Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Ιουν 2020

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης


Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας  στον  Νίκο Μπαρδούνια  και την εκπομπή  «Προ Παντός Ψυχραιμία», στο Κανάλι Ένα 904.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Τριανταφυλλίδης  ανέφερε χαρακτηριστικά: 
«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλω να το ομολογήσω ότι επικοινωνιακά δεν παίζεται. Άπλωσε τα 20 εκατομμύρια στα μέσα ενημέρωσης και τώρα από το πρωί μέχρι το βράδυ παίζει η ‘’βιτριολιάδα’’ και οι ..Άγριες Μέλισσες».

Ο βουλευτής  υποστήριξε επίσης ότι «τα μισά ξενοδοχεία δεν ανοίγουν, τα μισά καταστήματα δεν ανοίγουν και αυτό μας παρουσιάζεται ως επιτυχία».
Αναφορικά με την προστασία πρώτης κατοικίας, ο κ. Τριανταφυλλίδης κατέκρινε την ρευστοποίηση των εγγυήσεων από το Eurogroup, μίλησε για την αύξηση στο χρέος του ισολογισμού της Νέας Δημοκρατίας το 2019, ενώ για τις τράπεζες  «κατήγγειλε»  ότι ζητάνε από τους επίδοξους δανειολήπτες 4.5% επιτόκιο.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/6/20 17:43

    10/6/20 13:43
    ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν.Δ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.. Προς απάντηση και αποκατάσταση της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων όπως έγιναν και όχι όπως γράφτηκαν σε αναληθή και επαίσχυντα σχόλια που αφορούν το κατέβασμα της ελληνικής σημαίας από την τοπική οργάνωση Ν.Δ Σαλαμίνας, έχω να πω πως εγώ προσωπικά και με πρωτοβουλία δική μου προέβη στην κίνηση αυτήν λόγω καταστροφής της σημαίας από άσχημες καιρικές συνθήκες. Η αποκατάσταση δεν ήταν άμεση λόγω καθυστέρησης της παραγγελίας. Λυπάμαι που για ακόμα μια φορά όλο αυτό χρησιμοποιήθηκε με λασπολογία και σκοπό την εξυπηρέτηση ευτελών σκοπών από τους γνωστούς άγνωστους με στόχο να αμαυρώσουν την Τ.Ο και ιδιαιτέρως το πρόσωπο της προέδρου. Τέλος καταδικάζω οσα γράφτηκαν για οποιοδήποτε άλλων κινήτρων η σκοπιμοτήτων που αφορούν την κίνηση αυτή διότι δεν υπάρχει καμία συσχέτιση η αλήθειας επί αυτού ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν.Δ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ



    SALAMIS-NEWS10/6/20 14:57
    κα Ευγενία, μια φωτογραφία χίλιες λέξεις τώρα εκ των υστέρων προφήτης δε λέει κα Ευγενία από δικαιολογίες... χορτάσαμε.
    Εσείς για όλες τις μέχρι τούδε ανθελληνικές δηλώσεις των κομματικών σας ταγών προβήκατε σε κάποιες δυναμικές ενέργειες ναί ή όχι;
    Αυτή είναι η ουσία κι όλα τ' άλλα να 'χαμε να λέγαμε καρύδια να κουρεύαμε


    7/6/2020 γράφτηκαν σχόλια στα blog salamis news και salamina press Όπως και φωτο από την τοπική ΝΔ Σαλαμινας και την σημαια να λείπει από 1/6/2020
    Κυρια Μιχαλαρου πόσο ευθύς αμέσως την αναντικαταστησατε?
    Μην κοιτάτε να καλύψετε τα ακαλυπτα
    Η σημαία ανέβηκε στην τοπική 10/6/2020το απογευμα
    Όλοι έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας και βλεπουμε
    Δεν ντρέπεστε να κοροιδευετε τον κοσμο?
    Αυτός είναι ο σεβασμός απέναντι τους?

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.