίτια το αίτημα ανανέωσης της παραχώρησης στον ΝΟΒΣ χώρου στο λιμάνι, της μόνης πηγής εσόδων για την λειτουργία του, αυτούς που προσπάθησαν να επιβάλουν οικονομικό στραγγαλισμό και να οδηγήσουν τον ΝΟΒΣ σε αδιέξοδο, ότι η λάμψη τους ως διάττοντες αστέρες γρήγορα σβήνει. 
Δεν έχουμε υπ’ όψη μας είπε, στα χρονικά του νησιού να μηνύεται Ναυτ. Όμιλος με αναγνωρισμένη κοινωφελή προσφορά, από Τοπικό Δημοτικό φορέα για απείθεια. Έχουν συνηθίσει φαίνεται ορισμένοι, να διοικούν με πιόνια. Δεν αντέχουν διάλογο με επιχειρήματα, δεν αναγνωρίζουν διαφορετική άποψη, ούτε πολύ περισσότερο δέχονται κριτική.
Επίσης ανέφερε: Απευθυνθήκαμε εκτός των άλλων, σε Βουλευτές και Γ. Γραμματείς, θέσαμε το πρόβλημα που διατηρείται από το 2017 προφορικά και εγγράφως, και αισθανθήκαμε την κατανόησή τους. Πλην όμως, διαπιστώσαμε ότι η Πολιτική Βούληση για επίλυση των όποιων προβλημάτων, υπολείπεται της βούλησης και της δυναμικής των ψευδολόγων, συκοφαντών και δολοπλόκων! Δεν μας μένει, παρά μόνο η Δικαιοσύνη, στην οποία προσβλέπουμε ως το έσχατο σκαλοπάτι για λύση των προβλημάτων μας. 
Είμαστε αναγκασμένοι να αγωνιστούμε μέχρι τέλους, με σύμμαχο τον νόμο και την κατανόηση των φίλων μας, να λάμψει το Δίκαιο και να καταδικαστεί η αλαζονεία, η έλλειψη δημοκρατικότητας, η κακοήθεια, η αυταρχικότητα, η υποκρισία, η καθεστωτική αντίληψη και η περιφρόνηση των νόμων, από ορισμένους "πολιτικούς ταγούς" του νησιού μας.
Γεγονός πάντως είναι ένα, ότι ο ΝΟΒΣ υπήρχε πριν από αυτούς και θα εξακολουθήσει να υπάρχει και να διαπρέπει και μετά από αυτούς.
Ανέφερε ότι: Η δράση μας, αρωγός στον Δήμο μας, που αποσιωπήθηκε από την κα Δήμαρχο κατά τον απολογισμό της, έχει ως ακολούθως:
Δίμηνη Ακαδημία Ιστιοπλοΐας το Καλοκαίρι του 2016 με διοργανωτή τον Δήμο Σαλαμίνος και το ΔΛΤΣ, με φορέα υλοποίησης τον ΝΟΒΣ, ο οποίος επιβαρύνθηκε και το κόστος του προγράμματος. Ο Δήμος καρπώθηκε το πολιτικό όφελος. Φοίτησαν 65 παιδιά δωρεάν, μεταξύ των οποίων και ο Εγγονός της κας Δημάρχου.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BUG Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων τον Ιούλιο του 2016 υπό την Αιγίδα και του Δήμου Σαλαμίνος, με συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα.
Α’ Περιφερειακό Πρωτάθλημα Laser 4,7 Αθηνών τον Φεβρουάριο του 2017, υπό την Αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνος, με 130 συμμετοχές αθλητών, σε μια διήμερη παρουσία στην Σαλαμίνα.
Α’ Περιφερειακό Πρωτάθλημα Optimist Αθηνών τον Φεβρουάριο του 2018, υπό την Αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνος, με 240 συμμετοχές αθλητών. Ήρθαν στην Σαλαμίνα με τα σκάφη τους και τον εξοπλισμό τους, τους προπονητές και τους παράγοντες των Ομίλων τους, καθώς και τους συγγενείς και φίλους τους, σε μια διήμερη παρουσία στο νησί.
Η προσπάθεια προβολής του νησιού, της ανάδειξης του μοναδικού ιστιοπλοϊκού στίβου του κόλπου της Σαλαμίνας, με τα πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία και της προσφοράς, που έκανε και κάνει ο ΝΟΒΣ αγκαλιάζοντας τον Δήμο και προβάλλοντάς τον ως τον φορέα, που υπό την Αιγίδα του πραγματοποιήθηκαν αυτές οι επίσημες Πανελλήνιες Ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις, δυστυχώς δεν αναγνωρίστηκε.
        Αναφέρθηκε στην Δημοσίευση ανοιχτής επιστολής προς ΔΛΤΣ για τα επαίσχυντα που αναγράφονται ως αιτιολογίες στην απόφαση απόρριψης της αίτησης ανανέωσης της παραχώρησης τμήματος του λιμένος στον ΝΟΒΣ. Δυστυχώς είπε, εκλείπει η ευαισθησία και το σθένος των Δημοσίων ανδρών να απαντήσουν. Τι να απαντήσουν άλλως τε; Να παραδεχθούν ότι είναι ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες, οι αναγραφόμενες αιτιολογίες απόρριψης της αίτησης, όπως :
ότι υπάρχει νομοθεσία που επιτρέπει αποκλειστικά στους Ν. Ομίλους την παραχώρηση μόνο Χερσαίας Ζώνης Λιμένος, αλλά είναι αόρατη;
ότι οι παραβάσεις που έχουν βεβαιωθεί, και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στον ΝΟΒΣ, βρίσκονται μόνο στην φαντασία τους;
ότι οι εγκεκριμένες από την Αποκ. Διοίκ. Αττικής πράξεις παραχώρησης του τμήματος λιμένος στον ΝΟΒΣ, ήταν απολύτως νόμιμες, διότι διαφορετικά θα τις είχαν ακυρώσει;
ότι δεν υπάρχουν διατάξεις νόμων που να επιβάλλουν ή να επιτρέπουν την απαίτησή τους για λιμενικά τέλη, επί πλέον του καταβαλλόμενου ανταλλάγματος για τον ίδιο χώρο χρήσης του τμήματος του λιμανιού;
ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν απευθύνονται στο ΝΣΚ για γνωμοδότηση επ’ αυτού, γιατί γνωρίζουν ποια θα είναι η απάντηση;
ότι δεν ανακοινώνουν τα έσοδα από το λοιπό 90% του λιμανιού, διότι θα αποδειχθεί ότι η διαφυγή εσόδων που βαυκαλίζονται,  προέρχεται από  αυτό το τμήμα του λιμένος  και όχι από το 10% που είχε παραχωρηθεί στον ΝΟΒΣ ;
ότι υπάρχει δολιότητα στην απόκρυψη των τεκμηριωμένων νομικά απόψεων/αντικρούσεων του ΝΟΒΣ στις δογματικές και ατεκμηρίωτες νομικά απόψεις των υπηρεσιακών παραγόντων της ΓΓΛΛΠΝΕ του ΥΝΑΝΠ;
ότι το πραγματικό όνομα του “καταγγέλλοντος”, που γνωρίζουν όπως αναγράφουν, ότι είναι Δημότης,  ενδεχομένως να κρύβεται ανάμεσά τους;
ότι δεν υπάρχει διάταξη νόμου που να παρέχει το δικαίωμα παραχώρησης θέσεων ελλιμενισμού σε Ναυτικούς Ομίλους μόνο για τους χορηγούς τους;
Ή ότι η κάθε τους ενέργεια που αφορά τον ΝΟΒΣ, φροντίζουν να είναι εν κρυπτώ,  και εν απουσία του, ως να αποτελούμε μίασμα;
Η παρακαταθήκη του Πλάτωνα σε κάθε σημερινή μορφή Δικαίου και Δημοκρίτειας, ότι “Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις” ωχριά εμπρός στην σκοπιμότητά τους.   
Αναφέρθηκε στην δραστηριότητα τον χρόνο που πέρασε, όπου οι μικροί αθλητές του ΝΟΒΣ είχαν τις εξής επιτυχίες:
Να διακριθούν και πάλι σε Πανελλήνιο Επίπεδο στην Ιστιοπλοΐα με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου να κατακτά την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BUG 2018 που έγινε στην Ελευσίνα.
Να έχουν συμμετοχή
σε  4    Πανελλήνια Πρωταθλήματα
σε  4    Περιφερειακά Πρωταθλήματα
σε  13  Διασυλλογικούς αγώνες
με συνολικό αριθμό συμμετοχών τους σε αγώνες το 2018 να ανέρχεται σε 129.
 Ευαισθητοποιήθηκαν σε δύο καθαρισμούς ακτών τον Μάιο και τον Οκτώβριο που διοργανώσαμε υπό τον συντονισμό της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, την “HELMEPA” ως ελάχιστη συνεισφορά στο Περιβάλλον.
Για αυτή τους την αθλητική δραστηριότητα και παρουσία, θα τους βραβεύσουμε σήμερα.
       Αναφέρθηκε στην δράση του ΝΟΒΣ σε αθλητικό ιστιοπλοϊκό επίπεδο, που ήταν το 2018  άκρως επιτυχημένη, αφού : 
Έγινε συνδιοργάνωση με τον ΣΕΑΝΑΔΠ του «Α’ Περιφ. Πρωταθλ. Όπτιμιστ Αθηνών» στον κόλπο της Σαλαμίνας με 240 συμμετοχές αθλητών τον Φεβρουάριο. Ο αριθμός των 240 συμμετοχών, είναι αριθμός ρεκόρ για τα τοπικά ιστιοπλοϊκά δεδομένα.
Έγινε Διοργάνωση του διασυλλογικού αγώνα «Κύπελλο Σαλαμινομάχων» στον κόλπο της Σαλαμίνας με 121 συμμετοχές αθλητών τον Δεκέμβριο. Μας τίμησαν με την συμμετοχή τους και αθλητές και Ν. Όμιλοι από την Αντίπαρο, την Πάτρα, Αλεποχώρι και τον Άσσο Κορινθίας, που είναι εκτός της αγωνιστικής μας περιφέρειας.
Έγινε η συνδιοργάνωση στην ανοιχτή θάλασσα του αγώνα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης «Κύπελλο Ναυμαχίας Σαλαμίνος 2018» με τον ΣΕΑΝΑΔΠ στην διαδρομή Ψυτάλλεια – Σαλαμίνα - Φανερωμένη    Πέραμα, πραγματοποιώντας περίπλου του νησιού σε ένα Σαββατοκύριακο μέσα από τα πεδία της ιστορικής ναυμαχίας.
Έγινε η διοργάνωση ενός  Σχολείου Ανοιχτής Θαλάσσης με 10 μαθητές με την συνδρομή του καταξιωμένου δάσκαλου κ. Σάκη Κουτσουβέλη.
Έγινε η διοργάνωση προπονητικού camp από 26 έως 30 Δεκεμβρίου με συμμετοχή 8 Ν. Ομίλων και 40 αθλητών, υπό την εποπτεία το τέως ομοσπονδιακού προπονητή Ελλάδος και Μεγ. Βρετανίας Β. Ατζεμιάν. Μας τιμά η επιλογή του θαλάσσιου στίβου του κόλπου της Σαλαμίνας, από έναν ομοσπονδιακό προπονητή της εμβέλειας του κ. Ατζεμιάν. Χρόνο με τον χρόνο αναδεικνύεται η αξία αυτού του θαλάσσιου στίβου και εδραιώνει το όραμά μας για ανάδειξη της Σαλαμίνας ως  ιστιοπλοϊκό κέντρο.
Είχε συμμετοχή ιδιωτικών και ναυταθλητικών σκαφών και αθλητών στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων
Συνέβαλλε στην αύξηση της ασφάλειας ναυσιπλοΐας στο λιμάνι με έγγραφες παρεμβάσεις, εκεί όπου διαπιστώθηκε ολιγωρία των υπευθύνων.
Υπέβαλε αίτημα ένταξης στο πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014 – 2020 με τίτλο «Πολιτισμός & Περιβάλλον ”Εν Πλω”»  της Ε.Ε. για 100% επιδότηση απόκτησης εκπαιδευτικού ναυταθλητικού υλικού που αποτελείται από 4 όπτιμιστ, 1 λασερ, 1 φουσκωτό, συσκευές υποστήριξης θεωρητικών μαθημάτων όπως  lap top, video projector, video camera, κτλ, το οποίο διαμορφώθηκε σε ποσό ύψους 60.000€ περίπου. Το πρόγραμμα αυτό διαχειρίζεται το Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων Περιφ. Ενότητας Νήσων Αττικής και αφορά «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη δράσεων πρωτοβουλίας τοπικών κοινοτήτων». Θα σταθώ ιδιαίτερα στην συμβολή του Αντιδημάρχου προγραμμάτων ΕΣΠΑ και Leader Δήμου Σαλαμίνος και Μέλους του Δ.Σ του Δικτύου, τον κ. Γεώργιο Μπίλλια, ο οποίος συνέβαλλε και εξακολουθεί να συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην ευόδωση του προγράμματος.
Υπέβαλε αίτημα στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς έργου “ΑΙΓΕΑΣ”  που συντονίζεται από τον Εφοπλιστή κ. ΑΘ. Μαρτίνο,  για  χορηγία αγωνιστικών  εξαρτημάτων ναυταθλητικών σκαφών όπτιμιστ και λέιζερ, και την αντικατάσταση αεροθαλάμων του ενός παλαιού φουσκωτού, συνολικού ύψους δαπάνης 13.600€. Είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η χορηγία υλοποιήθηκε.
Επιχορηγήθηκε έπειτα από αίτημά από την ΕΚΟ/ΕΛΠΕ με 1000€ σε προπληρωμένη κάρτα για αγορά βενζίνης.
Επίσης δήχθηκε χορηγίες και δωρεές από πολλούς φίλους του ΝΟΒΣ, ειδικότερα για την διοργάνωση του Περιφερειακού πρωταθλήματος όπως το S/M Σκλαβενίτης, το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Aegean Κέσουλας του Αιαντείου, και από πολλά μέλη.
Σε όλη την Ελλάδα είπε, αναγνωριζόμαστε μεταξύ των πιο προοδευτικών Ν. Ομίλων και απολαμβάνουμε την ικανοποίηση της αναγνώρισης έμπρακτα.
Στον τόπο μας, τινές τοπικοί άρχοντες νιώθουμε ότι μας απαξιώνουν έμπρακτα. 
Για τον καινούριο χρόνο που μόλις άρχισε είπε ότι, βλέπουμε την αισιοδοξία και τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο να είναι ορατές, με δεδομένα ότι.
Ευελπιστούμε να ευοδωθεί το αίτημά μας, να μας ανατεθεί από την ΕΙΟ,  η διοργάνωση των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Laser RDL γυναικών και Laser STD ανδρών.
Ευελπιστούμε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα Leader, στο σύνολό του.
Ευελπιστούμε στην δικαίωση των επιδιώξεών μας, για αίσια λύση του προβλήματος της παραχώρησης τμήματος του λιμένος.
Επίσης, για το νέο έτος έχουμε προγραμματίσει:      
Αγώνα ιστιοπλοΐας ανοιχτής Θαλάσσης «Κύπελλο Ναυμαχίας Σαλαμίνος 2019» το Σαββατοκύριακο 26 – 27 Σεπτεμβρίου
Διασυλλογικό αγώνας «Αίαντος 2019» τον  Δεκέμβριο
Σχολεία ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης την Άνοιξη και το Φθινόπωρο
Συμμετοχή αθλητών μας σε αριθμό διασυλλογικών, περιφερειακών και πανελληνίων αγώνων.
Καθαρισμούς ακτών στα πλαίσια των πρωτοβουλιών της HELMEPA
Συνέχιση της προσπάθειας ανεύρεσης χορηγών και αξιοποίησης ευκαιριών για ανανέωση/ εκσυγχρονισμό του αθλητικού υλικού του ΝΟΒΣ
Τόνισε την αξία της Ιστιοπλοΐας για τον τόπο μας. Είναι το μοναδικό άθλημα της θάλασσας που μπορεί μέσα από επίσημες Εθνικές και Διεθνείς διοργανώσεις, να προβάλει το νησί μας σε αθλητικό και τουριστικό επίπεδο. Είναι μία προοπτική οικονομικής ανάπτυξης για το νησί. Ελπίζουμε να γίνει περισσότερο ορατή από όλους. Το λιμάνι από την δραστηριότητα του ΝΟΒΣ, προσελκύει χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες. Αξιοποιείστε την συνδρομή μας. Πιστεύουμε ότι με τις δραστηριότητές μας είμαστε πρεσβευτές προβολής του νησιού.
Αναφέρθηκε με θερμές ευχαριστίες στους συμπαραστάτες του ΝΟΒΣ και απένειμε τιμητικές πλακέτες στους Εφοπλιστή κ. Αθ. Μαρτίνο. Αντιδήμαρχο κ. Γ. Μπίλλια. Πρόεδρο του ΝΟΕΦ κ. Β. Βιρβίλη
Η βουλευτής κα Καρακώστα συνεχάρη τον ΝΟΒΣ για την δράση του και δήλωσε συμπαραστάτης των προσπαθειών για ευόδωση των προσδοκιών του ΔΣ
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε με έμφαση ότι η Ελλάδα έχει μια τεράστια ναυτική παράδοση και ναυταθλητές αποτελούν τους συνεχιστές της παράδοσης αυτής και παραδέχθηκε ότι η συνεισφορά του κράτους προς αυτούς δεν είναι η αρμόζουσα.
Ο εκπρόσωπος του ΔΛΤΣ κ. Δόσης ανέφερε ότι θέλουν να βοηθήσουν, αλλά πρέπει να τηρήσουν τον νόμο, για να λάβει την απάντηση, ότι θα πρέπει να απαντήσουν στην ανοιχτή επιστολή και για αποφάσεις που αφορούν τον ΝΟΒΣ να τους καλούν στο Δ. Σ. του ΔΛΤΣ να παραθέτουν τις απόψεις και τα επιχειρήματά τους.
Ο κ. Λένης ως πρώην Πρόεδρος του ΔΛΤΣ ανέφερε ότι το ΔΛΤΣ κατά την διάρκεια της θητείας του το λιμάνι λειτούργησε επ’ ωφελεία των Δημοτών των Ναυτικών Ομίλων και των ναυταθλητών, όπως ο ΑΚΟΙΠΟΠ λειτουργεί επ’ ωφελεία των αθλημάτων και των αθλητών της ξηράς.  
Τιμήθηκαν οι αθλητές του ΝΟΒΣ Πέτρος Ρεσβάνης με το Κύπελλο Αγωνιστικότητας και ο Πάνος Γαβριελάτος με το Κύπελλο Αθλητικής Αλληλεγγύης.
Έγινε η απονομή Διπλωμάτων Ιστιοπλοΐας στους αποφοίτους της Σχολής.
Έγινε η απονομή Αναμνηστικών Διπλωμάτων στα παιδιά που συμμετείχαν στον καθαρισμό ακτών.
Το τυχερό νόμισμα της Βασιλόπιτας κέρδισε ο Επίτιμος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνος Ναύαρχος κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης.
Εκ του  Διοικητικού  Συμβουλίου

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/2/19 17:35

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
    -ΝΟΒΣ-
    ΥΓ.
    ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ...
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ...
    ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ;;;
    ΟΧΙ.ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΩ.ΟΧΙ.
    ΣΥΓΩΜΗ ΑΝΚΟΡΜΑΝ...
    ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ
    ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΒΑΣΑ,ΔΙΟΤΙ Θ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ,ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ
    ΤΟ"ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧ ΝΕΣ"
    Η ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ,ΣΑΝ ΤΗΝ
    ΚΥΡΙΑ...
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΙΔΕΣΙΜΟΤΑΤΟΣ
    ΕΥΛΟΓΟΥΣΕ...
    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/2/19 19:37

    ΔΗΜΗΤΡΙΕ,
    ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ-ΜΑΙΣΤΡΑΛΙ-
    ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ...ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ..
    .ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ "ΝΟΜΙΣΜΑΤΑΚΙ"
    ΠΑΤΕΡΑ, Τ ΕΜ...ΑΧ ΛΑΘΟΣ...
    ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ;;;
    Ό ΑΛΕΞ ΑΥΡΙΟ ΤΡΑΒΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ
    Η ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΕΡΜΠΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΕΣΙ...
    Η Θ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ "ΦΙΛΟΔΩΡΉΜΑΤΑ"ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ...
    ΠΑΡΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ -ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΔΩΔΕΚΆΝΗΣΑ,ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΡΕ
    ΖΗΤΑ Η ΟΡΕΞΗ ΣΑΣ-
    ΟΣΟ ΚΡΑΤΩ ΤΗΝ "ΚΑΡΕΚΛΑ"ΜΕ ΖΟΡΙΑ
    ΜΕΓΑΛΑ...
    ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΑΡΚΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΣΑ ΣΑΣ...
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ -ΚΥΝΗΓΙ-
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ...ΧΑΛΑΡΑ...
    ΚΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΗ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΝΩ
    "ΕΚΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΕΙΕΣ"
    ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΑΜΜΑ ΕΓΩΩΩΩΩ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΟΛΩΣΩ ΤΑ ΥΔΑΤΑ...
    ΑΜΕ;;;
    ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ"ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ"ΕΜΙΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/2/19 12:04

    Πωπω γέλια σε λίγο.Τί θα κάνουν κάποιοι.Ευτυχώς που δεν έβαλαν φωτό γιατί τα λόγια ψιλοξεχνιώνται.Ειδική μνεία για τη φοίτηση του εγγονού.Ε και?Ο νόμος ισχύει για όλους.Τυχαίο που κάποιοι υποψήφιοι δεν πήγαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/2/19 20:02

    Καθόλου - τυχαίο - που δεν
    έκαναν εμφάνιση και οι άλλοι
    υποψήφιοι...
    Σκεψου και θα - λύσεις την εξίσωση -
    ...λίγο αερατη η γραφή σου,φίλε
    ανώνυμε...
    Πωπωπω γέλια που θα κάνουμε;;;
    Κάμε τον να σταυρό σου,
    μην γίνουν τα γέλια...
    Πωπωπω ξυδια,ωξω και μακριά...
    στο όριο είμεθα.
    ΥΓ.
    Συγνώμη Ανκορμαν
    που έκανα - απουσίες από τα εντατικά μαθήματα που μου παρέχεις δωρεαν,στο υπό κατάρευση -προκατ-σχολειο μέγαρο,φεύγουν σοβάδες κτλ.το
    άλλο το παλιό πάει προς κατεδάφιση,φεύγουν μάρμαρα...
    - καλέ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...τα παιδάκια δεν τα λυπάται κανένας ;;;
    Αλλά η μόρφωση σου και η διδασκαλία σου...μαζί με την πραότητα του λόγου σου είναι και πιο πάνω από αυτήν των αρχαίων ημών Φιλοσόφων-
    "ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΟΠΙΑΝΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ
    ΓΡΑΦΩ...ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΝΤΑΞΗ";;;
    Απουσιασα λοιπόν διότι έμαθα ότι κατόπιν εορτής...είχε την
    εορτή της η κακούργαααααααααααα
    και το γλεντήσε κι από πάνω...
    Μετά βλέπω τον Άθεο μες την Αγία Σοφιά,δίπλα με έναν μαύρο γατο...
    ...μαύρο που θα φάνεεεεεεεε...
    Έγιναααααααααα...άστο μ ...
    έγινα ωωωωωω ναι...
    Με μια Μεγάλη Συγνώμη προς το πρόσωπο σου μόνο ΑΝΚΟΡΜΑΝ
    Ο πιστός φίλος σου...
    "Ανθρωπος'κυων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.