Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Φεβ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σακκιώτη Θεοδόσιου (Σάκης). Είμαι υποψήφιος για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ με τον Γιάννη Σγουρό.


Αγαπητοί φίλοι
Είναι γνωστό ότι συμμετέχω στις εκλογές της Περιφέρειας Αττικής, με τον Συνδυασμό του ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ".
Είμαι υποψήφιος για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ που περιλαμβάνει τους Δήμους Σαλαμίνας, Αίγινας, Αγκιστρίου, Τροιζηνίας, Πόρου, Ύδρας, Σπετσών και Κυθήρων
Η Παράταξη του ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ είναι η δοκιμασμένη Αυτοδιοικητική δύναμη, που έχει τη δυνατότητα να εγγυηθεί την ανάκαμψη της Περιφέρειας. Εχει τεκμηριωμένα τις προδιαγραφές να πορευτεί με τη γνωστή εμπειρία και αποφασιστικότητα.

Η Περιφέρεια Αττικής  -με το Γιάννη Σγουρό- στο δρόμο του οράματος, ρίχνει ένα "νέο βλέμμα" στη διαδρομή και την ταυτότητα του Αυτοδιοικητικού κινήματος.
Σήμερα οι πολίτες αναζητούν "ΠΡΟΤΑΣΗ που θέλει" την Περιφέρεια δύναμη επίλυσης των προβλημάτων και όχι μηχανισμό διάχυσης των ευθυνών της Πολιτείας.
ΠΡΟΤΑΣΗ που "θέλει" την Περιφέρεια βασικό εργαλείο για την οικοδόμηση ενός Αναπτυξιακού μοντέλου και όχι μέρος ενός πελατειακού συστήματος.
Η δύναμη της παράταξής μας δεν προέρχεται από δυνάμεις συμφερόντων, αλλά από τον κώδικα αξιών που υπηρετούμε. Κι' αυτό γιατί έχει πλέον δημιουργηθεί η πεποίθηση ότο έχουμε περάσει από την προσωπική φιλοδοξία, στο ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ.
Είμαι βέβαιος ότι αντλώντας έμπνευση και κουράγιο από τους απαιτητικούς πλέον πολίτες, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να υποστηρίξουμε ένα ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΡΑΜΑ και ΣΧΕΔΙΟ, που θα στηρίζεται σε μια πλατιά ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που θα διαπερνά τις όποιες κομματικές σκοπιμότητες.
ΔΕΣΜΕΥΣΗ μου,είναι να παραμείνω δίπλα στους πολίτες-όπως έκανα πάντα- και να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τις πρωτοβουλίες της παράταξής μας, για να πάνε τα ΝΗΣΙΑ μας ΜΠΡΟΣΤΑ, για να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα.
Με βάση την ανάγκη υπέρβασης των σημερινών δυσκολιών σας καλώ να πάμε ΜΑΖΙ για να σηκώσουμε και πάλι ψηλά την Περιφέρεια Αττικής, για να υπηρετήσουμε ένα σύγχρονο, ελκυστικό, συνεκτικό και αξιόπιστο περιφερειακό πρόγραμμα.
Με αφετηρία το Πρόγραμμά μας, τις στοχευμένες προγραμματικές θέσεις και Αναπτυξιακές επιλογές -ενταγμένες σε προκαθορισμένα χρονικά επίπεδα- και με την καθοδήγηση του ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ θα ανταποκριθούμε στις δικές σας προσδοκίες, οργανώνοντας την αναμέτρησή μας με τα προβλήματα της Περιφέρειας.
ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΣΑΚΗΣ ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ
Πρ.  Δήμαρχος Αίγινας.
Υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων
 με τον Γιάννη Σγουρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.