Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Ιουν 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19


ΣΑΛΑΜΙΝΑ, 12.06.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
O Δήμος Σαλαμίνας και το Κ.Υ. Σαλαμίνας δίπλα στους μαθητές του νησιού για την έγκυρη ενημέρωση τους για τον Covid-19.
Το ΚΕΠ Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σαλαμίνας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας πραγματοποίησαν επίσκεψη σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία Σαλαμίνας. Σκοπός της δράσης ήταν η ενημέρωση - εκπαίδευση εκπαιδευτικών και μαθητών σε πρακτικές υγιεινής στο πλαίσιο προστασίας από τον Covid-19.

Την δράση πλαισίωσαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικών Υπηρεσιών Π. Διολέτης, ο Διευθυντής του Κ.Υ. Σαλαμίνας κ. Σ. Ευσταθίου, η νοσηλεύτρια του Κ.Υ. Σαλαμίνας κα Μ. Μουσαφιροπούλου, η Συντονίστρια του ΕΔΔΙΠΠΥ και των ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Σαλαμίνας Ιατρός Νεφρολόγος κα Θ. Κοντούλη και η προϊσταμένη του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Υγείας του Δήμου, Επόπτρια Δημόσιας Υγείας κα Α. Μιχάλαρου.
Ευχαριστούμε θερμά την Διοικούσα Επιτροπή του Κ.Υ. Σαλαμίνας τον κ. Β. Ελευθεριάνο, την κα Ε. Καραγιάννη Αντωνίου και τον κ. Σ. Ευσταθίου Διευθυντή του Κ.Υ., το επιστημονικό προσωπικό του Κ.Υ. όπως επίσης και τα μέλη του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας για την συμμετοχή τους στην σημαντική αυτή δράση.
Τα παιδιά μας είναι η πρώτη προτεραιότητα μας!
Εκ του Γραφείου Τύπου
του Δήμου Σαλαμίνας

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/6/20 19:48

    10/6/20 13:43
    ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν.Δ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.. Προς απάντηση και αποκατάσταση της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων όπως έγιναν και όχι όπως γράφτηκαν σε αναληθή και επαίσχυντα σχόλια που αφορούν το κατέβασμα της ελληνικής σημαίας από την τοπική οργάνωση Ν.Δ Σαλαμίνας, έχω να πω πως εγώ προσωπικά και με πρωτοβουλία δική μου προέβη στην κίνηση αυτήν λόγω καταστροφής της σημαίας από άσχημες καιρικές συνθήκες. Η αποκατάσταση δεν ήταν άμεση λόγω καθυστέρησης της παραγγελίας. Λυπάμαι που για ακόμα μια φορά όλο αυτό χρησιμοποιήθηκε με λασπολογία και σκοπό την εξυπηρέτηση ευτελών σκοπών από τους γνωστούς άγνωστους με στόχο να αμαυρώσουν την Τ.Ο και ιδιαιτέρως το πρόσωπο της προέδρου. Τέλος καταδικάζω οσα γράφτηκαν για οποιοδήποτε άλλων κινήτρων η σκοπιμοτήτων που αφορούν την κίνηση αυτή διότι δεν υπάρχει καμία συσχέτιση η αλήθειας επί αυτού ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν.Δ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ



    SALAMIS-NEWS10/6/20 14:57
    κα Ευγενία, μια φωτογραφία χίλιες λέξεις τώρα εκ των υστέρων προφήτης δε λέει κα Ευγενία από δικαιολογίες... χορτάσαμε.
    Εσείς για όλες τις μέχρι τούδε ανθελληνικές δηλώσεις των κομματικών σας ταγών προβήκατε σε κάποιες δυναμικές ενέργειες ναί ή όχι;
    Αυτή είναι η ουσία κι όλα τ' άλλα να 'χαμε να λέγαμε καρύδια να κουρεύαμε


    7/6/2020 γράφτηκαν σχόλια στα blog salamis news και salamina press Όπως και φωτο από την τοπική ΝΔ Σαλαμινας και την σημαια να λείπει από 1/6/2020
    Κυρια Μιχαλαρου πόσο ευθύς αμέσως την αναντικαταστησατε?
    Μην κοιτάτε να καλύψετε τα ακαλυπτα
    Η σημαία ανέβηκε στην τοπική 10/6/2020το απογευμα
    Όλοι έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας και βλεπουμε
    Δεν ντρέπεστε να κοροιδευετε τον κοσμο?
    Αυτός είναι ο σεβασμός απέναντι τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/6/20 14:29

    Την ώρα που η χώρα παρακολουθεί σαστισμένη την -ευτυχώς- θετική έκβαση της περιπέτειας της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, ακόμα ένα ανησυχητικό περιστατικό αρπαγής ανηλίκου είχαμε στην Μεσσηνία. Συγκεκριμένα, στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών σημειώθηκε χθες ένα περιστατικό που συγκλόνισε τους κατοίκους. Ένας αλλοδαπός φέρεται να αποπειράθηκε να αρπάξει ένα κοριτσάκι τριών ετών.

    Το κορίτσι έπαιζε στην πλατεία και κάποια στιγμή η μητέρα του αντιλήφθηκε ότι ο αλλοδαπός το είχε πλησιάσει αρκετά και επιχείρησε να το αρπάξει. Η μητέρα κινήθηκε γρήγορα, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία και εντόπισε τον αλλοδαπό.

    Πρόκειται για 29χρονο από το Σουδάν, ο οποίος έχει νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα. Ο ίδιος αρνείται το περιστατικό, ενώ οι γονείς του παιδιού κατέθεσαν μήνυση.

    “Είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει μέσα σ’ αυτό το μήνα. Το ένα συνέβη στο Καλό Νερό, το άλλο τώρα στα Φιλιατρά. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Πρέπει να πάρουμε μέτρα. Κι εμείς σαν δημοτική Αρχή και θα το δούμε άμεσα, αλλά και το κράτος πρέπει να συμπαρασταθεί και να δείξει στο πρόβλημα στο οποίο έχουμε, ειδικά στα Φιλιατρά, έχουμε πέντε χιλιάδες αλλοδαπούς από διάφορες χώρες” δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης.

    Πρόκειται για νέα “μόδα” από τους παραβατικούς λ@θραίους; Οι γονείς πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ τα παιδιά τους από ανώμ@λους ή ακόμα και έμπορους οργάνων που έχουν βάλει στο μάτι αβοήθητα παιδάκια. Ευτυχώς η Μαρκέλλα βρέθηκε ζωντανή. Το κοριτσάκι στα Φιλιατρά σώθηκε από τη μητέρα του. Αύριο όμως μπορεί να χαθούν για πάντα ανήλικα παιδάκια από διεστραμμένα μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/6/20 17:28

    ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ! ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙ ΕΙΔΕ ΝΑ ΕΧΕΙ «ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΙ» ΕΝΑ… ΤΖΑΜΙ!
    Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην… πολυπολιτισμική Μπανανία Μητσοτακιστάν!

    Μια Ελληνίδα, που έχει στην ιδιοκτησία της κτήμα στην περιοχή της Μόριας Λέσβου (στην «μη ελληνική πλευρά του νησιού», σύμφωνα με ΜΚΟ…), είχε καταγγείλει προ τριμήνου σε όλες τις «αρμόδιες» αρχές του Μητσοτακιστάν πως το κτήμα της έχει καταληφθεί από «προσφυγάκια» και η πρόσβασή της σ’ αυτό είναι αδύνατη. Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, κανείς δεν της έδωσε σημασία και δεν εξέτασε την καταγγελία της. Με τα πολλά, πήγε εχθές εκεί κι αντίκρισε ένα… τζαμί!!! Ιδού οι σχετικές δηλώσεις της στα τοπικά ΜΜΕ της Λέσβου – που αποκρύφτηκαν επιμελώς από τα μπουκωμένα με 20 εκατομμύρια ευρώ ΜΜΕ του Αθηνιστάν:

    «Σήμερα το πρωί επισκέφτηκα το κτήμα μου, συνοδεία αστυνομικών και της προϊσταμένης αυθαιρέτων της Πολεοδομίας. Η πρόσβαση στο χώρο έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς έπρεπε να περάσουμε από λύματα, σκουπίδια και κάθε είδους βρωμιά.

    Φτάνοντας στο πρώην ελαιόκτημα και νυν οικόπεδο αντίκρισα έκπληκτη ότι το αυθαίρετο που έφτιαχναν πριν τρεις μήνες και για το οποίο απευθύνθηκα στην Πολεοδομια, στην Αστυνομία, στην Περιφέρεια, στον Εισαγγελέα και στο Δήμο κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες έχει πλέον ολοκληρωθεί. Τι έγινε; Τζαμί !!!

    Οι έχοντες σχέση με την περιοχή δεν γνώριζαν; Δεν άκουσαν ποτέ τον ιμάμη να ψέλνει; Δεν είδαν ποτέ το κτίσμα; Δεν τους μίλησε ποτέ κανείς για όλα αυτά; Πόσο εύκολο για κάποιους να κάνουν οικήματα και πόσο δύσκολο για κάποιους άλλους να βρουν το δίκιο τους;».

    Τα συμπεράσματα δικά σας, για τους… πολυπολιτισμικούς που μας κυβερνούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/6/20 17:31

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ «ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ» ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
    Κάθε τόσο, χιλιάδες «ακτιβιστές» παγκοσμίως, ενώνουν τις ψυχικές τους ασθένειες και τα μεγαλύτερα τους κόμπλεξ εναντίων δήθεν την Λευκής καταπίεσης ενάντια στους Μαύρους που η Ζωή τους Μετράει(Black Lives…).

    Είναι ξεκάθαρο ότι είναι αποτέλεσμα συνένωσης όλων των παρακλαδιών του Κινήματος του Δικαιωματισμού, αυτής της κοινωνικής «πανδημίας» που χρηματοδοτείται αδρά σε όλες τις μορφές της και απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

    Ενώνονται λοιπόν Φεμινίστριες και ομοφυλόφιλοι με Μουσουλμάνους οι οποίοι πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι αντικείμενα και τους γκέι τους πετάνε από τις ταράτσες πολυώροφων κτηρίων.
    Λευκοί με ενοχές για το χρώμα τους υποκλίνονται σε Μαύρους οι οποίοι είναι Υπερήφανοι για την φυλή τους και μισούν τους Λευκούς.
    Αυτό το «κοκτέιλ» ασχήμιας και μίσους το ονομάζουν «Δημοκρατική-αντιρατσιστική» δράση.

    Για την μνήμη λοιπόν του «Τζορτζ» Σκοτώνουν ιδιοκτήτες και υπαλλήλους καταστημάτων που κάνουν το λάθος να σταθούν μπροστά τους. Πυροβολούν αστυνομικούς. Κατακλέβουν και ρημάζουν τα πάντα. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός που πυροδότησε τις ταραχές, όπως τα ΜΜΕ παγκοσμίως(και στην Ελλάδα) παρουσιάζουν.

    Οι εκλογές όμως πλησιάζουν στις ΗΠΑ οπότε είναι ξεκάθαρο ότι πεθαίνει κόσμος γιατί μαίνεται ένας πόλεμος ανάμεσα σε δυο λόμπις.
    Από την μία είναι οι Σιωνιστές της παγκοσμιοποίησης και από την άλλη πλευρά οι Σιωνιστές ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.
    Αντισιωνιστές στα κυρίαρχα στρατόπεδα που εναλλάσσεται η εξουσία δεν υπάρχουν.

    Δεν έχουν σε καμία περίπτωση λοιπόν σκοπό την εξάλειψη του «ρατσισμού» αλλά των Λευκών ανθρώπων. Θέλουν μάζες άβουλες απόλυτα ελεγχόμενες.
    Αν πραγματικά κόπτονταν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα φώναζαν για θύματα κάθε φυλής από θύτες κάθε φυλής.
    Θα διαμαρτύρονταν με τρόπο που θα έκανε τους πάντες να σταθούν κοντά τους και όχι με εικόνες πλιάτσικου και βίας.
    Στην τελική το σύνθημα τους δεν θα ήταν black_lives_matters αλλά All_Lives_Matters.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/6/20 17:40

    Ο ΣΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Η ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΙΡΥΖΕΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΗ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.