Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Ιουν 2020

Αρχαιρεσίες στον Γυμναστικό ναυτικό όμιλο Σαλαμίνας από 14/06/2020


ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΩΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ., της Ε.Ε. και ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΟΚΚ)
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ 14ης Ιουνίου 2020 του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία
«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ»

        Στην Σαλαμίνα  σήμερα την 14η Ιουνίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 19.00 συνήλθαν σε Γενική Συνέλευση, τα μέλη του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ», στις εγκαταστάσεις του άνω σωματείου επί της οδού Κ. Καραμανλή (ύψος κυματοθραύστη λιμένα Σαλαμίνας), με σκοπό την διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπου στην Ομοσπονδία (ΕΟΚΚ), ενώπιον τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής υπό την Προεδρία του Δικαστικού Αντιπροσώπου Ιεροθέου Τσάμη του Βασιλείου, Δικηγόρου Πειραιώς, που διορίσθηκε με την υπ. αριθμ. Πρωτ. 910/1-6-2020 Πράξη του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς, αποτελούμενης από τους:
1. Μαρία Παυλή του Πέτρου
2. Γεράσιμο Αθανασίου του Αθανασίου
η οποία εξελέγη από την Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ», όπως προβλέπεται από το Καταστατικό του Σωματείου.
Η Εφορευτική Επιτροπή αφού βρέθηκε σε απαρτία, έκανε τις ακόλουθες ενέργειες για την προετοιμασία της έναρξης της ψηφοφορίας.
Α) Παρέλαβε από την Διοίκηση του Σωματείου την υπ’ αρ. πρωτ. 34/11-6-2020 κατάσταση (από το Μητρώο του Σωματείου) των ταμειακώς εντάξει μελών που έχουν, σύμφωνα με το καταστατικό, το δικαίωμα να ψηφίσουν, παρέλαβε την κάλπη, την στρογγυλή σφραγίδα του Σωματείου, την οποία όρισε ως σφραγίδα της Εφορευτικής Επιτροπής, τους εκλογικούς φακέλους και τα ψηφοδέλτια με τα ονόματα των υποψηφίων που ανακηρύχτηκαν για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και Αντιπροσώπου στην Ομοσπονδία (ΕΟΚΚ) σε ποσότητες που επαρκούν για τις ανάγκες της ψηφοφορίας.
Β) Διευθέτησε κατάλληλα την Αίθουσα ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες για την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας.
Γ) Έλεγξε την μοναδική κάλπη και διαπίστωσε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ότι είναι άδεια και ύστερα την έκλεισε ώστε να μην ανοίγει.
Δ) Αφού έγιναν όλα τα παραπάνω ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής καθόρισε την εργασία, που κάθε μέλος θα εκτελέσει.
Ε) Στη συνέχεια η Εφορευτική Επιτροπή αφού εξέτασε και διαπίστωσε ότι όλα είναι εντάξει και σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και ότι τίποτα δεν παραλήφθηκε που να εμποδίζει την έναρξη της ψηφοφορίας, αποφάσισε να αρχίσει η ψηφοφορία για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπου στην Ομοσπονδία (ΕΟΚΚ) την 19.10, την κήρυξη της οποίας έκανε ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, ο οποίος και κάλεσε τους εκλογείς να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
ΣΤ) Η ψηφοφορία συνεχίστηκε κανονικά μέχρι την  ώρα που είχε οριστεί, δηλαδή μέχρι την 20.00, οπότε, αφού διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε άλλο μέλος για να ψηφίσει, η Εφορευτική Επιτροπή με τον Πρόεδρό της Δικαστικό Αντιπρόσωπο αποφάσισε την λήξη της και κήρυξε το τέλος της ψηφοφορίας.
Ζ) Στη συνέχεια η Επιτροπή, αφού βεβαιώθηκε ότι α) η ψηφοφορία έγινε από την αρχή μέχρι το τέλος σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού χωρίς καμία διακοπή και β) ότι δεν εκκρεμεί για επίλυση καμία αμφισβήτηση ή ένσταση οποιουδήποτε, άρχισε την καταμέτρηση των γραμμένων στο Πρωτόκολλο Ψηφοφορίας Μελών, το οποίο προηγούμενα έκλεισε και υπέγραψαν  όλα τα μέλη αυτής.
Σήμερα την 20 Ιουνίου του 2020
Το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου συνήλθε και συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:
Πρόεδρος: ΟΡΣΙΑ ΡΑΠΑΝΤΖΙΚΟΥ
Αντιπρόεδρος: ΒΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΖΑ
Γενικός  Γραμματεας: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ταμιας: ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΠΙΘΙΖΗ
Γενικος Αρχηγος: ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
Εφορος: ΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΖΑ
Δημοσίων Σχέσεων: ΤΣΙΤΣΙΚΑΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Υπεύθυνος εγκαταστάσεων: ΤΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Μέλος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΚΑΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.