Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Φεβ 2019

Πρόσθεση 5 μήλα με 3 πορτοκάλια γίνεται; Μόνο στο μπλέντερ και βγαίνει υπέροχος χυμός!!!


Εξαιρετικά αφιερωμένο μην 
υποτιμάτε την νοημοσύνη μας

Τότε που πηγαίναμε εμείς σχολείο, μας μάθανε πως δεν γίνεται! Τώρα στην πολιτική καθημερινότητα κι αυτό ακόμα γίνεται προκειμένου να μαγειρέψεις την αλήθεια και να αποκρύψεις στοιχεία για να βγεις άξιος/α!!!
Έχουμε να ακούσουμε πολλά μέχρι τον Μάιο μήνα (ευτυχώς είναι κοντά το Καλοκαίρι και θα ηρεμήσουμε) ”σοφιστικέ” πολιτικά συνεργεία μαθημένα να χτίζουν με λάσπες (αυτά τα υλικά έχουν τι να κάνουν, γνωστή και εγγυημένη η συνταγή) ανέλαβαν ήδη δράση, για να βγάλουν τον καλό/ή τους λάδι αν και ”λαδωμένοι”.



Έτσι πληροφορούμεθα πόσο καλός, έντιμος και καλός διαχειριστής της εξουσίας είναι ο/η υποψήφιος και να τον προτιμήσουμε, (βλέπεις την φάγαμε το ’14, σου λέει που θα πάει, θα την ξαναφάνε οι χαχόλοι) αλλά για την ”ταμπακιέρα...” ούτε κουβέντα, βέβαια δεν θα χαθούμε μια και την ”ταμπακιέρα” την πήραν στα χέρια τους τα αρμόδια όργανα... κι οσονούπω θα ακούσουμε τα μαντάτα πριν τις εκλογές.
Μέχρι τότε μάθε να προσθέτεις 5 μήλα με 3 πορτοκάλια φίλε ψηφοφόρε και να μας πεις κι εμάς πόσες μπανάνες βγάζουν;
Α! Ξέχασα, έρχονται και μεγαλεπήβολα έργα εκατομμυρίων Ευρώ καθίστε μη μου λιποθυμήσετε.
Καλή ψήφο αδέλφια!

2 σχόλια:

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.