Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Ιουν 2018

Τσίπρα: Ενώπιος ενωπίω με την Ιστορία


Άρθρο Γνώμης του Ευάγγ. Αθανασιάδη
Τώρα που διαμορφώνονται οι συσχετισμοί των δυνάμεων, για την πρόταση δυσπιστίας, η αξία του καθενός είναι κρίσιμη και καθοριστική.
Το άρθρο απευθύνεται σε όλους τους βουλευτές, αλλά κυρίως, σε εσένα κύριε Τσίπρα: Σήμερα και αύριο είναι η δική σου Ημέρα.
Θα σταθείς απέναντι στην Ιστορία, την Ελλάδα, το Έθνος, τις μελλοντικές γενιές.
Σήμερα είσαι στο σταυροδρόμι, που θα σημαδέψει και θα ακολουθεί το «είναι» σου.
Όλους κάποια στιγμή η ζωή, μας φέρνει μπροστά σε σημαντικά σταυροδρόμια που καθορίζουν την ζωή μας, την κοινωνική αποδοχή ή απαξία μας, έως και την υστεροφημία μας.
Λειτουργούν σαν το μαρκάρισμα με πυρακτωμένο σίδερο, που σε σημαδεύουν ή και σε στιγματίζουν, ανεξίτηλα, για όλη σου την ζωή και ακόμη πέρα απ΄ αυτή, στην Αιωνιότητα.

Κύριε Τσίπρα, είσαι στο ιστορικό σου μονοπάτι και στέκεσαι στις Θερμοπύλες. Ένας τόπος, ένα τοπωνύμιο, δύο δρόμοι, δύο ονόματα, δύο συμπεριφορές, δύο προσεγγίσεις και οπτικές. Δύο στάσεις ζωής.
Και το αποτέλεσμα Ένα: Ιστορική Ζωή ή Ιστορικός Θάνατος. Περνάς στην Αιωνιότητα ή χάνεσαι στον Καιάδα. Δόξα ή Κατακραυγή.
Οι Πέρσες, της κατά κόσμον υπεροχής, απέναντι στους 300 Έλληνες, της κατά κόσμον αδυναμίας, αλλά της Υπεροχής του Πνεύματος και της Ιδέας.
Οι συμβολισμοί προκλητικοί. Ξανά 300, πρόμαχοι των Ελλήνων και του Πνεύματος και κάποιος έχει τον ρόλο του Λεωνίδα. Θα σταθούν επάξια στις περιστάσεις;
Και ξανά, προβάλουν εμπρός τους και εμπρός μας, τρείς λέξεις:
Θερμοπύλες, Λεωνίδας, αλλά και Εφιάλτης.
Και ο Λεωνίδας Μόνος, σαν τον Οδυσσέα δεμένος στο κατάρτι, πρέπει να περάσει και τις Σειρήνες, και τις Συμπληγάδες και την Σκύλα και την Χάρυβδη.
Η Ελλάδα θα περάσει, είναι βέβαιο, είναι το Ιστορικό της πεπρωμένο.
Ο Οδυσσέας θα περάσει…; Και με ποιες απώλειες, σε έρμους κωπηλάτες και ζημιές στο ταλαίπωρο σκαρί τους;
Είναι κάποιες στιγμές απύθμενης, απόλυτης Μοναξιάς.
Η στιγμή του σκληρού διλήμματος και της απόφασης. Της Μεγάλης απόφασης, που δεν έχει υπαναχώρηση και θα προδιαγράψει το μέλλον του Έθνους.
Όταν αυτό που σου ζητάνε, είναι Εθνικά επιζήμιο, όταν το δίλημμα είναι αδιέξοδο, εκεί κανταριάζονται οι Ηγέτες: Ή λες ΟΧΙ, ή αυτοκτονείς, ή αποχωρείς… και λες:
«Όχι», εάν είσαι Γίγαντας!
«Αυτοκτονείς», όταν είσαι Τίμιος, ανήμπορος και δέσμιος..
«Αποχωρείς», όταν είσαι μικρός, ειλικρινής και αδύναμος..
Λες «ναι», όταν είσαι Γελοίος, Τιποτένιος και Χαμερπής, … «γερμανογιουσουφάκι» …
Όσοι έχουν ασκήσει διοίκηση σε κρίσιμες θέσεις, ξέρουν ότι σε τέτοιες στιγμές υπάρχει μια μόνο ευχή: «Η μοίρα να μην σε φέρει σε τέτοια διλήμματα».
Μόνος, απέναντι στο ιστορικό άπειρο του μέλλοντος. Γύρω σου, κόσμος πολύς και σύμβουλοι. όλοι για σένα αμίλητοι. Και όταν μιλούν και θορυβούν, δεν σου ακούγονται. Απόλυτη Μοναξιά… Μέσα σε τόση οχλοβοή…!
Είσαι μόνος με την ιστορία, τις μελλοντικές γενιές αλλά και τους αποθαμένους. Μια τεράστια συστολή του ιστορικού χρόνου…
Ασφαλής σύμβουλος και μόνος οδηγός προβάλλουν τα ιστορικά πρότυπα. Το «Μολών λαβέ», τα «ΟΧΙ» και τη στάση του Παπαδόπουλου Τάσου. Και αλλοίμονο σε αυτούς που δεν έχουν Ιστορία ή δεν έχουν βιώσει την Ιστορία τους.
Παρέλαβες την έννοια της Μακεδονίας Ιστορικό φωτεινό Μετέωρο και δεν θα την παραδώσεις μεταλλαγμένο γενόσημο, Ξένο Κράτος.
Τάσος Παπαδόπουλος: Ένας ενάντια σε όλους. Αυτός όμως συνεπήρε τον Λαό του. Αυτός πέρασε στην Ιστορία, στην Αθανασία. Αυτός έγινε Σύμβολο.
Οι άλλοι σέρνονται ανάμεσά μας και εισπράττουν τον οίκτο και την καταφρόνια μας.
Είναι και ο δρόμος των «Τσολάκογλου» και των «Νενέκων», ονόματα που τόσο συχνά και περιφρονητικά τα αναφέρει η αριστερή φρασεολογία.
Τσίπρα, Πρωθυπουργέ της Ελλάδος, ο Θεός να σου δώσει την φώτιση και το Ηθικό Σθένος να σταθείς άξιος συνεχιστείς των εθνικών μας προγόνων.
Αλλιώς μια ελπίδα μας μένει. Ο Θεός να τυφλώσει με υπεροψία, την αδιαλλαξία των Σκοπιανών.
Η Λαϊκή Βούληση είναι δηλωμένη. Δεν σε εξουσιοδοτούμε για προδοτική υπογραφή.
Οι ξένοι δεν μας έκαμψαν το Εθνικό μας φρόνημα. Χάσαμε την οικονομία μας, χάσαμε την Εθνική μας Κυριαρχία, χάσαμε τα παιδιά μας, αλλά ΔΕΝ καμφθήκαμε και ΔΕΝ δίνουμε την Εθνική μας Αξιοπρέπεια. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε άλλο.
Από το να καταντήσουμε Εθελόδουλοι, προτιμούμε να Αυτοθυσιαστούμε…!
Το εκρηκτικότερο κοινωνικό μείγμα είναι ο Λαός που ζει στον άνεμο της Ελευθερίας και που δεν του έχει μείνει να χάσει τίποτα άλλο.
Ο «Πόλεμος του ΜΗ έχοντος», είναι προδιαγεγραμμένος σε Νίκη του αδυνάτου.
Θα μας βρεις μπροστά σου, θα μας βρεις στις επάλξεις, στα Εθνικά μετερίζια.
Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, τόπος Ηρώων και αδούλωτων Μαρτύρων.
«Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅπλα τὰ ἱερὰ, οὐδ' ἐγκαταλείψω τὸν παραστάτην, …ἀμυνῶ δὲ καὶ ὑπὲρ ἱερῶν καὶ ὁσίων καὶ μόνος καὶ μετὰ πολλῶν. καὶ τὴν πατρίδα οὐκ ἐλάσσω παραδώσω...» (δλδ σε Νεοελ Αποδ.) «Δε θα ντροπιάσω τα όπλα τα ιερά, ούτε θα εγκαταλείψω τον διπλανό συμμαχητή μου, …θα αμυνθώ και για τα ιερά και τα όσια και μόνος και μαζί με πολλούς και την πατρίδα δε θα παραδώσω μικρότερη…»
Σου ευχόμαστε την ύστατη στιγμή, να δείξεις στάση γενναία και Ελληνοπρεπή.
Να περάσεις στην Αιωνιότητα και να μην χαθείς στον Καιάδα.
Κύριε Τσίπρα, είναι η μέρα  σου. Ενώπιος ενωπίω με την Ιστορία
Αυτή η μέρα είναι μία, στην ζωή και μάλιστα τυχαίνει σε λίγους ανθρώπους.
Ο Ευάγγ. Αθανασιάδης είναι Συνταγματάρχης ε.α.


209 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/6/18 18:21

    ΝΑΙ ΦΩΝΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΥΑΛΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ Η ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ. ΜΟ ΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΟ ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ?????ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΧΑΖΕΨΕ Η ΤΡΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΓΟΝΙΔΙΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.
    ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΤΡΙΚΙΑ Η ΤΡΕΛΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑ...ΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/18 20:43

      ***ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΒΓΑΛΑΝΕ,ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΑΙΤΙΑ. ΜΑ ΟΤΙ ΤΡΑΒΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ, ΔΕΝ ΔΕΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ***

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/6/18 19:08

    Το ΓΕΕΘΑ δεν έχει καμιά δουλειά να εκδώσει ανακοίνωση για το θέμα του Μπαρμπαρούση.

    Τοποθετήθηκε η πολιτική ηγεσία, τοποθετήθηκε η ίδια η Χρυσή Αυγή διαγράφοντάς τον, θα κάνει μήνυση ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας σε βάρος του, όλη η πολιτική ηγεσία καταδίκασε (και ορθώς...) και το περιεχόμενο των λόγων του και το άτομο, το ΓΕΕΘΑ, όμως, δεν έχει κανένα λόγο να εμπλέκεται σε τέτοια ζητήματα.

    Ούτε όταν μπήκε στο υπουργείο ο Ρουβίκωνας εξέδωσε ανακοίνωση ο ΓΕΕΘΑ, παρά το γεγονός ότι ήταν υπεύθυνο για την ασφάλεια του στρατοπέδου, ούτε όταν αιχμαλώτισαν τους δύο στρατιώτες στον Εβρο οι Τούρκοι εξέδωσε ανακοίνωση, αφήνοντας το ΓΕΣ «να βγάλει το φίδι από τη τρύπα» αν και από την στιγμή που εμπλέκονταν ξένη χώρα, για το ζήτημα ήταν καθ'ύλην αρμόδιο το ΓΕΕΘΑ, ούτε σε άλλα θέματα που έπρεπε να βγάλει ανακοίνωση το εκανε.

    Ολοι οι Ελληνες γνωρίζουν ποιος είναι ο ρόλος του ΓΕΕΘΑ. Σίγουρα δεν είναι ο ρόλος του το να απαντά στις ύποπτες βλακείες ενός ανεξάρτητου βουλευτή.

    Τότε να μας πει το ΓΕΕΘΑ την άποψή του και για την «Βόρεια Μακεδονία», την «μακεδονική» υπηκοότητα των Σκοπιανών και την «μακεδονική γλώσσα» η κυβέρνηση που δέχθηκε.

    Πολύ μεγαλύτερη αρμοδιότητα έχει για το θέμα αυτό, παρά να πυροβολεί «πολιτικά νεκρούς».

    Αν θέλει να πυροβολήσει κάποιον, ας πυροβολήσει αυτούς που εμβολίζουν ελληνικά πλοία, αιχμαλωτίζουν το προσωπικό του ΓΕΕΘΑ και παραβιάζουν κάθε μέρα τα σύνορα της χώρας. Τολμά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/6/18 19:22

    Βρέ Καλό μου παιδί τί είναι πάλι αυτά που γράφεις ; Δεξιά πολιτική εφαρμόζει ο Τσίπρας για ποια αριστερά μιλάς ; Πως τα πήρες τα γαλόνια ; Και πάλι σου υπενθυμίζω ότι τα σκόπια λέγονται (Μακεδονία) από το 1944 με μεγάλη επιγραφή στην είσοδο των σκοπίων και διετέλεσες ανώτερος αξιωματικός χωρίς να βγάλεις λαλιά , τώρα μας το παίζεις πατριώτης εκ του ασφαλούς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/6/18 22:31

      Ναι, είναι ακριβώς όπως τα λες, όμως από που απορρέει η λογική σου ότι θα μπορούσε τότε αυτός ο υπολοχαγός ή λοχαγός να υψώσει το ανάστημα του στην πολιτική ηγεσία;
      Υπάρχει λογική εν ενεργεία αξιωματικός όποιας; βαθμίδας να το παίξει Τσέ;
      Ναι κατάλαβα είναι σαφέστατη η προσπάθεια και η εμπάθεια σου να πλήξεις το επάγγελμα το συγκεκριμένο κι όχι τόσο τις απόψεις του.
      Αλήθεια γιατί δεν ζητά ευθύνες απ' όλες τις παρατάξεις από το 1944 που αναφέρεις μέχρι και σήμερα που αυτές έκαναν τουμπεκί και δεν σήκωσαν το ανάστημα τους;
      Ρε συ τους ψήφιζες ο συνταγματάρχης σου φταίει σήμερα που πας να βγάλεις την χολή σου;
      Πόσο λίγος είσαι τελικά!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/6/18 22:48

      ΑΡΧΟΝΤΑΣ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/6/18 20:15

    Τσαβαρη μόλις σε στρίμωξαν κοίταζες τον ουρανό δεν την γλιτωνεις ότι και να κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/6/18 22:32

      Ρε βλάμη τα τούβλα δε τα βαζε ο Τσαβαρής στην κωλότσεπι ο Τσιτσάνης τα βαζε

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/6/18 20:23

    Πω, πω τι δημοτικό συμβούλιο είναι αυτό!!!!
    Ρε στείλετε δυο διμοιρίες ΜΑΤ, θα σφαχτούνε εκεί μέσα ρεεεε
    Χαίρε χάος αμέτρητον κι ακόμα τα βίντεο δεν έχουν παίξει σε δημόσια θέα αν κι έμαθα πως σήμερα το πρωΐ σε γνωστή καφετέρια του Αι Νικολάου έπαιξε το βίντεο με το τούβλο σε οθώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/6/18 20:38

    Στην γνωστή καφετερία μου μαζεύονται οι Ροχάμηδες της Σαλαμίνας ,καλά εκεί είναι το γνωστό στέκι του καταδίκου που άλλου θα παιζόταν το βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/6/18 22:24

      Γιατί ρε Καπετανάκη πας κι εσύ εκεί; Ή το αφεντικό σου;
      Μακάκα

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος15/6/18 20:41

    ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/6/18 20:53

    ΠΗΓΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η Κ.ΠΟΛΥΖΟΥ. ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΤΟΥ ΛΕΕΙ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ.ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΠΟΛΥΖΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ.ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΗΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΥΡΛΙΑΕ.ΕΓΩ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜ.ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/6/18 22:10

    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΑΝ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ. ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥ ΣΕΦΕΡΗ. ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΤΡΥΓΟΝΙ.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΛΑΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/6/18 23:08

    ΚΟΛΛΗΓΑ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ. ΚΟΛΛΗΓΑ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ. ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΓΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΙΑ ΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΩΣ ΠΡΟΙΚΑ ΚΑΛΟΣ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΕΝΑΣ ΑΣΤΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ. ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΕΝΑΣ ΑΣΤΟΣ.ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/6/18 23:09

    22.31 ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ,ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΑ ΔΕΞΙΑ , ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ , ΛΑΘΗ ΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑΙ , ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΑΣΑΜΕ ΕΔΑΦΗ ΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΟΠΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ . ΓΙΑΥΤΟ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΙΛΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/6/18 23:20

    ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ. ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ. ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ Η ΑΔΕΙΑ. ΓΡΑΨΕ. ΛΙΓΟΙ 17ΝΟΕΜΒΡΙΤΕΣ ΜΕΣΑ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΞΩ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΓΡΑΨΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/6/18 23:29

    Ποτέ δεν φοβήθηκα να καταδικάσω την βία από όπου και αν προέρχεται , εσύ καταδίκασες τούς γκοτζαμάνηδες τους κουκουλοφόρους πού ήταν συνεργάτες των γερμανών με το περιβόητο ( κομμουνιστ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/18 20:53

      ***ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΧΥΝΕΙ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΥΤΑ,ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ***

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος15/6/18 23:33

    ΥΤ.ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΝΑΤΟ ΚΟΥΡΤΣΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΝΕΓΚΡΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΡΘΑΝ. ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ. ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΟΤΑΞΙΤΕΣ.ΑΦΟΒΟΙ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΝΔΥΝΟΙ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ.Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. ΓΡΑΨΕ. ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΝ. Η ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/6/18 23:49

    Τι έγινε ρε λούστροι; Μας είχατε πρήξει τα αρχ...... ότι θα μοιράζατε απόψε στο δημ συμβούλιο στικάκια αλλά δεν είδαμε τίποτα. Τι τα κάνατε, στο κώλο σας τα βάλατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/18 00:02

      ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ. ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΆΣΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/6/18 00:08

      ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΕ ΕΣΥ ΠΛΗΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΤΟΝ ΚΛΑΝΙΑ ΘΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΙΣΤΡΙΝΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΧΕΖΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΜΕΣΑ

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος15/6/18 23:56

    KOΡΟΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΕΙΔΑΝ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ; ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ; Ο ΧΑΤΖΗΣ; Ο ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ; Ο ΛΕΝΗΣ; ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΒΟΥΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ. ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. Η ΡΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ. ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΟΥΤΕ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΟΦΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΓΝΩΜΙΚΑ. ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΟΥΚ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/6/18 00:17

    ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ Η ΕΚΚΗΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ.ΣΤΗΝ ΦΥΓΗ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ.ΓΥΡΙΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΝΑ ΜΑΘΗΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/6/18 00:19

    Μαθαίνω ότι ο Καπετανάκης δε θα κάνει μήνυση στο Μηνά που τον κατηγορεί ότι ζήτησε 50000 μίζα για να δώσει εκατό χιλιάρικα ληξιπρόθεσμα. Λέτε να του δίνει περισότερα ο Μηνάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος16/6/18 00:19

    Α ΡΕ ΤΣΙΤΣΑΝΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΒΟΥΛΙΟ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ, ΣΥΝΒ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΥΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΗΤΗΣ ΤΙ ΠΟΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος16/6/18 00:25

    ΤΩΡΑ ΕΞΙΓΟΥΝΤΕ ΤΟΣΑ ΕΥΡΩ ΤΣΙΤΣΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΙΚΑΝ ΝΑ ΠΛΥΡΟΝΕΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΙΡΕΣ ΣΤΑ ΔΗΚΑΣΤΙΡΙΑ, ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΖΗΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΑΝΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΤΟΝ ΣΤΑ ΔΗΚΑΣΤΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/6/18 00:25

    Χρήματα πορίζειν μεν ουκ αχρείον, εξ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ δε πάντων κάκιον.
    Δημόκριτος, 470-370 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

    μτφρ: να αποκτάς αγαθά δεν είναι αισχρό• όμως, το να τα αποκτάς ΜΕ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ, είναι το χειρότερο από όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/18 00:30

      Ρε μη γραφετε οτι αρλουμπα σας κατεβη....... Τα τουβλα δεν ειναι δωροδοκια. Μη τρελαθουμε τελειως

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος16/6/18 00:59

    TEΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ. Η ΡΟΥΛΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ. ΒΕΤΟ ΑΠΟ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΙΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/18 01:16

      ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΙΕΖΕΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ Τ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΣΑ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. DRAGO ΑΚΟΥΣ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/6/18 01:19

      ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ...ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/6/18 07:36

      ΡΕ ΚΑΡΑΦΛΑ 01:11,ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ;
      ΡΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΖΗΝΑ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΚΟΙΝΙΚΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟΝ ΑΗΜΝΗΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΧΑΛΗ ΚΡΙΤΣΗΚΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ.
      ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/6/18 23:06

      Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ!

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος16/6/18 01:11

    1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΥΠΕΚΛΑΠΗ ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ
    2. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;
    3. ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΓΕ Ο ΦΑΣΟΥΛΗΣ
    4. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ Α ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ
    5. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΠΗΡΕ ΔΩΡΑΚΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΛΥΝΟΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
    ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/18 09:18

      Είσαστε απίστευτοι, το ότι τα παίρνει το θεωρείς δεδομένο,
      Ρε δεν έχετε ΚΑΜΙΑ ηθική υπόσταση βρωμιάριδες, το αν θα δικαστεί ή όχι χεστήκαμε
      Το ερώτημα είναι που θα βρείτε το κουράγιο να πάτε να ζητήσετε την ψήφο αυτού του λαού;
      Βρώμικα χέρια καταλασπωμένα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/6/18 10:43

      Δε θέλω να πλουτησω,να εργαστώ θέλω γιατί έχω δύο άνεργα παιδιά.Ετσι λέει στο βίντεο ο Μήνας!!!Μιχαλάκη...ξύλο και κλέψιμο από τον μπαμπά κι εσύ τον υπερασπίζεσαι!!!!

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος16/6/18 06:41

    Καλά πηγαίνεις διακοπές τώρα? Αγία τριάδα αχώριστη εκεί που θα πάτε είναι από τους καλύτερους δήμους , κοιτάξτε πως λειτουργεί να μαθαίνεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος16/6/18 07:34

    ΡΕ ΚΑΡΑΦΛΑ 01:11,ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ;
    ΡΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΖΗΝΑ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΚΟΙΝΙΚΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟΝ ΑΗΜΝΗΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΧΑΛΗ ΚΡΙΤΣΗΚΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ.
    ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος16/6/18 07:42

    Καλημέρα Σαλαμίνα.
    Χθές σε κεντρικό καφέ της Κούλουρης έπαιζε σε τηλεόραση το στικάκι.Σε λίγο καιρό θα παίζει σε γίγαντο οθόνη.
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/18 10:09

      Τσαβαρη μόλις σε στρίμωξαν κοίταζες τον ουρανό δεν την γλιτωνεις ότι και να κάνεις.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος16/6/18 07:50

    Οι εξελίξεις που έρχονται είναι καταιγιστικές.Το βίντεο ανεβαίνει στο διαδίκτυο και θα γίνει viral σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος16/6/18 08:29

    ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.ΦΤΑΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος16/6/18 09:08

    ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΔΡΜΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ. ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΩΣ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος16/6/18 09:20

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΙΤΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ. ΧΑΘΗΚΕ ΚΙ Η ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΕΝΑ.ΠΑΡΑΠΟΝΟ.ΧΤΥΠΑΣ ΒΡΑΔΥ ΠΡΩΙ.ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΜΕΡΑ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΣΤΙΣ 32 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ.ΤΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος16/6/18 09:33

    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/18 13:06

      ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ. ΠΑΛΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ.ΜΙΑ ΜΕ ΛΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΑ,ΜΙΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΩ.ΚΟΙΤΑΞΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΤΟΛΗ.ΓΡΑΨΕ ΝΑ ΜΑΘΩ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ Ο ΑΡΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/6/18 18:51

      ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ. (Σχης).ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΦΛΟΓΟΦΟΡΟΣ-ΡΟΙΑ-ΦΛΟΓΟΦΟΡΟΣ ΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ (ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΩΜΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΧΡΥΣΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΣΤΟ ΓΕΙΣΟ ΤΟΥ ΠΗΛΙΚΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΕΞΟΔΟΥ.Η ΛΕΞΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ +ΑΡΧΩ.ΔΙΟΙΚΩ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΡΙΟ... ΙΔΕΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ Η ΚΟΜΜΟΥΝΑ.ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ...

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος16/6/18 09:53

    ΑΡΧΟΝΤΑΣ. ΚΑΙ ΦΤΑΙΣ.ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος16/6/18 11:32

    ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο "ΚΟΚΚΙΝΟΣ" ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος16/6/18 12:01

    ΦΤΑΙΣ. ΠΟΛΥ ΦΤΑΙΣ.ΒΑΛΕ ΟΔΙΚΑ.ΒΑΛΕ.ΧΤΥΠΑ ΚΙ ΑΛΛΟ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ.ΣΙΓΑ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος16/6/18 12:07

    ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ. Ο ΤΣΙΤΣΑΝΟΜΑΓΚΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΒΙΝΤΕΟ ΝΟΜΙΜΟ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ. Η ΕΥΘΙΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΠΡΟΣΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος16/6/18 13:24

    ΥΤ.Η ΛΕΞΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΜΟΥ. ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΤΑΙΕΙ,ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος16/6/18 14:21

    AN PERNEI 5.000 AP TA PETRELEA

    FANTASTHTE POSO TOY DINEI AYTOS POY MPAZONEI TA PANTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος16/6/18 14:51

    Θαυμάστε νταβατζή.

    Μηνάς: Τι θέλεις τώρα να κάνουμε μία αναδρομή;
    Στέλιος: Ναι να κάνουμε γιατί ζητάς, παπάδες.
    Μηνάς: Τι παπάδες ζήταγα;
    Στέλιος: Παπάδες.
    Μηνάς: Τι παπάδες, όχι πες μου, τι ζήταγα;
    Γιάννης: Έλεγες και δέκα και πέντε αλλά δε βγαίνει.
    Μηνάς: Κάτσε ρε Γιάννη, μη ξεχνάμε τι λέμε. Εσύ δε μούπες, πες μου πόσα θέλεις.
    Γιάννης: Ναι.
    Μηνάς: Πόσο θέλεις μου λες, πέντε, δύο, τρεις, πέντε, εφτά..
    Γιάννης: Όχι, εφτά δε σούχα πει, μέχρι πέντε.
    Μηνάς: Όχι, είχες πει και εφτά.
    Γιάννης: Έστω, εφτά.

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/18 15:24

      14,51 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΛΕΕΙ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΤΣΑΝΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΘΕΛΟ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΝΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/6/18 22:37

      Εγώ, να υποθέσω ότι η στιχομυθία είναι αληθινή. Για πες μου ρε φίλε 14:51 για να να καταλάβω κι εγώ, τι μεμπτόν προκύπτει από τη στιχομυθία;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/6/18 22:58

      Θα σου απαντήσει ο εισαγγελέας οσονούπω κυρ'περιεργε υπομονή

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/6/18 23:13

      Χαίρομαι που επιβεβαιώνεις ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτόν. Όσο για τον Εισαγγελέα, μάλλον σε σένα θα απαντήσει φίλε μου που γράφεις τέτοια πράγματα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος16/6/18 23:15

      Κάντε υπομονή μια λεμονιά ανθίζει στην γειτονιά.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος16/6/18 23:55

      Οτι πεις.

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος16/6/18 15:06

    ΚΑΛΛΑ ΡΕ ΦΑΣΟΥΛΗ ΠΑΣ ΚΑΛΛΑ ΕΔΩ Ο ΤΣΙΤΣΑΝΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΤΣΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΗΛΑΕΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΕ 7 ΓΚΑΖΑΔΙΚΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΕΟ, ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος16/6/18 15:13

    ΟΥΤΕ Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΗ ΖΗΤΙΣΗ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΤΙΚΕ,ΑΜΑ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΓΟΝΙΣΤΗ ΤΟ ΤΣΙΤΣΑΝΙ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΤ Ο ΤΣΙΤΣΑΝΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/18 15:18

      ...στο ρόλο του νονού...
      Τύφλα νάχει ο Μάρλον Μπράντο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/6/18 15:10

      ΥΓ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΑΥΤΟΣ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΙΝΔΙΑΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΒΙΤΟ ΚΙ ΕΦΥΓΕ. ΤΟ ΚΟΡΛΕΟΝΕ ΤΟ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕ Ο ΔΟΝ ΤΣΙΣΤΟ.ΚΑΛΕΣ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ,ΤΩΝ ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ,ΑΝΤΙ ΓΚΑΡΣΙΑ,ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ Η ΚΟΝΥ.ΩΣ ΑΡΧΙΝΟΝΑ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΦΕΙΣΕ Ο ΚΟΠΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΛΟΓΙΑ.ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.Η ΣΟΦΙΑ ΚΟΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ. Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ. ΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΕΡΤΟ ΠΡΙΜΟ.ΕΜΕΙΝΕ Η ΚΟΝΥ.ΚΑΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΖΟΥΝ ΣΙΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΡΔΗΝΙΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΗΣ.....ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑ. ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ "ΧΩΡΙΑ" ΛΕΝΕ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος16/6/18 15:29

    Α ΡΕ ΤΣΙΤΣΑΝΙ ΕΓΗΩ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΑΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος16/6/18 16:05

    Τελικά ρε Τσιτσάνη είσαι πολύ βλάκας.Μόνος σου κάρφωσες και την Φουκαριάρα πού τα έπαιρνε εν αγνοία σου,αφού ανάγκασες τον πετρελαιά να σου πεί στα ίσα πόσα καί πότε τα πήρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος16/6/18 16:11

    ΚΑΡΑΦΛΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ
    ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΚΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος16/6/18 16:20

    Είδα και εγώ τα βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/18 17:36

      Ακόμη δεν έχεις δει τίποτα,τα βίντεο είναι 24

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος16/6/18 16:21

    Ποιός ή ποιά υπάλληλος έχει καταγραφεί να τρώει κουραμπιέ στο ίδιο μαγαζί που τραγούδαγε ο Τσιτσάνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος16/6/18 17:50

    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ.ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.ΑΣ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΤΕ.ΩΣ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος16/6/18 18:12

    Καπετανάκη το κακάο σου.
    Το αφεντικό ξέρει τις πουστιές σου και εσύ σαν γνήσια ...τάνα του γλύφεις τα φρύδια.


    Γιάννης: Από τα ληξιπρόθεσμα τα πήρανε χοντρά.
    Μηνάς: Εννοείται.
    Στέλιος: Εκεί Μηνά τα πήρανε χοντρά, κάθε τιμολόγιο τουλάχιστον 10% πρέπει να παίρνανε.
    Μηνάς: Πιο ρε, εμένα μου ήρθε άνθρωπος να πούμε, που του χρωστάγανε 150.000 και τον φωνάζει ο Καπετανάκης και του λέει με εκατό είσαι; Όλοι έχουμε ανάγκες. Του λέω είναι θέμα δικό σου, άμα θες πήγαινε πάρτα.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος16/6/18 18:56

    Εχθές σε γνωστή καφετέρια της Σαλαμίνας ενώ ο κόσμος παρακολουθούσε το Μουντιάλ στο ημίχρονο αντί διαφημίσεις έπαιξε ένα στικάκι του Τσιτσανη ο κόσμος ποτέ δεν είδε το αποτέλεσμα του Μουντιάλ
    Καπετανάκη ποτέ θα κάνεις μήνυση στον Τσιτσανη που σε αναφέρει στο στοκακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/18 09:34

      Σε ποια καφετέρια ρε μακακα στις θείας του Λεωνίδα χα χα χα...

      Διαγραφή
  49. Ανώνυμος16/6/18 19:26

    Συνέχεια στο σήριαλ ο νονός...

    Στέλιος: Κύριε Μηνά, το τιμολόγιο του Ιουνίου είναι πέντε εφτακόσα, το έχει ο Μαρίνος, η υπερκατανάλωση είναι εδώ, την έχω εδώ.
    Μηνάς: Μην πας προς τη Δήμαρχο, φώναξέ με εμένα εδώ.
    Στέλιος: Τι;
    Μηνάς: Μην πας προς τη Δήμαρχο, δηλαδή αυτά τα... φώναξέ με εμένα.
    Γιάννης: Πότε, τη Δευτέρα.
    Μηνάς: Όχι, όταν... τα...
    Στέλιος: Λάδια;
    Μηνάς: Ναι, φώναξέ με εμένα... δε χρειάζεται...
    Στέλιος: Εγώ πάντως τόπα στη Δήμαρχο... για τα λάδια, το ξέρει.
    Μηνάς: Ναι ρε παιδί μου, αλλά θέλω να πω.. μη γίνει από κει...
    Μηνάς: Λοιπόν αυτή είναι η κατάσταση, φέρτε εσείς την... αυτήν... και όταν είναι έτοιμη, θα πω εγώ...

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος16/6/18 20:35

    ***ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΒΑΡΥΣ,ΣΑΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ,ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΦΡΕΝΟ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος16/6/18 21:22

    Ρε Γιώργο απ'το Κρανίδι για το λουκουμά τπτ στην ομάδα εεε;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος16/6/18 21:25

    ΔΙΑΧΕΙΡΘΣΤΗ ΠΑΕΙ ΤΡΛΛΑΘΗΚΕΣ .ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος16/6/18 22:15

    Οπου και να κυκλοφορησεις στην Σαλαμινα ,μιλανε για τα βίντεο. Και σκεφτειτε οτι εχουν διαρρεύσει μονο τα τρια.Ρεκαραφλα, που είσαι κρυμμενος?
    Μαζι με τα ανεργα αδερφια σου???
    Θα ηθελα να τί θα πεις στα πεθερικα σου, τι θα πεις στα παιδια σου???
    Δεν ντρεπεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος16/6/18 22:19

    Ρε γιατί δεν έκανες μήνυση στο έθνος που σε κατηγορεί για παράνομο και μεγάλο πλουτισμό; θυμάσαι που μας έλεγες ότι θα κλείσεις την εφημερίδα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος16/6/18 22:20

    ΣΑΡΑΝΤΑΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΤΟΝΟ ΣΤΕΡΗΣΗ.
    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΣΘΕΙ;
    ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΒΡΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/18 09:38

      Μιλάνε για βίντεο οκ. Το βίντεο που θα παιχτεί το Σεπτέμβριο στο Δικαστήριο Πειραιά με τον συνεργάτη του Τσαβαρή και Δ.Σ. θα πάθετε πλάκα. Ακόμα 15 χρονάκια και βλέπουμε. Συνεχίζεται.

      Διαγραφή
  56. Ανώνυμος16/6/18 22:42

    και έρχονται άλλα 5 χρόνια από το κακούργημα που παραπέμπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος17/6/18 01:05

    Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!! ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΒΙΤΣ ΑΗΔΗΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΕ Ο ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/18 01:43

      Λες αλήθεια 17/6/18 01:05.Δεν σε προσβαλω.Αλλά Γεράσιμος αναιβαζει και κατεβάζει καντήλια, αν του πάει κάτι προς διαβόλου μεριά. Το έλα να δεις στην γειτονιά.Έμεινε στο Υ.Κέντρο? Υποκλέπτει. Συντονίστρια δεν ρωτουμε.Άλλο χαπατο,και σε ρεμουλες λέει ναι.Άλλο επίπεδο. Εκεί εισαγγελέας, και ΣΔΟΕ μαζί. Εκεί.

      Διαγραφή
  58. Ανώνυμος17/6/18 08:00

    Καλημέρα,χθές είδα το στικάκι σε συνάθροιση πού έγινε σε φιλικό σπίτι.Δεν πίστευα στα μάτια και στα αυτιά μου.Είναι αισχρά αυτά που αναφέρονται στο περιεχόμενο και απορώ πως ακόμη δεν έχουν παραιτηθεί.Αυτά δεν είναι καθαρά χέρια,αυτά είναι χέρια μιας αλητοσυμορίας. Είναι όμως μοναδική ευκαιρία γιά να ξεχωρίσουν μεταξύτους οι άρπαγες και οι ηθικοί.
    Η Κούλουρη περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/18 09:40

      Που στο σπίτι του Ντούπη χα χα χα.

      Διαγραφή
  59. Ανώνυμος17/6/18 08:04

    ΚΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΙΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος17/6/18 08:22

    Καλά τους τα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος17/6/18 09:00

    Οποιος ειναι υποψηφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ρούλα, θα ειναι μεγαλος ξεφτυλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος17/6/18 10:03

    Κάμερα 02 11-7-2015 ώρα 11:03:42

    Γιάννης: Άμα μπει η ΣΔΟΕ μέσα τη γάμησε. Ξέρεις τι μούπε ο Μπινιάρης την περασμένη βδομάδα, πες του γιου σου να ετοιμάσει ένα διαβατήριο για αυτόνε και την οικογένειά του, άμα σου μπει η ΣΔΟΕ μέσα, να σηκωθεί να φύγει να πάει Αυστραλία, ή Αμερική. Το καταλαβαίνεις; Είναι τέτοια τα ανοίγματα που δεν μπορείς πλέον να κάνεις μεγάλα... αυτά. Να σε πιάσουνε για δύο-τρεις χιλιάδες λίτρα, να μη σε πιάσουνε για δέκα-δεκαπέντε χιλιάδες λίτρα, μετά πας για λαθρεμπόριο, και με τα δύο πας για λαθρεμπόριο, αλλά το ένα είναι πταίσμα και το άλλο είναι κακούργημα. Ξέρεις, μπορείς να πεις, τούτο, εκείνο, στράβωσε, ήθελα να εξυπηρετήσω το Δήμο, να, να, έδωσα δύο χιλιάδες λίτρα, έκανα μαλακία, αλλά για δέκα και δεκαπέντε χιλιάδες λίτρα και να το κάνεις κάθε μήνα, μετά σου λέει κάτσε ρε μάγκα.
    Μηνάς: Ναι ρε παιδί μου.
    Γιάννης: Εμείς αν θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο σημείο να είμαστε εντάξει το βλέπω λίγο τραβηγμένο. Πολύ δύσκολα τα πράγματα.
    Μηνάς: Ναι, σκατά τα κάνανε.
    Στέλιος: Εγώ τη συνεργασία μαζί σου τη θέλω, αρκεί κι εσύ να είσαι λίγο πιο λογικός, δηλαδή πώς βγάλαμε τα λάδια έτσι χωρίς πρόβλημα; αφού μπορούσαμε. Μπορούσαμε τα λάδια να τα φουντάρουμε, να πήγαιναν υπέρ πίστεως.
    Μηνάς: Ρε Στέλιο, είπαμε, αλλά τι θέλεις τώρα, να κάνουμε μία αναδρομή..
    Στέλιος ναι να κάνουμε μία αναδρομή γιατί ζητάς, ζήταγες παπάδες.
    Μηνάς: Τι παπάδες ζήταγα;
    Στέλιος: Παπάδες.
    Μηνάς: Τι παπάδες, όχι πες μου, τι ζήταγα;
    Γιάννης: Έλεγες και δέκα και πέντε αλλά δε βγαίνει.
    Μηνάς: Κάτσε ρε Γιάννη, μη ξεχνάμε τι λέμε. Εσύ δε μούπες, πες μου πόσα θέλεις.
    Γιάννης: Ναι.
    Μηνάς: Πόσο θέλεις μου λες, πέντε, δύο, τρεις, πέντε, εφτά..
    Γιάννης: Όχι εφτά δε σούχα πει, μέχρι πέντε.
    Μηνάς: Όχι, είχες πει και εφτά.
    Γιάννης: Έστω, εφτά.
    Μηνάς: Σου είπα εγώ, ότι μπορείς κάνεις.
    Γιάννης: Σου είπα ότι θέλω το Γκλίστη, θέλω και γω μερικά πράγματα για να μπορέσω να καλυφθώ, γιατί δε μπορεί, δε γίνεται.
    Μηνάς: Ωραία, σου έφερα λοιπόν, σου άλλαξα την κατάσταση, διώξαμε τον αυτόνε που έφερνε προβλήματα, και δημιούργησε την όλη αυτήν, ξαναέφερα πάλι... γιατί τάφερα, γιατί έκανα όλη αυτή την αλλαγή, για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτά τα πράματα.
    Γιάννης: Ωραία.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/18 05:51

      Αυστραλία και Αμερική. Δεν ξέρω τον Κ.Μπινιαρη,αλλά πολύ μαλάκας. Ουτε απο αερολιμένα δεν θα περάσει ο γιος.Εσύ κυρ Μηνά που κάποτε καπετανευες,ξεχασες που κρύβονται οι απατεώνες όλου του κόσμου? Εις Λατινική Αμερική, μονο Χιλή, εις Αγιο Ευστάθιο,εις Αρούμπα, Κίνα Σαϊγκόν, Ιαπωνία Κόμπε, Τυνησία Μπιζέρτα, Βενεζουέλα εις Πόρτο Καβελιο,Μεξικό, μόνο εις Λουιζιάνα και Μπατόν Ρούζ, άντε και εις νησιά Σολωμόντα. Έχουν διαπρέψει Έλληνες. Κλέβουν και τους ντόπιους. Το καλύτερο φυλακή όλοι.Στέγη, τροφή, προαύλιο, τηλ.τζαμπε,κι όταν βγητε,θα ζησετε με τα με τα υπεξαιρεθεντα.Αν τα φαρμακωσατε κι αυτά, από την αρχή, και καλές υσπραξεις.Μόνοι σας όμως. Η Αγία Οικογένεια. Μην πάρετε παλι κόσμο στο λαιμό σας.Ξέρεις εσύ. Βρε,μην και ήσουν στο δεξαμενόπλοιο ΣΑΛΕΜ?Πήρες μιζες και από αυτο σφυρίζοντας αδιάφορα απο την γέφυρα? Γιατί την πάτησε μόνο μηχανικός. Εις τον λαλιστατο Κορυδαλλό ασθενής, ούρλιαζε εντολή καπετάνιου εκτελουσα.Βγήκε μετά από πολλά έτη,έφαγε και δύο ανθρώπους με το όχημα, Απεθαναν.Εσένα είχε πάρη στό κυνήγι κοντά Σαρωνις?Απέθανε. Αδελφές και τέκνα εις Αμπελάκια ζουν. Έστειλε και την σύζυγο. Ξέρεις κρυφοπληγη,Γεωργ.Μαυρ.. Όνομα και επώνυμο. Ήσουν σε καμμιά μπουρδελο'κομπανυ και έκανες τον αρχι'καπταιν?Αισχος πολλές φορές. Γιατί κρυφτηκες ύστερα. Ντροπή.

      Διαγραφή
  63. Ανώνυμος17/6/18 10:23

    Καλημέρα ανώνυμοι συνάδελφοι μπλογκεραδες που μπορώ να βρω και εγώ το dvd;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/18 10:35

      Σε λίγο στα περίπτερα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/6/18 22:11

      Ασε που αυτό είναι μόνον η αρχή, να δεις του σου χω για μετά

      Διαγραφή
  64. Ανώνυμος17/6/18 10:37

    11-7-2015 ώρα 11:12:00

    Μηνάς: Από πού να πάρεις, γίνονται έργα; τίποτα, τίποτα, που γράφουνε μαλακίες εκεί μέσα, ο Μηνάς, ποιος Μηνάς, έχει γίνει κανα έργο, δεν έχει γίνει τίποτα. Από πού δηλαδή. Εδώ είναι μία περίπτωση, να μπορέσω και γω να κάνω κάτι... γιατί έχω παιδιά, άνεργα, έχω αυτό, έχω το άλλο...
    Πάμε σ’ ένα άλλο τώρα. Φτάσαμε στο σημείο να τα μιλήσουμε ξεκάθαρα. Είναι εκεί μέσα αυτές οι δύο κουφάλες, εντάξει δικές μου είναι, αλλά όταν είναι κάποιος κουφάλα, καταλαβαίνεις... Λοιπόν αυτές, δε μπορώ να ανοιχτώ, γιαυτό σας είπα είναι δικές μου, αλλά πρέπει να ξέρω τι γίνεται. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει. Βέβαια τις έχουμε κι αυτές ανάγκη. Γιαυτό τις έχω πλησιάσει, διότι αν δεν κάνουνε αυτά, θα φάνε κλωτσά και θα φύγουνε. Από το Σιδέρη μέχρι τον τελευταίο, δεν υπάρχει.. Λοιπόν τους έχω κάνει ήδη δύο-τρεις φασαρίες, γερές να πούμε, που ακουγόμουνα μέχρι την αυτήνε.. Διότι δε μπορεί να τα παίρνουν από μένα, να τα παίρνουν κι από σένα, να τα παίρνουν κι από σένα, και αυτές να βγάζουν περισσότερα απ’ ότι βγάζουμε εμείς...

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος17/6/18 10:42

    17-7-2015 ώρα 08:51:20

    Γιάννης: Λοιπόν Μηνά, πάρε πέντε χιλιάρικα που είχαμε πει...
    Μηνάς: Ευχαριστώ.
    Γιάννης: Κι ακόμα ένα όταν...
    Μηνάς: Για πόση ποσότητα, για πόσο... πόσα λεφτά είναι τώρα που θα βγάλεις για να προχωρήσομε.
    Γιάννης: Αυτά τα 68 χιλιάρικα που λέει για το Δήμο.
    Μηνάς: Όχι ρε παιδί μου, τι τιμολόγιο... Γιατί δε βάζεις και τα άλλα να γίνει πιο μεγάλο το ποσό.
    Γιάννης: Είναι πιο δύσκολο το μεγάλο, το μικρό είναι πιο εύκολο.
    Μηνάς: Ναι ρε παιδί μου, αφού, αν έχεις τιμές εκεί, γιατί δε βάζεις και τις σημερινές; Ξέρεις τι λέω, σκέφτομαι να μην πάει με μικρό ποσό, να πούμε δεν έχει λεφτά ο άνθρωπος, πρέπει να πληρωθεί για να συνεχίσει να μας δίνει. Να μη φανεί... για να μη δώσουμε και υποψίες.
    Στέλιος: Σωστό.
    Μηνάς: Κατάλαβες τι λέω.
    Γιάννης: Κατάλαβα.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος17/6/18 10:50

    Έλεος μην γράφετε άλλο. Όσοι στήριξαν να βγει δήμαρχος ή Ρούλα θα πάθουμε κανένα εγκεφαλικό με αυτά που διαβάζουμε . Εμείς ξέραμε πως τα έβγαζαν δύσκολα περα. Μέχρι που δημοσιεύτηκε το πόθεν έσχες της,,,πρώτο εγκεφαλικό..τώρα δεύτερο . στο τρίτο θα πάμε αψαλτοι. Ας προσέχαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος17/6/18 11:04

    μην αγχωνεστε συντροφια και τα 15000 μετρητα του τζαβαρη τοτε με τα λαδακια χερι με χερι εγινε

    γραφτε και αλλα εσεις και θα σας ερθουν μαζεμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος17/6/18 11:17

    Εκτός απο προμήθεια κλιματιστικών μονάδων, συντήρηση κλιματιστικών, προμήθεια φωτοτυπικών μηχανημάτων, συντήρηση φωτοτυπικών μηχανημάτων, επισκευή plotter για τον Δήμο Σαλαμίνας απο τον κ. Κριτσίκη, μήπως του έχουν δώσει με απευθείας ανάθεση την απομαγνητοφώνηση των επίμαχων συνομιλιών - πρακτικών;;;;;;;
    Τί γίνεται στο τμήμα προμηθειών βρε παιδιά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/18 22:09

      Μόλις μπει το ΣΔΟΕ και ο εισαγγελέας, τον πρώτο που θα ελέγξει
      Φάγανε, φάγανε, φάγανε

      Διαγραφή
  69. Ανώνυμος17/6/18 14:42

    KΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΣΤΗ ΠΛΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΜΩΗ ΠΩΠΟ...ΠΩΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος17/6/18 16:02

    Ποιό είναι το υπαλληλικό πρόσωπο που τρώει το κουραμπιέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος17/6/18 16:03

    Γνωρίζει κανείς αν θα γίνει το βράδυ η εκδήλωση στο μουσείο Σαλαμίνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος17/6/18 16:13

    Όλα στον εισαγγελέα να μάθουμε την αλήθεια.
    Αν είναι αληθινές αυτές οι συνομιλίες να μπούνε μέσα , και αν υπάρχουν κ υπάλληλοι στο κόλπο να τιμωρηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/18 17:21

      ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΗΣ ΝΑ ΑΦΗΣΒΗΤΗ ΤΙ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

      Διαγραφή
  73. Ανώνυμος17/6/18 16:40

    Αφού διέλυσε το Δήμο Ο πρώην , έρχεται τώρα ως άλλος κεμπελίσκος και αφήνει υπονοούμενα και κουτσομπολιά πώς άνθρωποι της Δημάρχου είχαν παράνομες συναλλαγές , εάν έχει αμυδρές ενδείξεις για την ίδια και για οποιαδήποτε στόν εισαγγελέα ρε κατάπτυστο τέρας .Να γνωρίζει πώς όταν τελειώσει η θητεία της Δημάρχου εσύ θα έχεις πολλά χρόνια φυλακή γιατί το παίζεις κόκορας αλλά ανίκανος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/18 22:06

      Ρε λες μ@λ@κίες
      Τι σχέση έχει ο πρώην με τις αρπαχτές σας ρεεεεεε
      Μάτια έχουμε αυτιά να ακούμε, εμείς λοιπόν και είδαμε και ακούσαμε
      Εσυ δες πως θα τα μπαλώσεις με τον εισαγγελέα και το ΣΔΟΕ και τον πρωην χεστον αυτός σας έφαγε ρε για να ασχολείστε καθε μερα εδω και 4 χρόνια μαζί του
      Σκάστε και δουλεύτε ρε 'εστω και την τελευταία στιγμή.
      Α και μην ξεχάσετε ρε λαμόγια με τα καθαρά χέρια να μας ξανα ζητήσετε την ψήφο μας

      Διαγραφή
  74. Ανώνυμος17/6/18 16:58

    ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ,ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ
    ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΙΔΕΣ
    ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος17/6/18 17:05

    Γιώργο από το Κρανίδι βάλε στο διαδίκτυο στην ομάδα σας να παίξει το στικάκι ρε λαμόγιο.Επίσης να βάλεις τον κοντό Μιχάλη να το αναλύσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος17/6/18 17:08

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ 16,40 ΚΛΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΗΠΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΟΥΝΤΑΡΗΣ, ΚΛΑΨΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΟΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος17/6/18 17:17

    ΡΕ ΜΗΧΑΛΑΚΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΙΘΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΒΟΥΛΕΙΟ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΚΛΟΦΟΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΝΒΟΥΛΟΙ ΟΤΑΝ ΨΥΦΙΖΕΤΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ,ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος17/6/18 17:24

    ΡΟΥΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΦΟΒΗΖΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΑΝΗΣΙΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος17/6/18 17:25

    17.08 Κλάψε τον εαυτό σου και αν είσαι άνδρας στον εισαγγελέα , γιατί εάν περιμένω να δω τα άλλα , τότε αυτά πού διαδίδεται είναι φούμαρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/18 17:45

      ΝΑ ΚΛΑΨΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΛΑΝΙΑ ΣΑΝ ΣΥΚΟ ΛΙΑΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  80. Ανώνυμος17/6/18 17:36

    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ...ΕΞΟΥΣΙΑ.. ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ.ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος17/6/18 17:42

    ΚΛΕΦΤΕΣ,ΑΠΑΤΩΝΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΣ ΡΕ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΡΕ ΔΕΝ ΧΩΡΤΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΦΤΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος17/6/18 17:44

    ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ,ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ,ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/18 04:32

      Τα καρπούζια. Α.Α.Α.τα μαχαιρωσες.βρε σε τσατιρ' μαχαλά πήγες? Μια χαρά. Και καλό μεροκάματο,και Ραγου τσιγγανικο θά τρως,και το ριζικό σου θα σου λένε,δωρεάν. Χειμώνα κιλίμια θα πουλάς. Και τώρα καλοκαίρι βόλτες μέ Ντατσουν όχημα θά κάνεις.Και κοπριά θα πουλάς και πλαστικά είδη, οτι σου δεινουν απο μαχαλάδες. Αν εχεις στρωμένη επιχείρηση πάρε και Μηνά παραγιο.άντε Χαρούλα μου,καλά να είσαι... Βρεεεε θ'ακους και Παιτερη...G!!!

      Διαγραφή
  83. Ανώνυμος17/6/18 17:47

    Πες μου σε παρακαλώ τρωει λουκούμια και ο Σιδέρης;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/18 04:37

      Ουχί!μονο μαντολες.Έπινε και κουμ'κουατ.Τώρα πίνει ουζα!!!

      Διαγραφή
  84. Ανώνυμος17/6/18 17:49

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΣΙΤΣΑΝΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/18 18:41

      ΛΑΘΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΜΠΑΡΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΙ

      Διαγραφή
  85. Ανώνυμος17/6/18 17:52

    Ο ΤΣΙΤΣΑΝΙΣ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΟΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος17/6/18 18:08

    Και λουκούμια κ κουραμπιέδες......
    Και οχι μόνο αυτός.
    Τρώνε κ οι άλλες.
    Όλοι μέσα ρεεεεε!!!!
    Στον εισαγγελέα χθες , όχι τώρα!!!
    Το παίζουν όλοι δήθεν κ τρωνε από παντού , δήμους ,μαγαζ μα ,συλλόγους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος17/6/18 18:10

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί τις πόρτες σπασαν οι οχτροί. Και εμεις γελουσαμε στις γειτονιές την πρώτη μέρα. Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί φωτιά μας ριξαν οι οχτροί και εμεις φωναζαμε στα σκοτεινά λόγια σπαθιά κρατούσαν οι οχτροί. Και εμεις φορεσαμε τα φυλαχτά και φωναζαμε ζήτω και γεια σαν κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμος17/6/18 18:13

    Καπετανάκη ο Τσιτσάνης σε αναφέρει για 150χιλιαρικα το έχει δει όλη η Σαλαμινα και εσύ ακόμα κάθεσαι και δεν του έχεις κάνει μηνυση η μήπως είναι αληθεία όλα αυτά που αναφέρει ο Τσιτσάνης τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ανώνυμος17/6/18 18:35

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΔΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ανώνυμος17/6/18 18:55

    Vaffancullo ΓΚΡΙΓΚΟΡΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος17/6/18 19:08

    AX ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΟΥ 16ΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΒΕΓΓΟ ΠΕΣ ΡΕ ΕΧΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ; ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ;;; ΧΑΧΑΧΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΝΤΑΜΑΡΑΔΕΣ ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ανώνυμος17/6/18 19:20

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΤΡΩΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ανώνυμος17/6/18 20:35

    ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ , ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ , ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ , ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΨΕΥΤΗ , ΜΟΛΙΣ ΑΡΧIΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ , ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΣΥ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜ ΑΡΧΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ανώνυμος17/6/18 23:22

    ΡΕ 20:35,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΚΙΑΠΟ ΤΑ ΒΛΉΤΑ
    ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ;
    ΡΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΓΕΛΑΕΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΟΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;
    ΡΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ανώνυμος17/6/18 23:41

    Σε μια εβδομάδα στικάκι vol.2 Δέσμευση.Εκει να δεις καραφλα θα βγάλεις μαλλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ανώνυμος18/6/18 00:08

    23.22 είσαι συκοφάντης έχεις τώρα τριάμιση Χρόνια που απειλείς ,ενώ τα γυναικεία παντελόνια ρίχνουν φυλακές στους ψεύτες και στους λασπολόγους ,και επειδή ο κεμπελίσκος νομίζει ότι κάτι είναι , ας πάει στον εισαγγελέα και θα μετρήσει την πούληση , δεν έχει άντερα μόνο λόγια και συκοφαντίες σαν τις παλιοκατίνες ,α να χαθεί μας έφερε στο νησί ότι το ποιό βρώμικο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανώνυμος18/6/18 00:15

    Vol2...χαχαχα λαμόγια.
    Λάσπη πάντα και παντού.
    Μήπως έβγαλαν λεφτά;
    Α ρε κακομοίρηδες νομίζετε ότι ο κόσμος δεν ξέρει τι έχουν τραβήξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ανώνυμος18/6/18 00:21

    Μαϊμού στικάκια επισύρουν κακούργημα τόλμησε ρε συκοφάντη ,αλλά δεν φοράς παντελόνια ψεύτη , αφού έμπλεξες πάλι με χρυσαυγίτες τι περιμένεις ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/18 07:36

      Σε έχουνε σε οπτικοακουστικό στιγμιότυπο που τα παίρνεις σε άλλο που τα ζητάς επιτακτικά κι εσύ αντί να κάνεις μόκο τολμάς να μιλάς για μαϊμού στικάκια;
      Ρε είσαστε πολύ θρασίμια τελικά, αυτά να τα πεις στον εισαγγελέα όταν σε καλέσει γιατί εκεί πήγε το στικάκι και προετοιμάσου

      Διαγραφή
  99. Ανώνυμος18/6/18 01:02

    Καλημέρα, Άρχοντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ανώνυμος18/6/18 06:21

    Καλημέρα σου,και Καληνυχτα μου!Χαρά και Χαρούλα μου!GIULIO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ανώνυμος18/6/18 08:37

    07.36 Μαϊμού στικάκια μονταρισμένα βίντεο πού προβάλεις σε καφενείο με τον χρυσαυγίτη κουμπάρο σου επισύρουν ποινές κακουργήματος και ξέρεις πολύ καλά πώς η Δήμαρχος δεν μασάει και δεν απειλείται ιδιαίτερα από πολιτικά σκουπίδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/18 08:53

      Αυτό έχεις να πεις μωρη βρωμιάρα; Μαιμού και τα μάτια και τα αυτια μας για ότι ακούσαμε;
      Για πεστα αυτα και αρμοδίως, ήρθε η ώρα σου

      Διαγραφή
  102. Ανώνυμος18/6/18 09:20

    ρε μπουρδες, όλοι ασχολεισθε με το στικακι, για τον ΓΙΓΑΝΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟ που έκανε τη Σαλαμινα πολιτιστικη πρωτευουσα της Ευρώπης κανείς δεν λέει μια καλή κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ανώνυμος18/6/18 09:32

    9-7-15, 12:40:51

    Γιάννης: Εδώ είναι τα παραπάνω, τα οποία είναι αυτά που σούδωσα εκεί. Τα οποία έχω βάλει παραπάνω, εντάξει; Είναι εδώ, κοίταξέ τα ένα-ένα, δεν έχει μπει τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω για νάμαστε καθαροί και ωραίοι. Θα στα δώσουνε κι αυτοί γιατί τάχουνε κάτω και τάχουνε μαζέψει. Είναι οι αποδείξεις εδώ του Χατζή...
    Μηνάς: (κοιτάει τα χαρτιά)... Μάλιστα.
    Γιάννης: Όλα αυτά τα παραπάνω πούχουνε μπει είναι στο χαρτί που σου δίνω, για να τα δικαιολογήσεις. Όμως... όμως, πρόσεξε τι θα σου πω. Εάν αυτό το χαρτί κυκλοφορήσει, ο οδηγός πούχω βάλει παραπάνω, θα με στήσει εμένα, το Γκλίστη και εσάς, στον τοίχο.
    Μηνάς: Για ποιο λες.
    Γιάννης: Ο κάθε οδηγός, πούχω βάλει παραπάνω, έχω υπογράψει εγώ κι ο Γκλίστης, έπρεπε να βάλω παραπάνω.
    Γιάννης: Το τελευταίο που θα σου πω είναι το εξής. Είχαμε ένα υπόλοιπο δεκαεφτά χιλιάδες λάδια, τα οποία αυτά θα χανόντουσαν, τόκοψα το τιμολόγιο, θα τα πάρετε εσείς αυτά όταν πληρωθώ, θα μου δώσεις μόνο το ΦΠΑ, τόχουμε ξανασυζητήσει, εντάξει; Είναι δεκαεφτά χιλιάδες ογδόντα έξι, τόχουνε το τιμολόγιο κάτω, μη δημιουργήσεις κανένα πρόβλημα, γιατί αυτά είναι για σας.
    Στέλιος: Τόπα σήμερα στη Δήμαρχο.
    Γιάννης: Το ξέρει η Δήμαρχος, χθες τόκοψα να μην πάνε χαμένα τα λεφτά. Τώρα, εάν νομίζεις ότι δε θέλεις, παίρνω το τιμολόγιο πίσω και το ακυρώνω κατά σήμερα, κατά αύριο, δεν έχω πρόβλημα. Εντάξει; Τόκοψα, το υπογράψανε η επιτροπή και είναι όλα έτοιμα, είναι για σας εκτός ΦΠΑ, είναι δεκαεφτά χιλιάδες.
    ...
    Μηνάς: Αυτά που λες εδώ χίλια ευρώ για τη Δήμαρχο πού τα δίνεις;
    Γιάννης: Στη Δήμαρχο.
    Μηνάς: Στη Δήμαρχο; Πηγαίνεις εσύ και τα δίνεις;
    Γιάννης: Ναι.
    Στέλιος: Εγώ.
    Μηνάς: Εσύ;
    Στέλιος: Εγώ.
    Μηνάς: Εσύ;
    Στέλιος: Εγώ.
    Γιάννης: Θέλεις να σου πω πόσα έχει πάρει η Δήμαρχος, να στα πω;
    Μηνάς: Ναι.
    Στέλιος: Κάθεστε;
    Γιάννης: Λοιπόν, εικοσιπέντε ογδόου. Δε θέλω τώρα να μπω στη μέση,
    Μηνάς: Όχι, δε θα μπεις στη μέση.
    Γιάννης: Δύο χιλιάδες εφτακόσα,
    τριάντα τετάρτου χίλια,
    εικοσιεφτά πέμπτου πεντακόσα,
    τριάντα πέμπτου χίλια,
    τέσσερις έκτου πεντακόσα,
    δεκαέξι έκτου χίλια πεντακόσα.
    Μηνάς: Δηλαδή σύνολο πόσα είναι;
    Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
    Μηνάς: Έ..
    Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
    Μηνάς: Και τάχεις δώσει εσύ στο χέρι της Δημάρχου;
    Στέλιος: Τα περισσότερα ναι, είναι μερικά που ήρθε η Ανθούλα και τα πήρε, μια δυο φορές τα έχει δώσει η Ανθούλα.
    Στέλιος: Τώρα τι κάνουμε.
    Μηνάς: Τώρα θα υπογράψουμε τη σύμβαση.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/18 09:52

      Η απομαγνητοφώνηση, έγινε με απεθυθείας ανάθεση σε ποιόν;

      Διαγραφή
  104. Ανώνυμος18/6/18 09:46

    11-7-15, 11:53:30

    Στέλιος: Γιαυτό τις δύο τελευταίες φορές της ζήτησα εγώ ο ίδιος να πάω τα χρήματα στη Δήμαρχο. Γιατί εγώ την ψυλλιάστηκα,
    Γιάννης: Την έχει κάνει η Ανθούλα;
    Μηνάς: Ποια;
    Γιάννης: Δεν έχει δώσει τα λεφτά στη Δήμαρχο;
    Μηνάς: Λέει κράτησα και εγώ τρακόσα. Ε, κάτσε ρε, άμα παίρνεις εσύ τρακόσα, τι... τι, θα πάρει η Δήμαρχος; Τι θα πάρει;
    Γιάννης: Όμως, αν έχει κάνει αυτό το πράμα έπρεπε από την αρχή να το πεις.
    Μηνάς: Τι έπρεπε να πω ρε Γιάννη;
    Γιάννης: Ένα τηλέφωνο.
    Μηνάς: Εγώ είχα αγαναχτίσει να πούμε, όλες αυτές τις ιστορίες, λοιπόν, κι από κει και πέρα λέω, τελείωσε, και είχα σκοπό να τους αλλάξω όλους, και την Ανθούλα και τη Ρίτσα και το Σιδέρη και όλους,... όλους,... θα τους έδιωχνα. Διαίσθηση είχα, αλλά επειδή έβλεπα ότι είναι μία ομερτά... Σας εξήγησα, αυτές, τις έχω,... αλλά δε σημαίνει επειδή τις έχω δεν τους γαμάω και την παναγία... Γιαυτό της είπα προχτές εκεί πέρα να πούμε, να σηκωθείς να φύγεις πριν σου δώσω εγώ κλωτσά. Πριν σου δώσω κλωτσά. Ήρθε και η άλλη, ήρθε και ο άλλος, και τους έβαλα... τι θες εσύ ρε... Λέει... είναι παράνομο. Υπέγραψε τώρα ρε, πήγαινε επάνω στη Δήμαρχο και υπέγραψε. Τώρα αμέσως θα πας.
    Στέλιος: Τόκανε.
    Μηνάς: Τόκανε, μπορούσε να μην το κάνει; Δεν κατάλαβα δηλαδή... Είναι πολύ εύκολο, την ίδια στιγμή, νέτα, βγάζω μία απόφαση και πήγαινε στο διάολο. Λοιπόν, αυτό το ξέρουν αλλά είναι μία ομερτά. Από κει και πέρα τους καθαρίζεις όλους μέσα σε μία μέρα και τελειώνεις. Αλλά επειδή όμως για να γίνεται και η δουλειά, για να μη φωνάζω συνεχώς, για να μη δημιουργούνται και αυτά, γιαυτό σούπα,... πάρε και συ ρε παιδί μου ένα καφέ... ένα καφέ, αλλά όχι να παίρνουν από μένα καφέ, να παίρνουν απ’ το Στέλιο να παίρνουν κι απ’ το Γιάννη, είναι μαλάκας.
    Στέλιος: Τα παίρνει.
    Γιάννης: Τέλος, δεν ξαναπαίρνουν τίποτα, μόνο μαζί σας. Τώρα που μου τόπες.
    Μηνάς: Ρε τάπαιρναν από μόνοι τους. Να, λέει κράτησα κι εγώ τρακόσα. Κάτσε ρε... ρε... Γιαυτό δε χρειάζεται αλισβερίσι μέσω αυτών.
    Γιάννης: Τέλος, τελείωσε, ότι θέλεις θα με παίρνεις τηλέφωνο ή θάρχεσαι από δω ή εμένα ή το Στέλιο, ότι θέλεις...

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ανώνυμος18/6/18 10:06

    Χατζή, συνέχισε να στηρίζεις τους αλήτες...

    11-7-15, 11:23:05

    Μηνάς: Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το φωνάξω εδώ, ενώπιόν σας, ήτανε και ο Χατζής εκεί, εδώ περίμενε, αλλά όταν θα φτάσουνε τα πράματα εκεί θα φάει κλωτσά.
    Στέλιος: Είναι καλός.
    Μηνάς: Πρόσεχε, θα φάει κλωτσά που θα δει τον ουρανό σφονδύλι, θα του ρίξω και καμία μπουνιά, δεν υπάρχει περίπτωση, εδώ πρόσεχε, εγώ μπορεί να είμαι νευρικός αλλά είμαι και φιλαλήθης.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ανώνυμος18/6/18 10:52

    ΠΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΕΘΕΝΕΙΣ
    ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΑΚΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ανώνυμος18/6/18 10:56

    Για τον Χατζή τον Αντώνη λες.Καλέ αυτός στήριξε τον ταραμά. Και πιο πριν καριεριστας στις ανόμοιες.Ρωτα.Ρώτα Χαρούλα.Ρώτα. Αν δεν είσαι εσύ η Χαρούλα, συγνώμη. Ο άυπνος. G.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ανώνυμος18/6/18 11:51

    Δειλέ συκοφάντη , κοντέ , στραβέ και ανικανέ , οι απειλές οι εκβιασμοί δεν θα περάσουν , ραντεβού στη ΣΚΟΥΖΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ανώνυμος18/6/18 11:58

    Κακος χαμός στη δημαρχεία.Ο πρόσκοπος και το λαμόγιο του ακοιποπ τα χωναν στον Τσιτσάνη γιατί είναι λένε μοναχοφαης και όπως τα έκανε να τα λουστεί.Η φουκαριαρα από την ταραχή της έπαθε ζημιά μεγαλη.Το ένα φρύδι της έφτασε στο μέτωπο και το μάγουλο κρέμασε.Παει το μποτοξακι τσαμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Ανώνυμος18/6/18 12:47

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΔΑΝΕΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ανώνυμος18/6/18 12:57

    ΜΗΝΑΚΟ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΟ.ΑΡΑ Ο ΚΑΦΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ- ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ-ΤΑΜΕΙΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΛΑΔΩΣΕΙΣ. Α ΡΕ ΑΠΑΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ανώνυμος18/6/18 13:27

    ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΝΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΥ ΡΕ ΟΥ!!!!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΤΕ ΕΞΩ ΡΕ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Η ΚΑΡΟΥΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΩΦΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ανώνυμος18/6/18 14:00

    ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ....ΔΙΑΛΟΓΟΙ...Ο ΜΗΝΑΣ ...Η ΑΝΘΟΥΛΑ....ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΡΕ ΚΟΤΕΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΕΝΑ FILESHARE ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΝ ΚIOTEYETE ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ....ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ. ΝΑ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΤΟΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ, ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ. ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ. ΕΙΠΕ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΤΟΥ ΕΙΠΕ, ΣΟΥ ΕΙΠΕ....ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ανώνυμος18/6/18 14:15

    ΝΕΥΡΙΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ
    1.Τη διενέργεια με απευθείας ανάθεση της παροχής υπηρεσίας ¨ Λήψη ενδείξεων υδρομετρητών στη Δημοτική Ενότητα Σαλαμίνας ¨ συνολικής προϋπολογιζόμενης αξίας με Φ.Π.Α. 18.972,00 €.
    2)Τη διενέργεια με απευθείας ανάθεση της παροχής υπηρεσίας ¨ Επισκευή κλιματισμού
    στα Δημοτικά κτίρια ¨ συνολικής προϋπολογιζόμενης αξίας με Φ.Π.Α. 3.472,00€.3)Τη διενέργεια με απευθείας ανάθεση της παροχής υπηρεσίας ¨ Επισκευή – συντήρηση υποσταθμών Δήμου Σαλαμίνας ¨ συνολικής προϋπολογιζόμενης αξίας με Φ.Π.Α. 19.988,80€.
    4)Τη διενέργεια με απευθείας ανάθεση της παροχής υπηρεσίας ¨ Καθαρισμός επισκευή δεξαμενών ύδρευσης ¨ συνολικής προϋπολογιζόμενης αξίας με Φ.Π.Α. 11.445,20 €.ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΡΟΛΟΓΙΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
    ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
    την Προμήθεια καυσίμου για το Η/Ζ του Δήμου.Η συνολική αξία της ανάθεσης είναι 4.900,00 ευρώ (€),έκτακτης ανάγκης και κινδύνου της Δημόσιας Υγείας, Η συνολική αξία της ανάθεσης είναι 4.900,00 ευρώ (€),ΠΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΑ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ανώνυμος18/6/18 14:19

    Χατζή, πόσες μπουνιές έφαγες σήμερα;
    Σε κόβω για λίγο μαζόχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ανώνυμος18/6/18 14:23

    Η μεγάλη είδηση είναι ότι οι αλήτες τα παίρνανε και πριν αναλάβουν τη δημαρχία. Ο Φασολής λέει ότι της έδωσε την πρώτη δόση (δύο εφτακόσα), εικοσιπέντε ογδόου, δηλαδή μία βδομάδα πριν αναλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ανώνυμος18/6/18 14:54

    Αυτες τις μερες θα κυκλοφορησει βιντεο με τον πρωην δημαρχο στα τεσσερα να τον καρφωνει αιγυπτιος ψαρας μπρατσωμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ανώνυμος18/6/18 15:12

    ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ανώνυμος18/6/18 15:16

    Σταγόνα σταγόνα σταγόνα
    Θα πάθετε της αλεπους το τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ανώνυμος18/6/18 16:12

    Άλλος κάρφωνε Δημαρχο μαναρι.Καψωκολης σου λέει κατι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ανώνυμος18/6/18 17:17

    Το θλιβερό της όλης υπόθεσης ειναι ότι αναφέρεστε όλοι εσείς οι λιγοι μαλλον που ασχολείστε με όλα αυτά τα βροντερά σε ονόματα χωρίς να σας ενδιαφέρει αν θίγεται οικογένειες και υπολιψεις. Ασφαλώς και υπάρχει διαδικασία πως ένα τιμολόγιο έχει την διαδικασία του έως να φτάσει να πληρωθεί. Εσείς τώρα λετε ότι όλοι που εμπλέκονται τα περνουνε!!!! Ντροπή σας παλιό λαμογια,αρπακτικα νυν και πρώην. Και καλά εσεις οι πρωην που το παιζετε τώρα παρθένες δεν φοβόμαστε μηπως οι υπαληλοι που κατηγορείτε λαλήσουν και για εσάς? Ρε Καπετανάκη πως πλειρωνατε τους εθελοντές? γιατί δεν μιλάς? τι θέλεις να μηλησει ο Καρακολακης? Ο Παπαθεοχάρης πως επερνε πίσω τα λεφτα που ελεγε ότι έβαζε από την τσέπη του? Θα μπορούσα να βάλω μπουρλοτο αν έλεγα ότι γνωρίζω τα τελευταία 20 χρονια που εργάζομαι στο Δήμο αλλα σταματάω με τούτο, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναπατήσει κανείς από τους δύο (νυν και πρώην) με τα βρομοποδαρα σας στο δημαρχείο. Άρα ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ Η ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ φροντίστε να μην κάνετε και εσείς τα ίδια. Αυτά και μην με προκαλέσει κανενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/18 17:33

      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΕ.ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...ΡΊΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΙΑΣΕΙ. ΤΟΛΜΑ ΜΩΡΗ ΚΟΤΟΥΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΟ ΤΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/6/18 18:55

      Αν έχεις ντοκουμέντα βγαλτα όλα στη φόρα.

      Διαγραφή
  122. Ανώνυμος18/6/18 18:21

    ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ Ο ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ανώνυμος18/6/18 18:49

    11-7-15, 12:07 :50

    Μηνάς: Όταν θάρθεις στη θέση μου θα το καταλάβεις, όταν έχεις παιδιά άνεργα, όταν έχεις εγγόνια, όταν έχεις οικογένεια, όταν έχεις αυτά, όταν έχεις χίλια δυο, πρώτα παίρναμε κι ένα νοίκι, είχαμε την Εμπορική, τώρα δεν υπάρχει, η Εμπορική έκλεισε, από κει μας κατεβάσανε και τη σύνταξη, τι θα γίνει, θα γίνουμε ο Μιχάλης ο Κριτσίκης που ήταν ο γιατρός Δήμαρχος που φαλίρισε, όχι ρε πούστη μου, αλλάξανε τα πράματα... αλλάξανε τα πράματα, εγώ δε θα συντηρήσω το Δήμο, τα νερά να πα να γαμηθούνε.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ανώνυμος18/6/18 19:12

    Ρε αυτός δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο.Ρε καθάρμα γιατί πιάνεις στο στόμα σου τον πεθαμένο άνθρωπο παλιοκλεφταρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ανώνυμος18/6/18 19:31

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΗ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΛΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Ανώνυμος18/6/18 19:35

    Τους είχε ταισει καλά ο Τραυλός και ο Σωκράτης αυτούς!!! Την έχουν κάνει και αυτοι την τσιλιμπουρδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ανώνυμος18/6/18 20:21

    ΥΓ.διαχείρισεη η παρτο η αστεροειδή ΕΣΥ ΠΑΣ και γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Ανώνυμος18/6/18 20:40

    ΜΗΧΑΛΑΚΗ Η ΜΑΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΜΠΑΓΙΟΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΑ ΠΗΓΕ Ο ΣΤΕΛΑΚΗΣ,ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΙΚΛΟΦΟΡΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΞΗΛΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Ανώνυμος18/6/18 20:56

    11-7-15, 11:59:15

    Μηνάς: Γιαυτό σούπα, τόπα και στο Στέλιο, τα λέω αυτά γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα, εγώ μπορεί να είμαι νευρικός αλλά τα λέω και στα ίσα, εσείς ότι μπορείτε κάνετε,... είχα φωνάξει και το Γκλίστη, τον πήρα μια φορά στο γραφείο, και του είπα έτσι κι έτσι...
    Γιάννης: Μου το είπε.
    Μηνάς: Αυτό και τα λοιπά και τα λοιπά, του εξήγησα κι αυτουνού έτσι κι έτσι, γιαυτό σε βάλαμε εσένα εκεί, αν θέλει να βοηθήσει καλά, αν φέρνει προσκόμματα, την ίδια στιγμή τον έχω πετάξει.
    Γιάννης: Όχι ρε.
    Μηνάς: Κατάλαβες.
    Γιάννης: Σου είπα μόνο μ’αυτόνε που έχει το στόμα του κλειστό, αυτό το παιδί είναι δικό μου.
    Μηνάς: Ένας λόγος που έγινε έτσι, της εξήγησα και της Ανθούλας και της Ρίτσας, ότι ήτανε τελείως απάθεια, δε μπορούσα να μην τους τα πω όλα αυτά, δεύτερο είναι κι ένα άλλο, επειδή τις έχουνε βάλει στο μάτι, οι δημοτικοί σύμβουλοι και γκρινιάζουνε και νομίζουν ότι τα παίρνουν και ότι τις στηρίζω, είναι ένας λόγος που το κάνω για να δείξω ότι ο Μηνάς ο Νάνος τις γαμάει εκεί κάτω και μη νομίσουνε ότι εγώ τα έχω κάνει τακίμια μαζί τους. Αλλά, πρέπει μαλακισμένες νάσαστε κι εσείς εντάξει, έτσι τους είπα, μαλακισμένες πρέπει νάσαστε και σεις εντάξει, να πούμε.
    ...
    Μηνάς: Αυτό τώρα το τιμολόγιο που μου λες των δεκαεφτά χιλιάδων για τα λιπαντικά ήταν απ’ τα προηγούμενα;
    Γιάννης: Ναι, ναι.
    Μηνάς: Και πώς τώρα το πήρανε ενώ πρώτα δε μπορούσανε, πώς το περάσανε;
    Γιάννης: Δεν τόχουνε περάσει ακόμα, τόχουνε εκεί, δεν ξέρω πώς θα το περάσουνε.
    Μηνάς: Α, δε τόχουνε. Άστο θα το κοιτάξω. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ το αφήνω στη διακριτική σου ευχέρεια, θέλω να κάνετε όπως τόπα και στο Γκλίστη, θέλω ότι μπορείτε παραπάνω...
    Και να ξέρεις ότι εδώ δεν υπάρχει τίποτα, αυτός ο οποίος κουματάρει το Δήμο είναι Δήμαρχος, για μια μέρα έχουνε φύγει όλοι, όποιος φέρνει κόντρα.
    Γιάννης: Λογικό είναι.
    Μηνάς: Λογικό, ξελογικό, μπορεί να νομίσουνε ότι η Δήμαρχος δε θα τολμήσει, τους καθαρίζουμε όλους. Γιαυτό σούπα την άλλη φορά, αν έχεις κανένα πρόβλημα, οτιδήποτε, πάρε με μένα.
    Γιάννης: Σπρώξε λίγο τα λάδια να τα πάρεις.
    Στέλιος: Τόσα λάδια έχουμε.
    Μηνάς: Και ότι μπορείτε παραπάνω, βάλτε για να αντέξουμε.
    Γιάννης: Είναι το σύστημα εισροών το γαμημένο, μακάρι να μπορούσαμε.
    Μηνάς: Με χίλια και δύο χιλιάδες δε βγαίνει.
    Γιάννης: Πάρε όλα τα λάδια, το πετρέλαιο είναι γάμησέ τα.
    Μηνάς: Σας εξήγησα, ότι μπορείτε παραπάνω.
    Στέλιος: Και κάτι άλλο, ερώτηση. Έχω καταλάβει ότι, όταν έδινα τα λεφτά στη Ρούλα,... πώς να το πω τώρα, δηλαδή μου ζητάς, ας πούμε, τρία χιλιάρικα...
    Μηνάς: Δε ζητάω τίποτα ρε παιδιά.
    Στέλιος: Εντάξει, μία βοήθεια, η Ρούλα θέλει άλλα, η Δήμαρχος;
    Μηνάς: Όχι ρε παιδιά.
    Στέλιος: Τρία και τέλος.
    Γιάννης: Είτε Ρούλα, είτε Μηνάς, μία τσέπη.
    Μηνάς: Δεν είναι άλλα εδώ κι άλλα εκεί, οικογένεια είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ανώνυμος18/6/18 21:47

    ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ.... ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Ανώνυμος18/6/18 22:30

    Ποιος είναι αυτός ο Γκλιστης ρε παιδιά που τον βάλανε για να τους κάνει τα θελήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Ανώνυμος18/6/18 22:42

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΔΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ανώνυμος18/6/18 22:49

    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΣ. ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΧΟΡΤΑΡΙ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙ. ΜΟΝΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Ανώνυμος18/6/18 23:26

    Σκέφτομαι την αλητεία του Μηνά όταν πήγε στη Φανερωμένη και εκβίαζε τις καλόγριες για να πάρει αυτός το πανηγύρι. Ποιος ξέρει τι μπινελίκια τους έριξε και τι εκβιασμό έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Ανώνυμος18/6/18 23:33

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΒΟΥΛΑ,ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΗ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΤΣΑΝΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/18 23:40

      ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΙΘΕΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/18 08:03

      Ρε σιγά μη παραιτηθεί.
      Για να παραιτηθεί κάποιος πρέπει να έχει τσίπα
      Εσύ την βλέπεις να χει τσίπα;

      Διαγραφή
  136. Ανώνυμος18/6/18 23:47

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΙΤΣΑΝΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΡΕ ΠΕΣΤΕΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΩΡΙΣΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Ανώνυμος18/6/18 23:49

    Ο ΜΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΜΑΤΑ ΤΟΥ- ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ-ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 10:15

      KOYIZ: ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΣΕ ***** ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΑ ΣΤΥΡΑ. ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ***** ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ (επανερχομαστε)

      Διαγραφή
  138. Ανώνυμος18/6/18 23:53

    TO la palmace ΘΑ ΧΆΣΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΤΑΒΛΑΔΟΡΟ-ΤΟΝ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΗ ΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Ανώνυμος18/6/18 23:55

    κοτουλες σοπασατε σας εσφηξε ο κλανιας ε μηχαλακη ο φασουλης ε μηχαλακη ο νταμαρας ε τσιτσανι το μοναστιρι ε φουκαριαρα ο ακοικοπ ε τσιτσανι ο σπανοπουλος ε μηχαλακη και τοσα αλλα τελιοσατε και μινατε μοναχοι να φηγετε να πατε αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Ανώνυμος19/6/18 00:04

    ΑΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΙΓΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΤΕΓΝΑ ΠΕΖΕΙ ΣΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ανώνυμος19/6/18 00:08

    ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΗ ΠΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑΤΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Ανώνυμος19/6/18 00:32

    Τώρα είναι και η κατάλληλη στιγμή να μας πούνε σε πια τσέπη πάνε και τα 120.000 χιλιάδες ευρώ που δίνει κάθε μήνα το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ στον δήμο? ΛΕΝΗ ΜΑΙ ΚΟΡΡΕ μιλήστε η παρτε απόφαση να τα κόψετε. Αλλιώς πάτε και εσείς στο πάτο μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Ανώνυμος19/6/18 09:41

    ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΩΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΜΕΤΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ή ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΠΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΓΚΕΓΚΕ
    ΣΗΜ.:2013 ΣΙΔΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ
    ΚΑΜΠ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΑ ΣΤΕΙΡΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 10:28

      Αν δεν υπογράψει ο δήμαρχος το ένταλμα δεν πάει ταμείο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/18 10:34

      ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ 8 ΩΡΕΣ +ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ. ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΡΕ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΤΣΙ. ΟΥ ΡΕ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

      Διαγραφή
  144. Ανώνυμος19/6/18 12:58

    Ποιος ειναι ο Γκλιστης που γράφουν? Δημ.υπάλληλος ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/18 13:58

      Καλό παιδί ρε έως και φιλότιμος υπαλληλος και αποτι ψιλοξερω μολις πήρε χαμπάρι το παιχνίδι την έκανε με ελαφρά πηδηματακια. Ανθρωπάκι με λίγα λογια και έως κανα καφεδάκι. Άλλοι είναι τα αρπακτικά.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.